En dag som alla andra, fast annorlunda

Fyra nätter kvar. Idag fick vi byta rum igen. I två nätter har vi sovit i rum 15, Ramos nummer. Vi trivdes väldigt bra där. Vi ville verkligen inte flytta. Men nu har vi alltså gjort det igen. Nu bor vi i rum 17. Loreens nummer. Kanske är bra det med. Tre nätter där och sen byta inför sista natten. Men vi kan ta det. De brukar ju trots allt inte ha gäster så länge. Vi överlever.
 
I förrgår blev det inbrott. En tjej i vårt rum förlorade sina pengar. De var inne i våra skåp också, men tog inget. Skönt. Men läskigt. Vi var rädda att de skulle misstänka oss. Vår lille väns leende försvann. Sen när vi skulle gå var han vid receptionen. Han sa åt oss att vänta, att han var tvungen att prata med oss. Mina satte sig på en stol, redo för förhör. Vår lille vän och han i receptionen skrev ut ett papper och räckte fram till oss. Mina tog nervöst emot det. Vår lille vän berättade art de skulle byta namn om ungefär en månad och behövde hjälp att välja. Han bad oss ta med pappret och fundera en stund. Sen såg han nog Minas nervösa uppsyn och leendet kom tillbaka, nu nästan större. Och ett skratt på det. Även om hans skratt inte alls är lika charmigt som hans leende. Det slår allt.
 
Imorgon vankas final. Vi är taggade. Spanien mot Italien. Vi vill ha ännu ett guld, även om det inte kanske räknas som just vi får det. Men vårt lag. Landslag. Vi vill ta emot dem när de åker där på bussen med buklan. Se dem på riktigt. Fast å andra sidan, skulle jag klara det utan att tårarna skulle strömma ner för kinderna? Tveksamt. Jag har nog gått och blivit mer känslosam sen Ramos. Det har kommit krypandes.
 
Hoppas alla har det super var ni än är :)
Goodnight and Goodbye

Vår lille vän och Yeees-mannen

Ibland blir man glad. Som när man går ner för de där trapporna från hostelet och bakom sig hör en så välbekant röst sjunga "Swedish, Swedish, Swedish". Ett litet leende letar sig fram. Men vår lille vän är inte ensam. Han har med sig Yeees-mannen. Han som svarade när jag ringde från flygplatsen. Han som inte tog ett "nej tack, det går bra" på frågan om han skulle hjälpa till att bära mitt bagage.
Vår lille vän frågade oss hur länga vi varit hos dem och hur länge till vi skulle stanna. Yeees-mannen började genast en utläggning om båda delarna. Varken jag eller Mina fattade riktigt vad han menade, men vi tror det blev helt fel. Efter det frågade vår lille vän om vi letade efter någonstans att bo, eller om vi bara var här på semester. "Nej, vi är bara här på semester" svarade jag. Då berättade Yeees-mannen att han var säker på att vi hade varit här för att flytta hit. Vår lille vän likaså. Precis innan hade vår lille vän precis sagt att vi börjar se ut som madrileños. Jag tar det som en komplimang.
 
Sen kom vi ner för trappan och ut på gatan. Jag och Mina gick iväg. De stannade kvar. När vi kom tillbaka sen, mitt i natten, mötte vi Yeees-mannen i dörren. Han var påväg hem. Eller någon annanstans. Han hade en sån där kickboard med sig. Det är verkligen hans stil. Yeees-mannen ät lite mer tillbakadragen än vår lille vän. Men ett tack fick jag för jag hållt upp dörren åt honom.
 
Vår lille vän då? Honom träffade jag imorse. Han gick runt i bara shorts och när jag frågade hur han mådde kliade han sig i ögat och svarade att han var sömnig. Vi gillar vår lille vän. Mycket. Speciellt då han drar av sitt stora leende. Det är då man vet att man vill ha det så jämt. Någon som ler stort varje gång den ser en. Då blir livet som bäst. Och vi vill nog aldrig lämna vår lille vän. Även om vi måste.
 
Goodnight and Goodbye

Picture perfect

Gissa vad vi hittade idag!? SEMLOR!! Haha. Saaa konstigt. Visste inte ens att de hadde det i Spanien, trodde det var en Sverige-grej. Eller ja, de hette typ bulle med grädde, men de sag ut exakt som semlor. Jag och Mina var lite sugna att testa bara för att. Höhö.

Annars idag har vi mest gatt runt och fotograferat. Blir inte sa mycket kort annars, för kameran kommer liksom inte med. Men lite bilder är knäppta nu iaf och ni kommer självklart fa se dem om nagon vecka nä jag kommer hem. Muy Bien! Kan säga ocksa att värmen är helt olidlig nästan. Vi var tvugna att ga in en stund nu för det var för varmt. Vi gar ut lite senare tänkte vi och gar iväg till Pradomusèet. Kul att se det, ár ju anda ganska känd liksom.

Nej, nu blir det nog ut och käka glass eller köpa godis. Gottegrisar? Oh yes!
Goodnight and Goodbye

Like a cage of love in my head

Jag har fått rapport hemmifrån om att det skulle regna 30-40 mm idag. Jag vill inte vara den jobbiga, men här är det runt 30 grader varmt och stekande sol. Man kan ju tycka att jag borde vara väldigt brun nu, men icke. Får se om det blir lite färg imorgon. Hoppas det. Vägrar komma hem med samma färg som när jag åkte. Haha. Men men. Tror vi kommer vara några gånger i typ Retiroparken och då kaaanske det kan gå. Höhö.
 
Lite shopping blev det både igår och idag. Kan säga att jag hittills köpt två ringar, ett hårsmycke, en Real-bibel, en ta-med-mugg, ett glas samt ett glas från McDonken. Ja, det kanske inte är så svårt att lista ut vilken typ av person jag är ;)
 
Ikväll ska vi troligtvis bara sätta oss på en uteservering och ta det lugnt. Ingen av oss orkar gå på museum nu. Men vi får se.
 
Hoppas ni har det bäst!
Goodnight and Goodbye

For loving you til death

Det känns som att det är kallt ute. Det är det inte. Men det är kallt på hostelet. Väldigt kallt. Tror inte det finns något mellanläge. Antingen svettas man ihjäl, eller så sätter man på acn och fryser ihjäl. Haha.

Igår var jag och Mina iväg till vårt favorit supermercado igen och lyckades fixa frukost för några dagar samt två mål mat för under hundralappen. Sånt blir man glad över :)
På kvällen sen knallade vi bort till vårt gamla område och gamla bar och kollade matchen mellan Spanien och Frankrike. Det kändes lite konstigt då det var nästan tomt på baren. Var är alla spanjorer? När vi såg semin i VM var det fullt. Hmm, kanske kommer till nästa match. Man kan ju hoppas ;)

Idag fyller lilla Mina år. En tur till Vaguada, typ som Marieberg, blir det. Ikväll tänkte vi eventuellt testa den ganska stora affären full med bakelser, kakor och liknande. Haha. Och eftersom Mina älskar godis kanske vi springer in i affären som säljer svenskt godis! Höhö. Man ska få det man vill ha på sin födelsedag, om det så betyder att vi går upp antal kilo på kuppen. Haha.

Hoppas nu alla får en fantastisk dag!
Goodnight and Goodbye

Here´s what I want you to know

Okej, nu har de ändrat utseendet pa blogg.se. Inte okej. Fattar typ ingenting. Haha.

Kan säga ocksa att Mina har hittat hur man gör ä och ö, men det sista gar inte sa ni far klara er. Lite bättre iaf. :)

Här pa hostelet mar vi ganska sa bra. Vi har nämligen blivit lite kära. I samma person. Bruno. Haha. Mina tror han äger hostelet, och jag haller med. Han k¨nns lite som om han skulle kunna göra det. Iaf sa är han sjukt trevlig. Ler alltid och ropar hej när han ser oss. Och pratar alltid med oss. Förut idag skulle jag vänta pa Mina som var pa toa och da väntade jag i köket, där han stod och lagade mat. Han spelade en lat pa datorn och sjung högt en annan. Haha. Och sen när vi skulle ga kollade han mot oss och drog av ett stort leende. Ett tillfälle da man bara ville ga fram och krama människan! Varför är inte alla lite mer som honom?

En annan person som vi ocksa gillar, men inte riktgt pa det sättet är en britt som bor här pa hostelet. Har jag skrivit om honom redan kanske? Hur som sa kom han och satte sig bredvid oss förut och berättade glatt att han skulle till IKEA. Vi fick da berätta för honom hur man uttalade det pa svenska sa han kunde briljera lite när han kom fram. Haha. Sen pratade vi lite Midsommar och köttbullar samt lingonsylt. Sa är det. Höhö. När han sen kom hem hade han köpt med sig en sillburk till oss i present, bara sa vi skulle kunna fa fira lite. Haha, sa söööt. Vi gillar honom. Men han ska flytta imorgon. Sorgligt. Ska kolla om jag far ta kort pa honom...

Annars har vi idag varit i Retiroparken. Lite kort och lite picknick bev det. Trevlans. Sen at vi yougurtglass med jordgubbar. Sa kan man ocksa fira Midsommar. Och snart fñljer vi upp det med kanske lite sill (varken jag eller Mina gillar sill, men man far väl ta en för laget..) och fotboll. Muy Bien.

Hoppas alla har en underbar Midsommar!
Goodnight and Goodbye

Just a day like any day.. but not

Det blir ett inlagg anda. Konstigt ett. Telefonen har slut pa batteri sa ni far klara er ;)

Idag har det varit Bernabeu pa schemat. Shoppade inte loss sa mycket, men mer for att jag inte hittade nagot an att jag inte hade shoppinglust. Ett glas bidde det dock. Det hade jag ju bestamt innan ocksa. Och det kandes GULD att bara vara pa arenan igen. Aw <3
Annars idag var vi pa favorit supermarketen som vi hittade for tva ar sen. Konstigt att vi fortfarande hittade! Haha. Trevlans. Som att vi aldrig varit borta! Eller ja.
Kvallen spenderades pa ett mysigt cafè/restaurang/bar/uteservering. Vi blev lite hapna over att vi inte hittat det tidigare. Men men. Sen nar vi skulle betala horde viinte riktigt vad han sa sa vi rakade ge en massa i dricks. Han tackade och tog emot. Haha. Och vi sa inget for han var ju trots allt ganska gullig. hehe.

Vi kan ju lata det vara osagt att jag rakar fylla ar idag ocksa. Tror att det egentligen inte ar aldrandet jag har nagot emot (fast jo, lite), utan mer att tiden gar sa fort. Jag hinner liksom inte blinka. Jag och Mina konstaterade just att vi varit vanner i 8 ar. Kanns som det var igar liksom! Hmm.

Hoppas alla har det bra!
Goodnight and Goodbye

Why didn't I think about that

Åh, ibland är man lite dum. Om jag bloggar från telefonen blir det ju inte konstigt med bokstäver. Haha. Jag hoppas bara att wifin funkar, annars blir det dyrt! Höhö.

Vi hade planerat att se matchen mellan Frankrike och Sverige, men självklart har de inte lyckats fixa kanalerna ordentligt så vi kan inte se. Vi har ju inte så bra koll på vart man kan gå och se matchen heller, speciellt inte nu när båda matcherna visas samtidigt heller. Nope. Mina försöker hitta någon stream på sin dator, får hoppas hon hittar. Sista matchen för Sverige ju. (snyft)

Ja, inte vet jag vad det här inlägget var så intressant för, men men. Haha. Nu vet ni att det kaaaanske kommer normala inlägg.

Goodnight and Goodbye

En dag i taget

Nu kommer det se konstigt ut igen efterom inte alla bokstaver finns pa de har datorerna. Ursakta for det. Hoppas det inte blir for jobbigt att lasa :)

Just nu har jag sjukt ont i fotterna. Mina och jag har gatt och gatt. Bland annat var vi borta dar vi bodde forra gangen vi var har och kollade. Vi vill tillbaka dit. Haha. Sen sag vi hotell precis overallt! Vi ar lite taggade pa att byta vill jag lova. Imorse nar vi at frukost kom det en massa poliser som gick runt och kollade. Bland annat gick de in i rum och fotade. En polisman kom fram till oss och sa nagot. Vi var sa nervosa att vi forst inte fattade vad han sa. Sen kom vi pa att han bara sagt "Smaklig maltid!". Haha. Nar vi gick sen stod de och pratade med en tjej som bor har. Hmm. Vi undrar allt vad som hant. Eftersom det var sa manga poliser maste det ju vara nagot speciellt liksom. Om det bara varit nagot litet som blivit stulet kanske det kommer tva poliser, max. Nu var det minst fyra pa var vaning och tva som stod och pratade i trappuppgangen. Trevlig. Not. Ja, ni forstar kanske att det kandes som lite menat to be att ga forbi alla dessa hotell. Haha. Vi kan liksom inte direkt lasa in vara grejer och kommer behova flytta pa oss nagra ganger under tiden vi ar har. Nu de tva forsta natterna sover vi inte ens i samma rum. Varfor? Jo, for de var sa sakra pa att vi var sana som inte skulle dyka upp. Ehm, jaha. Okej. Tack.

Annars ar det toppen har borta. Staden ar samma stad. Min stad. Madrid. Nu hoppas vi bara att det loser sig med boende ocksa. Vi har ju liksom inte alls rad att flytta egentligen. Meeen, det blir nog bra tillslut :)

Kan for ovrigt meddela att det var lite kul igar nar jag ringde hostellet. Det var nagon kille som svarade och som lat ganska gammal. Han svarade "Yeeeeeeeees" (tank det valdigt sliskigt). Nar jag sen sa att jag och Mina skulle komma ikvall sa han "Tonight, yeeeeeeeeees" (samma sliskiga satt). Haha. Nar vi sen kom hit var han bara nagra ar aldre an oss. Trevlig. Inte saaaa sliskig som han lat pa telefon. Men vi blev allt lite oroliga dar ett tag. Haha. Sana ar vi ;)

Hoppas ni har det bast hemma i Sverige!
Goodnight and Goodbye

Like a dream come trueTvå års väntan är över. Nu åker vi. Ha det bäst hemma i Sverige nu! Ska försöka blogga så mycket som möjligt och lägga upp bilder allt eftersom, lite beroende på hur det funkar med internet och så där nere. 

PUSS & KRAM!

Snow White and the HuntsmanEftersom jag inte kan skriva någon recension på Lösnummer nu så kör jag en på bloggen istället. Inte lika genomtänkt och så, men men. Kan för övrigt berätta att jag fick två fribiljetter till Cockpit också. De kom in innan och delade ut till en - och det var till mig. Tackar! Haha

Recensionen då. Mina förväntningar var skyhöga efter musiktrailern till Breath of life. Självklart nådde den inte upp till de förväntningarna. Det är helt otroligt vad man kan åstakomma med klippning och musik. Men jag vill dock påpeka att den helt klart var bra och sevärd!
Vad var det som gjorde att den inte höll riktigt då? Först och främst skulle jag vilja säga Snövit och Kirsten Stewart. Snövits karaktär var väldigt platt och hade absolut inget djup alls. Under hela filmen pratades det om hur speciell hon var och hon själv gick i princip runt och bara var. I kombination med de andra, jägaren och Ravenna, blev det något som jag störde mig på ganska mycket. Och det faktum att Kirsten Stewart inte kan spela mer än på ett sätt gjorde att det blev nästan samma karaktär som Bella. Synd, om man gjort något åt detta tror jag det kunde blivit riktigt bra. Något jag tyckte var riktigt bra var dock Ravenna. Hennes karaktär var djupare, men främst var det ett fantastiskt skådespel av Charlize Theron. 

Jag vill inte avslöja någonting men det var en grej som jag störde mig på väldigt mycket. En sak de tagit från saga och gjort om. Blev så arg. Den som följde orginalet så fint i början. Men nej, sen går de och förstör allting. Tråkigt. Men aja. Ska inte hänga upp mig på det nu... Det var ju trots allt en twist på sagan. 

Kan dock säga att jag hann tänka en massa under filmen vilket genast drog ner betyget. Om den var riktigt bra skulle tänkandet komma efter. Nu hann jag att tänka på saker både i filmen och utanför. Hmm. 
MEN, med tanke på att detta var regissörens första långfilm gör att jag blir lite imponerad. Bra gjort. Som sagt, den är trots allt sevärd och jag ska allt försöka få Mina att gå på den i Madrid. Haha. Om jag ser den en andra gång kanske den är bättre...

OCH, dvärgarna är helt fantastiska! Haha

Goodnight and Goodbye

Big Happy

Nu är jag ute på landet igen. Lika skönt att komma ut hit varje gång. Dock lite förvirrande. Jag vaknade upp imorse och skulle kolla ut över lägenheten (som vanligt...:P) och upptäckte till min fasa att det var en stor vit vägg där. Haha. Dock ju några sekunder innan hjärnan kom på att jag inte var i lägenheten utan hemma. Så kan det gå.

Igår på jobbet fick jag ta hand om hela administrationen själv. Lite övning inför de där två veckorna. Dock var jag lite stressad då jag inte hade tillgång till mailen och tydligen var det en hel del där. Hoppas de inte får för jobbigt på måndag nu. Jag fixade all post som kom vanligt iaf. Alltid nåt. Tanken var att jag skulle expediera hela dagen, men det gick ju inte när hon som skulle vara där och ta hand om posten var sjuk. Men men, det där blir nog bra. De handläggare som var där kan ju förklara situationen. En av dem, Sanna, sa att det skulle lösa sig så jag litar på henne. Hon är trevlig! Haha. 
Fotbollen igår blev ju inte så lyckad. Kände mig som en expert när jag satt där och kommenterade med syster min. Felen var ju så tydliga! Att se Spanien spela helt fantastiskt en kväll och nästa kväll se Sverige spela nästan tvärtom gör ju att man blir lite av en expert. Sån skillnad. Sverige måste lära sig spela med passion och lite mer glädje. Nu såg det nästan ut som de tänkte "ja, men nu har han bollen så nu skiter jag i det här". Fel tankesätt. Man måste vara med till 100% i spelet hela tiden, även om bollen är på andra sidan planen. Och så måste de lära sig bli bättre på passningar. Man kan inte skjuta över halva planen och hoppas att någon annan svensk står där. Oftast står det ingen annan svensk där. Fail. Men men, bara att ta nya tag, skärpa till sig och återkomma till VM. Och kanske spela en bra match på tisdag trots att det redan är kört. Så synd egentligen att de inte gick längre. Hade varit guld om de gått vidare. Sverige är ju trots allt alltid Sverige. Även om jag hejar på Spanien. 

Idag har det varit Marieberg. Oj vad jag handlat. Dock saker till Madrid som jag behövde så jag har inte sån ångest som jag alltid får när jag handlar. Haha. Dessutom var det ju för mina 900 som jag hittade i en bok. Ja, alltså jag visste ju att jag hade ett par hundra, men inte sååå mycket. Dock bra, för nu känns det som jag har fått en massa grejer utan att lägga ut en krona. Muy Bien. En av dessa saker var en klänning som jag blev kär i. Sååå fin! Mihi.
Ikväll kanske jag och Ia drar in på bio och ser Snow White and the Huntsman. Är ju så taggad på den där filmen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och eftersom Ia blir ett år äldre imorgon blir det liksom en födelsedagspresent till henne. Två flugor i en smäll. haha. Men vi får se. Ia kanske inte orkar gå så sent ;)

Ha en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Let's goBild från söndagens match...

Då kör vi då! Det är vinst som gäller om vi vill ta oss vidare, vilket vi verkligen vill. Nu har jag och Mina bokat biljetter för att kunna ta emot dem när de kommer hem till Madrid efter segern så det är allt bäst att de tar sig vidare från gruppen. 

Vamoooooooos!

Feel like singingEtt sånt här kontor vore inte fel!

Åh vad skönt det känns med ren lägenhet! Nästan det bästa som finns. De två första maskinerna av tvätt är på också. Känner att jag inte riktigt kan packa klart innan tvätten är klar då mycket som ska med finns i maskinerna. Men det blir nog bra ändå. Måste ju ändå var uppe längre än jag egentligen vill då Spanien spelar sena tiden. Får vara lite tröttare på jobbet imorgon helt enkelt. Det gör inget! 

Idag på jobbet blev det lite roligare. Lärde mig att expediera så nu har jag iaf lite att göra. Haha. Kändes som att dagen försvann väldigt fort. Annars brukar jag få sitta och räkna ner minuterna, men inte idag. Idag kom plötsligt en och sa att det var dags för fika. Då hade jag ju nyss satt igång igen. Och vips var klockan slagen och jag fick bege mig hem igen. Ganska skönt ändå när dagarna är så. Hoppas de blir så hela sommaren, för då är det snart höst igen. Nu när jag kör jobb på sommaren och plugg resten nästan längtar jag till hösten. Lite extra nu också då det vankas C-uppsats. Både jag och Beatrice är sjukt taggade! IIHH!

Hoppas ni haft en underbar dag alla! 
Goodnight and Goodbye

What could be forever

Jodå, lite på eftermiddagen kom lite Madridpepp, bara sådär. Nu är det lite halft, men som sagt det kommer. Packningen har jag iaf börjat med. Känns bra. Jag försöker vara effektiv och verkligen tänka till på vad jag kommer använda och inte. Svårt. Borde åka utomlands lite oftare så jag får in lite mer rutin på hur man packar. Haha. Kan man få bidrag för sånt? Man borde få det ;)Hittade kuvertet ovan från Ellos i brevlådan när jag kom hem. Tack! Bara att jag försöker glömma att jag fyller, känner mig så gammal. Haha. Men det är ju snällt att de tänker på mig. Det är ju en del som man går med i och så skickar de nåt grattis och nått erbjudande. Ellos till exempel skickade att jag fick 250:- rabatt plus ett sminkset. Haken? Jag måste handla för minst 850:- för att få ut detta. Om de vill ge mig något borde jag väl få det där utan att betala något extra? Nope! Haha. 

Nu ska jag fortsätta med mitt till tonerna av fotboll. Ha en bra kväll nu alla!
Goodnight and Goodbye

So stay with me

Mitt huvud. Är alldeles snurrig. Eller kanske mer trött. Känns iaf som jag bara vill hem och lägga mig. Tanken på att jag har en hel del att göra när jag kommer hem också känns ju inte så roligt. I min tysthet har jag bara skjutit upp saker med tanken att jag hinner. Inte så smart. Vet inte vad det är, men jag är inte taggad alls på Madrid. Hur konstigt som helst. Här har jag gått i två år och längtat så jag inte vet vart jag ska ta vägen och nu när det är dags är allt sånt där borta. Men det kommer väl. Förhoppningsvis. Tror det är någon slags jobbkoma jag har försatt mig i som gör att jag har urladdat. Taggningen återupptas så fort som möjligt. I hope..

Cirka en timme före lunch blev jag klar med vad jag skulle göra och fick sitta och vänta en timme innan mina kära kollegor kom tillbaka. Det var väl ändå okej. Efter lunch fick jag en liten hög och så försvann kollegorna igen för att komma tillbaka igen 16. Det tog inte ens en timme att göra klart den där högen. På riktigt, hur långsam tror de att jag är? Bara att vänta nu då. Jag borde inte klaga för jag får pengar för att sitta och surfa på nätet, men jag vill ju samtidigt vara effektiv. Bara för det tänkte jag nu ta tag i mitt andra jobb. Har inte sett det som ett jobb, men jag är ju faktiskt färdigutbildad för att vara det nu så.. manusförfattare. Åh, vad fint det låter. Aja, jag ska iaf ta och läsa manus. Det kan man ju göra när man ändå bara sitter här. Och de har sagt att det bästa sättet att bli en bättre manusförfattare på är att läsa andra manus. Och bättre vill jag ju bli! Så nu kör vi. Kanske att mitt huvud kan må lite bättre då också.

OCH ett stort grattis till bästa mamma på födelsedagen. KRAM!

Hoppas ni har en riktigt bra dag.
Goodnight and Goodbye

So tired of lovin you

Att bara sätta sig ner en stund och chilla är verkligen inte överskattat. Tänkte sätta igång direkt jag kom hem med städning, men jag behövde verkligen sätta mig ner en stund. Idag på jobbet har vi kört inlärning för fulla rullar. Tror jag nu kommande tre dagar mest kommer jobba på. När jag kommer hem från Madrid blir det lite mer inlärning. Och ja, jag ska upp till jobbet dagen efter vi kommer hem. Vi lär ju komma till Örebro på natten någon gång så det kanske inte blir så mycket sömn. Varför sa jag att jag kunde komma och jobba torsdag, fredag? Bajsapa. Tänk om vi bestämmer oss för att sova i Göteborg. Kommer ju inte gå. GAH! Får jag skrika en stund? Bra, då gör jag det. 

Fick också veta idag att jag kommer få ta hand om hela administrationen själv i 2 veckor i sommar. Tack liksom. Känns som lite väl stort ansvar kanske. Visst finns några bygglovshandläggare på kontoret, men jag vill ju inte springa och störa dem hela tiden! De sa att de tror det lugnat ner sig lite då, men ändå. Tänk om jag gör allt fel och hela skiten rasar ihop. Nej fy. 

Till imorgon beställer jag härmed INTE regn till morgonen när jag cyklar till jobbet. Var verkligen inte okej imorse. Gick helt dyngsur halva dagen och hade dessutom en vit tröja...genomskinligt? Oh yes. Jag har haft bättre dagar. Haha.

Och om du på något sätt kunde försvinna ut från mina tankar någon gång snart vore ju det toppen.

Goodnight and Goodbye

My weekTycker vi kör ett veckoinlägg också. Bara för att.

Måndag - Första dagen på jobbet alltså. Var även på banken och kollade lite inför Madrid. Ska alltså kunna ta ut pengar från en automat utan att de tar någon extra kostnad. Muy Bien.
Tisdag - Jobb igen. Ska få komma in i det hela igen och tydligen ligger det högar som väntar på mig. PUH! Blir nog lite städning/packning/tvättning på kvällen.
Onsdag - Jobb igen. Återigen kurs hela dagen, men förhoppningsvis kanske jag kunde jobba vidare istället. Vi får se. Sen fyller min kära mamma år! Får se om det blir något firande då eller om det sparas till helgen.
Torsdag - Tröttsamt att ta upp samma igen, men återigen jobb. På kvällen spelar Spanien igen och eventuellt ska jag se den med Mina. Annars blir det bara här hemma med fortsatt packning/städning/tvättning.
Fredag - Jobb. Sen är det att köra på med det sista inför Madrid. Jag vill ju verkligen ha en städad och fin lägenhet och ingen tvätt liggandes när jag åker. 
Lördag - Det var prat om att åka ut till Marieberg. Låter bra för min del. Jag behöver handla lite inför Madrid. Ni vet, sånt där extra man behöver. Ia skulle handla lite också och kanske lite firande av både hennes och mammas födelsedag. Åker nog ut till landet då också.
Söndag - Ia fyller år. Troligtvis befinner jag mig på landet hela dagen. På kvällen/natten åker jag och Mina med Minas mamma ner till Göteborg. Tror ni alla vet varför ;) IIIHHHH!!

Hoppas alla får en fantastisk vecka!
Goodnight and Goodbye

A little fairy dust

Oj, jag är helt slut i huvudet. Första dagen tillbaka på jobbet idag och vi satt på kurs om hur man kunde förbättra systemet hela dagen. Bara sitta och lyssna alltså. Kommer ihåg att jag var helt slut förra året när jag kom hem på eftermiddagen, och då var jag ändå mer "frigående". Längtar nästan tills imorgon då jag får jobba på riktigt och inte bara lyssna. Dock var det lite kul att komma tillbaka för de pratade om att jag verkligen räddat dem förra året. Haha, det var ju trevligt att höra. Och de nya hade hört talas om mig. Med det i åtanke och det faktum att en av administratörerna som varit där väldigt länge nyss slutat och jag nu tar hennes plats gör ju att jag får lite prestationsångest! Haha. Kom dock fram till i min hjärna att jag kanske kan få komma dit och jobba efter examen, för de kom fram till att fler administratörer behövdes. Sounds good. Dock vet jag ju inte om jag verkligen vill. Bli kvar där liksom. Jag vill ju jobba på SF. Det perfekta Emma-jobbet liksom. Det är film, platsen är där jag nästan jämt får inspiration till någon idé och det är inga tidiga mornar. Jag jobbar ju mycket hellre på kvällen. OCH man får stå i kassan. Om man inte har någon annan avdelning. Typ rulla filmen, alltså få se filmerna tusen gånger om. Haha. Aja, inte tänka på det nu för jag har ju fortfarande ett jobb i sommar att sköta. 

Vet inte om det är tanken på att jag kommer åka till Madrid om en vecka eller något annat, men det känns lite lättare nu. Det känns inte som att det kommer ta för alltid innan jag kan koncentrera mig på film hela dagarna igen. Skönt!

I helgen då? Lite dålig uppdatering kanske. Anledningen är för jag har varit hemma på landet och min dator kan inte längre hitta internet trådlöst där. Suck. Men ja, Johan och AnnaLena har varit här för att käka lite sommarmat och bara ha det trevligt. Efter att vi berättat för Johan om hon i Studentcentrum som tyckte vi var lika så tjata han om att vi var som tvillingar hela helgen. Haha, inte riktigt kanske! 
Helgen avslutades hos Martina igår och tittande på Spanien-Italien. Så kul att se mina "original"pojkar igen. Kul att se med Martina också, trots att hon hejade på Italien. Haha. Blev ändå ett rättvist resultat, 1-1, och jag tror vi båda blev nöjda. Även om den där nervositeten som kommer varje gång jag ser något av mina lag infann sig ganska rejält! Men jag överlevde ändå ;)

Kanske har mer att skriva, men det blev så långt nu så jag tror vi sätter punkt där. Hoppas ni haft en riktigt bra dag!

Goodnight and Goodbye

In another world

Nu testar jag blogga från mobilen, se hur det går. Ser det konstigt ut vet ni varför ;)
Idag var jag och familjen ute i Wadköping och fikade. Mys! Sen blev det en långpromenad för min del innan god mat serverades. Inget att klaga på. Inget mer att egentligen berätta. Haha.

Lite sur är jag på de som under kvällen befann sig i ett visst hus. Jag frågade flera gånger om vi skulle se matchen mellan Tyskland och Portugal och alla sa samtliga gånger ja. När jag sen kommer dit kollar de på nåt annat och säger att de inte ska se matchen. Hmm. Tur att Ia lånade sin TV till mig. Dock kollade jag inte klart då jag inte kände att det hände så mycket. Sparar mig tills imorgon då mitt Spanien spelar. Tufft motstånd dock i form av Italien. Ska troligtvis se matchen med Martina, som hejar på Italien. Haha. Men det blir nog bra. Funderar på om Ramoströjan ska åka på också? Tåls helt klart att tänka på!

Kan berätta också att jag och Elin blivit godkända på manusportföljen. Så skönt. Då kan jag verkligen pusta ut. Ingen rest! GULD!

Goodnight and Goodbye

What this is

Okej, nu kanske alla har sett på fb eller twitter, men jag skriver det ändå. Igår upptäckte jag ett litet fint mail från en av producenterna från i måndags. Den jag trodde jag hade störst chans hos. Hon gillade min idé och trodde det kanske kunde bli en stark feel good-film. IIHH! Hon ville ha en ny synopsis och ett manus så jag har finputsat lite på det där och nu skickat iväg. Känns himla bra alltså. Även om det inte går vidare från det här så vet jag att jag kanske ska tro lite mer på mig själv, för det kan faktiskt vara något som är intresserad av det jag gör. Av det jag hört från föreläsare och handledare är att producenter ofta gör vad de kan för att slippa läsa manus och att de hör av sig själva är inte så troligt. Känns ännu bättre då! Haha. Idag berättade Olive på mötet (mer om det sen) också att han pratat med den här producenten efter och hon hade varit positiv och verkligen blivit intresserad av någras idéer. Jag vill säga att min idé var en av dem, men jag lät bli. Hade blivit lite konstig stämning då kanske. Haha. Vet ju inte hur mycket man får berätta heller. Kanske ska vara tyst från nu. Ni får veta lite kanske. Men annars tyst ;)

Mötet då? JO, jag var på ett möte på universitetet där vi bland annat skulle diskutera föreläsare till hösten och så. Jag och Annelie var där för filmklubbens räkning, och lite missanpassad kände jag mig allt. Jag kände ju igen alla utom en i egenskap att jag haft nästan alla som lärare. En kom in och hälsade på Annelie och sa sedan "Ja vi känner ju varandra" Haha. Gosh, så skumt. De pratade också lite om hur de skulle göra i framtiden och hur det gått med kurser tidigare. Väldigt konstigt att sitta där då de pratade om att eleverna på den kursen tyckt på ett visst sätt - JAG ÄR JU EN AV DE ELEVERNA!! Dock kändes det lite kul att få lite inside information inför framtiden och det känns bra med föreläsare och sånt. Guld! Ser fram emot framtiden.

Just det, har nästan kommit på var all  min tur kommer ifrån. MIN TATUERING! Jag tatuerade ju in mitt turnummer så jag alltid skulle ha det och kunna känna mig stark vid saker som jag verlkligen ville göra men kanske inte vågade. Sen den hamnade på armen har nästan allt gått i min väg. Men undantag för vissa saker, bland annat då min fina Skrållan lämnade. Ni kanske inte tror på sånt där, men själv tror jag starkare på det än någonsin. Inte kommer all tur hålla i sig så länge den där sitter på armen, men ni måste ju medge att det börjat ganska så väldigt bra? ;)

Goodnight and Goodbye

Take a breath and reload

Uppe med tuppen. Vaknade redan 4.30, men kända att det var lite väl tidigt att gå upp. Men nu är jag uppe! Vadan detta nu då? Jo, jag ska nämligen bege mig till sjukhuset om en liten stund. Nej, jag är inte sjuk. Jag är endast medföljare. Det är Katrina som ska dit och röntgas. Hennes fot har krånglat ett bra tag nu så hoppas det blir nåt svar på vad som är fel. Och hoppas hon har hittat sitt id-kort. Haha. 

I eftermiddag tar jag mitt pick och pack och åker ut till landet igen. Johan och AnnaLena kommer till helgen så då är det ju trevligt om jag också är där. Sista helgen där jag får sova ut innan jobbet börja. Jag är lite skraj. Haha. Nej, det kommer gå bra. Jag vet det. Typ.

Nej, om jag fortsätter skriva nu så blir det bara en massa svammel! Så jag slutar.

Ha en fin dag alla.
Goodnight and Goodbye

Dance ´til the sun comes up

Idag känner jag att jag varit ganska produktiv ändå. Samtidigt kollar jag runt i lägenheten och får känslan att inget hänt. Haha. Anyway, jag har lyckats skriva klart artikeln och skickat iväg den till den andra tjejen som skriver. Imorgon är det första deadline. Ska bli skönt att Emma kollar på den för oj så det känns konstigt. Just nu tycker jag den är lite ihop slängd och är i behov av feedback! Kan dock tycka att det var skönt att göra något för tidningen som inte är filmrecension. Annars idag har jag tvättat en massa, men har ändå lite kvar. Får se när jag hinner med det. Städat lite har jag också gjort. Mitt städande brukar ju dock ofta sluta i att jag fixar om lite, så även idag. En ny tavla blev det och så har jag hängt upp lite tavlor som stått och väntat på sin tur. Lite sånt. Ganska nöjd. Inte helt, men det kommer jag nog aldrig bli om jag inte bor i drömlägenheten ;)Nya tavlan

Sen har det diskats en del. Så skönt när det börjar bli finare här hemma. Jag gillar när det är ordning. Synd att det är det så sällan hemma hos mig. Haha. Förbättring på det området ska det allt bli! 

Det var ju typiskt bara att solen skulle titta fram och värmen skulle komma. Då hade ju jag och Katrina kunnat gå till Stadsparken. Hmm. Aja, en annan gång. Vi har ju typ hela sommaren på oss och det är kanske bra att gå när lönen kommit in på kontot och jag kan se mig själv som en rik person. Haha. Inte för att man behöver en massa pengar för det, men det vore ju trevligt att kanske ta en fika i Wadköping eller nåt. 

Hoppas alla haft en riktigt bra dag!
Goodnight and Goodbye

6 juni

Nationaldagen idag då. Är det inte idag det ska vara soligt och alla ska sitta ute och äta jordgubbar och färsk potatis? Känns inte riktigt som en sån dag. Vi kör midsommar istället. På nåt sätt känns det som man firar mer då. Eller just det, jag får ju inte riktigt fira det i år eftersom jag är i Madrid då. Men ändå. Nåt måste man ju hitta så man kan fira?

Tillbaka till nu. Jag och Katrina hade ju planer på Stadsparken, men efter att ha konstaterat att vädret inte är det bästa bestämde vi att skippa det. Får se vad som händer istället. Eventuellt åker jag ut till landet idag, annars får det bli städ- och tvättdag hela dagen. Sounds fun? Och sen blir det något så jag får komma ut. Jag vägrar att sitta inne hela dagen även om vädret inte är så roligt. Vissa stunder tittar ju faktiskt solen fram en smula ;)
Hmm, just ja. Måste fixa med artikel också. Sammanlagt, med delen från Grythyttan som en annan tjej skriver, skulle den vara drygt 5000 tecken. Jag har drygt 5000 tecken själv. GAH! Måste alltså verkligen sätta mig ner och bara ta bort en massa. Speciellt då jag ännu inte fått med allt jag behöver. Även börja med packningen tror jag att jag ska göra. Om man börjar lite smått så vet man ju vad man behöver fixa innan. Hur mycket som ska tvättas, vad man behöver köpa in osv. Bra tänkt! Haha

Nu ska jag inte uppehålla er längre. Ha en fin nationaldag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Like this

Ojojoj, jag undrar vem som var mest nervös inne hos tatueraren, jag eller Katrina. Haha. Han som skulle göra piercingen ledde ner oss i källaren och in i värsta tortyrkammaren/operationssal! Oh, jag mådde allt lite dåligt där. Men snabbt gick det. In och ut. Det verkade inte göra så ont när han gjorde den, men efteråt var det inte lika trevligt. Usch! Nej, jag skulle nog aldrig kunna göra en piercing. Jag håller mig till tatuering. Dock är det ju ganska snyggt med en piercing i naveln, men som sagt kanske inte på mig. 

Imorgon är det nationaldagen. Det hade jag heeeeelt glömt! Bra Emma. Dock ser det ut som det blir lite firande. Jag och Katrina funderar på att gå till Stadsparken och möjligtvis Wadköping. Människan har bott i Örebro två år nu, men ännu inte besökt något av dessa! Helt otroligt. Örebros stolthet liksom. Eller? Haha. Om det är dåligt väder kör vi kanske en film. Vi har inte riktigt bestämt än. Av någon anledning är jag typ bara kompis med människor som har lika svårt att bestämma sig som jag. Lika barn leka bäst? Eller ja, nu kanske det är brist på idéer som gör att vi inte har bestämt oss. I don't know. 

Nu har Happy Endings slutar, som jag saknat den serien. Nya Vänner liksom. Nu Mike & Molly. Myspys med komedier på tisdagskvällen. Me like!

Goodnight and Goodbye

Love you since the day we fell apart

Seriöst, jag måste komma på något sätt som får bort den här tyngden från mitt huvud. Kanske sover jag för länge, men vem orkar gå upp tidigare? Kanske behöver jag komma ut mer? Men igår var jag ju ute en del så som jag gick fram och tillbaka till skolan. Haha. Nej, jag vet inte. Tror jag ska bege mig till gymmet iaf och se om det kan hjälpa något. Hoppas på det.

I eftermiddag ska jag följa med Katrina när hon ska pierca (stavas det så?) naveln. Jag blir nästan nervös. Haha. Turis att det är hon som ska göra det och inte jag! Dock är det ju en tatueringsstudio också så vem vet, jag kanske kommer ut med ännu en tatuering. Eller inte. Haha. Drömde förresten om det i natt. Min lärare/handledare... Min före detta lärare/handledare, Oliver, hade en frisersalong där man även kunde tatuera sig och typ hämta ut post. Haha, ja så kan det gå. Han skulle iaf tatuera min nästa sa han. Lät bra. Sen vaknade jag ;)

Nu hoppas jag ni alla får en fantastisk dag!
Goodnight and Goodbye

Deep breath

Nu andas jag ut. Nu är jag klar. Nu kan jag lägga det här manuset åt sidan en stund och vänta på att den där inspirationen jag hade till det i början ska komma tillbaka. Producenterna var inte så farliga som jag föreställt mig. Haha. Var sjukt nervös inför första, främst då jag tänkte att det var min största chans. Det var också hon som hade minst att säga om det. Sen släppte nervositeten då jag var ganska säker på att de andra två inte skulle nappa. De andra gav mest råd om hur jag skulle förbättra idén och hur jag kunde formulera en pitch för att verkligen få fram det bästa i manuset. Guld! Precis vad jag behövde. Fick höra också att jag var väldigt lugn när jag berättade, vilket verkligen inte alla varit under dagen. Tar det som en komplimang. Haha. Kom på nu att jag glömde ge synopsis till två av dem, men men. Det var de två som jag inte hade några större förhoppningar skulle fastna för mitt manus heller så det är väl inte hela världen. Som tur var sa den första själv att hon ville ha synopsis med min mail. Haha. Glömska och tankspridda Emma. Överlag är jag väldigt nöjd med dagen. 

Något som slog mig för några dagar och som nog har stärkts lite idag är funderingen på om det verkligen är manusförfattare jag vill bli. Jag har ju lite svårt för det här med strukturen och få mina scener jag så gärna vill ha att passa. Var det verkligen det jag ville? Har ju lite funderingar på regissör. Men hur utbildar jag mig till det? Hur kan jag få så jag kanske kan få vara med och lära mig någonstans. Känns som jag lär mig mer av det egentligen. Hmmm. Aja, jag ska skriva ett kortfilmsmanus till DMD inför hösten samt ett till mammas jobb som jag eventuellt, med Elins hjälp, även ska spela in. Annars tror jag att jag över sommaren måste ta en funderare. Jag har en termin kvar, sen är det verkligheten som gäller. Då kan det vara bra att veta exakt vad det är jag vill. 

Kan för övrigt berätta att gårdagen var guld. Massa pizza, lite pitchning och sen något spel som vi verkligen inte kunde sluta spela. Haha. Tiden flög förbi. Trevlans. Som vanligt.

Nu ska jag försöka få den här tröttheten som tynger ner mitt huvud att försvinna. Manusklassen skulle träffas ikväll på någon pub så vi får se om huvudet är med tills dess. Vill ju hemskt gärna gå, men jag oroar mig lite för om jag verkligen bör gå. De pengarna kan jag lägga på en extra gång på en pub i Madrid. Det lär ju bli några sådana. Haha. Men... ja vi får se. Kan jag verkligen släppa dem? Några kan jag, några kommer jag inte behöva och några vill jag inte men troligtvis måste. Släppa alltså. Vi får se helt enkelt :)

Goodnight and Goodbye

What I didn't wanted

Nu har det hänt. Nu har dagen kommit. Dagen då min älskade Ramos klipp av sig det där håret som jag älskar så mycket. BUHU! Jag minns dagen Higuain gjorde det. Hur lång tid det tog innan jag förlät honom. Tror dock inte det tar lika lång tid med Ramos. Han passade faktiskt i kort också. Men ja... när jag ser han springa där ute på planen under EM kommer det säkerligen hugga lite i hjärtat. Kanske jag också ska klippa av allt bara för att göra en poäng! Haha. Eller inte ;)Vissa är fina hur de än ser ut!

Goodnight and Goodbye

Like sunday without the sun

Gooooooood Morgon Upplands Väsby! Eller Örebro. Det funkar vilket som. Nu kanske ni tror att jag är sjuuuuukt pigg och glad, men då fick ni fel. Ville vara låtsas. Höhö ;)

Jag har kommit på vilket ljud jag ogillar mest. Ljudet av en väckarklocka. Ja, det kan låta olika, men just med ett ljud som väcker mig när jag vill sova är ett dåligt ljud. Så är det bara. Punkt.
Idag ska jag bege mig ut i vädret som är... inte det bästa, men jag skulle ju inte klaga. Det ska bli lite pizzalunch hos Agnes. Trevlans. Jag ska ju liksom pitcha för flickorna också och se hur det går. Tänkte ju köra pizzatestet som jag sagt förut. Börjar kanske bli lite nervös. Speciellt då jag känner att jag verkligen inte fått till en bra pitch. Så svårt att fånga upp det mest väsentliga i berättelsen utan att glömma av en massa annat. Vad ska jag säga och vad ska jag låta bli osagt? Tänk om jag låter bli att säga en sak och så är det just den saken som hade fått producenten att gilla det lite extra.  Hmm. Aja, får testa och se vad flickorna säger. Går nog bra ändå... I hope!

Dags att göra sig klar så jag hinner med bussen. Hoppas alla får en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Like a fairytale

Vi är alla snabba med att klaga över vädret. Så även jag. Idag tänker jag dock inte klaga. Jag har absolut inget behov av att gå ut, det enda är gymmet, men det är ingen som dör av om jag hoppar över det idag. Nej, istället tänker jag njuta av vädret till fullo. Min synopsis är nästan klar, behöver dock kolla igenom den lite. Pitchen är on it's way. Artikeln kan jag inte göra super mycket med förrens jag hört från hon i Grythyttan, och den ska dessutom inte vara inne förrens den 7:e som första deadline. Med andra ord kan jag faktiskt chilla idag. Tjocka mysstrumporna på. Filt virad runt sig. Once Upon a Time visas på datorn. Kan det bli bättre? Så ska livet vara ibland. Och man kan ju inte hjälpa att drömma sig bort lite till de där avsnitten. De visade ett avsnitt som var Skönheten och Odjuret och ååååhhh vad jag vill se den filmen nu. De har ju ändrat lite så det passar, men det var nästan bättre nu. Den filmen står på min "att köpa"-lista. Tänk om livet vore lite mer som en saga. Det skulle inte vara helt fel. Jag kanske är helt dum i huvudet, men jag vill ändå tro att sagor finns. Kanske inte med flygande drakar och jag vet inte vad, men den där sagokärleken. En "true love" kyss kan bryta alla förtrollningar. So be it...Hoppas ni njuter lite av det här vädret också. Lite vila och mys får man allt unna sig dagar som denna!
Goodnight and Goodbye

Make it work

Me like Project Runway. Av någon anledning kände jag lite när jag såg Tim åka hem till alla i dagens avsnitt som att det var lite som våra one-on-one på manuskursen. Haha. Då har vi ju en som kollar på vårt arbete och vi går igenom tillsammans vad som bör ändras och så. Just like that. Bara att det är olika saker. De har kläder och en kollektion. Vi har manus. Höhö.

När jag ändå är igång på manusfronten. Inför pitchningen skulle vi ta fram våra gamla synopsis från i höstas och uppdatera dem, och sedan lämna över dem till producenten. Om de sen är intresserade får de be om manus. Skönt, för jag måste skriva ett nytt utkast. Är inte tillräckligt nöjd som det är nu. Dock finns det ett problem i det. Jag fattade inte riktigt i höstas hur man skrev en synopsis, så den är helt knäpp. Såååå, det är bara att börja från början. Och det är ju inte som att vi har övat på just synopsis. Alltså är jag inte helt hundra på att jag kommer göra rätt. Det känns lite jobbigt. Men som sagt, bara att dyka upp och träffa producenterna är något. Och jag ska banne mig göra så gott jag kan! Jag vet ju vad kärnan i berättelsen är och det är ju det viktigaste. 
På söndag ska jag träffa flickorna och testpitch med pizzatestet. Haha, jag ska försöka att inte bli besviken om testet inte ger resultatet jag vill ha. Jag förstår det. Men hålla tummarna kan man ju alltid. 

Btw, blev lite fint idag. Mitt Adampaket kom, IIIIIIIIIIHHHHHHHHHH, och jag spenderade pengar på en sjuuuuuukt fin tröja tills måndag. Ja, jag är ruinerad nu. Det blir att svälta fram till Madrid. Haha. Bilder kommer kanske senare, men nu är jag för kvällen på landet för att äta paj (mums!!) och se finalen i Let's Dance (heja Anton!!). 

Nej, inspirerad av designerna på tvn ska jag nu fortsätta jobba. Hoppas alla har en bra dag! :)
Goodnight and Goodbye

We're going down like...

Jag ska inte blogga om vädret. Så nu gör jag inte det. Inte ett ord. Nope.

Sitter just nu och väntar på att syster ska komma och hämta upp mig. En tur till Marieberg blir det vilket jag har väldigt mixade känslor inför. Att åka dit utan pengar är verkligen inte kul! Ska dock försöka köpa ett par tights (ja, det heter tydligen så och inte strumpbyxor längre!!) till inför Madrid. Annars kanske det blir till Ikea och köpa en pall så jag nåååår saker. Haha. Nä, det får nog vänta. Inget brådskande liksom. 

I natt kom jag på att jag aldrig kommer hinna få mitt nya Madridista kort innan jag åker till Madrid. KATASTROF. Det ger ju liksom en massa rabatter på alla möjliga ställen. Den främsta rabatten jag vill åt är de där 10% på Real shopparna. Om man handlar för en tusenlapp blir det liksom en hel hundring!! Ojojoj. Har iaf mailat någon mailadress, får se om de svarar. Tror det var helt fel ställe att vända sig till, men det var den enda jag hittade. Annars får jag väl ringa då. Fattar ju heller inte om jag ska registrera mig på nytt, eller om jag får något inbetalningskort eller hur det här går till. GOSH! Haha. Håll tummarna för att det löser sig!

Goodnight and GoodbyeRSS 2.0