When two hearts are one

Tjenaaaaaa

Idag har det egentligen hänt absolut nada..Eller ja, jag har fått veta att vår grupp drog nitlotten när det kommer till seminariet på fredag. Cecilias grupp håller på mellan 10.15 och 12.00, medans vi i Åsas grupp håller på mellan 9.15 och 17.00. Fun? Not!

Kollade på tredje Narnia idag...igen. Kan inte hålla mig borta från den!! Sååå bra <3 Såg en intervju med Ben där han sa att Caspian egentligen ska tycka Eustace är jätte jobbig, men eftersom Ben tycker att Will Poulter är helt tvärtom och inte kunde tycka han var irreterande ändrade han så Caspian bara tycker han är roande. Haha, så kan man ju också göra ;)

Såg att Stan Walker kommit ut med ny låt, och ojjjjj vad den är BRA!! Haha, duktig kille det där.
(Källa)

Goodnight and Goodbye

Even when we're gone

Ett gott exempel på att man inte behöver vinna Idol för att lyckas. Killen tog sig ju inte ens vidare från Hollywoodweek, och se på han nu!! Så fin sång som blir ännu finare när man tänker på till vem han sjunger och hela historien bakom det..

(Källa bild 1&2)

(Källa bild 3)Chris Medina - What are Words

Will you marry me?

Haha, satt och kollade lite klipp på youtube och hittade de här!!

Hur gulligt är det väl inte liksom? :D:D:D

BTW, kan berätta att jag fick sommarjobbet och börjar troligtvis den 7:e juni :) Så skönt så ojojoj. Tack till bästaste Mina som fixade det åt mig :D

Goodnight and Goodbye

When it's all said and done

Tjenaaaaaa

Ska detta blåsväder någonsin få ett slut? Känns som att det blir ett nekande svar på den frågan. Håll i er så ni inte blåser bort!! :)

Sitter och väntar på att Katrina ska logga in på msn så vi kan skriva vår slutsats på uppsatsen. Ska bara skriva i lite från Film Art sen så är den klar och ska läggas upp. Under tiden jag väntar försöker jag ringa till Sofia med sommarjobbet, men inget svar får jag :( får testa på eftermiddagen också och hoppas det går bättre då..

Har skickat efter lite film också. Fick ett erbjudande, som tydligen inte var så exklusivt för mig som de skrev (faaaast vid det här laget borde man kanske fatta det!!) då Martina också fått ett, om att man kunde få köpa en vara för 9 kronor. Sherlock Holmes blev det! MEN, det är ju jätte onödigt att skicka efter något som kostar 9 kronor och sedan betala frakt på 29 kronor, så självklart fick filmen sällskap av en annan film :D Easy Virtue fick det bli, har ju velat ha den ett bra tag nu. Verkar lite rolig och så är ju favoriten Ben med :D höhöMin recension av Pirates är nu uppe på Lösnummers hemsida, läs den här. Låter som att jag egentligen inte gillar den, haha. Mja, men jag tror ni alla vet att jag bara ääääälskar den <3

Goodnight and Goodbye

I say WHAT?

Ehm, fick just läsa något sjukt skumt!! Kanal 5 har ansökt om och fått beviljat att "Schlager-SM" och "Schlagerfestivalen" till sina egna varumärken. Alltså får dessa benämningar i fortsätningen inte användas av till exempel media när de pratar om Melodifestivalen och Eurovision. Personligen har jag inget emot det eftersom jag stör mig sjukt mycket på att folk använder dessa termer eftersom det inte alls är något schlagertävling längre. Men ändå liksom!! Vad ska de använda de till? Kanske ett nytt program? Den som skrev detta där jag hittade nyheten trodde att det kanske kunde hända. Sjukt ändå.. Aja, det lät som att det var ganska säkert att detta hänt, men vi får väl vänta och se :)

Goodnight and Goodbye

A Falling Star

Tjenaaaaaa

Idag har Ia åkte hem, lite sorgligt men det börjar ju kännas vant att inte ha henne hemma nu. Hästarna har fått komma till nya hagar också, great! Allt är great. Eller...jag skulle ha städat mitt rum nu, men har istället kollat först på tredje filmen av Narnia och nu på Stardust. Båda med Ben Barnes ;) haha, nä men de ät båda bra. Emma filmer liksom :) Har kommit på att det i slutet av fantasyfilmer som dessa alltid spelas en låt som är på ett visst sätt. Kom på det här med att låten som spelas i slutet av filmer ska spegla den känslan som filmskaparen har velat skapa med filmen. Intressant.. :)

Igår blev det Pirates filmen igen. Denna gång för att recensera den till Lösnummer. Måste säga att det var kul att se den en andra gång för en del saker som inte var så klara förut blev mer klara nu. Bra film det där asså..Förhandsboka? Oh yes, så fort det går :D:D:D

Grattis till alla mammor idag på mors dag btw :D

Goodnight and Goodbye

Moneymaker

Tjenaaaaaa

Vet inte varför, men i allt regn som fallit under dagen har solen skinit över mig hela dagen. Började med att jag och Katrina gick på handledning och fick veta om vi fick ett godkännande att lägga upp vår uppsats på seminariet nästa vecka. Några små ändringar skulle göras men hon tyckte absolut att vi kunde lägga upp det! Vår analys var tydligen väldigt bra och vi hade använt oss av kinematografi när vi kollade på bilden utan att vi tänkt på det, haha. Aja, bara att skriva till det i metoden då.. Att det var för kort var inte hela världen tyckte hon (y) Synd bara att det inte är hon som sätter betyg utan Åsa som är mycket tuffare!! Hoppas på det bästa ändå :)

En liten anställningsintervju har jag hunnit med på eftermiddagen också...eller, jag vet inte om det var en anställningsintervju. Jag fick berätta lite om mig själv och sen berättade dom om sig själva och vad de ville ha hjälp med och så och sa i princip att om jag ville ha jobbet så fick jag det. GREAT! Ska ringa på måndag och berätta om jag bestämt mig, ska kolla så de verkade nöjda med mig också för det kändes ju jätte konstigt! Att jag bara får det sådär alltså..Hmmm, aja det är väl bara att tacka och ta emot :) När frågan om lön kom upp frågade de mig hur mycket jag hade tänkt mig, och jag svarade att det inte var något jag tänkt på utan att jag var öppen för det mesta. Tydligen kunde jag bara få minimum lön som var 16 000 (ca 12 000 efter skatt) i månaden...EHM, för en fattig student är det banne mig ingen minimilön!! Kommer fasiken va rik sen ;D Haha, nä men jag hoppas verkligen jag får det!! Skulle vara guld asså... :)

Syster min har kommit hem också (Y) Därför blir det en sväng på bio och Pirates igen imorgon. Älskar den filmen asså!! Blir dock kanske sista gången jag ser den på bio eftersom det är ett antal andra filmer som måste ses om jag vill ha de där BIOSOMMAR poängen..och det vill jag ju ;) När vi ändå pratar om bio så fick jag ett nytt bioklubbenkort igår. Exklusivt för att jag nu är Guldmedlem...STÅR MITT NAMN OCH NUMMER MED GULD!! :D:D:D På det gamla kortet står det ju inte ens något på framsidan :D hihihihihiFina kortet <3 höhö

Goodnight and Goodbye

You'll never look my way

En liten sakis som jag glömde. Resultatet från juryn och tittarna har kommit i Eurovision. Om juryn fått bestämma skulle Sverige kommit 9:a och Italien stått för värdskapet 2012. Hade dock tittarna fått bestämma som det varit förut skulle vi slutat på en 2:a plats med endast 2 poäng till vinsten. Om jag ska vara ärlig är jag nog glad att de inte fick bestämma, fatta hur svårt det skulle vara att ta att vi var endast 2 poäng ifrån att stå som segrare!! Hade jag aldrig överlevt!!!! ;D(Källa)

Goodnight and Goodbye

Smile, though your heart is aching

Tjenaaaaaaa

En lugn dag med absolut inget att göra trodde jag dagens skulle bli. Felfelfel. Började med att göra klart det sista på uppsatsen innan jag skickade in den. Mycket att leta i böcker för källor och skriva sammanfattning plus titel. Beatrice kom på titeln tillslut och jag tycker det blev ganska bra. Hoppas på att Cecilia yttrar orden "Jo, men det här kommer bli klart och kan redovisas nästa fredag". Pirr i magen. Nä, men det här ska nog bli braaaaaa :D

Aja, fortsatte dagen med att gå ner till morfar och sätta upp hans fåtölj. Stod att man skulle vara två och det skulle ta 20 minuter. Gjorde det själv på ca 40 minuter istället (y). Hoppas bara den inte ramlar ihop, höhö. Fick lite money för besväret också, tycker det var på tok för mycket med tanke på att jag bara ville hjälpa till, men efter mycket tjat fick jag tillslut ta emot pengen. Rakt ner i spargrisen till Madrid gick dom :)

Nu på kvällen har jag uppdaterat mitt CV och Personliga Brev inför intervjun imorgon. Återigen pirr i magen. Hoppas hon inte tycker jag har skrivit för mycket som inte har med jobbet att göra, men jag vet ju inte ens riktigt vad det är för jobb!! Haha, skumt. Men men, hoppas på det bästa..vore ju inte dumt med lite pengar i sommar!!

Stort Grattis till Scotty också till vinsten i AI :D(Källa)

Goodnight and Goodbye

Don't dance until I'm dead

Tjenaaaaaaa

Har kommit på att jag är döv! Hur mycket ska jag liksom behöva höja musiken för att höra bra? Hmm..kanske borde testa byta hörlurar innan jag drar några slutsatser. Aja, är nog lite döv också är jag rädd ;)

Idag har jag varit en duktig dotterdotter och kört runt mormor. Får lite damp (om man får säga så...?) på henne ibland, men det behöver vi ju inte prata om. Blev lite plugg på uppsatsen med B & K. Efter ett tag orkade vi verkligen inte mer och åkte upp på stan istället. Då hände det. Vi hade just åkt upp för rulltrappan på HM när jag ser mot avdelningen för killar och...STELLAN!! Kom på att jag aldrig sett honom "på riktigt" förut. Lite minnen bakåt i tiden kom flygande förbi som till exempel när jag skulle samla in namn för att få ha kvar honom i ÖSK. Bra tider det! För att uppleve lite mer minnen så var jag självklart tvungen att skicka iväg ett sms eller två till Martina precis som old times ;)

För underbart med facebook kan jag säga också. Fick lite problem med hur man gör med sidnumreringen eftersom det inte ska vara något på framsidan eller innehållsförteckningen i en uppsats. Bara att ställa en fråga på forumet i den grupp med vi som läser filmprogrammet och vips så var det fixat. GREAT!

Nu ska jag se om den här uppsatsen blir fixad snart eller så..in imorgon för avcheckning hos handledaren Cecilia, USCH vad jag önskar att det var hon som skulle rätta den också :(

Goodnight and Goodbye

A birthday to remember

Grattis till väldens bästa och största (DET är faktiskt bevisat!!) undehållningsprogram!! 55 år sen första tävlingen hölls, JIKES!! Den är liksom äldre än min mamma ;) haha, men de är gulliga båda två ändå..PUSS(Källa)

Goodnight and Goodbye

Day before the nightmare

Kollade runt lite och hittade trailer och postrar till sista Harry Potter-filmen. Har sett dom förut, men åh vad sugen jag blev på att se den!! Typ nu..(Källa)(Källa)

Goodnight and Goodbye

Storys of our lives

Tjenaaaaaaaa

Hemkommen efter en heldag på universitetet. Tenta imorse som gick helt okej, hoppas bara jag fick in det mest relevanta. Haha, jag bara babblar på om en massa onödigt i de där tentorna så jag glömmer bort hälften av det nödvändigaste ;) Aja, sen har vi iaf suttit med uppsatsen och töntat lite...och varit duktiga med skrivningen också för den delen. Duktigt!
Spela in radio och fixat intervju inför sommarjobb har också hunnits med. Great job antar jag.. Lite nervös är jag dock för intervjun är på fredag! Skulle ta med personligt brev och CV, som att de kommer vilja ha mig mer för det. Har ju inget på det typ ;P Haha, nä men det blir nog bra :) Tackis till bästa Mina som fixade åt mig :D

Yessss, jag var duktig och tog bilder under dagen :DBeatrice är duktig och jobbar :DKatrina tillbaka efter...en tur ;)trötta tjejer som inte orkar skriva uppsats ;PHar ju inte visat min Eurovisionstaty!! Ellerrrr? Dålig kvalité på bilden dock :(Narniafilmen har kommit :D Ben Barnes
<3

Trevlig dag med andra ord, hoppas ni haft det minst lika trevligt :)
Goodnight and Goodbye


A million smiles in front of you screaming your name

Många inlägg idag, men är man på sånt humör så är man :)

Såg just ett avsnitt av Djursjukhuset..inget program jag brukar följa och inget program jag kommer börja följa kan jag säga! Det var en häst med från Indien som hade en böld i hoven och de fick inte avliva den!! Efter att de förklarat så förstod jag ju varför, men det var så sjukt! Den mådde ju liksom jätte dåligt..aja, antar att det är väldigt bra här i Sverige. Synd bara att det ska vara så...stackars djuren :(

När jag ändå pratar om djur så tog jag några bilder på mina egna..fattas några, men just de här råkade jag ta just idag :)

finisar <3

Nu har de ringt från Loka och de lyckades klämma in oss, YESSS!! Blir nog bra det här.. Sen fick jag ett sms från Mina att jag eventuellt kunde få sommarjobb :D Det var väl inte världens största chans, men chansen finns dock. GULD!! Pengar rullar in som de ska, det går bra nu ;)

Sova kanske? Upp tidigt imorgon... :(
Goodnight and Goodbye


Look yourself in the eyes

Tjenaaaaaaaa

Har tagit mig i kragen och ringt Loka Brunn. Duktig tjej! Mamma vill åka dit när hon fyller 50 och det närmar sig ju med stormsteg vill jag lova. Mindre än en månad kvar nu.. Aja, de var iaf fullbokade men skulle kolla om de kunde sätta in några extra som kom och jobbade. GULD! Vore inte helt fel med några behandlingar inte. Personligen bokade jag någon make up grej och manikyr. Mina händer och naglar behöver sig verkligen lite behandling, annars dör de nog ;) höhö

Har gjort det jag blev tilldelad på uppsatsen och sitter och småpluggar på morgondagens tenta. Ser verkligen inte fram emot den.. DÖ! Vet att jag sagt det tusen gånger redan, men nervösa Emma måste säga det tusen gånger till: Hoppas på det bästa. Yessssss...

Kom på hur man länkade också :D Ojs, vad duktig jag var idag då!! ;) Ja, så här har ni den <3

Olle Hedberg - Wonderful
(
Källa)

Goodnight and Goodbye

I am wonderful

Tjenaaaaaaaa

Måndag idag. Tycker måndagarna bara blir fler och fler...aja, det funkar väl det med. Bara inte tentatisdagarna blir fler = jag hoppas jag klara tentan imorgon. Tänkte försöka ge mig på en liten pluggning på det sen, men jag vet inte om det spelar så stor roll..fattat nada ändå. MEN det är väl alltid värt ett försök :)

Uppsats skrivs det annars för fullt just nu. Är snart klar med metod, metodproblem och material. Hade lite tur som fick metoden där Katrina redan hade skrivit det mesta. Lite synd om Katrina dock, hon får det mesta och det svåraste.. :( Just nu känns det som att jag inte gör ett piss, men det kanske bara är som jag känner..är nog inte så egentligen. I hope. nä. det är inte så. höhö

Kan meddela att bästaste Olle släppt sin första singel idag. Wonderful heter den och jag skulle mer än gärna länkat den, men jag har absolut ingen aning om hur man gör (hjälp?) så ni får hitta den själva. Finns både på Spotify och itunes. Bäst är vad den är!! Längtar till albumet följer :DGoodnight and Goodbye

Lumos

Hallå!

Mycket jobb här hemma de senaste dagarna, därför har jag inte hunnit skrivit så mycket. Tänkte städa lite i mitt rum för att hitta en gammal tenta, men nu är den funnen så istället för att städa går senaste Harry Potter filmen på tvn för fulla rullar och jag tänkte börja kolla lite på den där tentan jag hittade. Gött! Ska nog gå bra det här :)

Såg nyss att Katrina mailat och att den klara uppsatsen ska läggas upp på blackboard redan på tisdag klockan 16. Ser ut som att det blir jobbjobb de kommande dagarna. Som sagt, blir nog bra det. Cecilia tyckte att analysen såg övergripande bra ut så det andra ska nog inte bli så svårt att koka ihop, I hope.

Nä, seriöst..någon som vet vad det är för låt Harry och Hermione dansar till i tälten när Ron övergett dom (innan han kommer tillbaka igen)? Sjukt bra är den iaf och det vore inte helt fel att kunna lyssna på den en smula ;)

Goodnight and Goodbye

Some say love hurt, I say it kill you piece by piece

Hej på er..

Vaknade imorse och fick lite av en panikattak. Kom på att det idag är den 20:e vilket betyder att det är på tisdag jag ska skriva tenta. Varför hade jag helt glömt av det? Med andra ord var det bara att sätta sig ner och börja plugga..Hade ju planerat att ta god tid på mig eftersom jag har uppsatsen också, men nu lär det ju skita sig :( aja, får göra så gott jag kan helt enkelt och hoppas det räcker.
När jag ändå är inne på pluggandet så kan jag berätta att vår analys på uppsatsen har skickats in till Cecilia och vi har fått kommentarer på det. Tycker det såg helt okej ut, några små ändringar som ska göras bara, annars är det bara det andra som ska fördjupas en aning så är vi klara. Vet inte när i veckan den ska in, men sista handledningen är på fredag och seminariet veckan efter.
Såg också att jag fått betyg på Scenisk Produktion kursen och alltså inte behöver göra om något och är helt klar med den. Super! Känns riktigt skönt att få in de poängen kan jag säga.. :)

Idag är det exakt en månad tills jag lämnar tonåren och fyller 20. Någon som kanske inte lämnar någon speciell ålder bakom sig, men ändå fyller jämt idag, 30 närmare bestämt, är Casillas. Med andra ord säger jag här med GRATTIS till världens bästa målvakt!! :)Goodnight and Goodbye

I'm scared of life

Tjenaaaaaaa

Läste just resultatet i omröstningen från Australien i ESC. Irland vann, Sverige kom sjua och, lite roligt, Azerbajdzjan kom sist! Så kan det gå, kanske tur att de inte bestämmer utgången..gillade tredje platsen bättre kan jag säga ;)

Såg också att Storbritannien hade ökat sina tittarsiffror rejält och det på grund av Blue. Siffrorna i Sverige var inte en stor ökning i allmänhet, dock en ökning från förra året. Kuljul ;)(ja, jag skrev detta inlägg bara för att få lägga ut denna bild ;p när kommer skivan?)

Goodnight and Goodbye

Living in a fantasy without meaning

Tjenaaaaaaaaaa

Känner mig en smula utvilad idag. En smula. Jag åkte hem igår när sittningen var avslutad och hoppade över Strömpis. Kände att mina ögonlock inte orkade hålla sig öppna tillräckligt länge för det ;) Hade för övrigt en väldigt trevlig kväll. Lite oklart ibland vad som skulle skrikas/sjungas, men det funkade fint ändå tycker jag, haha. Great med andra ord!

Gick in idag och såg att jag blivit guldmedlem på SF. GULD, så att säga ;) Nu har de dock tagit bort där det står hur många poäng jag har och så.. så vad händer nu? Vad händer med de poängen jag samlar in? Hmm, aja, jag hoppas på något bra iaf :)

Fick min poster från Prince Caspian igår också :D Super fin är den!! Bestämde mig för att inte vara en Twilight nörd längre så postrarna på Jacob som inhandlades i Madrid är nu nere och den här uppe (att jag har en massa annat skit från Twilight-filmerna kvar på väggen behöver vi ju inte prata om!). Eftersom jag blivit beroende av att lägga upp bilder här på bloggen så kommer det självklart en på den super fina postern..(sämsta kvaliten, jag vet, men det blev ett kort med telefonen..)

När jag bestämt mig för att ogilla dig kommer du och är allt jag tycker om
När jag bestämt mig för att jag älskar dig är du allt jag någonsin hatat

BTW, är det någon som vill se Pirates med mig? Ska ju recensera den också och när man nu får gå in gratis när man recenserar så är det väl onödigt att skriva efter gången jag betalade? Det jobbiga är att alla har typ sett den nu redan :( men någon som vill se den som inte gjort det, eller vill se den igen? :D

Nu är det analys som gäller. Eftersom jag tjatat om den i typ tusen år fick jag självklart Pippins song. Bara att sätta igång? Oh yessssssss :)

Goodnight and Goodbye

Sometimes it hurts instead

Tjenaaaaaaaaaaa

Trötta ögonlock har lyckats öppna sig och varit öppna ett tag nu. Inte kan man sova inte när det kommer en stor hund och tar upp halva sängen och sen även en liten som ville mysa lite i mitt hår. suck. Inte kul att vara hundvakt när man bara vill sova..

Igår då? Jo, först blev det en sväng till skolan för att göra lite uppsats och läsa in nyheter på Radio Campus. Plugget slutade i bara prat och ingenting gjort och ingen kom och ville spela in när jag läste nyheterna så det sket sig ju också ;) Aja, åkte till Martina sen och hade det lite trevligt. Blev en tur för att käka lite till Marieberg också och där började det. Röda Byxor. haha. Hem till Mina bar det sen där vi kollade lite på tredje Pirates filmen innan vi åkte till bion och äntligen fick se det. Pirates of the Caribbean: On Strangers Tides. Super bra och bäst var den. Vill redan se den igen ;) Mycket mer Jack Sparrow tycker jag det var, och det säger man ju inte nej till. Trodde jag skulle sakna Will mer, men det gjorde inte så mycket att han inte var med. Kanske växt ifrån Mr Bloom? Vem vet? En ny liten kille var med, men jag skulle inte säga att han är nya Will. Han var bara rolig att ha där :) Slänger in en liten bild på honom. Sam Claflin heter skådespelaren och spelar Philip..Slänger in en bild på min Sparrow som man fick till om man köpte en Pirates-meny. Men jag rekommenderar inte den menyn annars..gick fasiken inte att dricka ur sugröret ;) höhö, eller så var det bara jag som var lite dålig..Nu ska det analyseras en smula och sedan börjar det väl bli dags så småningom att göra sig klar för Kåraktivas? I think soooooo :)

Goodnight and GoodbyeYes, I am a mouse

Tänkte skriva ett icke ESC inlägg också ;)

Drömde inatt en lite konstig dröm. Bland annat blev jag och alla tjejer som jag gick med i högstadiet tagna av polisen efter att vi gjort inbrott och råkat döda några personer. Inte så kul. MEN sen började jag drömma om Max Irons och det var inte helt fel! Fin pojke det, synd bara att han verkar vara upptagen.. Och det är lite synd att Red Riding Hood inte finns att se på DVD än, för då hade den gått på TVn nu kan jag lova ;)
Istället valde jag att kolla på min andra pöjk, Ben Barnes. Han har finaste dialekten i Prins Caspian. Skulle ärligt kunna sitta och bara lyssna på när han pratar ;) Längtar tills tredje filmen kommer på DVD, så braaa <3 När vi ändå pratar Prins Caspian så kan jag säga att det är en av få filmer som jag nästan gråter till. När grinden till borggården faller och några blir kvar där inne och blir dödade är så sjukt sorglig :'((från tredje filmen...)

Har idag även kollat på Sagan om Konungens Återkomst. Tre scener ska ju analyseras till vår uppsats och jag måste säga att vi valt sjukt bra scener! Kommer bli super, om vi bara hinner klart :)

Nu ska jag se om jag kan få ordning på lite bilder. Martina har varit snäll och skickat lite till mig så det är bara att sätta igång. Resultatet får ni se lite senare ;)

Goodnight and Goodbye

You are a mouse

Tjenaaaaaaaaa

Har bara njutit av dagen idag. Tredje platsen igår satt bra asså!! Fattar inte riktigt att "lilla Sverige" vann då Nikki var den enda i finalen som inte kunde hålla tonerna. Men, låten var super och det värmer lite i hjärtat då det var ett svenskt bidrag. Italien..ja, nu ska jag inte vara lika som Saade, men låt oss säga att jag håller med honom ;)Känner verkligen att vå heder är tillbaka i den här tävlingen precis som alla säger. Känner också att fler svenskar börjar få lite mer respekt för den! Tidigare har det bara varit dåligt och det mestadels för att Sverige inte kommit på en bra placering. Det spelar ju liksom ingen roll att inte Sverige kommer bra, det kan väl vara bra ändå!? Aja, nu gick det bra och det ser ljusare ut för framtiden :) Läste också en liten rubrik om att Björkman nu kan avsluta med flaggan på topp och en het kandidat att ta över är Rennie Mirro. Edward så? :( Rennie Mirro är helt sjukt bra på att skapa fina nummer (han låg ju bakom Azerbajdzjans nummer!!), men en head of delegation är han väl inte? Nä, jag hade ju planerat att Edward skulle ta över sen... Han passar banne mig som handen i handsken.  Sjukt roliga kommentarer har han och även om han säger sånt som jag inte håller med om så blir jag aldrig arg på honom som jag blir på så många andra (bland annat de som skriver i Expressen, såg ni tex att de hade 6 sidor om ESC och 11 om hockeyn idag? Hur arg blev jag liksom?). Nä, mer Edward åt folket :D

Suck. Med de orden sagda så dröjer det ett år till nästa ESC :( blir så ledsen.. Men men, ska nog lyckas hitta på något att sysslesätta mig med medan jag väntar. Den långa väntan avtar ju lite när Melodifestivalen drar igång ;)

Goodnight and Goodbye

Popular

Tjenaaaaaaaaaaaa

Idag är det dags. Finalen i Eurovision Song Contest. Campagneglasen är tvättade och redo till det börjar. En timme kvar tills det smäller. En timme som känns som en en hel evighet. En evighet som förhoppningsvis får ett lyckligt slut..

Kan säga att jag i år inte ens vill spekulera i vem som kommer vinna. Jag vet att jag jämt brukar göra det, men i år är det så sjukt svårt!! 12 bidrag räknas vara favoritet, vilket är sjukt mycket. Annars brukar man ju kunna gissa och inte komma så långt från reultatet. Känner iaf att Saade kan ha en liten chans. Så många har sagt det innan mig, men jag säger det ändå, han går genom rutan som ingen annan. Får hoppas det betyder något. Tänkte för första gången det här året göra min plikt och rösta. Lite dålig tänkte jag vara och rösta på en av Erics största konkurrenter: Blue. Någon måste ju få våran 12:a och då kan väl lika gärna Blue få den som någon annan. Ska inte Sverige ta hem det så kan väl dom? Älskar dom <3

Nu får ni hålla alla tummar ni kan hitta för Sverige!! :D
Goodnight and Goodbye


For the ones lost and can't be found

Hola :)

Har kollat på första delen av programmet om Eurovisions historia. De tar upp väldigt mycket om att man kan se Europas historia i Eurovision. Riktigt intressant att se faktiskt. Som till exempel vann Spanien 1968 pga att Franco hade mutat en massa länder. Helt sjukt egentligen. Men de tar också upp hur mycket den har ändrats de senaste åren, alltså de åren då jag har älskat den. Det är verkligen som att gå in i en helt annan värld, nästan som en fantasivärld..kanske det är därför jag fallit för den? Skulle inte förvåna mig..det förklarar ju faktiskt varför! Har undrat så länge och nu bara kom det till mig, haha ;D eller nåt... Men det är en faktiskt en väldigt stor tävling (tydligen det största underhållningsprogrammet i världen!!) som helt klart väcker känslor. Jag menar, om man inte gillar den så har man ju ändå en åsikt om den, många hatar den ju..varför förstår jag inte, men det är ju inte upp till mig. Smaken är som baken och det är väl väldigt tur det ;)

När jag ändå är inne på området så kan vi ju återgå till årets tävling. Det har nu kommit fram att Stefan Raab (den manliga programledaren) ska framföra Satellite tillsammans med ett storband, sina programledar kollegor samt Lena själv. Tycker det är jätte dåligt att Lena får vara med alls! Det är ju verkligen orättvist mot de andra bidragen. Inte okej med andra ord..
En annan sak är att det till i år har ändrat hur de ska presentera resultatet av röstningen. De ska nu inte ha en redan klar ordning om vilket land som ska avge sina röster när, utan nu ska ordning avgöras när juryns röstning är avslutad. Detta för att det inte ska kunna vara klart efter halva röstningen vem som vinner, utan spänningen ska förlängas typ 15 minuter. Hur ska jag överleva? Om Sverige är med och får lite poäng så kan jag inte lova att jag lever på söndag ;) Sjukt att de ska tortera folk på detta vis..tänk bara på stackarna i Green Room...

Ja ni, mer än så orkar jag inte blogga idag. Kan komma ett litet inlägg imorgon också, det är ju ändå dagen D, dagen jag längtar efter hela året ;)

Goodnight and Goodbye

I lost my way and I couldn't find you

Blue har kommit med ny videotill "I can". Riktigt snygg om du frågar mig :) Eller ja, pojkarna är lite töntiga, men jag gillar töntiga. Duncan ser ut som om han bara vill vara snygg för kameran, Lee verkar bara bry sig om sin sång och Costa...ja, han är väl Costa. Haha, det är bara Simon som ser lite "cool" ut ;) Men ja, jag älskar dom ändå <3Turis att de redan är i final så jag bara behöver oroa mig för Saade ikväll. Hoppas och vill så gärna att det ska gå bra i år... och jag tror det kommer det. Haha, tänk om det inte gör det. Nerver kallas det ;)

Snart dags nu, håll alla tummar ni har!! :D
Goodnight and Goodbye

Att kunna andas utSådär ja, det va en SJUKT bra start på dagen att få se det här. Hoppas bara allt löser sig tills ikväll så vi får se dansen ;)

Goodnight and Goodbye

A secret

Jahapp people, ska vi tro att det här är sista inlägget för idag eller? We'll se ;)

Ville bara berätta nyheten. Boka in 22:a, 24:e och 26:e maj nästa år för då är det återigen dags för Eurovision Song Contest. Skulle det nu vara så att Sverige skulle stå som vinnare (man kan väl drömma?) så kan det bli så att en annan arena än Globen måste kollas efter. Globen är nämligen uppbokad innan så det kanske inte funkar. Men men, Skandinavium är ju också fint. OCH skulle det nu bli att det är där så kommer jag lätt fixa biljetter och sova hos Johan och AnnaLena :D:D:D Men ja, vi ska väl inte hoppas på för mycket. Saade har ju faktiskt inte tagit sig till final än. Men det ser ganska ljust ut ändå, han vann nyss en omröstning av någon sorts Gayradiokanal som förra året vanns av Lena PLUS att han blivit uppmärksammad en hel del i Europa. Det blev han tydligen redan när han delade ut poäng förra året. GREAT!! Kan säga att nervositeten börjat komma nu..iiiiiiiihhhh

Kan ju påminna alla om att poängen börjas sättas redan ikväll!! Jurygrupperna sätter sina poäng under repen..Hoppas verkligen det gått/går bra för han där borta och allt sitter som det ska... Av bilderna att döma är det ett tuffare startfält imorgon. Men ja..vi hoppas på det bästa :)

(det här är bara från första repet så ingen glasbur sprängdes..den kommer sen)

pssst, vad tycker ni om nya headern? Specialdesignad för denna underbara vecka <3 tog ett tag att göra och jag har nog aldrig gjort en så "komplicerad" bild förut, men jag är nöjd :D höhö

Goodnight and Goodbye

A beautiful story that no one knows

Mycket bloggande idag. Kom på bara att jag helt glömt att berätta att det typ blivit klart vem som ska spela Melanie/Vandraren i filmatiseringen av The Host. Den lyckliga är Saoirse Ronan. Hon var med här om dagen på Ellen. Verkar helt okej..Inte alls den jag tänkt mig som Melanie/Vandraren, men börjar tycka det är helt okej :) Hoppas verkligen på den här filmen, vore så tråkigt om den blev dåligt gjord..älskar liksom boken. BTW, är den någon som vet om det kommer en andra bok? Läste någonstans att det är en triologi och den hade ju ett ganska öppet slut.. Aja, hoppas på en toppen film och jag ser fram emot fler skådisar :DGoodnight and Goodbye

Closest in my heart

Tjenaaaaaaaa

Tänkte bara ge alla en kort paus från all Eurovision som är den här veckan in my world. Skickar in lite Real bilder. De ville tydligen dela vinsten i Copa del Rey med fansen, gullisar <3 Blir alltid så glad när jag ser dom :)

hur gärna vill väl inte jag ha den tröjan? <3<3<3Den nya spelaren som jag förstått det som :)

Goodnight and Goodbye

En steg mot den sanna bilden av ingenting


And so they say...

Tjenaaaaaaaaaa

Ett stort förlåt ges här till alla för att jag inte skrev så mycket som ett pytte litet inlägg under gårdagen när det var ESC Semi 1-dag. Anledningen var att det var fullt ös här hemma när morfar kom hem från sjukhuset och allt som behövdes göras innan jag åkte in till Lösnummer och utdelning av tidningar. Haha, måste verkligen varit den tråkigaste människa på jorden igår under utdelningen/maten för jag kände mig som en zombie. Trött som skrutt skulle jag vilja säga att jag var. Aja, det var iaf väldigt dåligt utav mig att inte klämma in ett inlägg som den Eurovision-nörd-bloggerskan jag är.. MEN här kommer ett desto längre inlägg från gårdagens tävling :D

Börjar med att lägga upp vilka som gick vidare samt vilket startnummer de kommer ha på lördag:

Serbien (startnummer 24)
Litauen (startnummer 4)
Grekland (startnummer 9)
Azerbajdzjan (startnummer 19)
Georgien (startnummer 25)
Schweiz (startnummer 13)
Ungern (startnummer 5)
Finland (startnummer 1)
Ryssland (startnummer 10)
Island (startnummer 21)

Så ser det alltså ut och jag kan ju säga så här, det finns både för- och nackdelar med hur det ser ut. Fördelen är självklart att det inte finns en chans att Sverige och Ryssland är precis efter varandra (ni får ju tänka på att The Big 5 redan har fått sina startnummer och de är inte med i min lista). Nackdelen är att startnummer 2 fortfarande finns kvar, nummret som ingen vunnit från någonsin. Faaaast, någon gång ska väl vara den första antar jag :)
Nu till vad vi kunde se under kvällen igår. Måste börja med att säga att jag älskar Edward!! Haha. Hoppas verkligen att ryktet om att det är han som så småningom kommer ta över efter Björkman som Head of Deligation är sant. Skulle verkligen vara GULD!! Men men, synd bara att det faila lite i kommunikationen mellan Sverige och Tyskland (eller ja, Tyskland och övriga Europa + Australien). Annars tycker jag att det som vanligt fanns toppar och dalar under kvällen. Toppar var (och det tar emot!!) Ryssland, Serbien, Finland och Grekland. De stora dalarna var väl (inte otippat) Portugal, Litauen (som väldigt förvånande tog sig till final!!) och Turkiet. Har sett att andra har tagit bidrag för bidrag och sagt sitt om de så jag kör väl på det med :) Betyg från 0-5 får de också, på äkta Eurovision vis..
 
1. Polen: Jestem - Magdalena Tul
Ett ganska snyggt shownummer, kändes verkligen att de lagt ner en och annan timme bakom det. Drog kanske ner lite att hon inte sjöng på engelska vilket gjorde att hennes budskap inte nådde ut till publiken. Jag är helt för att man sjunger på sitt eget språk, men vill man göra ett nummer som det där och lyckas så tycker jag nog ändå att man för översätta låten till engelska. För övrigt tyckte jag hon var super lik Naya Rivera!! Haha ;) 3

2. Norge: Haba Haba - Stella Mwangi
Helt klart medryckande och finns det något bättre än en artist som har en glad sång ler? Skit bra tycker jag. Förstående dock att de inte tog sig vidare då sången inte var tipptopp. Ett klassiskt exempel då nerverna tar över i en så här stor show. Det händer varje år och tyvärr ofta med sådana som egentligen är riktigt bra.. 3

3. Albanien: Feel The Passion - Aurela Gace
Här tycker jag att det nästan blev för mycket. Nog älskar jag när eld och sånt skit används, men någon måtta får det väl vara! Här är också ett klassiskt exempel när låten faktiskt är på engelska och man ändå inte fattar vad de vill. Nä, inte en av mina favoriter trots att den funkar att lyssna på i bilen på väg mot stan. 2

4. Armenien: Boom Boom - Emmy
Ja vad ska man säga? Jag har aldrig förstått mig på nummer som har dansande stjärnor i bakgrunden. Nog fattade jag att de passade in i boxningstemat de körde, men de bidrog bara till att det blev töntigt rakt igenom. Ett stort plus för mina grekiska dansare. Visste att en av dom skulle vara med, men nog skymtade jag två :D Men som sagt, det var det enda bra och jag kan inte annat än tycka att de bytt ner sig totalt från förra året. Slutomdöme är att jag tyckte de snott för mycket från Grekland (kom ju en dans där mot slutet som alla vet är typiskt grekisk!!) och glömt att det var Armenien de tävlande för. I min mening, inte värda den finalplats de inte heller fick. 2 

5. Turkiet: Live it up - Yüksek Sadakat
Var är Manga? Och vad fn hade de för kläder på sig? Nä, orkar inte ens prata om dom, glad att de inte kom till finalen för en gångs skull, då kanske Turkiet fattar att de inte kan skicka vad som helst och ändå gå till final bara för de är Turkiet, SKÄMS!! 1

6. Serbien: Caroban - Nina
Tyckte det här var skit bra!! Glädjen fanns, sången fanns och ja, det mesta fanns och satt på rätt ställe! Även om hon sjöng på annat språk så fattade man precis! Så ska det se ut, Bra Serbien! 4

7. Ryssland: Get You - Alex Sparrow
Ja, det tar ju emot så jag vet att detta är Saades största konkurrent, men jag gillade det faktiskt. Inte på långa vägar ett av de bästa låtarna RedOne har gjort, men det var ändå okej. Läskigt att killen går igenom rutan och snor varje flickas hjärta. Man kan ju hoppas på att om Saade kommer till final så startar han efter Ryssland och kan agera den blyga pojken som också vill åt flickornas hjärtan med snällt väntar på sin tur till han blir populär, vilket han förhoppningsvis blir ;) YES, det kommer bli skiiiiiiiiitbra :D 4

8. Schweiz: In Love For A While - Anna Rossinelli
En gullig liten låt med en gullig lite tjej som blev ännu gulligare med att hon hade sin pojkvän med på scen. Helt okej, men kan komma att glömmas bort i den stora finalen.. 3

9. Georgien: One More Day - Eldrine
En låt som hade kunnat vara såååå bra, men som bara failar totalt. Varför denna rapp? Vad är det med årets bidrag och rapp? Nä, det drar ner betyget avseevärt. Ett minus också att de sparkade den riktiga sångerskan för hon inte var tillräckligt "internationell"...I say no more! 2

10. Finland: Da Da Dam - Paradise Oskar
Här fortsätter det gulliga. En gullig liten pojke som tröttnade på schlager och gjorde sin egen låt istället för att slippa höra allt annat. Bra sätt tycker jag, bättre än att bara klaga!! Dock tyckte jag hans försöka att vara charmig in i kameran vara blev fail. Aja, han är ju en av favoriterna nu i finalen så här gäller det nog att hålla ögonen öppna!! Never Say Never 3

11. Malta: One Life - Glen Vella
Nej nej nej! Varför måste det alltid vara ett "gay-bidrag" med? Och när ska länderna som skickar dom inse att det går inte alls hem i Europa! Nä, inte okej.. 1

12. San Marino: Stand By - Senit
Alldeles för anonym och tråkig för att hon skulle gått vidare. Kunde ha blivit bra om hon sjöng lite högre och inte hade sån krämig engelska.. 2

13. Kroatien: Celebrate - Daria
Nej, det här var väl inte bra? En låt som man hört tusen gånger om och en trollkarls DJ som bara var läskig. Dessutom hade de en tredje vers som kunde blivit hur cool som helst på scen, men de bara..ja inte blev det hur coolt som helst inte. Exakt vad trodde de att Europa skulle gilla i det här numret? 1

14. Island: Coming Home - Sjonnis Friends
Sitter här och funderar på om de verkligen tog sig vidare av någon annan anledning en snyfthistorian. Under framträdandet kunde jag bara tänka på hur det kunde blivit om Sjonni själv levt och gjort den. Sorry, men hos mig går det inte hem att man sitte på en sadel på den stora scenen när man sjunger... 2

15. Ungern: What About My Dreams - Kati Wolf
En av mina favoriter innan, men den föll lite tyckte jag. Sången var inte helt hundra rakt igenom (vilket ändå är förståeligt så om det varit den enda så hade jag ändå varit nöjd..). Det största felet de gjorde tycker jag ändå var att de inte bjöd på den show de så väl kunde ha gjort. Sätt lurar i öronen och skruva upp volymen några hack så förstår ni vad jag menar. Ett minus där tyvärr..

16. Portugal: Luta È Alegria - Homens Da Luta
Suck. Nej. 0

17. Litauen: C'est Ma Vie - Evelina Sasenko
Varför teckentolka bara halva andra versen? Trodde de att det bara var då de döva kollade eller? Nej, jag fattade noll här kan jag säga. Tråkig låt också.. 1

18. Azerbajdzan: Running Scared - Ell & Nikki
Om vi för ett ögonblick låtsas att tjejen inte var med eller att hon var utbytt mot en av körtjejerna så älskade jag precis allt med det här bidraget (kanske inte så konstigt då det återigen är svenskar större delen av dom!! Börjar kalla dom för Lill Sverige..). Men nu var ju tjejen med och förstörde precis allt. Inte en ton var rätt. Hur tänkte man när hon inkluderades i låten? Kanske inte tänkte alls..MEN de tog sig till final ändå så jag är glad :)

19 Grekland: Watch My Dance - Loucas Yiorkas feat. Stereo Mike
Kan bara säga att jag älskar Grekland och Loucas gjorde sin insatts så perfekt!! MEN, sen har vi ju Stereo Mike. Jag fattar hela grejen med att de vill visa det gamla och det nya Grekland, men om det nya är så som Stereo Mike visade det så föredrar jag det gamla Grekland. Jag menar, om de nu nödvändigtvis var tvungna att ha rapp (personligen tyckte jag att Loucas kunde fått äran att göra hela låten på sitt sätt!!) så kunde de väl åtmonsone tagit en rappare som kunde rappa. Så synd på en annars så bra låt :( 4Sådär, nu har ni fått en ordentlig koll på bidragen från gårdagen (om någon hade intresset att läsa :P). Nu håller vi väl alla tummar för Saade på torsdag (jo, jag kommer skriva mer om ESC innan det, men ändå..) och hoppas han tar sig till final :)

Goodnight and Goodbye


I'm just beautiful me

Tjenaaaaaaaaa

Har kommit på att det är så grymt skönt att vara ledig på måndagar. Det enda minus är att jag inte alltid kan gå på Lösnummer mötena och idag är en sådan dag. Mamma skulle till Karlskoga på eftermiddagen och tog "min" bil så jag kommer inte in. Jag och golfen kommer ju som sagt inte riktigt överens. Istället tänkte jag göra lite nytta och plugga på uppsatsen. Dock har jag inte riktigt fått svar från mina kompanjoner om vad det är jag ska göra. Egentligen är det ju bara att hoppa på, men om jag inte hinner med allt så är det ju tråkigt om jag gjort samma sak som någon annan. Funderar på att börja plugga på Medielandskapets struktur och konvergens. Nu ska jag banne mig klara den där tentan!! Ska bara lista ut vad det är som är vad. När jag svarade så som hon skrivit sist så fick jag ju fel :( kanske bara är jag som är helt dum i huvudet...men men, det ska nog gå :)

Idag, eller precis just nu, är mamma och mormor inne hos morfar på möte om ifall han ska få komma hem och vad han då behöver. Evetuellt ska de få hemhjälp och sånt. Jag och mamma hinner ju liksom inte fixa allt. Hoppas på att han kan få komma hem imorgon, tycker han varit på sjukhus bra länge nu!! Inte okej liksom..

Great, det var allt för nu :)
Goodnight and Goodbye

You wanna be A loser like me

Tjenaaaaaaaaa

Har bara en sak att säga..Today is the day. Alltså the day då ni kommer få se Blues rep i Eurovison (om ni inte redan sett det på annat sätt). Tycker det ser heeeeelt okej ut om jag säger så ;)Höhö, inte så tokigt vaaaa?? Älskar Costa också, den ljusa med mörkt hår som töntar sig lite ;)

Annars då? Har inte gjort så mycket idag, bara städat altanen. Skönt, nu kan jag sätta mig där ute och plugga imorgon. Great om det ska fortsätta vara så här varmt. Hoppas mina kläder från Ellos kommer snart också, vill liksom ha dom :( Tycker det har gått bajs länge sen jag beställde nu... Men men, jag får väl hålla ut ett litet tag till bara :)
På tisdag innan Eurovision ska jag dela ut tidningar igen. Var i början av min tid på Lösnummer jag gjorde det senast så det kändes lite som min plikt att göra det nu. Är inte så jätte farligt så jag vet inte varför jag inte tagit mig i kragen tidigare och gjort det. Aja, nu ska jag göra det iaf så det blir nog bra :)

NU ska jag, som älskar att lägga upp videor, ge er som ogillar denna tid på året när det typ bara är Eurovision här på bloggen något annat. Ett klipp från Glee där de sjunger sin egna skrivna låt. SJUKT bra!! :DDet var allt för mig för dagen :)
Goodnight and Goodbye

Don't make it hard

Tjenaaaaaaaaaa

Fint väder idag!! Känns som att sommaren är påväg igen och den där kylan som kom här i några dagar påväg bort. Vi kan ju hoppas :) Idag har jag suttit på gräsklipparen typ hela dagen. Nu väntar jag att mormor och Johan ska komma från morfar och Ia från Emma så ska vi grilla. Första gången i år, MUMS!!

MEN, anledningen till det här inlägget stavas Eurovision Song Contest. Pratade ju om igår att de andra repetionerna är igång. Vet inte om det här är Saades andra eller om det är när han fick göra om sitt nummer, tror dock det är andra repetionen. Ser mycket bra ut vill jag säga. Blev lite orolig när jag läste att han bara skulle spräcka ett glas, men det ser ju inte så tokigt ut nu när vi fått se det. GREAT! En fråga bara, vad gör trafikmärket där?Lägger in andra repetionen för Bulgarien också, tycker personligen de har fixat till det jag tyckte var lite dåligt under första repetionen så nu ser det riktigt bra ut!! Enda jag inte förstår är varför hon ska vifta med klänningen när hon tar av sig den..aja, får väl tåla lite antar jag. ÄLSKAR ju annars hennes kläder. Verkligen :) Och regnet behöver vi ju inte ens prata om! SÅ FINT!! Känns som att någon har tänkt till ;)Sista videon nu då. Ungern här, andra repetionen. Tycker det är för det mesta bra, tror det kommer se bättre ut i bild sen. Ah, lite väl mycket i ljuset kanske..känns som de vill för mycket, men det ser nog som sagt bättre ut i bild sen :)Sjukt långt inlägg, jag vet. Var glada att Storbritanniens video inta hade kommit än ;) haha. Aja, ni vet ju hur jag är.. :)

Goodnight and Goodbye

Something beautiful

Tjenaaaaaaaaaaaaaaaaa

Blir ingen Eurovision video idag. Den jag ville lägga upp hade inte kommit än :( Iaf, idag börjar de repetera för andra gången. Full fart med andra ord (y)

Själv har jag dammsugit och torkat golvet i hallen och köket. Nu ska jag se om jag kan fixa lite lunch, mamma är liksom med mormor och får lunch av mormors pensionärsförening. Men, jag har ju klarat mig de senaste dagarna så varför skulle det bli problem idag? Bra fråga...
Ikväll kommer Ia, Johan och AnnaLena hit. De ska hjälpa till lite här hemma som jag och mamma inte klarar nu när morfar är borta. Blir med andra ord en helg fulla av arbete så vi får se hur mycket jag hinner blogga. Nåt inlägg ska jag nog hinna med ;)
I övrigt så fick vi beskedet att morfar kanske får komma hem på tisdag. Super skönt att veta att han blivit lite bättre. Han så mycket bättre ut igår när vi var uppe hos honom än han gjorde i tisdags också. Tar en lättad suck!! Hoppas det fortsätter gå framåt bara...

Det var allt för mig :)
Goodnight and Goodbye

Take a sad song and make it better

Tjenaaaaaaa

Idag har jag varit liiiiite duktig. Städat köket nu på förmiddagen samt hängt ut tvätten och gett hästarna vatten. Great! Ska käka lite lunch nu också innan mamma kommer hem. Sen bär det av in till stan för handling och avsläppning av mormor och mamma hos morfar. Jag ska också in dit, men åker hem med varorna så jag inte behöver vara där så länge. Tcker det är asjobbigt att se honom ligga där :( Aja, han kommer nog snart hem...hoppas jag. Positivt tänkande!!

Ja, nu till roligare saker (eller...det beror ju på vad man tycker är roligt). Ni vet ju alla att repetionerna är i full gång inför nästa vecka. Detta innebär ju självklart ständiga uppdateringar därifrån här på bloggen.
Saade repeterade ju i tisdags, vilket ni fick se under gårdagen. Det jag missat då var att Sverige som enda land fick göra om sin repetition. Anledning? Glasburen sprängdes aldrig (vilket ni kan se i klippet i förra inlägget). Eric bad att få göra om det med argumentet att om det kan hända där så kan det hända i sändning. Tack säger jag till de som jobbar där nere i Düsseldorf för att han fick köra igen! :)
Ett land som fanns blande de som testade sina vingar igår är Bulgarien. Jag har kommit på att jag absolut älskar den låten!! Vet inte varför, och framträdandet ser inte exakt toppen ut, men jag hoppas det ska se bättre ut i bild sen. Älskar kläderna också!! OCH bakgrunden när det ser ut som regndroppar som faller mot marken ;)Tänkte lägga upp en video på Danmarks också då jag älskar deras låt på skivan, men de var verkligen inte bra på repetitionen så jag skippar det. Hoppas det blir bättre i bild det med OCH att sångaren byter tröja!!

Goodnight and Goodbye

It's like a work of art

Tjenaaaaaaaaa

Har hänt en del på sistone kan jag säga. Bra och ganska så dåliga :( Men jag kör väl på och berättar lite av det viktigaste..

Gårdagen bjöd på det ena och det andra. Lektion först som gick helt okej. Jag och Beatrice presenterade vårt jobb och fick det klart. SKÖÖÖÖNT! Sen köpte jag med lite mat från Rosalies och åkte till mammas jobb och åt en smula. Hennes jobbarkompisar är lite roliga, haha.
Marieberg sen. Köpte först ett spel till mamma innan jag begav mig till Bokia. En film och en bok blev det. Filmen är Eat, Pray, Love, valet stod mellan den och Grown Ups och bestämde mig för den eftersom jag sett den andra redan. Blev nog bra :) Boken är Twilight boken. Ja, ni vet den där guiden... Verkar ganska bra, och eftersom jag samlar på mig Twilight böcker så var ju denna ett måste ;) Sen gick jag in till Telia bara för att kolla lite och gick ut med nytt abonemang och ny telefon. Haha, anledning? För världens sötaste kille som jobbade där klev ut och sa hej. Mjaaa..sån är jag liksom. Nä, men jag behövde ju ändå snart göra det så varför inte nu? Blev bra det där, förutom att jag glömde skriva upp alla mina kontakter OCH att jag fattar nada! Turis att Ia kommer upp på fredag så hon kan hjälpa mig (hon har nämligen en likadan..)
Till mamma igen sen och vi åkte upp till morfar på sjukhuset. Riktigt sorgligt blev det och jag kan berätta att några tårar från många håll rann. Aja, åkte till Mina sen ändå..bättre att ha något för sig så man slipper tänka på det. Sista spanskan var det så det blev mat på Mingla. Kan lova att det blir återbesök dit!! Då ska jag nog banne mig testa tapasen. MUMS, liksoooooom :)

Idag har jag varit på handledning till uppsatsen. Båda mina kompanjoner var borta så jag fick klara mig själv, men det funkade det med :) Ska försöka skriva ihop ett litet mail med kommentarer och skicka vidare.. Jobb, not so nice.

För den som missade så hade Saade sitt första rep igår och jag kan inte säga annat än att jag log STORT när jag såg det. Blir nog inte så tokigt det här ska ni se. Självklart lägger jag upp det, inte sjutton lägger jag väl upp Rysslands bidrag, men inte Saade!! Nä absolut inte. Soooo, here you go :)
Goodnight and Goodbye

Is it hard for you that I still care

Vart tog solen och det varma vädret vägen? Det försvann.. eller iaf värmen :( Aja, bara att klä på sig lite mer. Har inte super mycket på listan "att göra" idag. Mamma tog bilen så jag kommer inte så långt.. eller jag kan ju ta golfen, men det går för sjutton inte att köra!! Nä, det blir bara att vara hemma för min del :)

Repetionerna håller på för fullt inför Eurovision. Inte långt kvar nu asså. Saade åker imorgon och ska väl upp på scenen snart också, kommer dock inte ihåg exakt när det var..
Kan iaf säga att det låter både bra och dåligt där borta på scenen. En av mina favoriter är (och jag skäms nästan för att säga det!!) Ryssland. Blixtarna som kommer i början av framträdandet är sjukt snygga!! Me love :) Däremot tycker jag banne mig han har snott några steg från Saade!! Den jäkeln!! Och så klagar han på att Saade snott från honom förut. Lovar er att han inte gjorde alla stegan han gör här på scenen när han visade upp bidraget första gången..BLÄ på honom (fast ändå, bra framträdande...)Jag vet att det är sämsta kvaliten och att man inte hör musiken så bra, men det är ju bara första repetitionen...

Kan meddela också, har inget med ESC att göra men men, att Mina inte kunde se Thor. SÅ någon som har lust? Vill inte gå själv :( Håller mina tummar för att MARTINA och AGNES ska SVARA på mitt meddelande på facebook. Får värsta paniken när folk inte svarar, haha. Jag vet, t å l a m o d, men det ligger inte direkt i släkten att ha det kan jag lova ;) höhö

Goodnight and GoodbyeRSS 2.0