But now we are saying goodbye

Det borde göras en skiva med låtar med och av Ryan Tedder. Hittar tusen otroligt bra låtar på youtube som inte verkar ha släppts! Det är sjukt. Lovar att jag köper skivan om den kommer. Finns en del låtar som är så sjukt bra att jag inte hittar rätt ord för att beskriva dom! <3

Har funderat lite också. Jag tror banne mig Melodifestivalen 2011 kommer bli helt sjukt! Längtar som bara den vill jag lova.. Men tänk bara; de två som blev webbjokrar och som man redan hört är ju inte direkt dåliga + att låtskrivare som RedOne (Lady Gaga, Usher, Kat DeLuna m.m), Desmond Child (Bon Jovi, Aerosmith, Kiss, Cher m.m) och låtskrivare som skrivit till bland annat Miley Cyrus står redo med nya låtar. Kan det bli så mycket bättre liksom!! Lyssnar på några som ska vara med och det låter ju inte helt fel i mina öron inte ;) Gosh, va taggad jag är, vill ha nuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! :D
När jag ändå är inne på det spåret så kan jag berätta att Schweiz har bestämmt sig och ska bli representerade av Anna Rossinelli och låten "In love for a while". Heeeelt okej och lite gullig låt. Finns på youtube om man är intresserad att höra mer :)

Hmmm, sen har mitt kort till min presentation på Lösnummers hemsida kommit upp. Ah, man blir ju som man blir på kort, men det får duga. Slänger upp det här också så ni får se. Kanske ska ändra min bild till den också...så det är samma liksom. Aja, vi får seeeeeee :)



Har läst att tränaren i Real funderar på att köpa in en ny anfallare eftersom Higuain kanske blir borta resten av säsongen. Hoppas, för hans skull, att han tänker låta H spela när han kommer tillbaka frisk och kry! Annars åker jag dit och skäller ut honom!! På riktigt. Jag skiter väl i att han bara har en anfallare just nu, han har ju tusen mittfältare som kan hoppa upp. Varför slänga ut en massa pengar i onödan? Blä på honom.

Nu MÅSTE jag skriva den där novellen, annars får jag inte vara med den 10:e :(
Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0