And off we go

Just nu skiter jag fullständigt i att jag måste gå upp runt 4 imorgon bitti och hade svårt att sova natten tills idag. För tillfället tycker jag sömn är extremt överskattat och det finns bara en sak som får mig att tycka det (annars är typ sova det bästa som finns!) - MADRID! Imorgon åker vi så vid den här tiden då sitter jag väl kanske på en restaurang eller något där nere. Längtar så ofantligt mycket!

Överlag känns det som den här veckan har börjat väldigt bra. Fick feedback på min sommarkrönika igår (som förövrigt går att läsa här) av den nya chefredaktören och blev nästan tårögd av hennes ord. Fick mig nästan att ta tillbaka krönikan för att sedan kunna stanna ett tag till på Lösnummer. Men det är trots allt det krönikan handlar om. Att släppa taget trots att det tar emot, för ibland måste man det. Som jag sagt förut så kommer jag alltså skriva recensioner sommaren ut så det är inte så att jag släpper taget direkt med den här krönikan.
I övrigt är det väl inte så mycket. Det är jobbande, skrivande och pluggande som förgyller mina dagar. Och att inte smälta bort i värmen. Tur att jag bara packat lätta kläder som inte har sådär överväldigt mycket tyg. 

Nej, nu är det väl kanske bra att göra klart allting. Om jag känner mig själv rätt så kommer det nog uppdateras lite på facebook, twitter och instagram under resan. Och vem vet, kanske det kommer ett litet inlägg här med när jag faktiskt gör något annat än att jobba på dagarna. Något roligt att skriva liksom.


Hoppas nu ni får det lika bra som jag planerar att ha!
Goodnight and Goodbye

Dressed in black

Fick idag ett mail från hotels.com som ville påminna om att det är 4 dagar kvar tills jag ska checka in på hotellet i Madrid. Gjorde lite min dag. 4 DAGAR! Enda minuset med hela den här resan är att det enligt väderprognosen de skickade med kommer vara mellan 30 och 36 grader på dagarna. Jag som tycker värmen idag är näst intill olidlig! Haha. Hur som så började jag lite smått med packningen på eftermiddagen. Jobbar ju måndag och tisdag och ska dessutom på måndag åka och inköpa lite grejer inför resan. Lika bra att passa på nu alltså. Som vanligt känner jag mig osäker på vad jag ska packa. Hur mycket behöver man när man är borta bara en vecka liksom? Tycker sånt är så svårt. Men jag får försöka tänka klokt. 

Annars då? Var på bio häromdagen och såg Walking on Sunshine. Helt okej, men nästan lite för klyschig för mig och då är det illa ska jag säga. Hade först tänkt skippa recensera den, men Elin övertalade mig. Vi började nämligen med en fika på Espresso House och väl där fick hon mig att gå med på bio. Så vi gick och köpte mat på Taco Bar innan vi gick iväg till bion där vi delade upp oss och såg varsin film. Haha, så kan man ju också göra. Tycker dock det var väldigt trevligt, men det brukar det ju vara när Elin är inblandad. Fick också världens finaste termosmugg av hennes föräldrar. Den håller både värme och kyla. Så nu behöver jag inte oroa mig för att pepsin ska hinna bli varm när jag ska någonstans. Super! 

I övrigt är det mest skrivande. Några recensioner är skrivna och nu ska jag försöka få ihop den där krönikan som ska in imorgon. Är fortfarande lite osäker på vad den ska handla om. Hade en idé först men en annan tjej har skrivit en jättebra krönika på samma område. Kanske köra på något annat alltså. Men vad? GAH! Aja, hoppas jag kommer på något. Ska gå ner och klippa morfar om en stund, kanske får tänka över det då. 

Hoppas nu ni har det bra i den här värmen som kom över helgen. 
Goodnight and Goodbye

See you again

Det känns som att VM är över. Har gjort det i flera dagar. Nu kan det väl kanske ha något att göra med att Spanien åkt ut redan så nu försöker jag råda bot på den känslan och tittar på Argentinas match. Jag har ju trots allt inte sett Higuain på en miljon år typ. 

Nu är jag tillbaka på jobbet. Hatar att vara hemma, trots att det inte finns en chans att man orkar med annat. Helt hundra kanske jag inte är än dock. Har varit jättehes hela dagen och imorse jämförde en på jobbet mig med den krånglande utskrivaren. Så kan det gå!
Nu har jag dock inte tid att vara sjuk längre. Om en vecka ungefär åker jag och Mina till Madrid. Som jag längtat!! Har kollat upp en del grejer och kan inte annat än tänka mig att det kommer bli absolut AWESOME! Dock är det ju lite innan det. Har minst två filmer som ska recenseras åt Lösnummer och idag fick jag två filmer åt dvdkritik också. På måndag sen ska min sommarkrönika in. Kanske inte låter så jättemycket, men när man jobbar heltid på dagarna så är det en del ;)

Ja, det var lite uppdatering från mitt håll. Hoppas ni har det bra i sommarregnet!

Goodnight and GoodbyeRSS 2.0