Goodnight and Goodbye

Alltså.. det här gick ju bra. Inte. Hade ju tänkt börja blogga igen som jag gjorde förut, innan sommaren, men det blev bara några inlägg så var jag tillbaka på att jag inte orkar sätta mig ner och skriva. Känns som att det är så himlans mycket just nu att jag inte hinner med någonting. Minst av allt att blogga. Problemet är att det kommer fortsätta vara så fram till typ februari minst. Kanske till och med till juni. 

Jag har därför valt att återigen, men nu officiellt, lägga bloggen på is ett tag. Eventuellt kan det här bli mitt sista inlägg någonsin. Min plan är ju att skaffa en hemsida någon gång när jag har råd att anställa en jätteduktig tjej som jag lärde känna lite via Lösnummer. På den sidan hade jag tänkt mig en blogg så troligtvis får ni avvakta och sen börja följa där. Kommer säga till när det blir av (om typ ett år eller så) så håll utkik på Twitter (mitt flöde kommer ligga kvar här) och Facebook! 

För sista gången alltså - Goodnight and Goodbye

Like so many times before

Dags för en uppdatering här kanske. Har mest pluggat och skrivit så det har inte varit så mycket att skriva om faktiskt. Vi hade ett seminarium förra veckan där jag för första gången faktiskt förstod varför jag är i den grupp jag är. Kändes skönt efter att jag hittills mest känt att jag inte alls passar in och kan hjälpa de andra i gruppen. 

Idag var jag in till stan en stund. Första anhalt var universitetet och måste erkänna att det var lite konstigt att vara tillbaka. Var ju inte igår jag var på bibblan på oru direkt. Dock hittade jag en massa böcker som jag nu har med mig hem. Har redan hittat en text jag utan tvekan kommer använda i min uppsats. Är så ofantligt intressant det jag läser om just nu så det blir så mycket lättare att läsa igenom de där texterna, även om jag fortfarande har lite problem med läsningen och faktiskt förstå. Har dessutom fått klartecken från min akademiska handledare att rikta in mig på en sak i mina analyser så jag slipper skriva såna långa texter om varje bok/film. Tack för det!
Var också iväg till Marieberg och inhandlade diverse grejer. Bland annat en massa ramar till min "Song of the dag"-vägg som jag håller på med. Kommer bli SÅ snyggt! 

På torsdag åker jag iväg till Linköping igen och bor några dagar hos Evelina och Daniel. Vet ärligt inte vad jag skulle göra utan dom! Denna gång ska jag bo där för att jag ska jobba på Flimmer - Norrköpings filmfestival. Ser jag fram emot! 

Nu ska jag återgå till att skriva några rader tror jag. Har lite mycket på schemat mot vad jag hade hoppats ha så det är bara att beta av. 

Hoppas ni har det bra!
Goodnight and GoodbyeRSS 2.0