Now the weakness talks

Jag måste verkligen sluta min crush på mr Morgan, drömde nämligen om honom i natt. Haha. Det där med drömmar är konstiga. Jag menar hur länge har jag väl inte haft en hur stor crush som helst på Ramos och Higuain? Trots det har bara någon dröm jag haft handlat om dem. Hmmm. Skit samma. Drömmarna är ganska gulliga och jag har dem gärna, men när de kommer börjar man fundera på om man kanske måste ändra tankarna lite. Höhö. Fast det vill man ju inte... ;)

Idag har jag varit borta typ hela dagen. Först hade jag seminarium där vi gick igenom förra veckans uppgift samt fick nya veckans. Just nu håller vi på med reportage, förra veckan var det objektivt reportage och denna vecka är det subjektivt som gäller. Not so fun. Jag gillar fiktiva berättelser bättre. Där får fantasin till viss del flöda, även om man ändå måste göra en hel del research och utgå från verkligheten. Det är då fantasy är så bra. DÅ är det bara att låta fantasin flöda... typ ;)
Lunchen åts hemma till ett avsnitt Supernatural innan jag var tvungen att gå igen. Sedan tog jag en promenad in till stan för ett styrelsemöte med filmklubben. Jag hade en timme innan mötet började och istället för att sätta mig framför datorn bestämde jag att ta en promenad. Skönt. Väl på mötet var först en kille där och pratade om vår hemsida. Han ska nu börja jobba med den så den blir snygg. Även en ny logga skulle han göra och snart kommer vi ta kort och skit som ska upp för att medlemmarna ska veta vilka vi är. Haha. Jag och kort är ju inte så bra vänner ;) Efter mötet orkade jag inte stå och vänta på bussen så jag gick hem också. Det blev ju inget gym idag för att jag valt att hålla onsdagen som en vilodag, så då var det ju skönt att ändå kunna röra lite på mig. 

När jag ändå tog upp gym lite så kan jag säga att jag har lite ont idag. Haha. Jag körde ju styrka för första gången på en månad eftersom jag haft mitt knö och skit. Det känns idag kan jag säga. Speciellt i armarna. Men aja, träningsvärk är bra smärta :)

Goodnight and Goodbye 

Supernatural



När jag kom hem från gymmet idag upptäckte jag att jag fått hem säsong 1 och 2 av Supernatural. GULD! Säsong 1 slutade på ett sätt som gör att jag längtat efter att lägga beslag på säsong 2. Nu har jag börjat kolla på den i bakgrunden (ja, inte kan jag kolla på bara den för då dör jag av rädsla!) och lite sorgligt är det. 

Just det! Berättade jag att Jeffrey Dean Morgan spelar pappan? Lite extra bra alltså. Dock är det ju lite mindre bra med att hans två söner som är huvudpersonerna är äldre än mig. Haha ;)

Goodnight and Goodbye 

Día de Andalucía



Guess what? Idag är det Día de Andalucía. Lite extra speciell dag idag för alla som kommer från Andalucien, alltså typ personer som Ramos ;) Haha, jag ska inte låtsas vara någon expert för jag har egentligen noll koll. Enda anledningen till att jag vet att det är den här dagen är för att Ramis skrev det på sin twitter ;)

Imorgon spelar båda Argentina och Spanien landskamper. Ingen visas på mina kanaler :( Kommer bli så skönt att komma till Madrid och se dem spela. Ja, förutsatt att de inte åker ut direkt för då lär vi inte få se dem eftersom vi kommer samma kväll de spelar sista kvalmatchen (eller vad det heter) ;)

Goodnight and Goodbye 

Another day in someones life

Det är mysigt när man vaknar av att höra några personer stå inte lång från min lägenhet och sjunga "Ja må hon leva". Eller ja, nu vaknade jag av att de klampade i trappan vilket inte var så mysigt, men jag förlät dem när de sjöng. Haha. Grattis till vem den än är som blir ännu ett år äldre idag.

Sovmorgon idag, sjukt skönt. Imorgon väntar seminarium på morgonen så det var skönt att få sova ut. Jag hade ju lite extra trötthet efter Oscarsgalan. På onsdag är det även styrelsemöte i filmklubben igen. Jag har inget att komma med. Höhö. Dock har jag ju ännu inte fått några grejer så jag har inte kunnat göra så mycket. Jag har dock nu lyckats maila iväg till en som var kassör förut och ska bara fixa en tid då jag ska åka till henne och hämta lite. Hon hade lite svårt imorgon och torsdag, fredag har ju jag lite förhinder. Super...not. Ska försöka ringa henne sen och se om vi kan ta det ikväll. We'll see :)

Jag och Mina håller på och försöker fixa med fredagen. Det är svårt ska ni veta att komma hem från Stockholm efter 23. Vi är inte så taggade på att sova kvar, blir så krångligt att ta med grejer liksom. Just nu är det bil som känns mest aktuellt kanske. Men vi får se. Det är inte klart än. Biljetterna har ju inte landat i brevlådan än. Tror de kommer typ imorgon : )

Nu är det gym som gäller. Får se om jag kör löpband eller crossen idag. Om jag är lika taggad som igår blir det kanske lite styrka också. Skulle behövas ;)

Goodnight and Goodbye

Work out



Orginalbild

Telefonen laddar låtar just nu. Trots att det inte blivit mycket sömn inatt pga Oscarsgalan ska jag banne mig dra mig upp till gymmet. Motivationen är som vanligt inte på topp, men jag har typ ångest för att jag går så lite upp till gymmet. Nu måste jag. 

Väldigt intressant inlägg. Not. Måste dra nu så jag och Elin kan göra klart vårt arbete sen.

Update: Har nu kommit hem från gymmet och dessutom fått i mig lite lunch. Ville bara berätta vad som hände på gymmet. Jag var riktigt sugen på löpband idag så jag körde på det. När jag började springa kände jag att det gick oväntat bra så det slutade med att jag sprang 6 minuter i sträck. Jag förstår om det kanske inte låter som så mycket, men ni får ha i bakhuvudet att jag tidigare har orkat som mest 3 minuter. När jag började köra på löpbandet i januari orkade jag knappt 1 minut. Förstår ni då hur stolt jag är över mig själv? Den där motivationen jag saknat sjukt länge nu kom tillbaka en aning kan jag säga. Kanske var det för att det var väldigt få människor på gymmet och inte instruktör där. Haha, av någon anledning blir jag opepp av instruktörer, det känns bara som att jag måste visa dem att jag kör hårt. Jag vet, det är bara min huvud som spökar, men det kan inte hjälpas. De får gärna hålla sig i receptionen och inte inne på gymmet ; )
Ett tips bara: Om ni ska göra något som springa 3 extra minuter än vad du tidigare orkat så lyssna om Dannys låt från i lördags. Går sjukt mycket lättare att göra det när någon sjunger i öronen att du är Amazing ;D

Goodnight and Goodbye 

Oscars 2012



Nu tror jag bara det är någon timme kvar på galan. Hugo har kammat hem en hel del priser kan jag säga. Intressant att se faktiskt. Dock skulle jag utan tvekan kunna slippa Filip och Fredrik som är några sorts kommentatorer. Deras åsikter känns väldigt ointressanta och på mattan hånade de nästan alla som tog ett felsteg. Visst kan duon otroligt mycket, jag som filmstudent kan inte ens hälften! När de kär på fakta och inte försöker vara roligare och bättre än de på galan så går det an, på det andra kan de gott dra ner lite. 

Helt konstigt så känner jag mig lite mer in i filmvärlden efter att nu nästan suttit igenom en hel Oscarsgala (snart suttit igenom hela). Haha, kanske är något obligatoriskt? Jag försökte mig på lite manus med förhoppning att få inspiration till att kunna skriva bättre, men jag vet inte. Har inte kommit så långt faktiskt. Det är ju så svårt att komma på scener som verkligen kan vara bra. Så jobbigt att jag inte fick veta vilka scener jag skulle behålla också. GAAH. Aja, får jobba på mer kanske när jag sovit lite :)

Goodnight and Goodbye 

Once out, soon in



Bild från förra veckans promenad

Nu har jag bloggat om lite annat ett tag så nu kanske jag ska ta och skriva om min dag..ar. Av någon anledning är min motivation till gymmet väldigt ljummen och på helgen nästan kall. Igår när alla gymkläder var på sa jag till mig själv att skita i gymmet. Istället tog jag en lång promenad i skogen. Mycket skönare när det är så otroligt vackert väder och man vet att man måste sitta inne resten av dagen. Dessutom har jag kommit på att jag älskar skogen. Inte så konstigt kanske eftersom jag är uppväxt i en... typ. När jag bodde hemma på landet nästan i skogen uppsakttade jag den aldrig riktigt. Nu när jag bor inne i stan känner jag mig hemma när jag går där i skogen och vill inte gå tillbaka till lägenheten. Kanske inte är så konstigt att jag älskar fantasy så mycket?

Även idag har jag tagit en liten promenad, men inte i skogen. Idag gick promenade först till Statoil och sedan vidare upp på stan. Väl på stan köpte jag lite små saker på entré samt en massa nagellack. Haha. Jag har en plan till finalveckan i Melodifestivalen ;) 

Utöver detta har det varit pluggande som gällt. Jag har inte hunnit skriva så mycket på mitt långfilmsmanus utan det har varit fokus på vår veckouppgift i dagskursen. Reportaget. Jag har ingen aning om vi har gjort rätt eller inte och det är en grej vi ska skriva som varken jag eller Elin har någon aning om vad vi ska göra. Jag gillar verkligen den här kursen, men de ger oss bara en massa uppgifter, men lär oss inte riktigt HUR vi ska göra dom. Om jag inte läst manuskursen skulle jag ha dött en smula. En bättring på det området tycker jag.

Nu är det bara att hålla sig vaken hela natten för det vankas Oscarsgala. Jag har gett mig sjutton på att jag ska se det, men har väl kanske inte riktigt tänkt på att det håller på till 6.00. GÄSP! Men det ska väl gå, när det var Pirates-premiär var jag ju vaken hela natten och jobbade dagen efter. Detta ska allt gå. Bakat scones och ställt in en colaburk i kylen. Kanske läge att ställa in ännu en? Haha ;)

Goodnight and Goodbye 

It's just Amazing



Är inte bilden sjukt gullig? Orginalet kommer från Melodifestivalens hemsida.

Nu har jag fått 7 av 8 som jag velat i finalen. Jag tycker det tyder på att finalen detta år kommer bli en av de bästa någonsin. Jag och Mina har bestämt att vi ska höra av oss till Björkman och ändra reglerna så vi får bestäma vilka som går vidare från Andra Chansen. Haha. Kommer ju bli GULD! Tror dock inte att han lyssnar, men men. Inför varje deltävling, utom en, brukar jag skriva ner en tippning i min Mello-tidning. Denna vecka hade jag 6 av 8 rätt. Ganska nöjd måste jag säga. Det vara Hanna Lindblad och Axal Algmark som bytte plats bara, men annars satt dom. De hade en tävling på Melodifestivalens hemsida där man skulle tippa och kunde vinna en tavla signerad av antingen Molly Sandén eller Björn Ranelid. Jag ångrar ju lite nu att jag inte var med ; ) Haha, men det var ingen av dom som jag var så sugen på. Samma tävling går nu tills lördag och då ska jag nog banne mig tävla. Vill ha tavla av både Danny och Lisa. Haha. Bara för det kommer jag få 0 rätt :P

Igår 21.30 släpptes Melodifestivalskivan på Statoil. Jag köpte den inte då för jag orkade inte gå ut bara för det. Istället blev det en lite tur mot stan idag så nu står den där i pelaren. Yeay! :D

Goodnight and Goodbye 

P.S I Love You



Jag har nu för första gången sett P.S I Love You. Den har stått där i pelaren ett bra tag och nu när jag ändrat lite i där bestämde jag mig för att se den. Alla som sett den har berättat att man gråter floder när man ser den. Jag grät inga floder men jag tror aldrig jag varit så nära att gråta till en film förut. Så otroligt fin. Dessutom kan jag inte hjälpa att vara helt kär i Jeffrey Dean Morgan. Varför kan han inte vara 20 år yngre? Haha. Den perfekta killen kanske? Ja, förutom åldern då ; )

Om det nu råkar vara någon mer än jag som inte sett denna film tidigare; se den! Det är den väl värd. 

Goodnight and Goodbye 

"Hälsa på morsan"


På förhand 4



Ja, då var det dags igen. Tippningen. Förra veckan blev det halva rätt. Jag sa ju då att jag denna vecka var tvungen att ha två så det inte blev fel igen. Jag har dock inte två. Det är svårt att tippa. Danny känns så självklar att jag går och slår på något om han inte går vidare. Låten är riktigt bra och hans kläder är ju fantastiska. Jag menar, kläder som kan lysa när de släcker ner! AMAZING! Sen har vi ju Perelli som också har en låt som är helt okej, men stora Mello-stjärnot har verkligen fallit tidigare. Hanna Lindblad har också en chans. Jag tror en av dessa blir i topp 5 och en hamnar på plats 6. Lisa skulle jag vilja tog sig vidare, men tar hon sig till final? Maybe. Hennes låt är inte hennes bästa och blir lite tråkig i refrängen. Dock gillar jag Lisa Miskovsky och skulle vilja ha henne i finalen av den anledningen. Dynazty kör ju hårdrock vilket svenskarna verkar älska, men frågan är om det räcker med DBA i finalen? Känns lite som en Andra Chansen för dom. Men vem vet. Jag kommer tippa två, men det är bara en jag känner verkligen kan gå vidare. Vi får se ikväll helt enkelt. Ska bli en intressant deltävling att se. OCH just det, Helena är tillbaka ;)

Min på förhand: Danny Saucedo och Lisa Miskovsky

Goodnight and Goodbye 

The stars come out



Bild från Twitter

Nu har jag inte skrivit så mycket om Real på ett litet tag. Melodifestivalen har kommit emellan och så kan vi ju inte ha det ;) Tycker bilden ovan som Ramos lagt ut på twitter passade så bra in på mig. Haha. Jag är ju ingen stor hästtjej, men jag kommer ju från en hästfamilj :P

Just nu har pojkarna dragit ifrån i ligan och är just nu 10 poäng före Barca. Många säger att det redan är avgjort och att Real redan vunnit. Jag är inte så säker. Jag vågar inte tro. Det kan vända, även om det med tanke på Reals spel so far inte är så troligt. Tänk om de vinner. Då blir verkligen 2012 så bra som jag haft känslan av att det blir. GULD! 

Kan berätta också att Torres inte blivit uttagen till landslaget till en träningsmatch de ska göra snart. Väldigt tråkigt, men de säger typ att det är för trycket från yngre spelare är så stort. Inte heller Albiol kommer starta. Ramos skrev på sin twitter att han tyckte det var väldigt tråkigt och skickade en stor kram till dom. Haha, han är så fin <3

Goodnight and Goodbye 

Extremt högt och otroligt nära



Nu har min recension av Extremt högt och otroligt nära kommit upp på Lösnummer. Ni hittar den här om ni är intresserade av att läsa. Jag är inte helt nöjd, kände att jag hade mer att säga om filmen än vad som fick plats i recensionen. Det är roligt att ibland ha för mycket att säga för ibland får man verkligen gräva för att komma fram till tillräckligt med saker. 

Allt jag kan säga här är att om man mår lite dåligt en kväll och verkligen bara vill gråta ut så ska man kolla på den här filmen. Det spelar ingen roll om du är glad och inte alls har nära till gråten, tårkanalerna kommer fyllas. Vill ni veta mer (och även det, för det har jag tagit upp :P) så får ni helt enkelt läsa recensionen ;)

Goodnight and Goodbye 

Unbroken



Det känns som det var länge sen nu jag lade ut ett album som en favorit. Dags för det nu då. Denna gång är det Demi Lovatos album som får sig en plats, och det är det värt! Albumet innehåller låtar som Unbroken, Fix a heart, Give your heart a break, All night long och självklart Sktscraper. Samtliga av dessa låtar är ny favoriter hos mig och de går på repeat just nu. Så SJUKT bra. Demi har verkligen kommit ur Camp Rock stuket och sin gamla image. Jag måste säga att jag skarpt gillar hennes nya :D

Demi Lovato - Unbroken

Goodnight and Goodbye 

I decided you look well on me



Igår var mitt huvud påväg att snurra av. Det drog kanske ner kvaliten på dagen, även om den i största allmänhet blev väldigt bra. Idag fortsätter det att vara på topp. Då jag var påväg till mamma tidigare ringde telefonen. Då jag svarade var ingen på andra sidan och sedan fortsatte det att ringa, men jag kunde ju inte svara. Väl på mammas jobb slog vi upp telefonnummret och insåg att det var min chef från i sommras. Förhoppningarna växte, tänk om hon ville erbjuda mig jobb till sommaren! Mycket riktigt, när hon återigen ringde för bara ett par timmar sen blev jag erbjuden samma jobb som förra sommaren. De var nöjda mitt arbete och ville väldigt gärna att jag skulle komma tillbaka. Jag förklarade att jag redan bokat upp mig mellan 18 juni och 4 juli på Madrid, men det var inga problem. Nu skulle jag fundera på när jag ville börja och sedan återkomma till henne. Tror jag kommer jobba typ 2 veckor innan Madrid så tjänar jag ju lite pengar då iaf. GULD! Det går bra nu.

Jag har börjat fundera lite. Tänk om den här flyten jag haft den här veckan är från universum så jag ska vara glad till på lördag så de kan göra något riktigt hemskt. Tänk om inte Danny går till final! Tänk om han inte ens går till Andra Chansen! Jag hoppas dock att det håller i sig på lördag och det blir rätt denna vecka. Danny kommer tydligen ha kläder som lyser. Ser riktigt coolt ut på bilderna och strax kan man kolla in 1 minut av bidraget. IIHH. Tror det blir hur bra som helst : )

Goodnight and Goodbye 

Stuck in a love prison

Vad är jag för svensk om jag inte börjar detta inlägg med att framföra mina gratulationer till vår kära kronprinsessa och hennes Daniel till den lilla nyfödda prinsessan. Hur gulligt som helst att hon fått en liten dotter nu. Sverige har verkligen väntat på det här ögonblicket. Haha. Åh, jag tycker hela Viktoria och Daniels historia är så gullig...

Nu har jag nämnt det och gjort min del som stolt svensk. Nu kan vi lämna det. Haha. Hela media Sverige kommer ju skriva om det här jag vet inte hur länge, så jag kommer lämna det till detta. Punkt.
Min dag började 7 imorse. Det vankades nämligen seminarium vid 9. Seminariet tycker jag gick precis som vanligt. Jag gillar min seminariegrupp mer och mer. Denna veckas uppgift är att skriva manus till en dokumentär om mannen som hittades utanför Umeå. Hur sjutton skriver man manus till en dokumentär? Haha. Dessutom ska vi vara så objektiva som möjligt och det är ju banne mig inte lätt. Hur man än gör så blir det ju subjektivt. Suck. Men det ska nog gå. Jag ska jobba med Elin igen så något bra ska vi nog komma fram med : )

Nu ska jag ta och käka lite lunch och sedan ta bussen ut till mammas jobb. Vi ska åka iväg till Maxi och handla. Idag kan jag verkligen handla på mig för jag köpte nämligen en frys igår. Haha, jag var tvungen. Kommer vara så skönt när man vet att man har platsen. Nu kommer jag förhoppningsvis kunna köpa hem saker och kunna laga lite bättre mat. Under gårdagen köpte jag även en ny dvd-pelare så den ska väl upp här på eftermiddagen någon gång. GULD! Jag håller på och ska beställa säsong 1 & 2 av Supernatural. Jag måste ju se hur det fortsätter och man fick köpa säsong 1 till specialpris. Kanske ska tillägga också att även säsong 2 fanns just nu till specialpris. Som hittat. Haha.

Såg just att jag fått mail från hon från 3 om min vinst. Hon mailade mig igår och berättade att hon inte kunde ringa för hon kom på att hon inte hade mitt nummer. Haha, smart. Iaf så berättade hon att hon kommer skicka telefonen och biljetterna på måndag så jag har dom senare i veckan (biljetterna är ju bra att jag får eftersom det är nästa fredag :P). Ska maila tillbaka nu och se hur fn jag gör med tanke på att jag är bunden till Telia ett år till :( Hoppas det ordnar sig och HOPPAS jag får en blå telefon och absolut inte en rosa ; ) Haha

Goodnight and Goodbye 

Happy

Som ni kanske förstår av mina tidigare inlägg under dagen så har den här dagen varit ganska bra. Lite för bra skulle jag vilja säga. Först får jag veta att Grey's äntligen kommer tillbaka, sen hela grejen med Adam, sen hittar jag helt mystiskt 40 kronor ligga på min väska då jag hämtar mitt block, sen får jag ett mail om att jag vunnit tävlingen hos 3. Jag blir lite fundersam på hur hård smällen kommer bli då denna tur släpper. Åh, jag hoppas den håller i sig åtminstone till viss grad. Jag behöver ju inte vinna en massa saker (även fast det är kul!), men att kunna gå runt och känna sig glad in till märgen är något jag gärna fortsätter med ; )

Idag är det fettisdagen. Det firade jag med att gå upp till gymmet och köra lite på crossen. Haha. Fortfarande ingen ork för styrka och de gjorde om där uppe så jag hoppade det. Jag hade bestämt mig för att äta årets första och enda semla idag då det är den dagen. Dock kände jag att jag inte orkade åka in till stan för att köpa endast en semla. Nope. Det blir nog en imorgon istället. Då ska jag och mamma till Marieberg och inhandla lite saker och sen är det bio med Ia. En liten fika innan bion kanske? Är sjukt sugen på att testa semlorna med vaniljkräm. Blir ju så tråkigt när jag tagit bort att grädde som jag ogillar och endast får en torr bulle och mandelmassa kvar. Nej, vaniljkräm är min stora svaghet och låter ju helt sjukt mums. Får se hur det blir. 

Nu ska jag försöka sova trots att klockan inte slagit 00. Kanske orkar jag dra mig upp ur sängen imorgon då? Denna trötthet måste få ett stop. Och så måste jag lära mig laga mat! Jag orkar inte ställa mig vid spisen längre så det blir inte så mycket och bra mat för min del. Idag till kvällsmat åt jag ägg för jag hade varken ork eller lust att göra något annat. Icke bra. Måste verkligen försöka lösa detta. Punkt.

Hoppas ni haft åtminstone hälften så bra dag som jag, för då vet jag att den varit bra. Förhoppningsvis har den varit bättre än så. En stor glädjekram till er från mig!

Goodnight and Goodbye 

The winner takes it all



Jag såg nyss att jag fått ett mail. Mailet kom från en person från 3 som berättade att jag vunnit en tävling jag var med och tävlade i för ett tag sen. Ni vet den här reklamen där en person sjunger och det är en annan person vi får se? I slutet står det att man ska gå in på en hemsida och tävla och helt enkelt tala om vem det är som egentligen sjunger. Det var så glasklart en av gångerna så jag gick in och tävlade helt enkelt. Aldrig kunde jag väl tro att jag faktiskt skulle vinna! Den här människan som mailade skulle ringa imorgon. GOSH! Priset var två biljetter till The Voice den 2 mars, ett par Monster-hörlurar och en Nokia Lumia 800. Kort och gott det som är på bilden ovan. 

Vad är det här för bra dag? Först lyckas jag sätta på tvn precis i tid att se Adam, och nu det här! Vågar jag tro att det är en bra vecka? Gårdagen var inte så dum heller faktiskt. Det var ju inga saker som de här, men ändå. Vill nästa skynda till en affär och köpa en triss ; ) Haha

Goodnight and Goodbye 

Better than ever



Orginalbild

Ödet har slagit till igen. Denna gång bara på ett litet sätt, men ändå. Ni vet ju hur jag är och min tro på ödet. Det som hänt nu är att när jag kom hem från gymmet och fick för mig att slå på tvn då jag visste att Ellen skulle börja snart. Jag har slutat spela in det för det är så krångligt med videon samt att jag inte hinner se varje dag. Idag valde jag alltså att bara se om det var någon rolig med. BAM! Klart det var. Idag visades nämligen det avsnitt då Adam var med och bland annat sjöng Better than I know myself. Sjukt bra och jag är så glad att jag dagen till ära valde att sätta på tvn i rätt tid. GULD!

Goodnight and Goodbye 

It's time



Orginalbild

7 mars är det ÄNTLIGEN dags att återvända till favorit sjukhuset. Nu har jag längtat jag vet inte hur länge. Mitt hjärta hoppade över ett slag då jag såg reklamen. Haha. Var tvungen att göra ett helt eget inlägg till det ; )Bästa serien ever <3

Goodnight and Goodbye 

We'll never be as bright as we are now



Orginalbild

Jag var tvungen att lägga in bilden ovan för det påminner så SJUKT mycket om manuset jag och Kristofer skrev tills idag. Haha. Det handlar liksom om en ensam man och en ensam hund som träffas och får vara ensamma tillsammans. Höhö ; )

Seriöst, jag måste sluta oroa mig så mycket inför att de här seminarierna. Det tog ju inte sååå lång tid innan jag fått förtroende för Agneta och slutade oroa mig, när ska jag göra detsamma med Oliver? Jag har fått för mig att han ska vara supersträng, men han är verkligen supersnäll. Jag fick lite kritik (eller mja, en hel del...), men samtidigt får jag ju tips om hur jag ska lösa det. Det är exakt den typen av kritik jag vill ha. I slutet var han tvungen att säga lite som var bra också för han tyckte jag bara fått kritik, men det gör mig inget. Visst måste jag veta vad jag gjort bra så jag kan jobba vidare på det spåret, men det är det dåliga jag vill fokusera på att förbättra. På den bra sidan sa han bland annat att det var vissa scener han gillade och inte tyckte jag skulle ta bort, men han sa inte riktigt vilka. Haha. Nu kommer jag ju säkert ta bort dom och ha kvar de mindre bra. Skulle vara så typiskt liksom. Överlag ska jag slå mig själv riktigt hårt nästa gång jag tvivlar på att Oliver är lika bra som Agneta. Han kan till och med vara bättre! Dock är jag lite tråk på de där seminariena och säger typ bara "mm", "jaa", "precis". Haha. Något att jobba på kanske?

Nu i veckan ska jag försöka åka ut till IKEA och köpa en dvd-pelare. Fick ännu en film hem på posten idag, The Three Musketeers, och jag har inte plats. Det är redan filmer som bara får ligga för det inte får plats. Måste verkligen inköpas ännu en. Haha. Utöver det ska vi titta på en frysbox, jag kan fasiken inte leva på bara ett frysfack! Jag är för dålig i köket för att kunna planera så det får plats i det där lilla facket ; ) En sväng till bion kommer det bli också för en riktig snyftare, Extremely Loud & Incredible Close. En liten recension till Lösnummer är det tänkt. Nu kan ni det mesta jag ska göra. Haha. Hoppas på att tatueraren hör av sig också så jag kan få min tid. Börjar nästan tappa det taggande inför det hela. Nej nej nej, det får ej ske...

Nu ska jag sova så jag orkar kliva upp imorgon. Gäsp.
Goodnight and Goodbye 

For the same reason

Ny vecka och jag bagav mig till gymmet som jag sa. Skönt. Det blev ingen styrka, men dock lite cross. Måste försöka köra styrka igen snart också, men jag var verkligen inte på humör. Är man någonsin på humör för styrka? Haha. Nej inte riktigt kanske, men min otaggade sida från i helgen har inte gått över. Det är ett under att jag tog mig upp till gymmet alls. Det är ett under att jag tog mig upp ur sängen. Haha. Det har varit sjukt svårt på sistone så jag tror jag måste börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna. Inga sena kvällar för mig inte. Höhö ; )

Idag försöker jag väcka mig själv lite. 20.15 ikväll har jag one-on-one. Jag kommer bli överkörd. Nu vet ni. Haha. Gosh. Först kommer han berätta om att min analysuppgift inte alls är bra. Sedan är det manuset som är på tok för kort och med en dialog som jag helst vill gömma mig under kudden när jag läser för den är så dålig. Vill bara skriva en ny berättelse. Lite mer fantasy. Drama är inte riktigt min grej. Jag håller alla mina tummar för att han ska komma med lite bra tips om hur jag ska gå vidare och få till det här manuset. Jag brukar ju kunna oroa mig, men i slutändan får jag sjukt mycket hjälp. Jag hoppas det kan bli så ikväll också. 

Ha nu en fortsatt bra måndag alla!
Goodnight and Goodbye 

Sunday again

Taggad? Nej. Hela helgen har varit seg och otaggad. Jag orkade inte dra mig upp till gymmet idag heller, men det blev dock en promenad. Bättre än inget liksom. Tror att jag lyckades komma hem ganska precis innan det började falla från skyn. Det var ju guld. Får ta gymmet imorgon då det är ny vecka och nya tag. 

Just nu håller jag på att tvätta. Blir många maskiner tror jag. Haha, om jag hinner vill säga ; ) Kommer vara skönt sen då lägenheten är städad, disken diskad och tvätten tvättad. Trots att jag varit otaggad, har jag fått en hel del praktiska saker gjorda. Inte en helt dum helg trots allt. 

Har jag verkligen inget roligare att säga? Hmm, nej tror inte det. Det får bli så. Ha en bra söndag vänner : )

Goodnight and Goodbye 

Ett snedsteg och allt faller



Bildkälla

Jag känner att jag måste kommentera. Jag skrev att jag överlät till svenska folket att skicka vilka de ville till finalen i Melodifestivalen, ett misstag jag inte gör om. Inte kunde jag väl drömma om att det skulle sluta såhär. Molly, GULD! Tjejen var ju helt sjukt bra och hade finalplatsen i sin hand från första tonen. Hon var bäst helt enkelt. Sen blev det ju bara sämra. Love Generation, som var grymma enligt mig, slutade 6:a och RANELID till final. Jag vill absolut inte vara en hatare som ser ner på folk och den mannen har fått mer hat än han förtjänar. Big Time. Men som seriös Mello älskare kan jag inte annat än ogilla. Finalen såg så lovande ut och så BAM. Nej, inte okej. 

Nu ska jag inte låta min "ilska" vara länge. Sverige brukar vara lite fel ibland och göra såna här saker. Än har det hänt en gång i år, jag får ändå vara nöjd. Det var en tidsinställd bomb. Dock kan det ju fortfarande bli bra i slutet. Se framåt. Tänk positivt.

Goodnight and Goodbye 

Ready or not



Idag hade jag planen att gå upp till gymmet efter frukosten. Jag följde min plan ända fram till det var dags att sätta på mig ytterskorna. Jag tog en extra titt utanför fönstret och konstaterade att jag lika gärna kunde stanna inne och städa istället. Sagt och gjort, nu är hela lägenheten städad och fixad samt en hel drös med disk diskad. Skönt att få det gjort, har gått i taket här sista veckan för det sett ut som tredje världskriget här hemma. 

Sen angående Mellon ikväll. Jag skrev ju ett lite inlägg där jag hade svårt att välja. Nu har jag lyssnat igenom och har ännu svårare för det där valet. De två jag tillslut valde är jag nu väldigt osäker på. Kanske de jag helst vill se i finalen, men GAH! Nej, jag vet inte. Sjukt svårt denna vecka. Jag väljer att lämna det öppet till svenska folket att välja själva. Haha. Hoppas bara det inte blir pannkaka då ; )

Nu ska jag se om jag kan förstå hur man betalar på kanal 5 play så jag kan få se torsdagens avsnitt av Once upon a time. Jag glömde ju spela in det. Hur kunde jag? Älskar ju serien.. Hmm 

Goodnight and Goodbye 

På förhand 3



Kommer ni ihåg att jag sa att det denna vecka inte skulle bli de två jag ville till finalen eftersom jag fått som jag velat två veckor i rad nu? Det kommer ju troligtvis inte hända. Haha. Anledningen är att jag inte kan välja. Det finns ingen som på sina 60 sekunder har varit klockren. Dock tyckte jag inte det förra veckan heller och se så fantastiskt bra de var sen. Hmm.

Om jag nu måste välja så skulle jag kanske säga Molly Sandén och Love Generation. Mollys låt att jämförts med Empty Room och det är ju inte direkt dåligt. Love Generation är... ja, Love Generation. Haha. De har verkligen jobbat på sitt bidrag i år. Dock kommer man ju inte ifrån att Mattias har sin egen status och Youngblood har Kempe i ryggen. Youngblood har dock delar i sin låt direkt taget från Manboy vilket för mig ger minus, dessutom sitter inte sången helt och fullt. Får se på lördag. Andreas Johnson är ju Melloartist snart ut i fingertopparna. Icke att räkna bort. Dock har ju stora Melloartister och stora artister i övrigt fallit som käglor de två första veckorna. 
Sedan har vi tre som jag inte tror lika hårt på. Maria BenHajji är webbjokern och sjunger fint och har sjukt mycket ljus på scenen (vilket är ascoolt!), men räcker det verkligen? Carolina Wallin Perez orkade jag inte lyssna igenom hela för jag tröttnade ganska snabbt. Det känns inte som en som tar sig vidare. Men kanske. Andra chansen? Mja, vi får se. Sen är det ju det bidrag som blivit mest omtalat, Björn Ranelid och Sara Li. Känns ju som en given Andra Chansen om man ser till tidigare veckor. Eller ska de slå sig ut och ta sig till finalen? 

Frågor många och jag känner inte att jag har så mycket svar. Vi får se om min dom låter annorlunda mañana. Idag låter den dock Molly Sandén och Love Generation. Hmm, vet inte hur nöjd jag är med det, men skit samma. Nu får det vara så...

Goodnight and Goodbye 

In the forest






Idag på förmiddagen vandrade jag ner till universitetet för att jobba lite med manuset tillsammans med Kristofer. Det gick snabbare att bli klara än vi trodde och det var fortfarande förmiddag då jag vandrade hem igen. Väl hemma funderade jag lite på vad jag skulle göra resten av dagen. Att gå upp till gymmet var väl det ultimata, men eftersom jag redan duschat idag var jag inte direkt taggad på det. Istället valde jag att utnyttja solens strålar och tog mig en promenad. I början av hösten visade Katrina en väg till en skog borta i Brickebacken. Jag gick och utforskade lite och hade självklart kameran med mig. Helt sjukt skönt. Fler promenader kommer det absolut bli. Underskatta inte vår fina natur, den är värd att spendera lite tid i.

Ikväll ska jag vara bilvakt och tänkte utnyttja den till att åka och handla lite. Eventuellt en sväng till Marieberg, men vi får se. Måste verkligen köpa lite mat. Haha. Men det finns ju Coop på Marieberg så det löser sig ju : )

Goodnight and Goodbye 

Beats in my heart

Varför är det alltid så kallt hemma hos mig? Kanske för att jag sitter vid fönstret och det drar som jag vet inte vad. Man kan ju tycka att elementet under ska mäta upp då det faktiskt ibland kan bli ganska varmt, men icke. Tror att jag måste börja använda mitt egna element lite mer...

Idag har skolan varit min place to be större delen av dagen. Först var det föreläsning om alternativt drama och sedan grupparbete. Denna vecka ska vi skriva manus till en musikvideo. Har verkligen längtat efter att få göra det, dock är det sjukt svårt eftersom det är svårt att skriva i manus exakt när i låten sakerna ska hända. Dock är jag väldigt nöjd med det jag och Kristofer (som jag jobbar med) kommit fram till hittills. Tror det blir super det här här. Låten är för övrigt Thorsten Flincks Hjärtats slutna rum. Jag är inget större fan av Flinck, men låten är helt okej. Om ni känner för att lyssna så hittar ni den här.

Nu ska jag fortsätta se på Supernatural, sjukt läskigt men ändå sjukt bra. Liknar alla andra serier som är exakt som denna, men ändå har den ju sin egna touch. Muy Bien. Snart drar jag upp på stan också för ett pass zumba. Hoppas det inte är inställt idag för jag är riktigt taggad. Var ju hela två veckor sen nu. GAAHH!

Goodnight and Goodbye 

Lite efter



Nej, nu tror jag att jag varit lite väl insnöad på mina Real pöjkar och lite glömt bort de andra. 11 februari firade ju nämligen den här pojken födelsedag och blev faktiskt lika gammal som mig (men bara för några månader!). Hur kan jag glömma? Tror nästan jag måste skriva in sånt i kalendern. Haha. 

Grattis Taylor Lautner, lite i efterhand : )

Goodnight and Goodbye 

This Means War



Jag lovade ju att skriva lite om filmen igår och det är ett löfte jag hade tänkt mig att hålla : )

Alla hjärtans dag har blivit en dag jag och Ia går på bio och ser en förhandsvisning. Det var andra året nu så då blir det tradition, right? 2012 blev det alltså This Means War med Reese Witherspoon, Chris Pine och Tom Hardy. Efter att ha sett den kan jag inte sluta tänka på att Hollywwod verkar vilja att killar ska uppskatta att se romantiska komedier. Inget fel med det, absolut inte! Jag gillar det. Att slänga in lite action tycker jag gör det hela mycket bättre. För en gångs skull kunde man heller inte räkna ut vad som händer i slutet med tanke på att det är två killar och en tjej. Vem ska hon välja? För min del tycker jag delvis hon valde fel, men jag antar att det blev bäst som det blev. Haha, utan att säga för mycket. 

För första gången på bio var jag även med om att ljudet krånglade. Mitt under filmen blev det helt knäppt och höjdes samt sänktes. Flera i salongen blev besvikna, så även jag. Det blir ju inte alls samma sak. Kanske något att ta upp i C-uppsatsen sen? Den ska ju handla om ljud. Troligtvis. Bra med erfarenheter. 

Kort och gott kan jag rekommendera filmen. Den bjöd på en hel del skratt, uttrycken på speciellt Chris Pine går inte att inte skratta åt. Helt klart sevärd och något som kommer hamna i DVD-pelaren ; )

Goodnight and Goodbye 

Not today

Såg precis ett mail från tatueraren. Det blir inget idag utan vi måste flytta lite på det. Han var tydligen tvungen att jobba. Hmm. Aja. Ni vet ju hur jag är så nu blir jag lite fundersam. Betyder detta att jag inte ska göra tatueringen, eller kanske bara att jag ska få tänka igenom placeringen lite extra? Nej, jag SKA göra den och inte fega ur. Vet inte hur länge jag gått och funderat över detta nu. Haha.

När jag nu fick lite tid över funderar jag på vad jag ska hitta på. Jag stressade som bara den med manuset och lämnade in det sjukt missnöjd innan jag hann se mailet. Typiskt. Annars hade jag kunnat skriva på det nu och få till det lite bättre. suuuuuuuuck. Jag fick låna en box av Johanna med första säsongen av serien Supernatural som hon tyckte jag skulle se. Kanske får köra på det. Lite kurslitteratur skulle behöva läsas också. Just det, disken står på hög i köket efter mina pluggdagar. Bara att ta tag i också. Pust. Det finns så det blir över med saker som behöver göras när jag tänker efter. Ack så skönt det skulle vara att bara kunna sitta ner och inte göra ett dugg. Mmmm. 

Goodnight and Goodbye

Fjärilar i magen

Jag kom på att jag har varit usel på att blogga de senaste dagarna. Anledningen är helt enkelt att jag inte hunnit. Jag brukar försöka slänga in ett inlägg trots att jag har mycket i skolan, men de första dagarna på den här veckan har varit lite väl mycket. Någon längre utläggning får ni nog inte nu heller. Haha. Som sagt, dessa dagar har jag pluggat, pluggat, pluggat. Igår hann jag dessutom med att gå på en förhandsvisning av This means war tillsammans med Ia, mer om det sen. 

Nu ska jag snart packa ihop och dra iväg till skolan. Seminarium med opposition står på schemat. Vi i gruppen var några som totalt förvirrade oss själva så när jag och Johanna igår skulle skriva ihop vår opposition visste vi inte riktigt vem vi skulle opponera på. Haha. Vi skrev till båda ; ) Nu har vi dock koll så det ska nog gå bra. Höhö. 
Senare ikväll, rättare sagt 17.30, är det dags. Då har jag hunnit lämna in mitt manus också så det är ju guld. Men då ska tatueringen göras. Ställe är bestämt nu och jag är nöjd med mitt val. Den kommer sitta på handen. GOSH! Jag har haft fjärilar i magen ett par dagar nu, men idag är de nog värst. Min förhoppning är bara att de inte börjar flyga upp i huvudet. Då har vi problem ; ) GAAAH! Håll tummarna för mig, okej?

Ha en bästig onsdag alla fina : )
Goodnight and Goodbye

Stay



Då jag nu kört fast riktigt i manuset lägger jag upp detta inlägg istället. Det är Norges bidrag till Eurovision. Någon gillade Saade och såg hur han fick sig en tredje plats. Just därför letade de på vem i Norge som var mest lik Saade och sedan tog de in svenska låtskrivare och volia! Såhär blev det. 

Nu vill inte jag klaga på det hela då jag faktiskt tycker det är riktigt bra. Det låter Eurovision ut i varje ton. Muy Bien. Att det just är sån likhet med Saade drar ner betyget lite. Nästan alla som kommenterat på ESCs hemsida har i sin kommentar haft med likheterna. Jag tror Norge har en stark chans att ta hem det i år, men endast just likheten med Saade som gör att det blir en kopia som kan få dem att falla. Vem vet hur det slutar? Måste nog höra alla låtar innan man kan börja spekulera. Starkt val dock. Jag hade aldrig chansat på att detta var Norge om jag bara fick höra låten utan att veta landet... Skulle ni?

Goodnight and Goodbye

Good and Bad



Orginalbild

Nu kommer jag sent med denna nyhet kanske, men jag måste ju nämna den ändå. En skyldighet som Andreas Carlsson fan! Länge har det ju legat i luften att Andreas ska tillbaka till rutan och "jury" i x-faktor. Trots att vi alla spekulerat har Andreas inte gett oss några svar. Nu är det dock klart. Han SKA vara med. Kommer bli så guld att sitta framför tvn då det drar igång. Happy Happy.

Nu kunde ju inte lyckan bli för stor. Vem är med mer än Andreas? Jo, självklart Marie. Varför ska männsikan vara med överallt? Med lite tur blir det ändå som med Carola i The Voice, att man inte ser henne så mycket. Eller att hon helt enkelt slutar gå mig på nerverna. Vilket som passar bra ; )

Goodnight and Goodbye

I told you I was fine

Jag pratar ganska ofta med min kära mor i telefon. Det blir väl inte så ofta som en gång om dagen, men några gånger i veckan blir det allt. Jag gillar att hålla koll på vad som händer där hemma och trots allt så är det skönt att prata med den person man litar allra mest på. Den person som man verkligen kan prata om vad som helst med. Det går bra med Ia också, hon funkar på nästan samma sätt. Hur som helst, igår när jag begav mig från Mina lyckades jag missa bussen. Jag fick stå och vänta på nästa i någon halvtimme och den bussen gick vid 23-tiden. Detta är väl kanske inte sent om man ser till vad folk kan åka, men för dem där hemma är det endå lite sent. Medan jag väntade pratade jag med mamma som ville stämma av vad jag tyckte om kvällens deltävling i Mellon. Idag pratade jag med henne igen och tydligen hade hon berättat för min bästaste morfar att jag åkte bussen vid den tiden. Morfar hade blivit orolig och förklarat att han tyckte det var läskigt att jag åkte så sent och att jag borde hålla mig i min lägenhet. Haha. Helst ville han att jag skulle flytta hem igen. Nu tänker jag ju inte flytta hem igen, det skulle kännas hemskt konstigt. Jag tycker dock han är lite gullig som oroar sig så. Tidigare har han ogillat att jag åker till Madrid för att det är alldeles för farligt där. Att det är farligare i Örebro än Madrid, som för övrigt är en väldigt säker stad, vill han inte låtsas om. Det är här jag ska vara och inte hålla på att åka runt en massa. Haha. Jag gillar min morfar. Mycket. <3

Idag har det som vanligt varit plugg. Behöver jag ens blogga? Haha. Dock besökte jag gymmet en snabbis också. Tänkte att jag skulle ge mig på lite springande i nya skorna. Förvånad blev jag då jag kunde springa en hel minut och känna att det var som att springa en halv minut när jag började. Skönt att inse att konditionen blir bättre. Trots det tror jag att det blir crossen och jag ett litet tag nu. Det högg nämligen i knät lite då jag sprang. Det känns bättre att köra crossen då jag vet att den inte kommer göra något ont i knät. Bättre att ta det säkra före det osäkra. Löpbandet får komma sen i sin takt. Jag har inte bråttom.
Kan för övrigt nämna att det går lite framåt i manuset. Inte väldans mycket, men lite. Jag har cirka 20 sidor kvar till 80, vilket jag idag har satt upp som mål innan onsdag. Min favorit bland svenska filmer, I rymden finns inga känslor, är på 83 minuter så jag satsar på det : ) Now you know!

Hoppas veckan varit bra, nu tuffar vi på in i nästa. 
Goodnight and Goodbye



"Jag drar till mitt rum och dricker lite mjölk"



Bild från Melodifestivalens hemsida

Vad händer med vårt avlånga land? Nu är det andra veckan i rad som svenskarna skickar rätt bidrag till finalen. Har det någonsin hänt? Varför gör de helt plötsligt som jag säger när de aldrig gjort det förut? Hmm, kanske blev en väckning av Saades tredje plats förra året. Men jag ska inte klaga, det vore väl dumt? Fortsätt gärna skicka rätt till finalen : )

Så ni förresten öppningsnummret och min favoritdansare Alvaro Estrella? Inte visste väl jag att han kunde sjunga också. Haha. Muy Bien. Ännu en bra deltävling enligt mitt tycke : )

Goodnight and Goodbye

Felicidades



bildkälla

Grattis till ännu en Real spelare som fyller år idag. 25 år blir vår målskytt Callejon idag. 

Felicidades!

Goodnight and Goodbye

Put your hands up to the sky

Idag kör vi ett ordentligt inlägg tycker jag. Jag har inte skrivit mina sidor som jag ville få skrivna idag, men jag känner att jag kan sätta mig ikväll efter Melodifestivalen någon timme så ska det nog bli klart. Det är svårt att skriva då man inte har en aning om vad man ska skriva. Haha. Det måste vara det absolut värsta som kan hända en skribent. Hm. Aja, förhoppningsvis kommer jag på mer snart. Jag har planerat hela manusdagar söndag och måndag med bara någon promenad som paus. Lite luft måste man ha för att orka : )

Tidigare under dagen var Katrina här och hälsade på. Hennes internet hade pajat så hon lånade Notis junior medan jag satt vid Senior och skrev. Det ordnade sig, men nu verkade det som om det var paj igen. Hmm. Hoppas det där löser sig. Kul var det iaf att se människan igen. Det blir ju inte att vi ses så ofta längre då vi inte läser samma kurs :(

Just nu lyssnar jag igenom kvällens låtar. De är helt okej. Jag tror jag står fast vid mitt ord jag skrev igår. Yesbox. Haha. Gör mig klar gör jag också. Det råkar ju vara World Happy Day idag så jag ska iväg till Bio Roxy och se en dokumentär under namnet Happy för att sedan skriva några rader till Lösnummer. Ska bli riktigt intressant. Jag är ju inte direkt någon som är ett fan av dokumentärer utan gillar fiktion bäst, men sen jag började plugga film har jag tyckt dokumentärer blivit mer intressanta. Ska bli kul att se. Mina följer med också så det kan bli trevlans. Efter det ska jag och Mina se Mello tillsammans. Bara trevligheter med andra ord. 

Ha en trevlig lördag och se till att vara glada idag. Det är ju dagen för det : )


På förhand 2



Orginalbild från Melodifestivalens hemsida

Jag hinner inte skriva så mycket, men jag ska banne mig göra ett inlägg om deltävlingen på lördag. Det känns obligatoriskt. 

I denna deltävling finns det inga som är i närheten av den storhet Loreen och Dead by April var förra veckan. Dock har jag två favoriter som jag tydligen delar med de som satt i publiken i dagens genrep. Favoriterna är Ulrik Munther och David Lindgren. Den som känns bäst är Ulrik.
David Lindgrens låt är riktigt bra, men jag vet inte hur han kommer klara sig på scen. Kommer det bli väldigt musikal? Av de 60 sekunder jag såg kunde jag inte sluta tänka på hur mycket bättre den skulle vara med till exempel Danny som är född till låtar som denna. Dock tror jag David kan göra det bra när det gäller, han är ju trots allt en riktigt bra musikalartist. 

En annan som känns som att låten skulle vara mycket bättre är Andreas Lundstedts låt. Jag tycker inte han gör den riktig rättvisa. Han är för glad. Haha. Annars är det lite toppar och lite dalar. Inte lika hög kvalitet som förra veckan. Dock tror jag det blir helt okej. Det brukar ju bli det : )

Men Ulrik Munther och David Lindgren till final om jag får välja alltså. Hur stor är chansen att jag får rätt två veckor i rad? Hmm

Goodnight and Goodbye

Ingen tid att andas

Jag kör ett snabbt inlägg så här på kvällen. Sängen ropar, men den får vara tom ett tag till. Det måste bli några sidor manus till innan jag kan sova om det här ska funka. Jag funderar stark på att se om det finns något i köket som kan väcka mig lite. Varm choklad funkar ju alltid något om inte annat. 

Idag har det varit just pluggande som varit i centrum. Klockan 10 befann jag mig på universitetet där jag träffade Johanna. Vi satt till cirkus klockan 14 med vårt arbete och det lyckades komma in en hel del annat prat också. Haha. Men vi känner att vi ändå har kommit ganska långt på vår historia. Skönt att veta att vi båda har samma tidspress, det är så jobbigt att kämpa med sånt här ensam. Anyway, efter det tog jag bussen ut till mammas jobb och följde med henne och Ia till Maxi för att fylla på kylskåpet. Väl där kom jag fram till att en liten frys ska inhandlas, för jag vågar ju inte köpa något av rädsla att det inte ska få plats i mitt lilla fack. Får se om jag hittar någon billig bara.

Nu på kvällen åkte jag upp till stan bara för att se på dörren att zumban var inställd för att Dermot skadat sig. Stackars honom, men tråkigt för oss. Dock väljer jag att se det som ett tecken på att jag verkligen behöver min tid till pluggandet, men samtidigt behövde lite frisk luft. Det gäller att hitta lite positivt i det hela : )

Back to work, ha en bra kväll mina vänner.
Goodnight and Goodbye

Sometimes I cry



Orginalbild

Meant to be. Ett uttryck jag starkt tror på. Saker händer av en anledning och världen blir lite ljusare om tänker på det. Jag har nu fått en tid hos tatueraren, det kommer bli av. Onsdag 15 februari klockan 17.30. Där har ni det. Han skrev i mailet att jag skulle äta innan samt ha med mig något att dricka. Svälj. Jag kommer ju svimma. Det är ingen tvekan. Jag svimmade nästan då jag fick manikyr för första gången för jag tyckte det var så obehagligt när de höll på med nagelbanden. Hua. Nervositeten har redan kommit. Just när jag kände mig som sämst går jag in på twitter och får se det som gör att stenen från hjärtat lättar lite och min värld blir lite bättre. Meant to be. Ramos har precis varit och skaffat sig en ny tatuering. Han har ju redan några, men nu har han alltså skaffat en till. Att han lade upp en bild som ser helt ofarlig ut gör att jag känner att jag kanske vågar ändå. Det kommer gå bra. Jag kommer bli nöjd. Det är inte så farligt. 

Goodnight and Goodbye

On the limit

Ibland undrar jag hur jag planerar mitt liv. Haha. Idag i skolan insåg jag att jag borde stressa på som bara den. Det har jag gjort i några timmar nu också, men har kört fast och tänkte rensa hjärnan lite med ett blogginlägg. Manusutkastet ska vara inne på onsdag. Till måndag ska vårt manusarbete i dagskursen vara inne och med det även en arbetsjournal. Sen på onsdag ska vi opponera på en annan grupp. Johanna som jag nu jobbar med läser också manuskursen så vi båda är ganska så stressade just nu. Utöver det så ska jag försöka fixa lite med filmklubben. Sen ska jag försöka att inte vara en främling på Lösnummer. Jag är spänd på att se hur jag kommer klara våren utan att gå under. Haha. Nej, positivt tänkande ska det vara. Det kommer bli bra. Det jag gör är ju roligt så förhoppningsvis kommer det gå undan. Jag har ju mitt Madrid i slutet där som jag får kämpa mot. 

Då jag slutade skolan begav jag mig mot Behrn för att hämta ut hockeybiljetter. Ekonomisk som jag är (jag vet, de flesta säger att jag är snål, men det ÄR ekonomisk jag är :P) så gick jag istället för att ta bussen. Det är ju inte alls långt liksom. Dock var det stängt så det vara bara att knalla hem igen. Trots besvikelsen över att jag inte fick några biljetter så kände jag att det var bra med den lilla turen. Nu fick jag mjukstarta med träningen igen och känna av mitt knä. Jag tror det blir mjukstart på gymmet också för helt bra är det inte än, även om det har blivit en enorm förbättring. Dessutom fick jag tid när jag gick där för att tänka igenom saker. Det är bra. Jag gillar att tänka igenom saker : )

Nu har jag som sagt kört fast i arbetet. Att det är kallt som skrutt i lägenheten och att mitt huvud börjar ge upp hjälper ju inte precis till att komma tillbaka på rätt bana igen...

Goodnight and Goodbye

Another day

Gäsp. God Morgon!

Jag tror jag hinner med ett litet inlägg (som säkert kommer bli sjukt långt bara för det...) innan jag måste springa iväg till skolan. Seminarie står först på listan. Jag undrar vad det kan bli för workshop idag. Elin kommer typ inte vara där så jag vet inte vem jag ska jobba med. Haha. Fast det kanske är bra för jag tror Agneta missgillar (är det ett ord?) att vi jobbar ihop jämt på dessa workshops. Hmm. Aja, skit samma, det där löser sig. 

Efter jag är klar med seminariet så ska jag lite snabbt träffa Annelie för att få lite grejer som jag behöver då jag tagit över som kassör nu i filmklubben. Efter det kanske det blir lite jobb i gruppen (som sagt; beroende på vem jag hamnar med) och sen ska jag upp och hämta ut hockeybiljetter till Martina. Ikväll sen kommer min kära syster hit och hjälper mig med Notis Senior. Haha, Ia kanske inte är den bästa på datorer direkt men hon vet iaf hur man för över programmen och blir inte livrädd så fort något händer ; )

Kan lite snabbt nämna turneringen igår också. Jag kom sist och förlorade direkt! Haha. 

Oj, vilken snabbgenomgång det blev nu. Så får det bli för nu måste jag skynda mig på. Ha en bra dag alla!

Goodnight and Goodbye

I framtiden och tillbaka



Bild från Melodifestivalens facebook

Åh, jag kunde inte låta bli. De har lagt upp en bild på Melodifestivalens fb (den ovan!) där de har redaktionsmöte samt äter tårta för att fira att de hade högre tittarsiffror i lördags än de någonsin haft i en deltävling. Jag fick lite flashback till i sommras på jobbet då det bjöds på tårta så fort det fanns något att fira. Jag undrar om de fortfarande håller på med det? Tänk att ta hela jobbsituationen jag hade med alla underbara människor och istället flytta till redaktionen för Melodifestivalen. Jag vet att jag tjatat om att jag vill bli manusförfattare, men det vore ju helt klart drömjobb #2. Förresten behöver jag ju inte välja bort det ena för att få det andra. Edward är ju manusförfattare och se hur han sitter där i stolen och gör konstig min (han längst till vänster med mobilen). Haha. Nej, nu ska jag sluta plåga mig själv! ; )

Goodnight and Goodbye

Just another saying



Ännu en bild från min vistelse hemma i helgen.

Jag fick en släng av skrivande. Ehm. Ja, men jag började skriva på mitt manus och fann mig själv helt plötsligt skriva som jag vet inte vad och komma på en massa bra saker. Det är ju super, men problemet är att så fort jag kom på det så försvann det. Haha, typiskt. Aja, bara att börja nöta igen. Lite kan jag nog skapa utifrån de idéer jag kom på..

Dagen i allmänt består väl av manusskrivande, läsa manus samt tvätta. Ikväll sen är det Alfapetturnering med Lösnummer. Jag kommer åka ut direkt för jag har ingen aning om hur man spelar. Haha. Men skit samma. Det kan nog bli trevligt ändå och någon gång ska ju vara den första.
Okej, ni vet ju hur det är med mig, mitt minne kan vara det sämsta i världshistorien, så detta som kommer nu kan vara repetiotion eller något helt nytt. I don't know. MEN, jag har haft lite kontakt med en tatuerare och om han hinner svara så kanske det blir av redan på torsdag. Hjälp! Annars är det kanske nästa vecka som gäller. Nu när jag mailat honom och detta verkligen kommer bli av så börjar jag ångra mig. Tänk om jag ångrar mig efter! Tänk om jag svimmar! Hua, varför bestämde jag mig för detta? Jag är inte ens helt hundra på vart den ska sitta. Haha, duktiga Emma. NOT! Hmm, om han inte kan de tider jag föreslagit kanske jag drar lite på det. Jag har ju tänkt igenom detta i jag vet inte hur många år nu, men det kanske tåls att tänka igenom ytterligare lite? Jag vet inte. Vi får helt enkelt se. Jag är dock redan nervös... ; )

Goodnight and Goodbye

More bitter than a December



bildkälla

Nu har det kommit upp en massa från showcaset igår. Jag måste erkänna att jag började tycka att det var okej att jag inte fick åka, men nu har jag ångrat mig. Haha. Det verkar som om det hela var hur mysigt som helst där Adam strålade och kommunicerade med publiken. Dessutom fick de som var där ta bilder tillsammans med Adam samt fick autograf. Jag är sjukt avundsjuk. Jag ville så gärna vara där. Snyft. Även om han kommer tillbaka och har konsert (och tro mig, jag kommer vara först i kön för biljetter!) så är ju inte det samma sak. Då får man ju betala sjukt mycket för att verkligen få träffa honom. Det är nästan så jag tänker spara på pengarna till det. GOSH! Vad avundsjuk jag är... ; )

Tack Agnes också för länken till bloggen som skriver lite om Adam : )

Goodnight and Goodbye

On top for now

Måndag igen och ny vecka. Göteborg filmfestival är över och jag var inte där en endaste dag. Haha, jag som hade lovat mig själv att börja gå på mer filmfestivaler. Aja, året har ju bara börjat och om inte annat så behöver detta löfte inte gälla just 2012. En grej jag ska bli bättre på i min livstid helt enkelt ; )

Idag är det lite av ett mötedag. Jag ska snart börja bege mig upp mot stan där vi ska ha första styrelsemötet med filmklubben. Bland annat ska vi bestämma vilka "positioner" vi i styrelsen ska ha samt filmprogram och annat smått och gott. Jag ser väldigt mycket fram emot att komma igång med allt detta. Kommer bli super!
Efter det hoppas jag att jag hinner med Lösnummer också. Måndag betyder ju redaktionsmöte där. Det ska nämligen väljas artiklar till nästa nummer så det vore ju roligt att hinna med det också.

Ikväll efter allt kommer min kära syster hit. Hon ska hjälpa mig att fixa alla program och så på nya datorn. Det kommer ju bli helt guld att ha två datorer! Haha. Notis junior har jag för att kunna bära med mig när jag ska någonstans (bland annat får nog han följa med till Madrid!) och Notis senior att ha här hemma. Kommer bli GULD!

Där har ni min dag. Hoppas era blir toppen!
Goodnight and Goodbye

Within my heart



Ibland hittar man lite roliga saker. Ni vet sångaren i Dead by April, alltså han som verkligen sjunger och inte han som kör growl? Han har ju ett namn som känns lite Spanien, men ändå inte. Haha. Jag var ju tvungen att kolla upp detta. Jag har ännu inte kommit fram till om han är spanjor eller inte, men jag har lite släppt det. Jag har fått veta något annat. Något som fick mig att tappa hakan. 
I mitt manus har jag en replik (som mycket väl kan tänkas komma att tas bort!) om att i fotbolls Sverige så är det Premier League, Barcelona eller det lag Zlatan spelar i som gäller. Men är det inte lite så? Jag känner mig ju ganska själv när jag har min Real tröja på mig på O´learys vid en El Clasico match liksom. Men tror ni inte att denna människa, som ju verkar helgrym, även han är Madridista eller? OMG! Eller, det står så på fb. Det kan man väl tro på? Haha, jag väljer att göra det iaf. Åh, nu gillade jag dom ju ännu lite till ; )

Goodnight and Goodbye

En tur hem till skogen



Igår begav jag mig iväg hem till landet. Jag hade lovat att hjälpa morfar med hans stol som gått sönder, ta lite kort på småpojkarna (ni ser lite resultat här nedan) samt se på lite Melodifestival. Vi firade ju också att mormor fyllt år i fredags samt att mormor och morfar då firade 60 år sen de förlovade sig. Mycket på gång här. God mat och trevligt sällskap med andra ord. 

Idag var jag och la familia ute vid Marieberg för att handla lite. Jag fick nog med mig mest. Ett par joggingskor inhandlades där jag fick 500 kronor rabatt. Tack för det. Skorna kändes väldigt bra så när knät är bättre är det bara att köra på. Kommer bli super!
En stycken dator inhandlades också som jag faktiskt fick av min absolut bästaste morfar. Det är samma märke som Notis så den får helt enkelt heta Notis Senior (eftersom den är större). Haha. Så kan det gå. Killen som hämtade ut datorn åt mig var sjukt likt Ben Barnes. Åh <3 ; ) Ett fat för när jag gör pan con tomate samt två egentligen ljushållare, men som jag köpte som glas, inhandlades också. Jag är riktigt nöjd med dagen.

Nu ska det göras lite mat - Ris med lax och lite grönsaker - och tittas på Melodifestivalen (thank God for svtplay!). Jag måste se det igen så jag vet att jag inte drömde! ; )

Goodnight and Goodbye

Småpojkar och lite bus














3 points


Orginalbild från Reals hemsida

En seger då min Ramos nickade in bollen i mål i gårdagens match blev det. Kunde kvällen bli bättre eller? Fortfarande 7 poäng före Barcelona. GULD! Man kan väll bara säga en sak kanske... Det går bra nu.

Grattis också till en av världens bästa fotbollsspelare tillika Real spelare Ronaldo som dagen till ära fyller 27 år! : )

Goodnight and Goodbye

An everlasting piece of art



Orginalbild på Melodifestivalens hemsida

Jag måste väl kommentera lite om gårdagens fest? Jag blev så förvånad över resultatet att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Jag blev också så sjukt glad över resultatet att jag satt och skakade i flera minuter efter. Haha. Hur GULD blev det väl inte? Svenska folket gjorde sitt jobb. Jag känner lite att det är helt okej att skicka de två kanske minst bra till Andra chansen då de skickade de två absolut bästa till finalen. Bra röstat! Redan nu pratas det om att Loreen kan ta hem hela Eurovision med sin låt. Ute i Europa är de också sjukt imponerade av Loreen. Personligen säger jag bara en sak; Danny, om du ska ta hem det här får du bjuda på något som är tio gånger bättre än In the club, för Loreen satte ribban högt. Fanns det något med hela framträdandet att inte älska? Gåshud. Hennes framträdande fick mig verkligen att inse vad det är jag älskar mest med Melodifestivalen; showerna och framträdandena! Jag skulle vilja påstå att ett riktigt bra scenframträdande slår allt i denna värld. Jag älskart!

Sedan måste jag ju nämna ena mellanakten - den där programledarna tog till toner. Först och främst tycker jag de skötte sig riktigt bra. En bra trio som passade ihop. Sen blev jag förvånad över att Helena men främst Gina kunde sjunga så bra ändå. Och låten då? Haha, ja jag älskar ju Edward som varit med och skrivit texten. Vad ska man säga? "Missa vår final och du är psykiskt instabil" - mja här går vi ett steg längre ; ) Jag tycker dock det var bra för de poängterade det jag tycker folk som säger att de hatar Melodifestivalen missar - variationen. Idag kan du se allt från Sean Banan till Afro-Dite till Dead by April i en och samma deltävling. Det är ingen schlager längre där allt är glitter och paljetter. Här finns det något för alla. Synd bara att folk inte vill förstå det. 

Jag kan skriva hela dagen och få inlägget hur långt som helst, men jag tycker inte det behövs. Haha. Det blir så mycket Melodifestivalen här på bloggen ändå ; )

Goodnight and Goodbye

In every breath I'm breathing you



Jag tycker killarna är helt okej, trots att de kanske är lite "hårda" för min smak. Dock verkar de ju vara lite mjuka och goa som personer och när de sjöng denna smälte jag! Haha. Verkligen avskalat från det man är van vid. Nu har jag tjatat som bara den, men jag vill ha dessa pojkar i finalen. Vore så GULD!

Det är nog tyvärr allt ni får från mig idag. Min dator har lagt ner så jag får sitta en stund nu vid mammas dator för att lyssna igenom alla bidragen som nu släppts i demoversionerna. Längtar ihjäl mig till klockan 8. Det närmar sig...

Goodnight and Goodbye

På förhand 1



Nu har jag lyssnat igenom alla låtarna, eller de 60 sekunder som ännu finns att lyssna på, och jag har mina två favoriter. Dead by April avslöjade jag ju redan igår, men nu har jag alltså fått min andra favorit också. Loreen. Jag älskar ju My heart is refusing me och låten detta år är inte mycket sämre just de 60 sekundrar jag hört. På det jag såg kan hon bjuda på ett riktigt nice nummer också. Dead by April är ganska intressanta för de har en person med på scen som filmer med något som liknar en filmkamera. Det är inte ofta man ser det i denna tävling. 

Att det just blir dessa två som går till final skulle vara GULD, men chansen kanske inte är så stor. Det finns ju några andra som Mellofansen kanske gillar bättre. Jag menar The Moniker är ju inte direkt dålig heller. Nej, vi får se helt enkelt. Imorgon smäller det : )

Goodnight and Goodbye

Countdown



bilder från Melodifestivalens hemsida

De är igång på riktigt nu. Igår var det torrep och idag har repetitionerna i arenan för första gången ägt rum. Vi som inte kan få nog av detta spektakel kan redan nu få se 60 sekunder av bidragen från repetitionerna. Just nu har jag ingen "wow"-känsla av någon och en del är lite av en besvikelse. Varför jag ens hoppats på några vet jag inte. Haha. Av det jag hört fram till nu så är Dead by April favoriten. Det hörs helt klart att de är dom. Ingen besvikelse där. Alla har jag dock inte hört så jag ska inte säga för mycket. Kan nog bli okej ändå : )

Goodnight and Goodbye

Day of wonder


När jag kom hem och fått i mig lite mat så dog hela jag. Haha, nej men oj vad snabbt det gick till att bli helt borta i skallen. Utan tvekan skulle jag kunna krypa ner under täcket och somna redan nu. 

Idag började jag dagen med att vakna en halvtimme innan klockan. Igår fick jag tipset att lägga kuddar under madrassen för att förbättra mitt knä, men det visade sig inte fungera på mig. Det blev värre. Har inte sovit bra alls i natt utan vaknat av att knät gjort ont. Ej bra. Dessutom har jag börjat fått ont i en knöl jag har på foten som är något ärftligt. Hela tiden har folk sagt att så länge det inte gör ont behöver jag inte operera bort dem, men nu när det börjat göra ont då? Nejnejnej, ingen operation här inte! Det kommer säkert gå över när knät blir bättre. Hmmm. Efter den tidiga uppgången knallade jag iväg till universitetet iaf och fick ett usb med ett avsnitt Hot in Cleveland av bästa Martina där Joe är med. GULD! Sedan bar det va till stan för att sälja en fond jag haft i urminnes tider och sedan vidare ut till mamma på hennes jobb för att sitta där och plugga innan jag åkte iväg till frisören. Innan jag tog bussen till mamma sprang jag in på Entré och hittade det på bilden ovan. Jag blev helt kär. 

Vidare på min dag då. Det gick bra hos frisören och ÄNTLIGEN blev jag nöjd när jag var klar. Det var någon ny tjej som klippte mig och hon var super. Folk som ser mig nu skulle nog inte se någon skillnad, men denna gång bestämde jag mig för att bara klippa av topparna. Luggen fixades också och den är fortfarande lång. Tack för det! Jag får helt enkelt ta och bestämma en snygg frisyr jag vill ha till nästa gång. Punkt.

Nu ska jag snart ge mig av till zumban. Ja, jag ska gå. Jag vet att jag kommer få ångra det, men jag kan inte hålla mig borta. Mina skickade ett litet sms och frågade om vi skulle gå och mitt hjärta sa att jag absolut inte fick säga nej trots att förnuftet slet sitt hår. Aja, den där vilan får väl börja imorgon då. Jag kommer ju inte köra lika hårt som vanligt och om det gör för ont så går jag av och sätter mig för att titta på istället. Det blir nog bra. Hoppas jag. Absinensen efter träning har kommit och lite träning kan nog behövas innan lördag då nyttigheterna inte kommer vara så många direkt. Jag ska ju hem till landet, fota småpojkarna, fira mormor (och morfar) samt se Mello. Tårta eller något liknande har jag fått höra att det blir då mormor fyller år imorgon (Grattis mormor!) och lite godis har inhandlats till den stora kvällen. Jag kom fram till att tiden för Melodifestivalen banne mig är större för mig än min egen födelsedag. Så ska det va! Mat från Kinarestaurang blir det också. Åh vilken myslördag! : )

Goodnight and Goodbye

Changing

Okej, då var planerna för morgondagen ändrade. Haha. Inget Lindesberg för Elin fick förhinder. Tror jag ska ta mig in till stan och gå till banken då för att fixa lite med pengar och grejs. Mitt hår (läs: min lugg) behöver få sig en tur hos frisören så troligen kommer det bli en sväng där också. Men mja, vi får se. Samtidigt skulle det vara skönt med en dag hemma. Hmm. Aja, vi får se. Blir nog bra.



Jag är sjukt sugen på frisyren ovan. Dock vet jag inte om jag kommer orka fixa till den varje dag. Haha. Och jag vill ha kvar långt hår, men samtidigt är den ju inte väldans kort liksom. Luggen känns bra dock för jag vill ha lång och rak lugg. Just nu vet jag som sagt inte riktigt hur den är ; )

Goodnight and Goodbye

Trying times

Jag har nu tagit ett beslut. Ingen mer träning på gymmet innan måndag. Detta knäont måste få sig ett slut. Dock är jag väldigt sugen på morgondagens zumbapass, men eventuellt får jag hoppa över det med. Jag vill ju hellre bli bra i knät och kunna köra zumba fullt ut de andra torsdagarna. Vi får se.

Idag har jag varit på universitetet och haft seminarie. Det blev lite kommentarer på våra arbeten samt om vi gett respons på någon i gruppen. Agneta sa att hon blivit väldigt positivt överraskad när hon läst både arbetena och responsen. Vi hade varit duktiga med andra ord. Då ett av arbetena kom upp vände hon sig till mig och bad mig kommentera lite då jag gett ganska djupgående respons. Det lät som något positivt och att min respons var bra. Responsen vävs ju in i det hon senare betygsätter så det är ju bra att göra så bra ifrån sig som man bara kan. Sen har jag kommit på att jag gillar att skriva respons - det är lite som att analysera. Man får verkligen börja tänka på alla de saker man lärt sig och samtidigt tänka på att använda ett bra språk och inte vara för hård. Här gäller det alltså att hitta både bra och dåligt samt vad gruppen bör ändra på för att stärka sitt manus. Sjukt kul! Jag lär mig otroligt mycket på det : )
Efter det gick jag först hem och sedan ner till Willys för att handla lite. Trots att jag har tänkt vila knät vet jag hur mycket ondare det gör om jag inte rör mig alls och låter det onda "stelna". Kan ju knappt röra mig sen ; ) Nej, lite måste jag nog röra mig tror jag. Köpte med Voltaren också som jag ska ha på knät sen. Blir nog bra : )

Imorgon får vi se hur mycket jag kommer hinna blogga. Jag ska nämligen upp till Lindesberg och hem till Elin för att jobba med denna veckas uppgift. Stumfilmsdrama på 2 minuter är uppgiften. Ska nog gå smärtfritt tror jag. Eventuellt blir det att kolla lite Underworld som både jag och Elin gillar. Den fjärde filmen kommer ju i mars på bio (måste ses!!) och jag har ännu inte sett tvåan. Hittills är trean min favorit, en film som man egentligen kan se innan de andra. Men men, detta har jag ju redan skrivit om i ett helt eget inlägg förut ; )

Resten av dagen kommer ägnas åt Mello samt skriva manus. Kan det bli mycket bättre?

Goodnight and Goodbye



RSS 2.0