Can't read in my Poker Face


Igår dog jag lite för att jag inte fick se Coldplay. Stackars de som följer mig på twitter, de får stå ut med en del klagan ibland. Idag dör jag lite också. Varför? Lady Gaga. Hon spelade igår också, men har extrakonsert idag för de som inte fick biljetter. Åh, hade varit så fantastiskt att se! Hörde att konserten igår fick riktigt bra recensioner.. även om det inte betyder så mycket då flera konserter som fått dåligt har varit sjukt bra. Men nu bratar vi ju liksom Lady Gaga så det måste ju nästan ha varit bra. Hmm. Jag har bestämt att ta ett av mina sparkonton och ha som konsertkonton. Där sparar jag endast till konserter så jag har om det kommer någon jag vill se. Hatar när pengar stoppar. Tur att ingen kompis hade pengar heller, då slapp jag spendera pengar jag inte har. Haha. 

Trots att det inte blev någon konsert har det varit en Lady Gaga dag. Hela dagen har det spelats musik ur min nya Gaga-lista på Spotify. OJ, vad hon får tiden att springa iväg. Tummen upp till det (eller?).

(btw, MARTINA! Ser hon inte ut som Danielle på bilden???????)

Goodnight and Goodbye

Nothing else I can say

Här har jag gått och längtat till sista dagen och få slippa de där tidiga mornarna. Nu är dagen här och usch vad hemskt det känns. Lämna alla liksom. Dock tror jag alla lyckades säga att vi ses igen. Jag lovade att ringa om jag inte hade för mycket i skolan och de lovade ringa om de fick för mycket för att de skulle klara av det. Sen när jag kom hem läste jag kursplanen för C-kursen. Nu tänker jag att de där tidiga mornarna är ganska bra. Haha. En klassisk att man upptäcker vad man har när man förlorar det. 

Utöver gott fika fick jag även en bok med gamla vykort över Örebro samt ett Svampenglas. Så gulligt! Boken fick jag för de hittade inget med film och tänkte att bilder på Örebro kanske funkade det också. Glaset är ett sånt jag har velat ha sen jag såg ett hemma hos Mina. ÅH! Så fick jag ett. Motiveringen var att när man jobbat två år inom kommun så får man en träsvampen. Eftersom jag bara jobbat där på två sommrar fick jag en sån där istället. Aw, nej nu blir jag nästan känslosam. Och de bara... Nej, jag måste nog komma tillbaka. Nån gång. När jag plugget är slut. Så får det bli! Om det inte blir tidigare. Punkt.

Nu ska jag strax åka hem till landet och äta lite mat. Jag har haft bilen idag så den ska tillbaka. Sen ska jag och Ia på bio och se Modig.Tur att man har en storasyster som älskar såna filmer så man kan låtsas att man endast går för att hon så gärna vill se. Haha. Vi ska dock se den på engelska så det är ju lite "vuxnare" ;) höhö

Ha nu en bra fredagskväll alla!
Goodnight and Goodbye

What's Real

Nu sitter ni kanske där framför datorn och undrar vad som hänt med alla mina inlägg om Real. Har hon kanske slutat älska dem!? ALDRIG! Nej, anledningen är helt enkelt att de inte fått någon bra start på säsongen. Första matchen blev lika med 1-1 och andra förlorade de med 1-2. Det positiva i det här är att båda målen som gjorts har varit av Higuain. Tror ingen Madridista är ledsen över att han stannade. Speciellt inte jag. Haha. 

På det kan vi ju lägga till att de förlorade mot Barca förra veckan. Rerutmatch på Bernabeu inatt. Jag håller tummarna i sömnen. Jo, jag kan det. I've got skills! Hehe

Sen var det min real tatuering. Jag vill hemskt gärna göra en. En liten på handleden är det tänkt. MEN! Jag kom på något annat för bara några minuter sen. Jag vill ju ha något på högra armen för att bäga upp den jag redan har OCH tänk om man skulle skriva "Keep it Real"? Då får jag ju inte real samtidigt som det blir mottot för JB. Två flugor i en smäll liksom. Och för att vara den som är den så upptäckte jag dem ju typ samma år. Haha. Ja, detta får jag verkligen ta en funderare över. Hmm.

Håll gärna en tumme för mina pojkar inatt om ni har en stund över :)
Goodnight and Goodbye

Something good

Åh! Jag behöver inte ställa mig och baka idag. Blir inget bjud på fredag. Från min sida. Nope. Bygglov bjuder aka min chef. Hon kollade vilka fikatider jag var här på fredag så hon kan planera. Det är ju som sagt både jag som slutar och en som går på pappaledighet. Utöver att kolla fikatider passade hon på att säga att det bara är att jag hör av mig när jag slutat plugga så kanske jag kan komma tillbaka. Och när hon mailade alla om fikar skrev hon att jag skulle sluta för den här gången. Haha. Skönt att veta. Och de är tydligen nöjda med mig vilket ju är tummen upp. Ska jag hjälpa till är det ju bra om de blir nöjda av resultatet.
 
Såg just också att jag fått mail från Fredrik på DMD. De har läst igenom mitt manus nu och tror det kan användas till kursen. GULD! Nu ska någon grupp välja det bara. Haha. Håll tummarna ! IH
 
Ikväll ska jag fixa det sista med notisen till Lösnummer och sen börja på min krönika. Första deadline är på måndag och jag har inte kommit på ämne än! GAH!
 
Hoppas alla har en bra onsdag!
Goodnight and Goodbye

Stay with me

Återigen måste jag skriva av mig om mina kära kollegor. Förra veckan var jag ju hemma tre dagar pga ont i hals och huvud. Idag kom det upp. En kille frågade om jag var sänkt förra vecka (ja, han var tvungen att upprepa för jag fattade inte vad han menade!) och jag svarade ja. Han sa då att hela hans arbete hade gått och skogen för att jag inte var där. Haha, så söt. Han skojade! Sen fårgade han om jag skulle bjuda på fika på fredag då det var min sista dag. Jag sa ju att de ville att jag gör det!! Jag svarade att om de var snälla kunde jag göra det. Ironisk sa en av de andra killarna till den första att det menade att han skulle vara tyst. Hehe. Sen påminde den här andra killen den första om att han faktiskt går på pappaledighet samtidgt och borde därför också bjuda på fika. Japp. Kanske blir en stor fikafest på fredag. Eller. Jag kanske tar med på torsdag så jag kan baka imorgon. Kommer aldrig hinna baka på torsdag med zumban och allt. Hmm. Får fundera lite. 

Annars har det inte hänt något större under dagen. Har hållt på med en del mail fram och tillbaka, hoppas det löser sig. Dels för nästa uppdrag med Lösnummer som är att gå runt och ställa en fråga till fyra studenter. Någon som vill vara med i tidningen? Haha. Sen ska vi göra en artikel om filmklubben och filmfesten så nu försöker jag få så hon som ska skriva kan få namnet på några i styrelsen. Dock lite svårt när folk inte svarar. Meeeen, de har ju lite mer tid på sig så det är nog lugnt. Btw, min artikel om nollningen som jag hållt på med ett tag nu, men kanske främst i våras har nu kommit upp på webben. Man kan ju även skåda den i papperstidingen som finns på Campus (den kommer dock inte hem i brevlådan till studenter då det är "sommarnumret"). Om ni vill läsa hittar ni den här

Idag kom jag på lite mer till mitt manus också. Älskar när sånt händer. Flera bitar föll på plats. Såååå skönt! Allt tack vare en låt som jag vill få med, men tidigare inte lyckats med. Nu är det löst! Muy Bien. Min protagonist är ju inspirerad av Elsa Billgren och det är just hon som har pratat om den här låten, vilket gjorde att den kändes viktig att ha med. Nu är det fixat också. Åh vad jag vill att de här tre dagarna flyger förbi så man får ta tag i hösten och fylla den med film i olika former. IH! :D

Tillslut, ett grattis till Agnes som blir ett år äldre idag! :)

Goodnight and Goodbye

Song of the Day



I'm really gonna miss you picking fights
And me, falling for it screaming that I'm right
And you, would hide away and find you piece of mind
with some indie record that's much cooler than mine

You called me up again tonight
But, this time I'm telling you, I'm telling you

We are never ever ever getting back together
We are never ever ever getting back together
You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me
But we are never ever ever ever getting back together

Like ever...

Taylor Swift - We are never ever getting back
together

(måste bara lägga till att jag ÄLSKAR den här låten)

In the end it doesn't even matter

Nu räknar jag ner. Fyra dagar kvar på jobbet. Känns som det var igår det var fyra veckor. NEJ, nu ska jag inte börja med det här med tiden och hur snabbt det går. Haha.

Dagen har i stort varit som vanligt. Inga konstigheter. Eller ja, jag mår super illa för jag tog lite för mycket nougat som jag köpte på marken i helgen. Haha. Skyll dig själv, right? ;)
Har börjat fått lite ångest nu. Jag måste ju baka tills på fredag! Ojoj. Tog med en form från mamma, men jag ser bara på den och tänker sen att jag kanske ska gå och köpa lite glass istället. Haha. Utan något kommer de inte bli glada iaf. På nästan varje fikarast pratar de om hur fikasugna de är. Något måste jag ju ge dem. Liksom.
Igår kom jag på att jag borde göra en svensk gangsterkomedi med några från jobbet som huvudpersoner. ÅH, vad roligt det skulle vara. Kan se det framför mig. Haha, de är så söta ibland. 

Igår beställde jag en träningsmaskin. Yes, ni läste rätt. Såg den på tv och bestämde mig för att slå till nu när den var på extrapris. Tror jag kommer ha svårt att ta mig till gymmet i hösten så den här är ju toppen. Dessutom tränar den hela kroppen, speciellt då jag köpte till ett styrketräningskit. Super! Håller tummarna för att den är så bra som alla säger också. Då vet ni var jag gör i höst mellan alla skriverier :)

Goodnight and Goodbye

Till marknaden uti Nora

Medans jag väntar på att min kära syster ska bli klar passat jag på att blogga lite. Värst vad dålig jag börjar bli på det. Smäll på fingrarna.
 
Igår var vi i Nora på marken. En tavla, en tröja (dock köpt i affär) samt lite nougat blev det. Vi ska åka tillbaka nu för jag missade en sak. 6 filmer för 200. Med tanke på att det fanns några nyheter som styck kostar 149 på cdon skulle jag säga att det är ett bra pris. Hoppas inte allt är taget bara! Man ska alltid köpa första gången, för sen är det troligtvis försent. Men jag håller tummarna att filmen jag vill ha är kvar.
 
Jaha, dags att åka! Ha en bra söndag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Mirror Mirror


Jag upptäckte till min stora glädje att jag fått låna Mirror Mirror av min kära syster. Blev att kolla lite på den nu på eftermiddagen och åh vad kär jag blev. Så mysig film. Älskar ju filmer som denna. Sagor. Magi. Även om den inte skulle dött av lite mer spänning så var den guld. Den är ju trots allt riktad mot en yngre publik. Något fel fanns det ju säkert, men jag blev så förtrollad så jag kollade inte så noga efter sånt. Haha. ÅH! Om ni inte sett den redan så är det ett hett tips. Iaf om du är lite som jag.

Goodnight and Goodbye

Now I know

Jag fick ett mail från en från adminstrationen. Hon tyckte jag skulle vara hemma imorgon också och fundera på hur jag mådde då det går halsfluss i stan. Oh nooo. Min hals som är mitt problem. Och den har blivit värre. Jag blev lite bättre, och nu lite sämre igen. Imorgon ringer jag till vårdcentralen och ser om de tycker jag ska ta ett halsprov. Sen kanske man kan vara lite frisk. Hoppas. 

Hur som så tänker jag inte vara sjuk på lördag. NOPE! Noramarken. Om det är något jag älskar så är det marknader. SÅ mys. Och en av favoriterna är självklart Noramarken. Får icke missas. 

Nej, något intressantare än så har jag inte att komma med.. Sorry!
Goodnight and Goodbye

In the night so far from day

Åh, jag kände mig mycket bättre under dagen. Var så super. Nu känns det som att halsen har vuxit ihop. Grrr. Får se hur det blir imorgon då. Ska det bli sämre på kvällarna, men vara bra på dagen kan jag ju lika gärna jobba? Åh vad jobbigt. Och åh vad jag klagar! Haha. Ursäkta för det. 

Jag är ju en sån som alltid köper all kurslitteratur på en gång när terminen börjar. Pga det har jag en massa böcker från en kurs jag inte läste, då jag bytte efter två veckor. Nu ska en tjej som läste manuskursen läsa den kursen och köper eventuellt några av böckerna. Egentligen skulle hon kunna få dem, men då skriver väl alla. Haha, så generös kan jag inte vara. Nu drog jag bort 20% från nypris med tanke på att jag aldrig använt dem. Får se vad hon säger. Jag skrev att jag var öppen för att ta billigare om hon tycker det blir för dyrt. Lite pengar inför hösten iaf. Aldrig fel. Speciellt inte eftersom jag vill köpa en filmkamera så jag kan börja filma. Någonstans ska man ju börja ;) Har hittat den jag vill ha också. IH! Får se hur det blir med det där. Håller tummarna att det blir bra iaf..

JUST DET! Har eventuellt fått lite bra nyheter. Katrina vill läsa C-kursen i film. ÅH vad kul om hon får göra det! Skulle vara så kul att plugga med henne igen OCH träffa människan lite oftare. Och då kanske vi blir full trio på uppsatsen om vi ska fördjupa B-uppsatsen. IH!

Nu är det en efterlängtad premiär på tvn. Roomservice. Undrar om de har bygglov?
Goodnight and Goodbye

Home and sick

Ja, jag stannade hemma idag. Usch, jag mår nästan sämre av att stanna hemma än att gå dit jag ska. MEN, så ska det inte vara. Imorse när jag vaknade kände jag bara att jag inte orkade med dagen. Jag funderade över en duschning och bestämde mig sedan att stanna hemma. Mailade till chefen och en på administrationen. Tänk att man ska sitta med handen på knappen tusen år och verkligen fundera på om man inte orkar gå ändå. Haha. Typiskt mig! Men jag tryckte på knappen och nu är jag alltså hemma. Känner mig redan lite bättre, främst mer utvilad. Guld! Hostan, som var hemsk igår, börjar ge med sig lite nu. Huvudet är lite tungt, men jag tänkte eventuellt ta en liten promenad snart. Lite frisk luft dör man aldrig av. 

Lyckades också registrera mig på C-kursen inför hösten. Åh vad jag är taggad på att köra igång. Vill skriva nuuuuu.  Dock är jag lite orolig över filmjournalist kursen. Jag har inte hört någonting om hur man registrerar sig eller så därifrån. Nu är den ju på distans, så det är väl inte lika viktigt kanske, men man vill ju ända veta. Åh. Hoppas på mer information snart. 

Hoppas alla har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

One word

Åh, nu börjar den här förkylningen sakta försvinna. Det är nästan då det är värst. Återigen en hostattack på bussen till jobbet. Idag hade jag dock tuggummi i väskan som visade stoppa upp den där attacken. Muy Bien. Det hjälper ju dock inte mot att det kliar i halsen under hela dagen. Hmm. Näsan har börjat lite också, men det är inget att prata om direkt. Och sen nysningar. Och ögonen. Det sticker i ögonen. Och... nej, jag ska inte räkna upp allt. Haha. Roligt inlägg ;)

Typiskt att tisdagar ska vara tvdagar. Varför samlas allt som man vill se just då? Ännu en anledning att älska Once Upon a Time som går på torsdagar. Haha. Aja, men turis står sängen så jag kan vrida tvn. Tror inte jag orkar var uppe längre snart och det är ju trots allt tre arbetsdagar kvar på veckan. Först är det dock final i säsong 7 av Project Runway samt försöka laga lite lunch till morgondagen. Då vet ni vart ni har mig.

Hoppas alla har det bäst!
Goodnight and Goodbye

Om att våga drömma stort


Då var det länken till min sommarkrönika. Den kommer här! Om att våga drömma stort. Read it. Love it. Eller nåt. Haha.

Lifestile of the rich and famous



Nu har den börjat. Serien vi (iaf jag och Martina) väntat på. Married to Jonas. Första avsnittet har setts och ÅH vad bra det är. Ett plus att det är Kevin, min favorit Jonas.. även om jag sagt att jag har bytt till Nick. Kan ju inte släppa Kevin helt. Haha. Dock kändes det lite som att man inte vill att bröderna förenas och åker ut på turné och så. Danielle mådde inte super över det liksom, och man kände verkligen med henne. Bra tycker jag att de inte bara framställer bröderna i solsken, utan att hon faktiskt får sin del också och att det kanske inte är det lättaste att leva sådär hela tiden. MEN ÅH VAD SÖTA DE ÄR! Höhö. Längtar till nästa måndag och nästa avsnitt. Ett stort tack igen till Martina också som fixade så jag kunde se :D

Goodnight and Goodbye

Bring the sun back to me

ÅH, vad det var nära att jag stannade hemma från jobbet imorse. Men det gjorde jag inte. Jag gjorde mig klar samtidigt som jag stred med mig själv om hur jag skulle göra. Tillslut åkte jag iväg med tanken att jag alltid kunde åka hem igen. 
ÅH, vad jag önskade att jag stannat hemma hela förmiddagen. På bussen till jobbet fick jag en hostattack. Ville inte sluta. Usch! Hela förmiddagen gick jag på 50% och tänkte bara på hur skönt det vore att krypa ner i sängen och bara sova bort hela dagen. Huvudet var verkligen inte med och halsen inte tipp topp. 
ÅH, vad jag är glad att jag stannade tillslut. Lunchen gjorde min dag. Vi var endast fyra som åt där, de andra var ute. En av de roligaste var där. Han satt typ hela lunchen och skulle recensera filmer. Han låtsades att han var expert. Jag skrattade. Han ville att det skulle vara realistiskt, men det kunde vara det även om det var orealistiskt. Alltså ja, det var komplicerat det där, men samtidigt förstod jag exakt vad han menade. Jag kan inte riktigt förklara för han har sin egen charm när han pratar som man måste vara med om för att förstår det roliga. Han är helt klart en av de jag kommer sakna mest där. Aww. Efter det gick hela eftermiddagen super och jag lyckades gömma undan det sjuka så jag bara hade det i baktanken. 

En av sakerna som hände där på eftermiddagen var att jag fick ett samtal från min kära moder. Jag håller på med ett beställningsmanus till deras jobb och de har sökt något stöd för det där. Nu hade en som har hand om det där ringt mamma och berättat att hon tyckte det lät som en otroligt rolig idé och var positiv till det. Hon hade pratat med en kille som jag känner igen som jobbar med film, och även han hade varit väldigt positiv. Tydligen måste vi som filmare söka det där stödet hos honom, men det lät ju inte som att det var helt omöjligt. GULD! Ska se om jag kan ta tag i det där sen då. Muy Bien!

Hoppas alla haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

what I really want

Så typiskt att jag gått och dragit på mig en förkylning. Troligtvis är det väl därför jag har varit så seg och haft noll ork hela veckan, bara att det inte kommit ut ordentligt förräns nu. Idag har jag jobbat en del hemma på landet med inkörning av halm och plockning med ved. Gissa om jag är helt slut! Direkt när jag kom hem till stan och vi varit iväg och handlat lite satte jag mig tillrätta i sängen och såg på Skönheten och Odjuret. Vilken fantastisk film! Hursomhelst, efter det bestämde jag mig för att sova så jag orkar med morgondagen. Har fortfarande inte somnat. Med tanke på att jag tycker det är hur varmt som helst, mitt huvud och den där halsen så känns det inte som att jag kommer somna snart heller. Är väldigt nära att skicka iväg ett mail till jobbet och stanna hemma imorgon. Känns så dumt dock. Hmmm. Åja, får se hur det känns imorgon. Vem vet, jag kanske är friskt då! Wei! :)
 
Kan för övrigt meddela att min sommarkrönika nu finns uppe på Lösnummer. Länk kommer kanske imorgon. Den handlar, som jag sagt förut, om en viss stund i Madrid och att våga drömma stort. En liten bild är med också. Blev faktiskt nöjd med resultatet. Och snart kommer ju mer krönikor. Nästa torsdag ser det ut som min första som webbkrönikör kommer... Mer om den senare.
 
Nu ska jag försöka få lite sömn iaf. Sov sött på er!
Goodnight and Goodbye

Song of the Day



Settle down, it'll all be clear
Don't pay no mind to the demons
They fill you with fear
The trouble it might drag you down
If you get lost, you can always be found

Just know you're not alone
Cause I'm gonna make this place your home


Phillip Phillips - Home

The Hurt and the happy

Den här veckan har verkligen inte varit min starkaste, speciellt inte här på bloggen. Har nog aldrig varit så trött under så lång tid. Tror det har utbrytit i någon form av förkylning eller nåt. Huvudet värker och halsen likaså. Natten till idag var bara... nej usch! Huvudet var så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sen vaknade jag så fort jag somnat av att jag låg och skakade för att jag frös. Trots det kändes det som att jag, främst mitt huvud, skulle brinna upp. Nej, inte min bästa natt som sagt. 


På jobbet har det varit som vanligt. En ny kille har börjat och jag fick veta att en ny tjej skulle komma i oktober. Det var hon som jobbar där redan väldigt glad för. Jag förstår henne. Det saknas lite feminint där, oj vad de där killarna är killiga ibland. Haha. Bland annat den här veckan tyckte de att det var dags för mig att börja dricka kaffe. En använde orsken att jag nu varit så länge med vuxna. Direkt när han sagt det kollade han på en som satt bredvid honom och så kollade han tillbaka till mig och sa "Äsch, glöm det". Haha, så söta. Kommer ju sakna dem en massa sen. MEN jag kommer inte sakna de där tidiga mornarna. Tio dagar till att gå upp. Håll ut!

Hoppas ni är lite piggar än jag är och har det bäst!
Goodnight and Goodbye

Wait for me a moment

Nu har jag varit lite dålig på att blogga här ett par dagar, ursäkta för det. I måndags var det bio och igår var jag bara sjukt trött. Kör ett inlägg över lunch så ni inte tror jag är död ;)
 
I måndags var det som sagt bio. The Dark Knight Rises blev det. Igen. Nästan bättre andra gången då man förstod allt direkt. Sen fick jag också svar från Emma om biorecensioner. Jag kunde börja direkt, innan andra i gruppen blir klar. Muy Bien. Funderar på om jag ska ta Magic Mike. Haha, den verkar ju lite rolig och Ia ville se den. Mina trodde jag skämtade. Höhö. Det är ju inte så många filmer innan vi sätter igång igen, de som är har ju redan gått mer än två veckor. Typiskt.
 
Fick ett mail förut från Fredrik på DMD. Blev lite konstigt då min mail inte skickade med manuset. Hmm. Men nu har han fått det och han skulle prata med några andra lärare om de skulle använda det. Oh Gosh! Trodde bara han och klassen skulle läsa. Usch! Men aja. Blir nog bra. Vore så kul om det användes och man sen kunde se filmen. Håll tummarna!
 
Goodnight and Goodbye

What I am to you

Phillip sjöng We've got tonight igår. Bara så ni vet. Usch vad bra det var! Precis som när han sjöng Volcano. Ska se om jag kan lägga upp dem senare. Ni måste ju få se om ni inte redan gjort det! IH!

Idag tog jag in det sista av veden. Skönt att det blev klart. Dock måste jag åka ut nästa helg också för att plocka med golvet i morfars vedbod. Tydligen kan man knappt gå därinne för det ligger småspill överallt. Aja, men det blir nästa helg som sagt. 
Annars idag har jag lyckats skriva klart mitt kortfilmsmanus och skickat iväg det. Får se vad han säger, om DMD-studenterna får chansen att välja det. Det fanns ju vissa kriterier som man skulle följa, men jag tror jag följt dem. Jag hade ju lite problem med sidantalet, men i slutändan fick jag ihop 11 helsidor så det löste sig. Muy Bien. Då är det bara de där rumsnumrena till Lösnummer kvar, eftersom sektionerna är väldans sega på att svara. De som har svarat vet inte. Det är ju bra. Känns som att man kanske borde veta sånt.. Men aja. Jag får försöka ta mig till universitetet imorgon eller på tisdag. Det löser sig hursomhelst. Sen är det bara hösten och jobbet då som är näst på listan. Och när hösten kommer ska jag börja baka scones igen! Så mumsigt. MIHI!

Hoppas alla har det bäst!
Goodnight and Goodbye

I can stay lost in this moment

Nu är jag på landet och kollar på American Idol så nu passar jag på att blogga en stund. Jag håller tummarna för att Phillip ska sjunga We've got tonight. Så fint. IH! 

Igår var super! Runt halv ett kom Mina till jobbet och strax efter gick jag för dagen. En lunch och sen liten rundtur på stan blev det. Efter det åkte vi vidare till Rusta och Citygross innan vi fortsatte hem till Mina. Prat och film blev det. Och vi åt.. MYCKET!! Haha. Har några bilder, men kan inte lägga över dem på datorn nu så de kommer kanske senare. Timmarna bara flög förbi. Supertrevligt som sagt. Hoppas det inte tar för lång tid innan vi gör om det. 

Idag åkte jag som sagt ut till landet. Jag kom på när jag satt där att jag saknat att åka buss. Det är verkligen en stund där man kan stoppa lurar i öronen och bara försvinna från omvärlden en stund. Love It. Väl här på landet har vi slängt och staplat lite ved efter veckan då de var tvugna att slänga ut allt i letan efter Bamse. Vi hann inte allt så det får fortsätta imorgon. Jobb, jobb, jobb. Skönt dock att få komma ut och arbeta lite så här till skillnad från kontoret. Muy Bien.

Kan säga att jag nu skickat in min ansökan till Örebro manusverkstad. Ingen återvändo. Nu får de avgöra hur min höst blir. Superkul om jag kommer med, men helt okej om jag inte gör det. Helt ärligt vet jag inte hur jag ska hinna, men jag tror att man kanske gör det om man vill det tillräckligt mycket. Och det gör jag. Håll tummarna nu för mig. Eller nåt. Haha.

Goodnight and Goodbye

What's up in town

Mamma har pratat om att hon ska försöka gå till något ställe där det är ganska billigt med massage då det är de som utbildar sig som gör det. Jag funderar lite på om jag ska följa med. Att sitta vid ett skrivbord en hel dag med en fläkt på sidan gör att man blir rejält stel i axlar och nacke. Börja hösten med lite uppmjukning? Sounds good! Dock är jag ju inte så bra på att ta emot massage eller vad man säger. De får inte ta i för hårt... vilket betyder inte ta i alls. Haha. Mja, vi får se hur det blir.

Var det bara hemma hos mig eller var det sjukt kallt inatt? Usch! Tror det får bli en filt till natten. 

Men förlåt, var är inspirationen till att blogga? Känner mig lite stressad just nu. Vi kör möte på filmklubben över chatt på fb och jag blir helt galen när jag inte hinner med och alla skriver så snabbt. GAH! När jag skrivit klart svaret på en fråga så har alla andra gått vidare till något helt annat. Så typiskt mig. MEN, nu har jag fått lite uppgifter så det är skönt. Hoppas att jag hinner utan att stressa som jag alltid gör ;) 

Äsch! Det får räcka. Imorgon ska jag till Mina efter jobbet och sen hem till landet. Får se när vi hörs! Ha det bäst så länge :)

Goodnight and Goodbye

Song of the Day



Hope's around the corner as it can't get any colder

I need you to know, need you to know


We could be perfect for the whole world to see
Why don't you want me?

I need to Charm the Angels

Dennis Camitz - Charm the Angels

When summer's gone it gets better

Hur vet man att det börjar bli höst? Jo, det börjar bli mörkt på Skansen innan programmet är slut. Åh. Så sorgligt. MEN, jag måste ju medge att jag gillar hösten. Det blir mörkt och man får gosa ner sig med en kopp varm choklad och en bra film. Mmmm. MEN, jag tror att jag redan har berättat det här så nu vet ni igen. Haha ;)

Efter jobbet idag begav sig jag och Ia till Marieberg och inhandlade lite grejsor. Bland annat blev det ett par skor (med ja, lite klack!!), ny ram till filmtavlan som gått sönder, kastrull och lite så. Muuuy Bien! På vägen hem köpte vi med lite mat från Max, men åh vad konstigt det var. Tror någon tappat pepparn i min hamburgare. Usch! Men det kanske är bra att få en dålig, då kanske man inte kommer tillbaka. Haha. Eller? Anledningen till att jag blev lite sugen på mat från Max var för det kom upp på fikat. Hur gör man när man ska äta från Max? En sade att det är något som är spontant, man vet aldrig innan att det ska hända. En hävdade då att så är det inte alls, men planerar när man ska till Max! Köpa två burgare är det bästa. Haha. Jaaa. Vad ska man säga? Det är när jag jobbar där jag känner att jag kanske inte är så onormal ändå ;)

JUST DET! När jag kom hem fick jag ett litet glädjerus! Vad låg där? JO, denna:


MIHI! Jag beställde för bara någon dag sen. Superfort! Något extra är det. Om det är för att man fick beställa från honom personligen eller om det är för han är så bra vet jag ej. OCH, han lovade att komma till Örebro i höst om jag lovade att dra dit lite folk. Jag lovade. Nu hoppas jag ni kommer. Haha. Köp gärna och stöd honom. Hans första EP, 70:-. Do it! Allt man behöver göra är att maila [email protected] och säga att man vill ha ett exemplar så mailar han tillbaka. OCH, om ni inte vet vem han är så kan jag säga The Voice. Team Carola. Hans låt från finalen kommer som dagens låt! :D

Aja, hoppas ni haft det bra idag och inte regnat bort bort bort!
Goodnight and Goodbye

I'm not blown away

Ännu en tisdag avklarad. Jag gillar tisdagar, speciellt på sommaren. Har jag alltid gjort. Anledning. Allsången såklart! Kan inte minnas en enda sommar som jag inte har älskat det programmet. Hur jag när jag var liten släppte allt för att se långa farbrorn på Skansen. Och när vi var där på dagen när de körde genrep och han faktiskt vinkade till mig. Fördelen med att vara liten är att människor lägger märke till en. Det är när de slutar gulla med dig och ge dig fördelar du vet att du blivit lite för gammal. Åter till Allsången. Inga större favoriter på artistsidan, men som mums-mums själv brukar säga; han är ju där. Haha. Och dansa, pausa kan man ju alltid göra ;) Nästa vecka är sista programmet. Vet de ens om att det är två veckor kvar sedan till skolan börjar? Inte okej liksom. Hmm.

Annars idag har det inte varit något speciellt. En som jobbat där förut men nu gått i pension kom förbi med lite fika. Och sen fick jag veta att jag inte är helt ute och cyklar när jag tycker de har rast alldeles för mycket. De har två halvtimmesraster, men egentligen ska varje bara vara en kvart. Haha. OCH, jag vet nu varför jag är så fruktansvärt trött hela tiden och min hjärna stannar. Det finns inget syre i mitt rum. Det var en som kommenterade det idag och sade att om jag känner att hjärnan inte orkar så vet jag varför. Tack!. Höhö. Kanske ska testa att öppna fönstret ändå. Kanske skriva en STOR lapp med STORA bokstäver så jag kommer ihåg att stänga det. Något att fundera över.

Just det! Igår var det nästan en hjärtattack. Fick ett samtal från mamma att Bamse var borta och när jag skulle somna var han fortfarande inte hittad. Chanserna att vi skulle hitta honom levande var inte så stora. Klockan 4 inatt kom han dock tillbaka. Trött och sliten, men oskadd. Plutten. Så skönt att det inte var någon fara ändå. Dock mådde min morfar inte på topp heller, men eftersom mamma inte sagt nåt hoppas jag det inte är någon större fara. Lite ängslig blir man ju dock när man tänker på förra året och hur han var nämre slutet än livet. Usch! 

Hoppas alla haft en bra tisdag! :)
Goodnight and Goodbye

Song of the Day



I tried everything to get over you
Trying to make it through but nothing ever seems to work
Dead in the bed, a thousand tears were shed
You sholud get out my head
Nothing takes away the hurt

I can't stay here, can't stay

Alexandra Burke - Heartbreak On Hold

Help Wanted!

Jag behöver hjälp! Jag är ganska hundra på att jag nämnt att jag ska ändra min byrå lite och byta ut min Twilight-poster? Dock har det dykt upp ett problem. Jag kan absolut inte välja nya postern. DÄRFÖR behöver jag er hjälp! Här nedan följer de jag funderar på. Kan nämna att resten av byrån är svart och har silvertext på...


Den första. Tror alla kan lista ut vilken film det är. Haha. Jag älskar texten "The Untold Story" också. Och det står med att den är i 3D vilket ju är väldigt jag. I loooove it!


Nummer 2. Den här är så väldans snygg på något sätt. Tycker den passar bra med det svarta och mer silvriga. Men är den jag lika mycket? Jag älskade ju filmen. Hmm. Sen finns den inte i lager så den kanske tar lite längre tid att få, men åh vad fin den är. 

Så? Vad tycker ni? Alla tankar är välkomna!

If you see him, tell him I love him

Återigen, mina kollegor är för söta. Haha. Idag frågade en som jobbade förra sommaren också om jag inte fyllde år då och bjöd på tårta. Lite besviken blev hon när jag sade att jag redan fyllt. En av de andra frågade då om jag fyllde 21, vilket han tidigare påpekat och kallat mig för lammkött för. Ja svarade jag. Sen förklarade jag att det bjöds ju mest på tårta för att jag fyllde jämt. Samma person som frågat om jag fyllt 21 frågade då om jag fyllde 20. Eehh? Jaaa, om jag fyllde 21 i år är det väl ganska logiskt att jag fyllde 20 förra året. Haha. Som sagt, de är lite gulliga. Sen var det en som drog ett skämt om de som bor i Karlskoga. Jag kan säga att många gånger de skämtar om saker skrattar jag åt att de tycker det är så roligt, sällan förstår jag skämten. Haha, men så kan man ju också göra ;)

När jag gick hem från jobbet sprang jag in på ICA. När jag klev ut därifrån var det spöregn ute. Usch! Men jag skyndade mig till busskuren. Längst vägen jag var tvungen att korsa var en stooor vattenpöl jag var tvungen att korsa. På bara några minuter hade det kommit så mycket regn så när jag klev ner i vattenpölen gick vattnet över skorna. Och då har jag ju inga låga skor heller. Blöt var ju bara förnamnet. Regn är typ det bästa som finns på film. I verkligheten - not so much!

Som ni kanske sett så har jag börjat med en ny del. Mode och kläder är ju inget man kopplar med mig direkt. Därför är ju den klassiska "Outfit of the day" inget för mig. Däremot är ju musik och film min grej. SÅ, jag kör på det istället. Får se hur länge det håller i sig då. :) Höhö

Hoppas ni inte regnat bort!
Goodnight and Goodbye

Song of the Day



My body aches
Trying to go back in time but there's no way
I close my eyes
But when I do all I'm seeing is his face
It's hard to breathe
Kinda feels like the walls are closing in
Was just a touch
So tell me why I still feel him on my skin

He left me to die at the scene of the
crime

Leona Lewis - Scene of the Crime

Du som tog mitt hjärta

Ni vet den där känslan när man hör en låt och plötsligt hugger det till. I hjärtat. I magen. Man har hört låten så väldigt många gånger förut, men kanske aldrig riktigt förstått vad den egentligen betyder. Känslan. Så plötsligt gör man det. Plötsligt är det som hela världen bara ändras. Låten är något annat. Det är rösten från hjärtat som säger de ord man inte vågar säga själv. Den känslan. Och så vill man bara att hela världen ska veta. Att just den person som först dyker upp i hjärnan ska veta. Den som egentligen orsakat det där hugget i hjärtat. I magen. Låten behöver inte ens passa in till hundra procent. Det räcker med en liten textrad så förstår man. Så vet man. Allt som varit oklart blir plötsligt så tydligt. Och så vill man bara glömma. Blunda och bara glömma. 

Den som tar ett hjärta borde veta vad som sker
när man säljer sin lögn för att bota sin ensamhet
 
Du som tog mitt hjärta, 
ge tillbaks det helt och rent
Och jag hatar att jag älskar dig så att jag nästan kvävs
Här i min ensamhet

On another level

Jag hatar att jag har så mycket saker. Problemet är att de finns överallt också. Funderar helt ärligt på att bara slänga en massa skit. Jag är ju en sån som älskar att spara saker med tanken att jag kanske vill ha det en dag. Den dagen kommer aldrig. Bara att ta ett djupt andetag, blunda och slänga. Bor man som jag har man inte plats för allt...

Idag är det tvättning som gäller. Jag upptäckte dock att jag har otroligt lite galjar över så jag tror minsann det måste bli ett litet inköp av sådana. Var ska jag annars göra av allt när det är rent och fint. Idag hinns det dock inte så jag får se imorgon. Eller om Ia vill åka till Marieberg när hon slutat på typ tisdag. Vi får se.

Roligare än så blir det nog inte. Hoppas alla har en bra söndag!
Goodnight and Goodbye

My stuff, not yours

Igår var en bra dag. Väldigt bra dag. Idag var inte en så bra dag. Idag var en min-cykel-blev-stulen-dag. Eller den blev stulen inatt. Det kanske värsta är att mamma jämt säger åt mig att ta in cykeln i hallen, vilket bara tar en massa plats så jag låter den stå utanför. Alla andra har ju sina cyklar utanför. Aja, nu kunde hon snällt säga "Ja, jag har ju sagt att du ska ställa in den". Haha. Usch. Men nu är det anmält till polisen som var väldigt trevliga när jag ringde. Försäkringsbolaget får jag ringa på måndag. Synd att de inte snodde den medan jag hade min tre månaders försäkring. Typiskt. Haha. Men nu får vi se vad man kan få ut på hemförsäkringen. Tur att jag har en sån iaf!

Annars idag har det inte hänt så mycket. Jag såg att jag fått mail från Emma på Lösnummer. För nån dag sen mailade jag över artikeln om nollningen som jag har tagit hela sommaren på mig att redigera efter första omgången. Haha, jag är dålig, I know. Iaf frågade jag om hon kunde vara referens om jag söker till manusverkstan vilket hon absolut kunde. GULD! Dessutom frågade hon om jag ville fortsätta som biorecensent en termin till. Oh Yes! Vore ju så guld nu när jag ska läsa filmjournalistik på distans. Kunna använda sina nya kunskaper och så. Lär man sig bättre än då? Nope. ÅH, ge mig höst NU! 

Det värsta med att vara på bio är dagen efter. Man har abstinens nästan. Haha. Vill gå igen. Har satt på bevakning på cdon på The Dark Knight Rises. Den gick ju inte att boka! Haha. Funderar på om man kanske skulle köpa de två första? Eller om det kommer någon box som kan vara kul att ha? Något att fundera på..
..en annan sak att fundera på är om jag ska skicka efter en poster. Spider-Man såklart. Funderade på en med ovannämnda film för det fanns en som skulle passa så fint. Problemet är bara att de är lite små. Skulle vilja ha en bredare än 61 cm. Tanken är att postern på Twilight som sitter på min byrå ska bort och den nya in. Hmm, ah jag får fundera lite och se hur jag ska göra. Måste komma på något bra. Något fint. Något Emma. 

Hoppas alla haft/har en bra lördag!
Goodnight and Goodbye

I guess they never know

Jaha, det blev ju en ganska bra fredag ändå. Timmarna på jobbet gick ganska snabbt och min irriterade dag igår fortsatte inte idag. Muy Bien. Eller, jag upptäckte ett litet fel jag gjort...eller inte jag utan en annan. MEN, det är väl bara att fixa till, inte världens undergång direkt. 

Efter jobbet inhandlades block och penna och sedan åts det en räkmacka med Martina. Sedan var det dags för bio. Åh vad jag älskar bio! Och filmen... jag vet inte ens vad jag ska säga. Haha. Den var ju inte dålig direkt om jag säger så. Att se den igen? Ja, helt emot den idén är jag ju iiiiiiiinte! Ganska imponerad. Även om slutet var... GAH! Ja, vet som sagt inte vad jag ska säga. Galet. Jag lämnar det så. 

Som lite lugnande och avslappnade efter The Dark Knight Rises slog jag på Love Actually. Inget dumt val. Det är en mysfilm. Älskar sådana filmer. Det haglar av klassiska scener. Och kärlek. Massa kärlek! Gillar också att min lärare/handledare kommenterade den och sa att den faktiskt är riktigt bra och skön att sätta på bara för att titta. Håller helt med. Det här var faktiskt lite av ett tillfälle då jag kom ihåg vad han sagt och valde den filmen bara för det. Haha. Tackar för det.

Nej, det är nog allt för nu. Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Ridläger på fälttävlansbanan



Lilla kissen som jag nästan stoppade i väskan



Vår ponny, Java, med sin ryttare Linnea



De små var sötast!



En del älskade att hoppa...



..en del gillade gräset bättre!





Och självklart en gruppbild då det var sista dagen på lägret.

Goodnight and Goodbye

We build it up to break it down

Vissa dagar är bara lite sämre än andra. Eller dagen är inte sämre i största allmänhet, bara just precis min värld. Den har varit full av irritation. Varför? Ja, ibland är dagar såna helt enkelt. Något som kanske pushade den ditåt var en sökande som gjort ett anmälningsärende. Jag registrerade det idag och så han skrivit sin mail på ansökan och sagt att vi kan nå honom på det skickade jag en ärendebekräftelse dit. Några timmar senare fick jag svar från honom med ett svar om att han ville vara anonym. Svaret jag fick var väldigt anklagande mot att jag gjort fel och inte kunde det jag håller på med. Det var droppen. Jag öppnade ett svar och det kliade i fingrarna att skriva att om man vill vara anonym skriver man för sjutton inte en mailadress om att man kan nå personen så. Jag skrev inte det. Istället blev det ett ursäktande mail där jag var noga att ändå poängtera att det faktiskt var han som gjort fel och inte jag. Plötsligt förstod jag han på jobbet som inte gör annat än att klaga på dumma människor, speciellt stockholmare och de som försöker tala om för honom hur han ska sköta sitt jobb. Haha. Adolfsberg är inte så högt på hans lista heller efter att en del ringt in och klagat på en sak vi skickat ut runt 400 remisser om. Här om dagen diskuterades det om de skulle platta hela Adolfsberg med marken och göra en stor parkering till Marieberg iställer. Haha, de är konstiga, I know. Speciellt då en av killarna bor i Adolfsberg ;)

Ja, det är allt jag ska klaga på idag. Att den som är tillbaka på administrationen nu och som lämnade hela ansvaret på mig idag på fikat tog upp ett fel jag gjort så alla kunde skratta åt det ska jag inte prata om. Nej, absolut inte. Grrr. Tur att killarna muntrar upp med sina helt sjuka kommentarer. Typ som mutantOS där alla är dopade eller om e-postadresser som ser ut som namn men egentligen är bäver på latin. Haha. Hur ska jag klara mig utan deras humor i höst? Bara 21 arbetsdagar kvar. Nu vet ni det. 

Nej, eftersom min kära mamma tror jag redigerar bilder på jobbet får jag kanske sätta mig med dem nu. Lägger upp några här på bloggen sen också. 

Goodnight and Goodbye
 
 
 
 

Bad times in a good life

Äsch, det får bli ett litet inlägg iaf. Betoning på litet. Efter jobbet idag åkte jag med Ia till Karlslund där mamma och alla hennes lägerbarn med föräldrar befann sig. Träning på terränghindrena blev det. Kameran var med så bilder kommer. Otroligt kul faktiskt! Kanske lite extra kul med tanke på vad som hände inatt. Första svenska OS-medaljen kom i just fälttävlan. Hejja ridsporten!
 
Nu ska jag bädda ner mig för usch vad jag blev kände att måendet försämrades. Illamående. Hoppas det blir bättre imorgonbitti så jag kan ta mig till jobbet..
 
Goodnight and Goodbye



RSS 2.0