Half of life

Gårdagen blev en riktig filmdag. Inget mig emot. Det bästa med regndagar är att det är helt okej att inte kliva utanför dörren utan kan sitta inne framför en film eller två utan dåligt samvete. Så, tummen för regninga dagar. 

Idag var jag ute lite på förmiddagen och inspekterade. Hittade en jättefin liten promenadrunda som kommer gås mer än en gång kan jag säga. Träffade på lite nya vänner också. De satt i ett träd och ibland hoppade de ner i vattnet. 


Fick just veta att mammas bil gått sönder. Hon har haft den i 14 dagar. Efter det att vi köpt den tog det nästan 14 dagar innan vi fick hämta den för att den skulle servas. Bra jobb de gjorde då. NOT! När mamma har försökt ringa har de varit otrevliga och idag sa de att hon skulle återkomma. Skulle inte vilja vara i deras skor på måndag. 

Nu ska jag fortsätta lite på vår första skoluppgift. Extremt svårt att försöka göra en powerpoint av sitt CV utan att stylta upp det. GAH! Men det ska gå. Hoppas bara jag inte har den tråkigaste presentationen nu nästa vecka..

Hoppas ni haft en bra dag nu!
Goodnight and Goodbye

New favorite


Jag gick invigde bion igår. Först gick jag runt och upptäckte vart saker ligger i centrum, sen tog jag tag i saken och gick till biografen. Återigen såg jag Mortal Instruments: City of Bones och jag är helt kär i den filmen. När pengarna från csn kommer kan jag nästan garantera att det blir ännu ett besök. Det är vissa saker som drar ner betyget och gör att recensionen kanske inte blir extremt positiv, men personligen skiter jag i det och absolut älskar den ändå. Framför allt älskar jag Jace. Svårt att inte göra det. Han är så fantastisk på alla sätt och vis. GAH!
 
Sen gillar jag Lily Collins. Tycker hon har varit bra i allt jag sett henne i. På väg att bli en favoritskådespelerska. Eller en av dem iaf. Och sen får vi ju inte glömma Aidan Turner. Hade ingen aning om att han skulle vara med i filmen så min förvåning och exstas när han plötsligt dyker upp visste inte sina gränser. Love him!

Ja, ett litet inlägg sådär bara. Skriver när recensionen kommer upp. Blir inte för många inlägg om denna film. Haha.


Kick-Ass 2


Uppföljaren till Kick-Ass borde heta Hit-Girl. Det är nämligen hon som är den mest intressanta karaktären vi får följa. Hon måste försöka hitta ett sätt att vara en normal tonåring och bekämpa lusten att ta på sig sin dräkt och bli just Hit-Girl. Kick-Ass själv vill bara tillhöra ett gäng och känna att han gör skillnad. Tvåan är utan tvekan bättre än ettan och jag kan verkligen rekommedera den. 

Recensionen hittar ni här


Start of something new

Imorse pirrade det lite magen när klockan ringde och det var dags att stiga upp. Första skoldagen. Den började väldigt bra måste jag säga. När jag klev in genom dörrarna stod Evelina innanför. Trevligt mottagande. De skulle precis spela så jag lyssnade på en låt innan jag gick till uppropet. De var helt fantastiskt duktiga! Sen hörde vi dom in på uppropet också. Haha. 

 
Klassen var väldigt stor, cirkaa 30 pers. Eller egentligen är det ju två program, men det var tydligen aldrig så många som sökt det här tidigare. Cirka 10 pers brukar vara det normala. Så kan det gå. Det verkar ändå vara ett okej gäng och med stor variation på bakgrunder. Allt från turism och historia till film och konst. Lärarna var även dom helt okej. Eller mer än okej egentligen. De var både roliga och snälla. Tror det kommer bli super det här!

Jag började dock tänka till lite. De sa nämligen att om man endast läst teoretiskt så kanske det inte är läge att helt plötsligt lägga fokus på praktisk produktion nu. Istället ska man försöka hålla sig till det man känner att man behärskar. Har man läst teoretiskt, men känner att man hanterar det praktiska så får man gärna göra det, men det är inget de kan lära ut nu. Funderar därför på att göra mitt examensarbete mer forskarinriktat. Skulle vara kul att skriva en uppsats om dramaturgi i film och hur den hänger ihop med musik. Lite likt det jag skrev C-uppsatsen om, men ändå inte. Äsch, vi får se. Vi ska gå på två introduktioner till andra fristående kurser nästa vecka där man kunde få hoppa på och läsa lite parallellt om man ville få de kunskaperna. Den ena var audio och den andra video. Låter väldigt spännande!

Nej nu ska jag nog iväg och inviga biografen tror jag. Iaf ta en liten svän så jag får lite luft. Skönt att röra sig lite efter att ha suttit stilla och lyssnat hela dagen.

Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Moving In

Gårdagen blev precis så bra som jag tänkt mig. Om inte bättre. Blev fika och en runda på stan först med Agnes och Martina. De var supersnälla och agerade fotomodeller åt mig eftersom jag så gärna ville ta kort på någon med One Direction. Haha. Sedan mötte Elin upp oss på Rosalis och det blev lite käk innan vi fortsatte. Jag och Elin satte oss en stund på Espresso House och pratade manus innan vi begav oss till filmen. Dit kom även Pontus (Elins bror) och Mina och vi såg Mortal Instruments. Elin tyckte den var så dålig att hon var nära att resa sig upp efter halva och gå ut. Jag tyckte den var så bra att jag vill se om den. Mycket väl kan det bli två till biobesök på den, beroende på hur det blir här i Norrköping. 

Som sagt, sjukt bra dag. Tack alla inblandade!! 

 
Dagen har ägnats helt och fullt åt att flytta. Nu sitter jag i min lilla lägenhet i Norrköping. Helt slut. Har inte packat upp allt än för det har varit så mycket flängande fram och tillbaka så jag ville bara sitta ner en stund. Funderar på att låta det andra vara tills sen och kanske duscha av mig lite och sedan krypa ner tidigt med en film i sängen. Låter som en plan!

PS. Grattis till Agnes idag som fyller år! Hurra! :D

Goodnight and Goodbye

"Plötsligt kan jag knapra på mina snacks hur högt jag vill"

Nu finns min sommarkrönika att läsa på Lösnummers hemsida. Snabba puckar. Den handlar om en lite alternativ sommar på biografen. Nu låter det som jag är den enda som går på bio på sommaren, men så är självfallet inte fallet. Många går på bio på sommaren, men det avfolkas ganska rejält. Och jag vet inte hur många gånger jag mötts av kommentarer om att man inte kan gå på bio på sommaren. Då ska man ju vara ute i solen. Men inte jag. Bio hela året om.

Krönikan hittar ni här


On the other hand..

Gårdagen blev riktigt bra. Trevligt att träffa Mina som vanligt. Filmen var inte fullt lika bra som ettan, men allt det där kan ni läsa senare i min recension. Pratade lite med en människa också som jag blir lite trött på. Vill inte gå fördjupt in på det då jag inte vet vilka som läser, men kan ju säga att vissa överreagerar lite väl mycket. Något som kändes som en rolig grej börjar nu istället mest kännas jobbig. Suck. Men jag hoppas det löser sig.


Trots att jag kommer vara hemma hela dagen så är den fullbokad. Jag måste skriva klart min sommarkrönika som ska in idag på Lösnummer. Vad den kommer handla om hintas lite om på bilden ovan. Dessutom är det revidering av en recension, skriva en ny recension och sen upptäckte jag att jag har en film ligga från dvdkritik som måste ses och recenseras. Skulle vilja titta lite på mitt treatment/synopsis till Drömmen om Madrid också eftersom jag fått respons från Mirza. Är så otroligt taggad på den idén just nu. GAH! 

Dessutom måste det packas. Imorgon ska jag först träffa Agnes och Martina och sedan på kvällen blir det bio med Elin, Mina samt Elins bror. Kommer vara i stan hela dagen. Då hinns det med andra ord inte med. Och på onsdag bär det av mot Norrköping. Det betyder alltså att jag idag måste få klart allting och börja packa bilarna. En hel del på listan att göra alltså, tur att jag av någon anledning vaknade tidigt idag ;)

Hoppas nu ni har en bra måndag och start på veckan!
Goodnight and Goodbye

Sunday afternoon

Planerna för dagen var att göra i princip ingenting. Men det ändrades. På eftermiddagen tar jag en tripp till stan för att gå på bio med Mina. Tanken var två filmer på tisdag, men jag åker hellre in idag och går med Mina än går själv. Tror dessutom det blir jobbigare med recenserandet om jag tar båda samtidigt. Nu kan jag sprida ut det lite. Muy bien. 
 
Den här helgen har Ia varit i Danmark på hästtävlingar så jag har varit själv i huset på kvällarna. Självfallet började jag kolla på sjunde säsongen av Supernatural då. Inte så smart. Natten till lördag kunde jag knappt sova. Haha. Men oj vad bra den serien är! Det är nästan värt att ligga sömnlös en stund och tro att man ser saker i fönstrena. Kusligt!
 
Nej, nu hoppas jag ni har en bra söndag och avslut på veckan. 
Goodnight and Goodbye

The Heat


"Årets hetaste film". Det är titeln på min recension av The Heat och jag tycker den passar väldigt bra. Absolut älskar den här filmen! Är andra recensionen som är i princip helt och fullt positiv. Finns inte så där extremt mycket att tjata på. Se den bara är min rekommendation.

Recensionen hittar ni här


Monsters University

Collagefilm och animerad barnfilm i en och samma film. Lite så vill jag sammanfatta Monsters University. Riktigt bra enligt min mening, även för de lite äldre. När jag och Mina såg den vart vi nästan de yngsta i salongen. Det var då kvällsvisningen på engelska. 

Recensionen hittar ni här


Song of the Day


Te despertaré
Bajo un cielo de auroras
Te despertaré
Cuando estemos a solas
Abrázame
No te soltaré, sigo a tu lado, no te dejaré
Mientras tenga un corazón por tí andaré

Te despertaré
Cuando el alma no llore
Te despertaré
Cuando encienda ilusiones
Escúchame
No te soltaré, sigo a tu lado, no te dejaré
Mientras busco el sol de nuevo amanecer

Duerme mi amor de la vida ya me ocuparé yo

Pastora Soler - Te despertaré

A message from Demi


Tror inte att det är en hemlighet att jag älskar theme songs, speciellt till filmer som kan klassas som fantasy. Jag blev därför hur glad som helst när jag fick veta att ingen mindre än underbara Demi Lovato gör theme song till Mortal Instruments. IH! Här är en liten sneek peek plus lite nytt material från filmen. Längtar!!

Goodnight and Goodbye





The Way Way Back


Under sommaren har jag fått en ny film att sätta på min topp 5 över bästa filmer. The Way Way Back. Jag älskar den från början till slut. Detta var ett av de tillfällena där jag var tvungen att verkligen försöka vara opartisk och jag lyckades hitta några saker som den skulle kunna förbättre. Men i mina ögon är den perfekt.

Recensionen hittar ni här.


Los Amantes Pasajeros


Från den spanska filmskaparen Pedro Almodóvar kommer den knasiga komedin Los Amantes Pasajeros (Kära Passagerare). Visst skrattar man, men ibland blir det lite skämskudde-varning. Å andra sidan är det väl lite av Almodóvars signum. Bäst i filmen är då flygvärdinnorna (eller om det heter flygvärdar?) ska lätta upp stämningen och gör ett väl inövat nummer av I'm so excited.

Recensionen hittar ni här


The Lone Ranger


En av sommarens storfilmer var The Lone Ranger. I USA klassas den som en av Hollywoods största floppar, men jag ser ingen anledning till det i själva filmen. Den är faktiskt riktigt bra! Samspelet mellan Depp/Hammer är fantastiskt. Nej, anledningen till floppen måste legat i något annat. Tycker det är svårt att förutspå vad som ska gå hem och inte.

Recensionen hittar ni här.


Home made

Idag känner jag att jag varit väldigt huslig. Jag har klippt gräs, tvättat och nu senast bakat en kaka. Senare tror jag det blir lite städning också, men vi får se vad jag orkar med. Har läst in mig lite på Nutrilett också eftersom jag ska uppdatera deras facebooksida. Troligen blir det ett besök i Stockholm 3 september också. Kul kul. 

Jag insåg just att jag inte lagt upp att mina recensioner kommit upp på ett bra tag så tänkte göra några sådana inlägg. Var beredda på en bomb! Haha. 

Nej, något mer speciellt har jag väl inte att berätta tror jag. Nästa vecka kommer bli guld, speciellt tisdagen. Men det berättar jag väl mer om senare när det är dags ;) 

Hoppas ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Bring the action

Gårdagen blev riktigt bra. Kom hem med några riktigt ina saker, bland annat två stora koppar för att dricka varm choklad ur! Mums. Fick tag i allt jag behövde utan att ens gå in på IKEA. Muy bien. Att träffa Mina sen var ju inte helt fel som vanligt heller. Vi bestämde att hon skulle komma till Norrköping och hälsa på och sen blev vi fast i ett spel jag har på plattan. Det blev en klassisk oss - "bara eeeeeen gång till". Haha.
 
Idag skulle jag ha tittat på Project Runway som jag missade förra veckan, men det gick inte på plattan. Grrr. Får se om jag kan hämta datorn sen eller nåt. I eftermiddag ska jag in till stan igen och träffa Annelie. Hon har varit i England och kommer nu flytta till Stockholm så vi ska passa på att ses lite först. En fika och bio blir det. Det tackar jag aldrig nej till!!
 
Hoppas ni har en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

New day, new week

Hallå på er. Måndag igen och sista fulla veckan innan jag lämnar Örebro. I lördags pratade jag och Elin lite om hur fint och bra denna stad egentligen är. Det är svårt att se dess skönhet tills den dag man flyttar härifrån. Förhoppningsvis blir ju inte flytten långvarig, men man vet ju aldrig. 
 
Idag ska jag och familjen åka en sväng till Marieberg. De andra skulle kolla på skor och eventuellt till Hööks. Själv behöver jag åka in på Ikea och köpa några saker. Kanske lågprisvaruhuset när jag ändå är där. Helt sjukt vad fina grejer de har! Speciellt om man som jag absolut älskar tavlor. 
 
Ikväll skulle vi ha möte med filmklubben, men Martin blev inkallad på jobb lite i sista minuten så det blev inställt. Istället tar jag och Mina en fika och har det allmänt trevligt. Inte så tokigt inte. Hon ska få några grejer också eftersom hon tagit över som kassör. Blir nog bra.
 
Nej, nu ska jag fixa mig lite innan det är dags att åka. Hoppas ni har en bra måndag!
 
Goodnight and Goodbye

Reasons to keep going

När jag gick manuskursen och skrev på mitt manus Drömmen om Madrid var anledningen att jag skrev det min familj. Det var alltid sånt bråk mellan parterna att ena sidan sa att hästar bara är att lala runt och fotboll bara är vuxna män som springer runt en boll. Jag ville visa att så inte är fallet och använde då delar av mina egna erfarenheter i det jag skrev. Nu har det gått drygt ett år sen jag la ner det och inspirationen har kommit tillbaka. Idag fick jag dessutom ytterligare en anledning att skriva på det. Det var nämligen en kille som twittrade om att man inte kan "älska" ett lag man endast sett på TV. Han jämförde det med att älska en porrskådis. Sedan var det en av de jag följer som hade retweetat det. Egentligen ville jag bara skriva en arg tweet tillbaka och berätta hur fel han har. Men det gjorde jag inte. Istället lägger jag den energin på att få till Drömmen om Madrid så bra som möjligt. Då kanske det en dag kan visa den där kärleken och hur viktig den faktiskt är. Då kanske det kan få människor att förstå. Hoppas.

Goodnight and Goodbye



Back Again


Sedan vi var tvugna att gå tidigare från OneRepublics showcase på Operakällaren i våras har jag längtat efter den dagen då pojkarna kommer tillbaka till Sverige. Någon timme efter skrev de på twitter att de lovade att komma tillbaka snart. Inte kunde jag väl ana att det skulle bli redan i februari 2014. Ingen som lovar det brukar hålla det (JA, jag ser på er JONAS BROTHERS!!) så ni förstår min chock när jag ser att biljetterna inför deras konsert på Berns Salonger plötsligt släpps. AAAAAHHH!!! Nu är de köpta och gissa om jag hoppas hösten går fort!! :D


Writing the story

Idag är det en skrivardag. Ska försöka fixa så jag har två synopsis som är godtagbara tills imorgon. Dessutom ska jag försöka skriva minst två filmrecensioner. Har två ligga som jag börjat på och det vore skönt att få dom klara. På lördag ska nämligen nästa ses. Dessutom har jag en dvd från dvdkritik ligga som måste ses och recenseras. PUH! Men det ska nog inte vara några problem.

När jag ändå är inne på området recensioner så har jag pratat med Emma och kommer att fortsätta recenserandet på Lösnummer till hösten trots att jag inte längre studerar där. Alltså har jag ännu en anledning att komma hem till Örebro ofta - för att gå på bio. Blir det tajt får jag väl gå på bio i Norrköping och recensera ändå. Inte hela världen. Hur som så tror jag det blir super. 


Nu ska jag återgå till skrivandet. Har pratat lite med Elin och tror jag löst ett av mina problem. Muy bien! 

Ha nu en bra dag alla!
Goodnight and Goodbye

Next to something good

Det känns som att dagarna bara rinner iväg. Just nu gör jag inte så mycket. Vi rensar igenom alla garage och stallet här hemma så det blir några vändor till tippen. Ska fortsätta nästa vecka så de som jobbar där får några dagar ledigt från oss. Sen skriver jag mest synopsis och recensioner. Har fått ihop ett synopsis nu så det kommer bli något inskickat till Manusverkstan. PHEW! Är lite att fixa till på det, men bättre än inget åtminstone. Ska ge mig på det andra imorgon också och se om jag kan få igång det. Vet inte alls hur det ska gå, men ingenting är omöjligt!

Som ni ser har jag gjort om lite i designen också. Bakgrundsbild och header ändrat. Den sista är jag faktiskt extremt nöjd med. Kände att citatet passade så perfekt in på mitt liv också. Kommer nog vara nöjd ett tag nu innan det måste bytas igen. Hehe. 

Efter att Orange is the new black tog slut på avsnitt så har jag letat något nytt att bli besatt av. Började på Drop Dead Diva och den verkar helt okej. Får ge den några avsnitt och se om det är besatthetsmaterial eller inte. Har ju sjunde säsongen av Supernatural som kom hem i brevlådan för någon vecka sen också. Har visst mer än jag först trodde. Här har jag inte tid att sitta! Haha.

Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Orange Is The New Black


Vad har jag gjort de senaste dagarna kanske ni undrar? Det ska jag tala om. Jag har nördat Orange is the new black. I början var den lite seg, men av någon anledning var jag tvungen att fortsätta kolla. Sen blev den bara bättre och bättre. Gillar dock inte alls hur den slutade så nu tycker jag säsong 2 kan komma fort så jag får veta hur det går. Haha.

Mina favoriter är Diaz och Bennett. Ni ser dem längst till höger på bilden ovan. En liten kärlekshistoria mellan en av de intagna och en av vakterna. Supersöta! Dock är alla karaktärerna väldigt lätta att tycka om. Utan tvekan en rekommendation!


Playing in my Music Box


Absolut ÄLSKAR den här versionen. Tycker den visar hur bra den här låten faktiskt är, utan att vara inlindad i Eurovision-outfit. På något sätt känns den nu okej att gilla även utanför den där världen. Julia, som sjunger, är en av låtskrivarna och detta är alltså hennes version med sitt band. Me gusta mucho!

Goodnight and Goodbye

Something to do

Jag har tråkigt. Allra heslt skulle jag vilja hitta på något, men vet inte vad. Kanske åka till Nora? Det är ju alltid trevligt. Är ju dock inte särskilt sugen på att åka själv och ingen här hemma verkar vara lika sugna på att göra något. Haha. Typiskt. 

Istället får jag skriva synopsis. Igår fick jag ett infall av att jag inte alls ska söka in med den jag först tänkt så nu måste jag skriva på mina andra två också. Egentligen vill jag bara skriva något extremt klyschigt och som man sett tusen gånger förut, men hur stor är chansen att jag kommer in på en sån idé? Inte så väldigt. Jag och Elin hade en mindre diskusion igår om ett av mina synopsis. Hon tyckte att jag ska lämna allt som har med kärlek att göra för att det inte ska bli för mycket Twilight. Jag är inte säker på att jag vill det. Då kommer det bli ett synopsis jag själv inte gillar och då är jag tillbaka på samma ställe som jag var med En kopp varm choklad förra året. Hellre Twilight än tråkigt! 

Nej nu ska jag titta på Orange is the new black, en ny serie jag blivit tipsat om. Hoppas ni har en bra dag.


Goodnight and Goodbye

Trailer: The Heat


För ett tag sedan var ju jag och Elin och såg förhandsvisning av The Heat. Helt underbar. Funderar på att recensera den så jag får se den igen. Haha. 

Ofta när det kommer till trailers så blir man ganska besviken när man väl ser filmen för att den inte håller samma mått. Det är få filmer vars trailers lockat till att se hela filmen och sen visat sig vara bättre. När det gäller The Heat så är det tvärtom än hur det brukar vara. Trailern gör inte filmen rättvisa. Den är rolig, men det som lockar att se filmen är ändå Bullock och McCarthy. Som jag sagt älskar jag den här filmen. Har aldrig sett en film där jag skrattat så mycket. Även när den är allvarlig är den rolig. 

Allt jag kan säga är - SE DEN!  

Crown

Ja, här var det livat! Haha. Har inte haft så mycket för mig. Skrivit, planera, bio. Preciiiiis som vanligt. Inget konstigt. Roligt att notera är hur biosalongen i måndags var nästan full av vuxna människor trots att det var en barnfilm. Kanske för att animerade filmer ofta är väldigt bra gjorda. Min idé är att animeringen kräver så mycket tid att de anser att de måste ha en riktigt bra story för att göra den. 
 
Ja, nej jag ska inte uppehålla er längre med ett tråkigt inlägg. Skriver mer sen.
Goodnight and Goodbye

The loser standing small


Igår spelade Real finalen av International Champions Cup mot Chelsea (Mous nya lag) och gick vinnande ur striden. Slutresultatet blev 3-1 och Real fortsätter visa att de är påväg tillbaka. De är ännu oslagna i försäsongen och på lördag rundar de av sin USA-tour. Sen är det dags för ligan. I dagsläget känns det ganska bra. Den här säsongen ska det kämpas om den där titeln!


Picasso Baby: A Performance Art Film

 

If it's gonna last forever

Teatern i lördags var hur bra som helst. Svårt att tänka sig att det är amatörer på scen och inte riktiga proffs. Fantastiskt. Eftersom vi var där med de blinda fick vi träffa skådespelarna lite innan. Jag filmade och tror det blev bra. Kan avslöja att det var en av skådespelarna som var väldigt.. mja. Ni vet. Inte så tokig att se på så att säga. Haha ;)

Igår var jag och Ia inne på bio. Grown Ups 2 sågs och jag vet inte om jag tyckte den var så bra. Kanske för att senaste filmen jag såg var The Heat och den var så fantastiskt bra. Vet inte. Recension ska skrivas dock så vi får se vart det landar.

Idag har jag klippt lite gräs. Snart ska jag åka och hämta Mina från jobbet innan vi har möte med filmklubben. Hon ska ta över som kassör nu. Kommer bli super. Får se om det blir lite bio sen också. Man vet aldrig! ;)

Hoppas ni har en bra dag nu alla
Goodnight and Goodbye

Sounds of an airplane

Är det varmt idag eller vad? Fast vad kan man räkna med när man vaknar upp till uppdateringar om att det är årets varmaste dag? Just värme är jag som ni kanske vet inte så extremt glad över. Det blir så svårt att andas och att bara leva överhuvudtaget. Ska det vara värme så ska det vara i Madrid! Haha. Äsch, nu ska jag sluta klaga. 

Idag ska vi åka mot Karlskoga och gå på teater. Som jag förstår är det utomhus så det är ju skönt att det inte regnar. Det är mammas jobb som fixar så vi ska gå med de blinda. Hela familjen ska med också, även mormor och morfar. Trevlans. Hoppas nu teatern är bra bara. Jag ska filma lite också inför min informationsfilm till Synskadades Riksförbund. Jag har inte löst allt hur jag ska lägga upp det i och med att jag planerat en sak och när vi hade ett möte missförstod de mig lite och vill ha på ett litet annorlunda sätt. Måste sätta ihop deras och min vision. Men det ska nog gå. Skönt att få lite bilder iaf så jag kan sätta ihop och se vilken kvalitet allting kommer bli i. 

Hoppas nu ni njuter, om det så är ute i solen eller inne med fläkten på.
Goodnight and Goodbye

On and On and On

Idag har jag och Ia varit iväg till Norrköping för att hämta nyckel till min lägenhet (kallar den lägenhet från och med nu så ni vet) samt kolla läget lite. Tror jag kommer trivas fantastiskt bra. Lägenheten var superfin och jag hade både kyl och frys. Bara att köpa kokplattor och ta med mikron så behöver jag inte ens använda det gemensamma köket. Allt var egentligen mycket finare än då jag bodde på Grankotten. Kan knappt vänta tills jag flyttar in på riktigt i slutet av augusti. IHP. Bilder kommer kanske då, de jag tog idag blev inte superfina. Bäst av allt är att gatan ner så kommer man till centrum och precis i början av centrum vid min gata ligger bion. Hur bra? Kommer trivas som handen i handsken! Haha

Nu ska jag skriva klart en recension jag håller på med och få den inskickad. Har blivit lite efter med den för jag absolut inte vetat vad jag ska skriva. Men nu så ska det gå. Måste in. Hoppas ni haft en bra dag!

Goodnight and Goodbye



RSS 2.0