What you couldn't believe


bildkälla

Nu är det klart, donnorna ovan leder Melodifestivalen 2012. Gina Dirawi, Sarah Dawn Finer samt Helena Bergström. Vem hade trott det på förhand? Inte jag i varje fall. Att Gina skulle vara det fick vi ju veta igår och det har ju spekulerats en hel del om Sarah, men att just Helena Bergström skulle bli den tredje och sista programledaren hade jag aldrig gissat! Men, vi vet väl nästan alla att SVT älskar att göra de mest udda konstellationerna när det kommer till val av programledare till festivalen. Hittills tycker jag det har funkat ganska bra. I år är det ju nya innehållsansvariga, bland andra Henrik Johnson. Han verkar tro på detta så jag väljer att göra det med. 
Det är Sarah som kommer stå på scenen varje vecka, de andra kommer inte vara med precis hela tiden. Ska bli spännande att se vad de har hittat på :D

Goodnight and Goodbye

Today is gonna be the day

Jag är i fullgång med att analysera treatment just nu kan jag säga. Duktig är vad jag känner mig. Sen dog den känslan. Varför? Jo, jag gick in på blackboard och såg att Oliver gjort ett anslag och läste glatt igenom det. Han berättade att vi fått analysuppgiften som ska in i mitten av december nu och självklart var jag tvungen att gå in och läsa den med. Det var då det sprack. Vi ska tydligen skriva tre A4 om tre manus, Gladiator, Good Will Hunting samt Alien, en sida per film. För det första kommer det ta ÅR att läsa igenom de manusen och för det andra kommer det väl aldrig gå att skriva endast EN sida om varje film, det är ju liksom jätte långa filmer! Dessutom var han ju tvungen att lägga till:

"OBS! För att klara uppgift är det nödvändigt att läsa och (alas!) begrunda McKees bok i sin helhet!"

Suck. Det är i lägen som denna jag önskar att jag endast läst en kurs. Hoppas bara vi inte har något jätte stort som ska göras i andra kursen så jag hinner. Jag fattar liksom inte riktigt vad Christo menar med det som står på schemat. Hmmm. Usch på det!

Goodnight and Goodbye

What's left after the rainUsch. Illamående. Lätt huvudvärk. Just som jag blivit frisk. Faaaast det känns inte som något sjukligt, mer bara som något engångsgrejs. Imorgon är jag på topp igen : )

Dagen har spenderats hemma och i Marieberg. Det blev några småsaker inhandlade från IKEA till min flytt, annars håller jag i pengarna kan jag säga. November har inte ens börjat än och jag känner mig redan pank! Det är ju lagom roligt...Haha, men men that's life. 

Imorgon är det plugg som gäller. Har egentligen fyra treatment att läsa igenom och analysera, men eftersom vi bara är tre som har lagt upp så har jag bara två. Hoppas de andra kommer under morgondagen för annars vet jag inte om jag kommer hinna analysera! Varför har människor så svårt att lämna in saker i tid? Fattar faktiskt inte problemet... man har ett datum och en tid då det ska vara inne och då lämnar man in det. Punkt. Sen ska det läsas x-antal sidor inför seminariet på onsdag. Tror inte det blir någon filmvisning fast jag hemskt gärna vill. Bra filmer stod på schemat och jag är inte ens något särskilt stort fan av dokumentärer.
Får se om det blir någon Tintin på kvällen. Ännu en film som ska recenserats. Min senaste recension har ännu inte kommit in...tror inte det har tagit så lång tid någonsin innan en recension kommit upp efter att jag skickat in den, men men. Det gör ju inget för mig, den får väl komma upp när den vill. haha. 

Goodnight and Goodbye

Tick TockSarah Dawn Finer har redan spekulerats som en av programledarna för Mello 2012. Nu är det klart verkar det som att Ana Gina kommer leda programmet, dock inte själv. Jag håller tummarna för att det är nya programledare för varje vecka så det inte är hon hela tiden! GAAAAH! Resten får vi veta imorgon...all we can do is wait ; )

Goodnight and Goodbye

When love takes over


Ny bild från Ramos på twitter och eftersom jag är inne i en period då just Ramos övertagit mitt hjärta så bjussar jag på den : D

Nu är rummet städat, välbehövt! GULD! Jag lyckades även få ner mina två nya postrar (gårdagens Breaking Dawn som vi fick plus den jag köpte på Joe) i en sån där posterrulle från discshop. Till min lycka upptäckte jag även att jag har en extra så jag kommer eventuellt få ner alla jag har på väggarna till flytten. ÅÅÅHHH, kommer bli så fint sen. I looooooove postrar, som ni säkert vet ; )

Gårdagen då? Den var GULD! Trevligt sällskap, bra musik (och då tänker jag väl främst på låten Made of som till min stora glädje var den låt gruppen jag inte kände igen gjort!!) och riktigt bra klipp som fick längtan till filmen att blossa upp. Nog verkar den en smula läskigt, men samtidigt såååååååå bra : D Lite kär blev jag nog i Knappen från NRJ som var en av värdarna. Haha, gullllllllig och sjukt bra på att sjunga ; ) Som sagt fick jag en poster helt gratis också. Inte helt fel. Då vi gick ut letade jag efter någonstans att köpa saker från, bland annat postrar, men hittade inget. Lite ledsen gick vi ut från Hovet bara för att mötas av folk som stod och delade ut. Haha, turis ska man ha ibland. Hur glad blev jag eller? Take a guess... ; )

Goodnight and Goodbye

Time is on our sideDå var dagen kommen; Stockholm, Hovet, Breaking Dawn. Just nu vet jag inte vart sjutton vi ska för att komma dit vi bestämt, men det löser sig väl. Eller? Haha, man vet aldrig. Martina hade typ en vägbeskrivning i telefonen så någonstans kommer vi väl. Förhoppningsvis. Tiden har bråkat lite med oss också för tydligen är det bara Martina som är där hon ska...Haha, men vi ska väl hinna ändå? Mja, det är nog ingen fara : )
Tråkigt nog har jag ännu inte börjat tagga till : ( Jag hoppas verkligen det kommer på vägen upp för annars blir det ju inge kul : ( Ska man på fan event så ska man banne mig vara taggad!! Hmmm. 

Ha en fortsatt trevlig fredag, det tänker jag ha!! : D
Goodnight and Goodbye

Before the day we fall in love

Dagen har varit relativt lugn. Allt det där jag skrev att jag skulle göra blev inte riktigt gjort. Eftersom jag beställde från Ellos igår behövde jag inte in till stan och det andra bestämde vi att vi skulle ta senare, när jag flyttat. Istället för gymmet gick jag, Ia och hundarna på en promenad och självklart åkte kameran med. Blev några bilder, lägger upp dem här nedan...Imorgon är det Stockholm som gäller! Av någon anledning är jag inte alls taggad...hmm, men det kommer nog. Imorgon kommer jag tagga till tusen. Oh Yesssssss. Egentligen kanske man skulle ha kollat någon av filmerna nu idag så man kunde bli lite mer taggad. Men men, som sagt kommer det väl. 
Nu ska här skrivas recension så fingrarna....mja, blöder kanske är att ta i?

Goodnight and Goodbye

This could be true love


Ni får hålla tillgodo med mina gamla höstbilder tills jag orkar/har tid att ta nya ; )

Sorry för mitt obloggande igår. Jag och Ia kom ju på (efter ett påpekande av mamma!) att vi missat vår biomåndag! Haha, vi är bra asså ; ) Det fick bli en biotisdag istället. En dag sågs och jisses säger jag bara. Lalala. Martina, om du ville se den också så går jag gärna igen! : ) När jag kom hem sen var jag tvungen att skriva klart treatmentet och skicka in det och efter det var huvudet så trött så trött att jag var tvungen att lägga mig ner för att sova en blund.

Ja...så nu skriver jag idag. Det bidde återigen en dag med föreläsning hela dagen och jag kan ju bara säga att min lärare är för gullig! Han sa att vi hade filmvisning imorgon varpå vi påoekade att det inte var förrens på fredag varpå han sa att det var det han sa, imorgon. Vi fick påminna honom om att det bara är torsdag imorgon och då blev han så glad så glad. Han fick ju en extra dag på veckan! Haha! Ah, mycket kan man säga om den mannen, men liiiiiite gullig är han allt!! 
Efter skolan körde jag iväg med Beatrice till affären och storhandlade. Efter affären fick vi åka upp till Brickebacken och hämta ut vårt paket från HM. Bilder på mina grejer kommer framöver då jag flyttat och fått upp det. Fiiiiinfint var det allt vill jag lova ; )

Imorgon blir det gym lite försiktigt (eftersom jag fortfarande är lite sjuk, men det är ju bättre att åka överhuvudtaget!) och sedan stan med Beatrice och Emma. Efter det skulle Beatrice bjuda oss på middag. Mums! Trevlig dag med andra ord : )

Goodnight and Goodbye

Wonder if you ever see meHost. Host. Så känns det i halsen. Vill inte ens tänka på hur jag ska klara föreläsningarna imorgon utan att hostattakera alla hela tiden? Hmmm. Näsan går i vågor. Ibland rinner den och ibland kan jag faktiskt andas utan att torka ut halsen och på så sätt hosta mer. Det är ju bra...se det positiva ni vet ; ) Jag hoppas det här ger sig snart...man kan inte bli sjuk såhär. Punkt.

Dagen har gått åt till att lämna in hemtenta, ta ut tenta och leta tenta. Att springa runt när man är förkyld är verkligen inte att rekommendera. Aja, det löste sig iaf tillslut och nu har jag alla tentor jag ska hämta och blivit av med den jag skulle bli av med. GULD! Lunch med Mina hanns med och det var mer än trevligt kan jag lova. Hur länge sen var det liksom jag träffade tjejen? FÖR längesen. Hon var snäll och följde med till polisen också så nu har jag ett nummer till en person som ska ringas sen, kanske inte blir innan treatmentet ska in men det är nog inte hela världen. Blir nog bra det här när det blir klart (y)

Goodnight and Goodbye

She ran away in her sleepUpp och ner. Så går stressfaktorn och humöret. Just nu är det upp. På båda. Eller säger man så? Jag är iaf inte stressad alls och humöret är det inget större fel på mer än förkylningen. Hemtentan är snart klar, har börjat på åttonde sidan och behöver ju bara fylla den lite så kan jag sluta sen. Jag tänker inte fylla den till bredden. Nope! Han får tåla det! Jag tänker ju inte sitta och babbla för mycket om saker som inte är relevanta bara för att fylla ut sidorna. Dessutom kommer ju källförteckningen på sidan nio så han får banne mig vara nöjd. Punkt. Om jag sen får kompletering så är det väl bara att göra den och skylla på för mig själv att jag blev förkyld igen och har haft ett treatment samtidigt. Yes, då känns det bättre. Hoppas dock på att han är snäll och inte delar ut så många kompleteringar...har ju faktiskt aldirg behövt kompletera eller göra om när det kommer till hemtentor, hoppas detta inte blir första!!

Jag nämnde mitt treatment. Usch! Jag är så missnöjd så det går inte att beskriva i ord. Hoppas de på seminariet tar upp jätte mycket som jag borde göra för jag har fastnat. Det känns som att mina karaktärer börjar på ett ställe och slutar på ett annat, precis som sig bör, men att man inte riktigt märker utvecklingen mellan där. Tänkte försöka sätta mig och kolla på det lite när hemtentan är helt klar. Ska skicka det till några för läsning också och se om de har några kommentarer. Hoppas det blir bra ändå : )

Goodnight and Goodbye

This stories don't mean anything

ATJOOOOOOOOOO! Bajsapa. Nu har näsan börjat igen också. Både hals och näsa alltså. Det här suger! När jag var sjuk smittade jag mamma så hon har gått och varit förkyld nu och självklart smittade hon ner mig precis som jag blivit frisk. Nu hoppas jag bara att jag inte smittar mamma igen och att vi håller på sådär. Jag tänker liksom inte gå och vara sjukt fram till första december då jag flyttar! Punkt slut.

Ni vet att jag har haft tandställning ett tag va? Nu i några år har jag ju bara haft en lite i underkäken för att hålla tänderna på plats plus en nattskena som jag skulle ha slutat med i början av sommaren. Jag slutade dock inte. Jag vågade inte. Nu har jag dock börjat lägga av med den och har inte haft den på ett par veckor. När jag nu satte på mig den igår kväll gjorde det så sjukt ont kan jag säga er. Det kändes nästan som att någon stod och drog ur tänderna på mig. Ajajaj. Det sluatade med att den fick sitta på ett par timmar innan jag var tvungen att gå upp och ta av mig den eftersom jag inte kunde sova då det gjorde så ont : ( Om mina tänder går tillbaka som de var innan jag började med tandställning för ca 13 år sedan så kommer jag ta livet av mig. Jag skojar inte. Jag tänker inte gå runt med såna tänder igen. I WON'T!

Nu är det slut på mina beklagningar, nu hoppar vi på något roligare istället. Jag och Ia lyckades få oss lite biljetter igår och Martina hann hämta innan de tog slut också. GULD! När vi stod i kön precis innan de skulle öppna hamnade vi bredvid en lite äldre dam som skickats dit av sina barnbarn för att hämta biljetter. Eftersom hon behövde fyra och det endast var tillåtet att hämta ut två biljetter var lovade vi att vi skulle ta en extra biljett åt henne (eftersom vi bara behövde tre). Sagt och gjort tog vi fyra biljetter. Efteråt kom hon dock fram till oss och berättade att mannen som stod bakom oss i kön inte skulle hämta ut några Twilight biljetter och hade därför tagit två till henne. Snällt av honom...och snällt av oss också tycker jag. Aja, nu sitter vi iaf med en extra biljett om någon är sugen. Vi är dock full bil så det får bli ett alternativt färdsätt, men pluset är att biljetten är bredvid mig, Ia och Mina :D haha


Vi orkade inte köa hela tiden så vi tog oss en liten fika medans vi väntade...MUMS!Nu ska jag se om jag kan äta lite lunch och sen är det bara att forsätta på tentan. Femte sidan har påbörjats nu så det är ju lite framgång iaf. Hmmm

Goodnight and Goodbye

Like I'm made of paper

Man blir så ledsen ibland. Jag blir ledsen. Jätte ledsen. Fick just ett mail från de jag beställt min poster på Adam från och tydligen var den helt slut och skulle inte komma in igen så jag kommer inte få den :'( 
För att trösta mig själv gick jag in på discshop för att kolla vad de hade och lyckades hitta en poster på Taylor Lautner från Breaking Dawn som jag såg på bion i måndags och som jag då utbrast "ÅH, den skulle jag bra gärna vilja ha!!". Funderar på att klicka hem den...samtidigt funderar jag på om det kanske var meningen att jag inte skulle få Adampostern för att jag har så sjukt mycket annat att sätta upp på väggarna. Kanske får vänta lite tills jag börjat flytta in och se vad som får plats. HmmmGoodnight and Goodbye

A fire burning in the street

Tick Tock. Gäsp. Aj. 

Nu har jag äntligen lyckats tagit mig ur sängen. Ia ringde och ringde vilket tillslut fick Bamse att börja yla i förtvivelse så det var bara att masa sig upp. Vi ska strax bege oss in mot stan så vi hinner lämna en bil och köpa lite saker innan vi tar riktning på bion. Det känns lagom mysigt kan jag säga att få veta att de i Stockholm började köa i tisdags...hmmm, undrar om våran timme räcker för att få en biljett : (

Igår lyckades jag påbörja min fjärde sida på tentan vilket känns grymt skönt. Så nu är det bara att fylla den där fjärde sidan och sen skriva fyra till så är den klar...*hosthost*
Det blir nog inte många minutrar över till annat än plugg denna helg : (

Just det, måste inflika med en grej också. Inatt drömde jag en sjukt skum dröm. Bland annat fick jag ett mail från Emma, chefredaktörern på Lösnummer, där hon skrev att min recension var svinadålig och att de hade fått ändra allt. Vidare stod det typ att jag inte kunde fortsätta i redaktionen längre då de inte kunde riskera att få fler artiklar som den : ( (jag skriver in den här parantesen också för jag upptäckte att varje stycka avslutades med en oglad gubbe så nu får detta stycke avslutas med en parandes istället...)

Goodnight and Goodbye

You got my heart in chains
samtliga bilder från realmadrid.com

Jag hittade yttligare lite bilder från den här bilgrejsen på Reals hemsida. Gullpöjkar! Verkade som att de fick en Audi eller nåt... fattade inte riktigt ; )

Goodnight and Goodbye

If you got no one to tell it to


bilder från facebook

I want your love to lift me of the ground


Jag fattar inte hur kameran på datorn kan ta så snygga bilder!! (ja...jag är ironisk!) Varför är den så konstig för? : (

Nu har jag kommit lite längre på hemtentan, skönt att det går framåt liksom. Fasiken vad jag kommer få sitta i helgen och kötta igenom den här. GAAAAH! Jag bestämde att jag skulle skriva två sidor om varje "del", men min del om franska nya vågen blev en och en halv...inte bra. Turis så har jag lite kvar från Cousins bok som jag kan ta med, men det känns som att jag bara rabblar det han skrivit... Är lite orolig också för jag har en sida där det nästan enbart kommer från en bok som inte är kurslitteratur och Christo (min lärare) sa att vi inte skulle använda oss så mycket av andra böcker för att det blev så svårtbedömt då. Uppsssssss! Men aja...den boken jag tagit från har han själv sagt är en bok som filmstudenter som verkligen är inne i film inte kommer undan och att vår klass typ är de enda som inte har den på kurslistan. Turis för mig då som redan läst ett år och redan använt mig av den ; ) 

Jag har börjat kolla också lite inför min årliga decemberlista. Ni vet, där jag lägger upp klipp från året som gått som på något sätt symboliserar det jag varit med om. Förut har det bara varit klipp med låtar jag gillat, men nu har jag ändrat så det är klipp som på något sätt säger något om mitt år. Det drar liksom ihop sig... Aja, har ganska många klipp kvar, men sen har ju inte november börjat än så det är ju lugnt ; ) Blir nog intressant det här..

Tillbaka till hemtentan nu då, nästa steg är den amerikanska filmens estetiska strömningar under 1960- och 70-talet. Det ni!!

Goodnight and Goodbye

It's a lovestoryTeam Twiligt lade upp en länk med ett foto från Nikki Reeds och Paul McDonalds bröllop. Hur söta är de väl liksom inte? Jag kommer ihåg när de visade ett klipp på American Idol då deltagarna (och därmed Paul) fick gå på premiären av Red Riding Hood där de bland annat träffade Nikki. Nu är de gifta. Så gulligt : D

Goodnight and Goodbye

Right now I wish you were here


Har fått godkänt av Ia att lägga upp denna bilden på henne och Hilda, hon fattade inte varför jag gillade den då man knappt ser dem, men men. Av någon anledning gillar jag den : )

Det är kan ju verkligen inte stämma. Håller jag allvarligt på att insjukna IGEN? Nej, det kan verkligen inte stämma. Inatt har jag haft Saharaöknen i munnen och ner i halsen vilket fått konsekvensen att jag fortfarande är supertorr i halsen och dessutom fått hosta och blivit illamående : ( Sen vet jag inte hur svårt det kunde vara att dra sig upp ur sängen imorse. Det gick banne mig inte. Jag vaknade till flera gånger och tänkte att jag skulle gå upp, men jag behövde bara konstatera att jag fortfarande var trött så somnade jag igen. Hmmm. Ibland är kroppen konstig. 

Igår innan jag gick och lade mig fick jag en glad nyhet. Det var min lärare som mailat och sagt att mitt godkänt som jag fick på dramateorin är korrekt. Det var tydligen någon bokstav som jag sett fel på... Alltså behöver jag inte oroa mig för den något mer, skönt! Håller tummarna bara för den andra tentan nu då. Hoppashoppashoppas.

Nu blir det hemtenta, treatment och recension för hela slanten! Good day...

Goodnight and Goodbye

Catching teardrops in my hands

Jag ryser. Det är kallt. I minnet har jag en bild av en brinnande brasa och en kopp varm choklad. Oj vad jag kommer dricka varmchoklad när jag flyttat. Varje dag. Mums!Idag har jag kommit igång med hemtentan. Går trögt kan jag säga. Jag fick dock lite tips från Beatrice som jag tänkte följa upp imorgon. Heldag med plugg hade jag tänkt att det skulle bli. Bra! Jag lyckades även skriva en scen på treatmentet. Vill få det klart så jag kan skicka ut det till folk som kan korrekturläsa. Det är verkligen stressande det här med att det ska betygsättas för första gången, vill verkligen inte göra fel. OCH jag vill ha ett någorlunda okej treatment, hur ska manuset annars lyckas bli någorlunda bra? Jag fick mail från Oliver med ett mail från Steve Kaplan som hade manuskonventet. Han sa att vi gärna fick maila honom om vi hade några problem plus att han fanns tillgänglig för en "one-on-one script notes, consultations and coaching". Det låter ju inte helt fel ; )
Eftermiddagen spenderades hos Beatrice med lite plugg och upphängning av gardiner. Gardinerna blev skitsnygga när de väl var uppe, och det var väl tur det så som det krånglade! Haha. Det slutade med att borren gick av. hmf. Aja, så kan det gå.. : )

Nu ska jag fortsätta kolla på klipp där Joe uppträder på Letterman med x-antal låtar. Är det inte konstigt att man går in i en bubbla efter konserter? Hmmmm. Eventuellt blir det lite Britney också... JUST DET! Måste verkligen komma igång med recensionen också så den kan skickas in imorgon. Punkt.

Goodnight and Goodbye

As the story goes


bildkälla

Bio på en måndag. Ny tradition kanske? Hur skönt som helst. Vi var fem personer i salongen och de kan inte ha varit fler än så i någon av de övriga salongerna heller. Tror aldrig det varit så tomt någonsin när jag varit på bio tidigare. Bio på en måndag.

Filmen, Abduction, var riktigt bra. Den var riktigt spännande och det hände några gånger att jag fick gömma mig i halsduken kan jag säga. Ska skriva recension på den nu och den lär bli mestadels positiv...vet faktiskt inte vad jag ska komma på för negativt med den. Hmmmm. 
En bra sak med filmen var att det lossnade lite i mitt manusskrivande. Kom på lite saker som jag måste slipa på vilket gör att jag äntligen kommer lite framåt. Tummen upp.

Goodnight and Goodbye

Like it's your first time

Det finns väl bara tre ord som kan beskriva gårdagen. OH MY JONAS! Det var sjukt kallt i kön och fötter värkte så det kändes som att man inte skulle kunna gå ett steg sen. Lägg på en knivhuggande känsla i ryggen på det. Men det var värt det. Tiotusen gånger om. Joe var värd det. Tiotusen gånger om. 

Jag ber om ursäkt för bilderna i förra inlägget, de är ju så suddiga att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Saknade systemkameran så sjukt mycket ska ni veta! Hade jag haft den hade det eventuellt blivit några kort som gått att använda. Men men, jag bestämde mig för att skita i att försöka fånga människorna på bild och bara njöt större delen. Det blev några riktigt fina bilder i huvudet. Minnesvärt.
Av de som spelade igår var Joe bäst med råge! De första tjejerna lyckades aldrig riktigt få med sig publiken. Tråkigt, för så dåliga var dom faktiskt inte. Fick med sig publiken fick dock Joe alla gånger. Han sjöng 6 låtar, alla sjukt bra (självklart!). Han kändes liksom så äkta där på scen... ah svårt att förklara, tror man var tvungen att vara där. Britney var helt okej, men jag har verkligen svårt för att hon knappt sjöng en enda ton live. Tror hon sjöng en låt och då var playback på i bakgrunden. Inte okej! Är det live så är det. Sen tyckte jag att hon var väldigt koreograferad, man såg nästan hur hon funderade på nästa steg i dansen plus att när det var typ "fridans" så stod hon nästan bara rakt upp och ner och gjorde inte så mycket. Något bra måste hon ju ändå gjort eftersom jag tycker det var helt okej. Tjejen är ju ändå drottningen av pop, det går inte att säga emot. Coolt att få uppleva. Idolerna kom upp under en låt också. De stod typ bara där och hoppade, fattade faktiskt inte alls meningen med det. Vi såg dom när vi var påväg till Globen också. Kul. 
Höjdpunkten vid Britneys konsert var nog när hon gått av scenen och folk börjat röra sig utåt. Vi står mitt på parkett. Plötsligt börjar alla fansen i typ hela Globen sjönga på "Till the world ends", ni vet den där biten där man inte sjunger ord utan bara...typ  nynnar? Det var faktiskt ganska mäktigt.

På vägen hem sen fick jag och Martina se något roligt. Jag svär att vi nästan dog! HahaBetyder detta att vi snart får ett återseende? :DDD

Nu vet jag att jag säkert inte berättat en hel massa saker, men jag behåller det för mig själv. Just nu spelas Fastlife på repeat och jag ska försöka käka lite lunch och påbörja hemtentan. Ikväll blir det troligtvis bio. Ia frågade förut om jag orkade gå på bio...dum fråga! Bio orkar man alltid med ; )

Goodnight and Goodbye

Lets take it and run

You are worth too much to lose


(samtliga bilder från realmadrid.com)

Det bidde en seger. Det bidde ett hat-trick igen av bästa. Jag kollade två filmer, båda med Ben Barnes, men humöret stannade nere. Sen gick jag in och kollade hur det gått i matchen och direkt ändrades allt. Mitt hjärta fylldes med råge av blod och jag blev varm av glädje i hela kroppen. Tänk att det alltid ska till mina pojks för att det ska bli bättre. Ren och klar kärlek <3<3<3

Goodnight and Goodbye

Feliz Cumpleaños

23 år idag. Man gratulerar. Det borde väl som sagt firas med en seger och några mål va? Höhö

Goodnight and Goodbye

It's gonna be magnificentDet tog inte lång tid innan jag bestämt film. Kände att jag behövde muntras upp lite för mitt humör har inte varit riktigt så bra jag hade hoppats på. Det var ju meningen att jag skulle tagga inför imorgon, inte....ja, vara på dåligt humör. Ni vet ju hur det är, det är sällan inte Ben Barnes kan muntra upp med sin närvaro. Vore ju GULD om Real vinner sin match ikväll också, då kanske jag kan slappna av och släppa allt annat tills imorgon. Hoppas!

Goodnight and Goodbye

So little we knowHar beställt lite från Ellos nu. Eller ja...två grejor. En topp som jag tänkte eventuellt ha på jul, en sån måste ju liksom inhandlas. Sen köpte jag en supersöt kakburk också att ha pepparkakor i efter det stora julbaket här hemma. Tro inte att jag tänkte skita i pepparkakorna bara för att jag inte råkar bo hemma inte ; )

Idag är det en hemma dag. Själv kommer jag vara större delen också. Hade förmiddagen för mig själv då både mamma och Ia var i Dylta och ikväll ska de på teater så jag blir själv då med. Någon film då kanske? Hmmmm. Tänkte iaf inte börja med hemtentan förrens på måndag, vill ha en fri helg med fokus på konserten. GAAAAAH! Konserten. Imorgon. Globen. Joe. GAAAAAAH!

Goodnight and Goodbye

All the little things you likeÄr det någon som vill åka till Stockholm? Breaking Dawn har ju fan event den 28:e och Ashley Greene och Robert Pattinson kommer hit. De kommer också visa ett exklusivt klipp från filmen. Eftersom jag missat Twiday vill jag verkligen till detta! Det skadar ju inte direkt att biljetterna är gratis! Först till kvarn helt enkelt. Alltså är det bara kostnaden till Stockholm som kostar. Så...någon som är på?

Goodnight and Goodbye

Well hello


For heart and soul

Hur har denna dag kunnat svänga så mycket? Den började jättebra med drömmen om konserten som ni redan läst om. Sen gick inspelningen av nyheterna bra och jag hade en trevlig pluggstund därefter över en paj på Musikhögskolan. Tentan sen kändes helt okej. Eller, först iaf då jag kände att jag kunde skriva på varje fråga..utom en. Sen kollade jag runt och såg hur alla människor skrev långa uppsatser på varje fråga. Gissa om jag sjönk längre och längre ner på stolen. Men som sagt, det kändes okej iaf OCH jag satt på stol 2 så det känns ju automatiskt lite bättre ; ) Sen kom jag hem och det fortsatte. Den tenta jag gjorde förra veckan som jag fått mail om från min lärare att jag fått omtenta på fick jag mail från Ladok om att jag fått godkänd på. HUR KONSTIGT ÄR DET DÅ? Sen försvann det glada. Av olika anledningar, men jag tar bara upp en av dom här på bloggen. Det var efter att jag mailat min lärare om det här med tentagrejen. Han tyckte också det var konstigt och skulle höra av sig till någon sekreterare och kolla upp det där. Förstår ni vad det innebär? Jo, de kommer upptäcka att jag inte borde ha godkänt så får jag göra om den igen!! : ( I'm saaaaaaaad.

Nu ska jag äta pigall och kolla på Robin i Idol.
Goodnight and Goodbye

You got something all the girls want

Hade en rolig dröm inatt. Det var om på söndag. Vi var på konserten och lyckades hamna längst fram! Globen var väldigt konstig, bland annat var den otroligt liten och dessutom utomhus! Skumt. Ovanligt lite folk var det också, men det tänker jag inte klaga på. Sjukt bra var han iaf. Dock var det inte så mycket en Joe konsert, utan mer än enmans JB konsert. Men men, det var inte dåligt det heller ; ) Kom dock på att det nu börjar bli dags att plugga in alla låtarna! Har börjat lyssna lite på dom nu medans jag gör mig iordning och OJ vad bra dom är! GAH! Reminder om att det bara är två dagar kvar tills vi står där i Globen och skriker sönder halsarna (?). IIIIHHHHH


bildkälla

Nu ska jag iväg och prata in lite nyheter i radion och sedan skriva tenta. Håll tummarna för att det går vägen : )

Goodnight and Goodbye

With one eyes closed

Mannen, myten, legenden: Andreas Carlsson. Kollade in på hans blogg och såg att han varit på en plåtning med tydligen en av de bästa rockfotograferna som fått ett erkännande i denna värld. Gillade bilderna så jag slänger upp dom här med, kan ju aldrig skada ; ) Hoppas vi får njuta av musiken till Dandy snart samt får lite smak av musikalen och snart även filmen (och att han kommer ihåg att han skojade om att jag kunde regissera den, och får en snilleblixt att jag kan få vara med på inspelningarna : P)...
bildkälla

Känner att jag får ha pluggat på klart för dagen nu. Jag kommer ju ha lite tid på mig mellan radion och tentan till att plugga så jag kör på det. Ska bara skriva ut de sidor jag har skrivit nu så kommer det kanske gå okej. OM de nu har med "rätt" frågor vill säga ; )

Goodnight and Goodbye

Stars with a heartbeatGAAAAAH. Nu har jag skrivit på kontraktet till lägenheten. Blandade känslor. Enligt kontraktet ska jag flytta in första december, men jag ska ringa ÖBO imorgon och kolla lite saker. Hoppas jag inte kommer fram till den sura tjejen som låter som att hon helst skulle vilja slänga på luren och göra hundra andra grejsor. Hur fick hon jobb där liksom? Men men, förhoppningsvis kommer jag fram till någon annan. Det här kommer bli GULD, trots fjärilarna i magen som redan börjat flyga runt...

Dagen har iaf bestått av föreläsning heeeeeela dagen. Lite mosig i huvudet sen, men jag vill nog inte klaga. Det är lite intressant, förutom då människan visar en film som handlar om att en man rakar sig så han blöder i hela ansiktet och ner på halsen!! Men ja, det var som sagt annars helt okej.

Nu sitter jag och försöker plugga inför morgondagens tenta. Känns inte så bra för tillfället, men jag håller alla mina tummar för att det ska gå vägen...

Goodnight and Goodbye

Hope when losing

Tar en liten paus i allt för ett litet inlägg. Egentligen har jag ingen ork eller inspiration till att skriva ett inlägg, men jag kör på ett ändå så ni får ursäkta om det inte är så upplyftande. Dagen har varit väldigt blandad. Efter seminariet (kanske pga seminariet) försvann min livslust totalt. Stressen kom verkligen som en örfil på posten och mitt humör blir verkligen inte bra av stress. Det är då jag bara vill gömma mig i ett litet hörn och låtsas som att resten av välden upphör att existera för bara ett ögonblick. Ett ögonblick där jag kan andas. Bara ett andetag för att få lite extra syre till hjärnan så jag överhuvudtaget orkar tänka på hur de kommande veckorna ska hanteras för att det inte ska bli pannkaka. Det där ögonblicket hade verkligen behövts. Tanken när jag kom hem var att jag skulle skriva manuset till nyhetssändningen på fredag samt plugga lite på inför tentan. Så blev det ju verkligen inte. Jag håller fortfarande på med manuset och kommer inte hinna plugga något idag. Blir stressen ännu mer påtaglig då eller? Jo, jag kan inte förneka. 

Ett ögonblick. Bara ett kort ögonblick.

Goodnight and Goodbye

I won't pick up the phone

Nu börjar paniken infinna sig. Jag hade ställt in mig på att inte ha seminare, men nu ska vi tydligen ha seminarie på onsdag. Hur sjutton ska jag hinna läsa på tills dess då? Jag som kommit fram till att det blev så guld imorgon då vi säkert kommer sluta tidigare än fem så jag hann plugga på inför fredag, men nu blir det ju plugg inför seminariet istället. Får man skylla på läraren i ena kursen om man inte klarar tentan i en annan kurs? Det är ju alltid bättre att skylla på någon annan än sig själv och det är frestande att skylla på den här läraren. Haha. Jag är inte helt frisk i huvudet ibland ; ) 

Köpte lite grejen på stan idag. Bilder kommer kanske senare i veckan, får se. Lite fina grejsor och försenade födelsedagspresenter inhandlades. Skönt att få det gjort : )

Imorgon kommer det nog inte så mycket inlägg. Skola från tio till åtta och sen massa plugg som sagt till både seminarie och tenta. Punkt slut.

Goodnight and Goodbye

Countless times in life


(bilder från realmadrid.com)

74. Så många mål har Higuain gjort under sin tid i Real, mer än någon annan av lagkamraterna. Dessutom har han gjort hat-trick de senaste fyra säsongerna. Senast han spelade med Argentina, vilket var förra veckan, gjorde han ännu ett hat-trick. H är med andra ord på hugget! : D

Goodnight and Goodbye

In the fire

Jag kör på ett ganska snabbt inlägg nu, måste iväg sen. Vårt varmvatten är typ slut så jag ska åka iväg till Beatrice och duscha. Sen blir det stan för oss och se vad vi hittar. Lite koll på Åhlens inför flytten blir det nog iaf ; ) GULD! I eftermiddag sen skippar jag Lösnummer då jag inte vill smitta ner redaktionen så alla hatar mig sen! Haha, usch, hemska tanke! Blir dock lite filmtittande. Manusmänniskorna går att smitta ner, de är inte fullt lika värdefulla.. ; )

Dra iväg då?
Goodnight and Goodbye 

Things I dream of when I close my eyes

Skit och piss. JAG ÄR JU FÖRKYLD! : ( 

Idag blir en innedag. Jag lovade mamma att ta in lite ved, men det får bli det enda. Ska försöka plugga lite inför tentan på fredag tänkte jag. Om jag nu får in något i huvudet, vilket inte är säkert alls! Jag har iaf lyckats skicka in min recension nu så den är ju nästan klar. Måste eventuellt ändra lite, vet inte vad jag har skrivit...mit huvud är ju som sagt lite mosigt, haha ; ) Funderar på om jag ska försöka kolla på en film också. Ibland går det faktiskt lättare att plugga med en film i bakgrunden. Det kanske har att göra med den känslan man vet att man får av filmen i fråga. Blir man lugn och harmonisk av en film så tar man ju logiskt sätt in mer pluggande i skallen. Inget konstigare än så. Tror verkligen jag skulle behöva vara lite lugn och harmonisk när jag ska plugga inför den här tentan...annars kommer jag aldrig få godkänt!

Dags att göra lite nu då?
Goodnight and Goodbye

Before you get what you're asking

Jag känner mig lite mosig i huvudet. Kan det ha en koppling till den värkande halsen och den rinnande näsan? Kan det vara en förkylning som är på ingång? Jag hoppas verkligen inte det. Kommande vecka är det inte en ledig stund! På måndag är det Lösnummer + filmvisning, tisdag-torsdag är det seminarier och föreläsningar (varav tisdag kommer bestå av föreläsningar i båda kurser!), fredag är radion + tenta och sedan är det helg och Stockholm som gäller. What to do? Måste ju försöka klämma in en massa plugg inför den där tentan på fredag också! JIKES! Näe, en förkylning är verkligen inte välkommen!

Hade tänkt knåpa ihop en recension på filmen nu innan jag somnade, men det verkar inte gå. Jag vet exakt vad jag vill få sagt, men det är det här med formuleringarna. Hur börjar jag och hur får jag det sagt på det sätt jag vill? Tror det är mosigheten som spökar för mig. Kanske är bäst att sova en smula ändå och se om det blir bättre imorgon...


Tror nästan jag blev lite kär...men bara nästan ;)

Goodnight and Goodbye

You and I

Duon finns det många av. De kommer och går, men deras värdefulla ting de lämnar efter består. Real Madrid har en duo. Inte vilken duo som helst. Duon som toppar listan på den bästa i La Liga. Duon som ligger före Messi/Villa. Higuain och Ronaldo. Då H nu är med i denna duo som gjort flest mål tillsammans i La Liga kanske han kan få lite mer speltid och kanske till och med få spela mer och mer från start. Benzema är ju sjukt bra han med, men han är banne mig inte med i toppduon!


(bild från realmadrid.com)

Glädjande i hjärtat är dessa nyheter och på hemsidan står nu att H är helt tillbaka efter skadan. Awwww <3

Goodnight and Goodbye

Something tells me it's gonna be okey

Nu är den här. NYA DESIGNEN!! Är det bara jag eller är den inte SJUKT fin!? (Om ni inte ser den direkt, uppdatera bara så dyker den upp). Tack Beatrice för hjälpen, blev som sagt verkligen jätte nöjd :D

Idag har jag varit iväg till IKEA och köpt in lite saker. De firade tydligen någonting så det var mycket extrapriser och sånt. GULD! Fick fyra koppar för 2 kr styck, riktigt värt! Köpte med två lite större såna där koppar som jag älskar plus låååååånga skedar som stått på min flyttönskelista i åratal. IIIIIIHHHH! :D Kommer bli så bra, känner det verkligen på mig. Ska troligtvis få ta mammas skrivbord också så slipper vi ta isär mitt hörnskrivbord. Tror det kanske går sönder om vi börjar ta isär det :( men men. mammas är väl okej det med, även om jag föredrar mitt. Hur fn vi ska kunna flytta min säng är ett också ett mysterium, men den ska jag banne mig ha! Älskar min säng och tänker inte byta. Just so you know.
Fick en glad överaskning också. Mina ska tydligen också flytta. Då kommer ju vi kunna träffas mycket mer än vi gjort på senaste tiden. Vet inte hur länge sen det var jag såg människan! Inte okej liksom :( Det kommer ju också bli GULD! :D:D:D

Goodnight and Goodbye

Na InatGAH! Kommer ni ihåg den här eller? Älskar den så sjukt mycket, är fortfarande sur för att den inte fick sin finalplats... Älskar hennes röst och hennes stil. Är inte kavajen/jackan/tröjan så sjukt snygg att man bara dör? Skulle kunna ge vad som helst för att få tag på en sån! Någon som har något tips om vart man kan köpa? 

Goodnight and Goodbye

Ska du kräkas?


Could never be beautiful

BILDBOMB!! Samtliga bilder tagna från mitt kommande bostadsområde ;DGoodnight and Goodbye

Every single promise I keep

Hur gick då tentan imorse? Ett ord: APA! Har upptäckt två fel jag har minst. Tror inte jag får ha så många fler fel för att få godkänt. Kom också fram till att jag har minst ett rätt och det på en fråga som jag själv tycker att jag kan få två poäng på. Vet att jag minst har fem poäng iaf, men det hjälper ju inte så mycket, behöver ett antal extra poäng kan jag säga. Håll tummarna people! Jag orkar inte gå upp så tidigt en morgon till :(

Efter tentan blev det lite träning. Jag var helt ensam när jag kom och helt ensam i motionsrummet hela tiden. När jag kom ut i styrketräningsrummet var det en stackare som var där också. Inte många alltså. Ganska skönt ändå. Efter träningen åkte jag över till Beatrice och vi gick och kollade på lägenheterna. Har bestämt mig nu att ta den jag står som nummer 1 på. Kommer bli så GULD! 


here it is! Dålig bild dock, men men.

Nu hela eftermiddagen och halva kvällen har jag skrivit manusanalys. Gick ändå ganska effektivt när man väl kommit igång och hade nya Pirates på i bakgrunden. Superbra! Inskickad är den nu och det är sjukt skönt. En lättad pust drar jag nu innan jag går på plugget inför seminariet nästa vecka samt den där jobbiga tentan nästa fredag. Hur ska den gå? Gaaaaaaah. Nä, positivt tänkande. Får tänka på att det först är det jobbiga i massor, sen...sen kommer dagen DDDDDDDDDDD! 16 oktober. JOOOOOOOOE. Höhö. 

Goodnight and Goodbye

Don't let me go

Såg just denna finis på facebook! Behöver jag säga att jag vill ha en eller?Goodnight and Goodbye

Will you look my way and never love me

Tentamänniskan lägger tentan på bordet framför mig. Jag tar ett djupt andetag och sakta öppnar. Jag kollar igenom samtliga frågor och det knyter sig i magen. Känslan. Var är alla frågor på det jag pluggat in? Vart kommer alla dessa frågor ifrån? Ska jag ha läst om detta? Sneglar på g-nivån. Knuten i magen blir en stor klump. Ingenstan i universum kommer jag få ihop så många poäng. Känslan. Känner mig ensamast och uslast i världen. 

Bara tanken på det får mig att vilja springa andra hållet. Springa bort från allt som har med tentasalarna att göra. Har suttit halva eftermiddagen och hela kvällen och läst manus/kollat varje scen på youtube samt pluggat på dramateori. Tanken var att jag skulle gjort det hela dagen men Ia klampade in mitt i min sovmorgon och sa åt mig att gå upp för att vi skulle åka med mormor & morfar och handla. Drog ut väldigt på tiden också tycker jag. Aja, har gjort så gott jag kunnat iaf. Håller alla mina tummar för att "rätt" frågor ska komma upp på det där pappret med frågorna imorgon och jag slipper den sär känslan. Vore det inte skönt?

Efter tentan ska jag iaf åka iväg till gymmet och sen till Beatrice. Vi ska ta en liten vandring i området och se var "mina" lägenheter är. Intressant! Pratade med en tjej på ÖBO som var skitsur, och tydligen får man inte komma och kolla på lägenheterna :( aja, turis att jag har sett den Beatrice har iaf så jag har lite koll.
Får se om det blir lite bio på kvällen också. Har ju två filmer att se innan nästa fredag som ska recenseras. Får se om jag hinner klart med manusanalysen bara, annars får nog bion vänta till lördag. Yesbox.

Såg en trevlig sak också. På måndag ska vi skribenter få lära oss lite mer om att fota. Måste försöka vara med på det mötet! Såg att jag inte har lektion då förrens 17.15 så jag tror jag ska försöka vara med och om det inte tar slut innan så får jag helt enkelt gå. Jag har ju liksom väntat på att det ska bli ett nytt sånt här möte...

Goodnight and Goodbye

You make me wanna listen to music again

Jag är så glad. Vill bara hoppa upp och ner på stället, springa tio varv runt huset och skrika rakt ut till världen. Anledningen? Jag står som nummer 1 på de som fått erbjudande på lägenhet #2, ergo jag kommer få den om jag bara svarar ja på erbjudandet! :D Alltså kommer jag inom kort bli stadstjej...eller ja, mer än jag är nu ;) GAAAAAAAAAAH! Längtar tills flyttlasset går!! Detta betyder ju också att jag kommer ha plats för min Adam poster :DNu måste jag göra mig klar innan Ia kommer och vi ska följa med mormor & morfar för att handla åt mamma. Sen är det plugg som gäller hela långa dagen inför tentan mañana och manusanalysen som ska in senast 23.59 imorgon. 

Goodnight and Goodbye

What?

En sak jag har lärt mig under de här två dagarna är vilken replik som är den absolut bästa att ha med i en komedi: WHAT? Nu vet ni. Nu kan ni alla skriva komedier. Typ. Haha. Men jag har faktiskt lärt mig en hel del och kommit fram till att jag aldrig kommer skriva rena komedier. Blir nog mer drama och fantasy för mig. Det verkar lättare ;)

Igår fick jag erbjudande om en av lägenheterna. Låg tydligen på tredje plats, så jag hoppas att jag antingen hamnar högre upp på någon av de andra lägenheterna eller att två personer kommer på att de inte vill ha just den lägenheten! Haha. Men som sagt, det är ju de som är kvar som jag helst vill ha. Så är det. Vill verkligen få en utav dom så jag kan komma in till stan. Så GULD! 

Nu kommer snart nya designen upp också. Fick se en liten snutt på den och det ser riktigt bra ut! Det kommer bort lite från det mörka jag haft hittills. Känns faktiskt lite jag på något sätt. Super. Kan knappt vänta tills ni får se den! IHP :D

Goodnight and Goodbye

At this moment

Dagen har bestått av seminarie. Manusseminarie. Sjukt mycket roligare än vanliga seminarie. Nu öppnade ju inte direkt jag munnen så mycket, men ändå. Kände mig ändå delaktig på något vis. Anledningen till det är troligtvis för att klassen är så sjukt bra. Älskar den verkligen. Blir så mycket roligare att ta sig till skolan på dagarna när man vet att det kommer bli en bra dag redan från början, right? Ser fram emot morgondagen också, inte bara för att det ska bli intressant, utan för att jag har med mig några från klassen, speciellt den övertrevliga människan som alltid verkar glad. Blir nog bra två dagar det här :D

Jag mailade Emma igår och kollade om det var okej att jag fick skriva en filmkrönika. Det var okej. GULD! Har funderat på en ett bra tag nu så jag ska ta och börja lite smått så får vi se om det blir nåt. Vore trevligt. Yessssss.

En sak till bara. Jag såg att det kommit upp två till studentlägenheter i området jag vill bo i. Sååååå, yttligare en intresseanmälan är gjord och yttligare en kommer göras imorgon. Tydligen får man inte göra fler än tre så jag får snällt vänta till en av de jag gjort försvinner imorgon. That's how it is :) 

Goodnight and Goodbye

Little loveMin recension på filmen till Lösnummer hittar ni här. In och läs vettja! :)

Goodnight and Goodbye

KärlekEn liten bild från Ramos facebook där han grattar Higuain för hat-tricket. Gullpojkar!

Goodnight and Goodbye

Love in the other side

Stoltaste tjejen har ni här. Jag säger bara; HAT-TRICK + HIGUAIN! Ja, ni förstår ju resten själva. Real vann sin match också, en liten parantes. Detta gjorde verkligen min dag...

Dessutom var det Ramos 200:de liga match med Real igår. Fira?


(samtliga bilder från realmadrid.com)

Goodnight and Goodbye

We got all these words

Yttligare en dag som spenderats i bilen. Återigen för att åka ner till Skara för att visa lägenhet. Förhoppningsvis blir det bara en lång bildag till och det när vi måste åka ner och lämna över nycklarna. De som kollade på lägenheten ringde innan vi hunnit hem och sa att de ville ha den. Sen ska ju bara vicevärden säga ja så är den såld! Guld. Skönt att bli av med den. FINALLY!

Såg att jag fått svar på mitt mail till hjärncancerföreningen. Han som svarade verkade verkligen vilja hjälpa mig så det är ju skitbra. Fick en rekomendation på en blogg till en tjej som dött i hjärncancer plus att han skulle försöka hitta någon levande person som led utav detta som jag kunde prata med. Vi skulle pratas vid i telefon nästa lördag också om jag ville. Hur sjukt bra som helst! Då har ju verkligen en chans att få till den här filmen. Ska jag säga det? Ja jag säger det! GUUUULD!

Goodnight and Goodbye

It isn't perfect

Jag är lite orolig. Poängen på plats 5 på lägenheterna jag har stiger. Jag är så rädd att jag ska logga in och se hur mitt nummer ska stå där. Det är påfrestande att vänta ska jag säga er! Haha, tror jag har med något om detta i varje inlägg, men det får ni tåla. Är det något som jag verkligen brinner för i stunden så blir det ju mycket om det på bloggen...that's the way it is. Vore ju väldans guld om jag nu kunde flytta för det "råkade" beställas en ny poster igår. En på Adam på omslaget av Rolling Stone. En precis likadan som jag har en på Jonas bröderna. Vore det inte lite fint att sätta upp dom bredvid varandra? Det är ju liksom något som inte går i dagsläget då den med Jonas bröderna sitter fastlåst på Jonasväggen. Så äre förstår ni ;)

Jag glömde ju uppdatera förut om vad som händer med mitt manus. Efter ett litet snack med systra min så lyckades jag få ihop fem scener till. Det går framåt med andra ord. Har ganska mycket klart för mig hur jag vill ha det. Att bolla idéer med andra människor är verkligen inspirerande! På vägen hem från bion sen kom jag på att jag ju måste ha med en replik om Jonas! Det är ju så sjukt roligt när man ser en film och plötsligt, som från ingenstans, kommer det en kommentar som rör bröderna. Det vill jag också ha. Jag har dessutom nästan kommit på hur konversationen ska vara. Det braiga är ju att jag kan suga på denna karamell ett tag då vi inte börjar med dialogerna förrens i vår. Detta kommer ju bli GULD!

Just nu fasar jag lite. Jag vill inte gå och lägga mig av rädsla att det ska bli yttligare en dålig natt. Ögonen går dock nästan igen av sig själva så det kanske är ett måste snart. suck. Hoppas verkligen jag kan somna direkt. Orkar inte med den här skiten! 

Goodnight and Goodbye

psst! visste ni att oktober råkar vara den månad i min kalender som råkar vara utsmyckad med Higuain? det kan ju bara innebära en sak; att det kommer bli en riktigt bra månad!

In the line of fire

Efter en träning på Valdebebas bjöd Mourinho grabbarna på barbecue. Gulligt eller vad? Och välförtjänt om ni frågar mig ;)


(bilder från realmadrid.com)

Goodnight and Goodbye

Sunshine

Tog en liten skogspromenix förut och självklart var kameran med. Fick lite tips av Beatrice igår om fotograferingen och kände att någonting får jag ju säkert med. Mycket riktigt...resultaten ser ni här nedan :)Goodnight and Goodbye

Before it gets dark

Har ni någonsin haft den där känslan av att livslusten bara försvunnit från er? Den kände jag imorse. Natten till idag blev ännu en natt med dålig sömn. Vet inte hur länge jag låg och snurrade runt innan jag äntligen kunde sluta ögonen för en stunds sömn. När jag sen vaknade imorse vid nio kände jag mig halvt död. Jag orkade inte bry mig om något längre. Jag orkade inte resa mig ur sängen. Jag orkade inte ens tänka på vad folk skulle säga om jag låg kvar hela dagen. Lyckligtvis steg jag upp några minuter senare och fick tillbaka den där livslusten. Turis!

Kollade upp också vad plats 5 är på mina studentlägenheter som jag vill ha. På den ena är det 349 och den andra 504. IH! Det känns som att det mycket väl kan vara jätte höga poäng där i topp 4 som jag befinner mig i. Bara för att jag nu bestämt mig för att flytta och ställt in hjärnan på det så kommer jag ju inte få någon utav dom :( Då blir jag ledsen, jätte ledsen...

Nu ska jag ta och duscha lite och så innan jag och Ia åker in till bion. Det är som sagt Crazy, Stupid, Love som ska ses. Recensionen kommer ni självklart kunna läsa på Lösnummer sen :)


(bildkälla)

Goodnight and GoodbyeRSS 2.0