Please don't keep your heart hidden awayOm ni inte sett sista Grey's... FÖRLÅT! Själv var jag tvungen att se det efter att ha sett näst sista. Jag ångrar det beslutet lite. Man får liksom kolla första halvan i omgångar för man måste ta pauset för att andas. Och så det sorgligaste ögonblicket ever. Slår nog Denny. Meant to be <3 I say no more. Nu ska sista halvan ses. 

Goodnight and Goodbye

Drop dead quiet

Men kära nån vad seg jag är. Lång sovmorgon idag tror jag och den där slöa känslan verkar inte gå över. I eftermiddag ska jag åka med la familia till Maxi och handla lite, funderar helt ärligt att gå ut till Mellringe och mamma tills dess. Bara för att försöka piggna till lite. Det är ju en bit, rakt över hela stan, men jag tror det skulle vara ganska skönt faktiskt. Dock kom det några rejäla skurar här på förmiddagen så vi får väl se. Om det håller sig så blir nog promenixen av.

Gårdag hos Mina var grejt. Vi hade lite svårt för att bestämma oss för både mat och dryck. Till slut köpte vi på oss en massa läsk och gick till Saigon för maten. Mums! Väl hos Mina sen försökte Mina allt hon kunde för att hitta en bra länk så vi kunde kolla på Spaniens math. Gick mindre bra. Det var nåt krångel med hennes internet så den hackade hela tiden. Typiskt. När halvlek var slut och vi kom fram till att det inte skulle bli bättre började Mina med några konstiga läten och det gick över till att bara bli flum. Haha. Men väldans trevligt iaf. Som vanligt!

Jag såg nu också att det kommit upp lite på blackboard om pitchen på måndag. Vi ska tydligen vara där från 10.15 till 17.00. Jag trodde vi skulle komma och gå, men tydligen ska vi börja och avsluta tillsammans. Såååå, det blir en lång väntan och en hel del nervositet skulle jag tro. Eftersom jag anmälde mig så sent så kommer jag säkert vara sist också. Typiskt. Haha. Men men, då har jag en massa tid att dels skriva artikel, dels manus, dels kolla lite till Madrid. Blir nog super ändå. 

Hoppas alla får en fin dag!
Goodnight and Goodbye

Put an end to this heart ache

Är det inte så typiskt? Två helger i rad har jag varit hemma på landet och speciellt första helgen omringades jag av sjuka människor. Både mamma och Ia har varit förkylda. Det har hostas som jag vet inte vad och rösterna har låtit helt konstigt, ni vet som det brukar. Jag har dock klara mig. Inga tecken på att ha blivit smittad. Igår hörde jag bara Olivers hesa röst, med tanke på att jag hade Agneta som examinator. Tror ni inte att jag haft problem i halsen hela dagen eller? Ont och kliar om vart annat. S e r i ö s t. 
Jag hoppas dock att det stannar så här och bara idag. Dock känns huvudet tungt också. NEJ! Det är bara idag. 

Ni som varit på universitetet och pratat med dem i studentcentrum vet kanske att de är olika trevliga på olika dagar. De senaste gånger jag varit där och en person hjälpt mig tycker jag hon varit så väldigt trevlig. Idag fick jag svaret. Hon frågade om jag hade en pappa som heter Johan. Nej, sa jag, men jag har en morbror som gör det. Det visade sig att de har gått i samma klass, eller något, tillsammans och hon har velat fråga mig det flera gånger när jag kommit. Haha, lite gulligt. De kallade henne tydligen trötter på den tiden. Hon trodde inte han skulle veta vem det är, men man vet aldrig. Ibland har han koll! ;)

Intervjun sen gick väldigt bra. Lotta var väldigt trevlig och hjälpsam. Ska försöka skriva ihop artikeln imorgon. Eventuellt måste jag kolla lite med en annan, men han verkar trevlig så det ska nog gå bra. Har en liten plan där jag intervjuar Anna och Johanna lite också. Känns konstigt att jag är så lugn. När jag annars ska skriva artiklar brukar jag vara så nervös och inte riktigt vet vad jag ska göra. Haha. 

Nu ska jag vila en stund och sen bege mig mot Mina. Såg jag att det var fotboll på tv ikväll eller?
Goodnight and Goodbye

Until the day that I found you

Onsdag. Sista inlämning idag. Så fantastiskt härligt. Det blev en rejäl hög med papper också! Men det är bra, då känner man sig duktig ;) 

Annars idag är det som sagt den där intervjun jag ska göra. Jag lyckades komma på några frågor igår, men det känns som att jag skulle behöva lite mer. Som tur är har jag ju nästan 2 timmar på mig efter vi lämnat in arbetet till intervjun. Funderar på om jag ska sätta mig på uni eller traska hemmåt. We'll see. Hur som blir det nog bra....
Ikväll sen ska jag ju till Mina. Trevlans! Vad vi hittar på är dock ett mysterium. Lite som det brukar alltså ;)

Nej, jag har nog inget roligare än så. Hoppas ni alla får en fantastisk dag!
Goodnight and Goodbye

You can make me whole again

I'm done. Eller ja, nu är jag ju inte det iaf. Jag blev godkänd på manuskursen. Så skönt! Det betyder att det blir en pitch på måndag. Får INTE glömma maila Oliver om det. Dock känns det ju lite klängigt att göra det så fort jag kom hem? Eller det kanske det inte är, varför vänta liksom? Eller... Haha, jag vet inte! Kanske gört det första jag gör imorgon bitti.. faaaaast, det verkar ju konstigt också. JAG MAILAR NU!!

Jag har fått ett ryck och lyssnar på gamla låtar. Man skulle ju kunna tro att det är för att drömma sig tillbaka till gamla tider, men icke. Av någon anledning fungerar de där låtarna så perfekt att drömma sig bort till en framtid man vet aldrig kommer finnas. Jag var väldigt i min egen lilla drömvärld när jag var yngre, och är väl fortfarande bara att jag nu vet att allt inte händer helt plötsligt. Kanske därför låtarna är så bra till att drömma sig bort? Nu kan man ju relatera till dem på ett helt annat sätt... if you know what I mean. Det tråkiga är ju bara när man vaknar upp ur sitt dagdrömmande, måste stänga av låtarna och upptäcker att det faktiskt aldrig kommer hända. :(

Nu ska det skrivas ut manusportfölj och manus. Håll tummarna fär att bläcket räcker!!

Goodnight and Goodbye

I don't do nothing

Nej, nu får det nog fasiken duga! Det är i princip tre sidor. Det skulle vara mellan tre och fyra sidor. Men jag får inte ihop mer! Om jag ändrar typsnitt till normalt då man lämnar in skulle det vara fyra sidor. Men nu ska de ha litet typsnitt och dessutom någon konstig form som gör att texten börjar tidigare samt slutar senare på sidan än normalt. Jag ska låta det vara en stund och hoppa in i duschen för att sedan kolla igenom det en extra gång innan jag skriver ut det och beger mig till universitetet. Men det ska nog gå ganska bra... Jo det gör det! Haha.

Jag har fått äran att skriva ut vår manusportfölj också. Det här med Urkund fattar jag bara inte. Nu har jag kommit fram till att det är mailet som ska skrivas ut. Så krångligt. Tror Elin tycker att jag är ganska dum som verkligen inte fattar. Men har jag aldrig gjort det så har jag inte. Man behöver inte vara smartaste människan på jorden! Haha. Jag har dock kommit fram till att det kommer bli sjukt mycket att skriva ut. Hoppas verkligen jag har tillräckligt med bläck/papper!! 

Nej hörrni, dags att få det här klart så jag kan bege mig sen. Hoppas ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

CatfightHöhö. Edward och Björkman.Eurovision har bytt bild på twitter. GAH!

Nu börjar det nästan sjunka in. Nästan. Nu har iaf Svenska deligationen landat i Sverige och mottogs tydligen av hundratals fans. Muy Bien! Sen har de lagt ut en enkät där man får svara lite på vad man tyckte om årets Melodifestival så de kan jobba utifrån det med både nästa Melodifestival men också Eurovison. De har börjat fråga hur vi vill ha det. GAH! ÅH! JAG VILL SKRIKA AV GLÄDJE!!

Goodnight and Goodbye

Bara en liten mening...

Jag är en sån där människa som på nolltid kan gå från världens bästa humör till att nå botten på den där skalan. En mening från en människa kan vända humöret på nolltid. På det sättet är kommunikation via nätet det absolut sämsta. Jag kan uppfatta en mening på ett negativt sätt medan den som skriver menar det med glimten i ögat eller bara inte alls tänkt på att meningen kan tolkas som negativ. Att läsa ett meddelande från någon som vanligtvis skriver en massa smileys och sedan helt plötsligt inte få en smiley är ett klassiskt exempel. Då vet man att något är fel - medan det kanske inte alls är det. Personen i fråga kanske bara inte orkade göra en smiley just då. Svårt är det ju också med folk som ALDRIG gör smileys. Då vet man aldrig och hjärnan kan spöka till det hur mycket som helst. Speciellt om man känner att man börjar få negativ respons hela tiden. Att inget man gör är tillräckligt bra. Att vad man än säger så blir det fel. 

Det senaste året har jag upptäckt att det verkligen finns människor som inte går ihop. I början verkar allt super och man tror man har fått en ny bästa vän. Sen lägger sig det där och man inser att man är på tok för olika för att det ska bli bra alls. Trots det försöker man allt man kan för att hålla vänskapen vid liv, eller så gör den andra det. Men hur gör man för att verkligen kunna trivas i varandras sällskap när man vill så olika? När man tänker så olika?

Samtidigt som humöret kan av endast en mening sjunka till botten, kan det även stiga till topp av en endaste mening. Att känna att man ändå är accepterad som sig själv och faktiskt kan göra något bra. Att man är behövd och någon vill ha en där. 

Samtidigt som jag senaste året upptäckt att man kanske inte kan vara vän med alla, att det inte går ihop, har jag upptäckt att en del vänner man har betyder så fantastiskt mycket. Att jag under en period inte fattade det utan var i min egen bubbla och slängde upp skyddsbarriären är något jag ångrar så sjukt mycket. Kanske behöver man upptäcka vad vänskap inte är för att kunna upptäcka vad det faktiskt är? Helt plötsligt ser jag att riktiga vänner faktiskt inte tvingar en att göra saker bara för att, utan accepterar att man är olika och hittar på andra grejer som båda kan uppskatta. Att tänka på att jag faktiskt har såna vänner utan att jag tidigare sett det gör att man nästan blir lite gråtfärdig och man inser att man egentligen är ganska lyckligt lottad. En vis man (?) sa en gång att man kanske inte behöver så många vänner, men de man har ska man hålla nära. Att hålla nära för mig är inte att ses varje dag, jag är nog inte tillräckligt social för det. De jag räknar som mina närmsta är de som förstår och respekterar det. Men ändå anstränger sig. Jag har så oerhört svårt för det här med att prata om känslor och sånt när det kommer till sånt här, jag håller det hellre för mig själv. Men jag vill ändå att ni ska veta att jag är så oerhört glad att ni finns, jag hoppas ni vet vilka ni är! Tack! <3

Oj, vad känslosamt det blev på slutet nu. Men det här är ett sånt där inlägg som jag ändå bara var tvungen att få ur mig!!

Goodnight and Goodbye

I'm an angel bored like hell

Nu är manusportföljen typ klar. PUH! Den är skickad till urkund och sen när man får svar därifrån är det studentforum som gäller. Om vi inte får godkänt... jag då blir jag riktigt sur. Då är det inte vårt fel. Vill inte examinatorn lyssna på oss så kan vi ju inget göra. Vi är ju liksom inte enda gruppen som haft problem. Hela klassen har ju i princip haft ett och samma problem. Hon lär ju märka det och inte kan hon ge oss alla kompletering? Faaaast vi pratar Åsa här, så jag tar tillbaka det. Det kan vi visst få! MEN, jag håller tummarna för att det ska gå bra.

Har lyckats planera in den där intervjun på onsdag också. Kommer nog bli riktigt bra. Ska bara komma på frågor! Det är alltid det svåraste. På möten där vi gått igenom lite i utbildningssyfte har vi ju fått veta att många intervjupersoner kan vara svåra och inte alls vill hjälpa till. Jag har dock haft turen att bara intervjua trevliga människor som verkligen hjälpt till. Lotta som jag ska intervjua till en artikel på onsdag har jag intervjuat förut så det känns ganska lugnt. Just kring artiklar som denna känner jag mig lite ringrostig, då är det ju bra att det är en stor artikel också! Haha. Men det ska nog gå bra. Allt känns bara så lugnt och bra. Känslor kvar i kroppen sen lördagsnatten? ;)
På eftermiddagen/kvällen sen ska jag träffa Mina. Ska bli trevlans. Blir nog lite käk och kanske film hemma hos Mina. Ingen av oss har så mycket pengar just nu och med tanke på att Madrid närmar sig med stormsteg ska det nog inte spenderas så mycket. Höhö. Supertrevlans! Blir kanske fler dagar eftersom skolan tar slut nu. Nice.

Nu är det den här oppositionen som ska skrivas klart. Halva kvar ungeför och jag vet verkligen inte vad jag ska skriva mer. Typ. Haha. Det var lättare när vi bara skulle läsa igenom och ge kommentarer. Nu är det så mycket. Tänk på ditt och datt. Hur utvecklas karaktärerna? Vad är manusets premiss? Vändpunkter? Blablabla. Men nu är vi ju utbildade manusförfattare tydligen så jag antar att vi ska kunna sånt nu. Men det är inte det att jag inte kan. Mer att det känns som det tar för alltid att sitta och tänka ut allt. En sak på mitt eget manus, men nu ska jag göra det på någon annans. Men nej, jag ska sluta klaga! Det är trots allt ganska kul när jag ger mig fanken på att det ska göras ordentligt! :)

Goodnight and Goodbye

My weekNu är det sista veckan som gäller. Sista med skola iaf. Eller nästan. Beror på om jag blir examinerad. Vi kollar hur det ser ut än så länge...

Måndag - Jag åker upp till Lindesberg där jag och Elin ska göra klart det sista med manusportföljen. Känns som att det inte kommer ta allt för lång tid då det mesta redan är klart. Självklart kan det vara något som jag helt har glömt. Haha, tur att Elin har liiiiite mer koll än jag har ;) 
Tisdag - Jag måste skriva klart min opposition för på kvällen gäller det. Då ska jag först opponera och sedan vara respondent. Då får ni hålla tummarna för att jag blir examinerad så jag kan pitcha nästa vecka. IIHH!
Onsdag - Vi lämnar in manusportföljen och vips så var den kursen över. Eller ja, vi kanske får göra någon rest, men då slår jag henne för det har varit så otydligt och hon kan verkligen inte lyssna på oss studenter. Hum. Sen får vi se om det blir en intervju till Lösnummer eller om den kommer senare...
Torsdag - Dyltamästerskap. Eventuellt ska jag dit med kameran. Eventuellt slipper jag ;)
Fredag - Kanske den där intervjun idag?

Utöver det här ska jag förbereda min pitch samt träffa Mina. Vi sköt på det förra veckan då jag hade så mycket och Mina inte kunde. Nu ska det dock bli av. Nu finns det ju dubbelt upp med saker att fira :D
Kaaaaanske blir det en pizzakväll också. Ska kolla lite om jag inte blir för pirrig i magen. Brian sa nämligen till oss att göra pizzatestet med några kompisar och se hur bra vår idé var. Sååå, pizza och pich... vem är på?

Goodnight and Goodbye

Is there anything left here to say

Nu kommer min dag där halva är i Elsa Billgrenstil!Vi bestämde att ta en liten roadtrip hela familjen. I bilen satt jag och tjatade om ESC och att vi vunnit samt sjöng både Rysslands och Sveriges bidrag. De andra blev ganska trötta på mig. Första stoppet var Plantmarknaden i Lindesberg. Hur fint är det väl inte? Lite blommor blev inköpta för både mamma och mormor. GULD!Jag älskar ju sånt här! Därför bör jag bygga mig ett hus om ett antal år på gräsplätten jag redan bestämt mig för. Då kan jag ha en liten brunn/fontän på gräsmattan. HahaSen höll det på att bli ett köp! Men min hjärna och hjärta sa nej. Spara var det ju. Men helt ärligt, hur lik sångfågeln är väl inte denna? Skulle ju passa så fantastiskt fint i min ägo...Som sagt, det är så sjukt fint på Plantmarknaden!

Efter det åkte vi till Nora......där vi fikade på Strandstugan och åt lite glass. MUMS!Och så kunde jag ju inte låta bli att känna den där "meant to be" känslan. Bord 17. Dagen efter Loreen vunnit från startnummer 17. 

Ja, sen åkte vi hem (eller jag köpte ju självklart alla tidningar jag kunde så jag kan pryda väggen!!). Elitloppet väntade och där vann en svensk också. GULD! Tårar i massor utdelades på Solvalla. Yesbox. Inte mitt största intresse kanske, men mamma är ju inne i det så jag måste ju erkänna att det är lite spännande. ;) 

Nu är jag hemma i stan igen. Tror jag ska kolla på den där Batman filmen. Det är andra och jag har inte sett första, MEN vill se tredje. Är jag helt dum i huvudet? Maaaaybe :P

Hoppas ni haft en riktigt bra helg!
Goodnight and Goodbye

We are the winners of Eurovision

Åh, det känns som vädergudarna gjorde alla mina följare på twitter samt kompisarna på fb en tjänst med det där ovädret natten till lördag. Det lyckades slå ut något så vårt internet hemma på landet funkade inte. Ibland kunde den ladda så jag kunde läsa på twitter och imorse kunde jag skriva något på fb. Det hela resulterade i att jag smsade till Mina så fort det var slut och frågade om hon fortfarande trodde Danny skulle kommit högre. Haha, något jag ångrar lite. Känns så elakt att skicka iväg sådär. Nej, USCH!! I framtiden måste det funka så jag kan få ut alla känslor. Det hade verkligen behövts! Om det där internet funkat hade det haglat med kommentarer. Nu kommer något minde i ett långt inlägg här. Get ready!Först vill jag i vanlig ordning börja med att klaga lite. Varför kan folk inte bara vara glada? Varför kan de inte vara glada för alla oss som älskar den här tävlingen och verkligen lever för den året om? Nej, man behöver inte hoppa upp och ner, men man behöver väll inte göra en massa elaka kommentarer? Det var en som skrev att Björkman skulle sluta vara så glad för det inte är han som vann. KLART DET ÄR!! Hur länge har han väl inte kämpat för den här segern? Han har gjort ett sånt fantastiskt jobb under sina år så jag tycker inte man kan säga ett int ord om honom! Det är inte bara Loreen som vann, det är Sverige. Det är vi som skickade henne. Segern tillhör oss alla. NJUT! 

NU till roligare saker. VI VANN!! Jag kan verkligen inte fatta det. Tror inte jag kommer förstå det någonsin. Eller kanske om jag får tag på biljetter och sitter i arenan nästa år. Kanske. Det här är så stort så... Det finns seriöst inga ord. Det är som mitt liv är fullbordat. Haha. Först Real och nu det här. SJUKT! När vi kom fram till att ingen kunde få mer poäng än Loreen ställde jag mig upp i soffan. Sen ramlade jag ihop och lade en kudde över ansiktet. Tårar. Helt jäkla magiskt! Loreen vann även sin semifinal och hyllades med priset Marcel Bezencon Awards från låtskrivare och artister. Åh, Loreen är nog min nya förebild. Haha. Hon är ju inte heller någon partybrutta som hon kallade det. Dock skulle ju Edward tvinga ut henne. Det ska jag börja säga. Jag lovar att parta om JAG vinner Eurovision! ;) 
BTW! Var det någon mer än jag som tänkte på att ingen skrattade åt något av programledarnas skämt, men SDF behövde bara öppna munnen så skrattade hela arenan? Bra tecken!

Jag är redan taggad inför nästa år. Inför Sverige. Jag ska skriva en lista på vad jag faktiskt får lägga pengar på, resten kommer gå åt till en vecka i en stad i Sverige på båda semifinaler OCH finalen. Man måste ju passa på när man kan. När biljetterna släpps kommer jag hänga tusen år innan någonstans för att få tag på de där biljetterna. Trust me! Vart det ska hållas och i vilken arena är inte klart än. Det finns många som kan få det. Ska bli spännande att se hur det slutar. 

I know, jag har så sjukt mycket mer att säga, men det får räcka såhär. Jag vet att ni säkert inte vill läsa mer nu ;) Om ni vill det får ni helt enkelt säga till så kommer det mer! Men jag kan ju lova att så fort jag upptäcker något nytt så kommer det upp här på bloggen. Nu är det taggning som gäller!! GAAAAAH! FÖR VI VANN FAKTISKT!

Goodnight and Goodbye

Why can't this moment last forever

Nu blir det ett helt och fullt inlägg av Eurovision. Självklart. Jag läste just en artikel som talade om att flera bolag där man kan satsa pengar på hur det går i finalen har fått tagit bort Loreen. Mest i England tydligen. Anledning? Hon har så låga odds att man bara får tillbaka sina pengar om hon skulle vinna. Det lönar sig inte. Aldrig någonsin har en artist haft så låga odds i Eurovisions historia. Inte ens Ryback. Det är ju lovande?Startordningen inför finalen är klar också. Sverige går ut som nummer 17. Alla verkar nöjda. Jag vet inte. Vi är efter Grekland och före Turkiet. Är det verkligen så bra? Björkman hävdar dock att deras låtar är så olika Loreens och båda är bra, men inte det bästa länderna skickat tidigare så det ska inte vara någon fara. Jag tror jag litar på Björkman. Synd att det inte är Edward som sagt det. Honom litar jag alltid på! Haha. 

SJÄLVKLART får ni hela startordningen här nedan. Vad tycker ni?

1. Storbritannien: Engelbert Humperdinck - Love Will Set You Free
2. Ungern: Compact Disco - Sound Of Our Hearts
3. Albanien: Rona Nishliu - Suus
4. Litauen: Donny Montell - Love Is Blind
5. Bosnien & Hercegovina: Maya Sar - Korake Ti Znam
6. Ryssland: Buranovskiye Babushki - Party For Everybody
7. Island: Gréta Salóme & Jónsi - Never Forget
8. Cypern: Ivi Adamou - La La Love
9. Frankrike: Anggun - Echo (You and I)
10. Italien: Nina Zilli - L'Amore É Femmina (Out Of Love)
11. Estland: Ott Lepland - Kuula
12. Norge: Tooji - Stay
13. Azerbajdzjan: Sabina Babayeva - When The Music Dies
14. Rumänien: Mandinga - Zaleilah
15. Danmark: Soluna Samay - Should've Known Better
16. Grekland: Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac
17. Sverige: Loreen - Euphoria
18. Turkiet: Can Bonomo - Love Me Back
19. Spanien: Pastora Soler - Quédate Conmigo (Stay With Me)
20. Tyskland: Roman Lob - Standing Still
21. Malta: Kurt Calleja - This Is The Night
22. Makedonien: Kaliopi - Crno E Belo
23. Irland: Jedward - Waterline
24. Serbien: Zeljko Joksimovic - Nije Ljubav Stvar
25. Ukraina: Gaitana - Be My Guest
26. Moldavien: Pasha Parfeny - Lautar

Det känns som det är en väldigt bra final. Personligen kan jag knappt bärga mig! Mina favoriter ser ni ju ovan. Sverige och Spanien. Dock, av dem vi inte tidigare sett, är Italien och Tyskland riktigt bra också. Varning för Romans, som tävlar för Tyskland, ögon. Man smälter. Dessutom är Standing Still fantastiskt bra. 

Goodnight and Goodbye

Like a shadow in the night

Oj, jag måste ha haft en bra tweetkväll igår. Gick från 25 till 81 följare. höhö. Meeen jag har kollat och det verkar vara några konstiga som säkert bara följer en stund för att de vill att jag ska följa dem. But I don't know. De får följa mig så mycket de vill ;)

Ja, igår var det nervöst. Lite felsång och lite felsteg blev det, men Europa verkade känna euforin iaf. GULD! Mamma har tagit det här med favoritskapet med en klackspark och sagt att det bara är vi svenskar som säger det. Då hon hörde publikens jubel igår när Loreen klev på scenen kom det dock fram ett litet "Oj!". Ja, inte är det bara vi svenskar inte. Nope! Problemet är ju bara att så många favoriter finns i finalen. Vet inte vart jag ska ta vägen. Vinst kan bli svårt. Men ändå... har vi någonsin varit så nära? GAH!!

Aja, idag har det varit vaaaaarmt. Jobb här ute på landet har det blivit. Vi har fixat hagar i solen. Helt sjukt hur tröttande det är med värme. Dock har jag blivit liiiiiiite brunare. Betoning på lite. Sen har jag hunnit med att maila en person om artikeln jag ska skriva till nästa Lösnummer som kommer ut i början av hösten. Den handlar om nollningen. Även lite pluggande har hunnits med. Har nu läst igenom hela manuset jag ska opponera på, men tror jag behöver läsa det igen. Det var några saker jag inte riktigt hänge med på. Åker ner i oppositionen. Yesbox.

Hoppas ni har en trevlig kväll. Det ser ut som vädret är med oss en stund till :)
Goodnight and Goodbye

Tonight eternity's an open door

Idag var då ingen repris på gårdagens uppstigning. Nope. Idag orkade jag knappt ta mig upp ur sängen! Haha. Men jag var tvungen. Ska ta och åka iväg till Lindesberg om en liten stund. Får se hur länge vi håller på, men förhoppningsvis blir vi nästan klara. Muy Bien.

Det är kul att vakna när man vaknar upp till nyheten att min favorit vann American Idol. Phillip Phillips. Nej, han är ju inte riktigt i likhet med Adam om man säger så, men ändå min favorit. Haha. Man får ha lite bredare smak ibland. Älskar människans röst och... ja. Honom ;)Ikväll är det dags också. Sveriges Semi-Final. Jag är redan lite nervös. Tänk om hon inte går vidare! Jo men det gör hon. I hope. GAH! Men ja som sagt, ikväll börjar det på riktigt för oss svenskar. Jag kommer vara ett nervvrak. Nu vet ni ;)

Goodnight and Goodbye

Party for everybody

Jaha, luta er tillbaka i stolen med något gott att dricka, gärna te, för här kommer ett långt inlägg.

Igår hade vi möte med Filmklubben. Gick bra. Blev lite saker som blev ändrade från tidigare. Det är lite jobbigt när folk säger att de absolut vill vara aktiva eller bara stödja oss, men sedan inte betalar in medlemsavgiften. Vi har liksom inte så mycket att jobba med då. Så snälla, om ni vill stödja oss och samtidigt få en bra deal, hör av er! Betala in medlemsavgiften. Det är liksom en hundring per år om du är student. Det är ju ingenting liksom. 
Efter mötet åkte jag hem, åt lite och fortsatte ner till universitetet för föreläsning. Som vanligt med Brian bjuds det på en hel del leenden. Lite pirr kom också. Vi skulle nämligen gå på speeddate, fast som manusförfattare respektive producent. Jag fick börja som producent och gå runt och höra vad folk skrev om. Sen bytte vi och jag fick pitcha min idé. Det tog lite på rösten kan jag säga. Mamma trodde jag smittats av dem och blivit förkyld. Haha. Dock kände jag att det var väldigt bra att göra på det viset. På något sätt blev jag lugnare inför 4 juni. Det kändes som min idé kankse inte var så dålig ändå. Det kan bli något bra. I hope so.

Ja, sen kom dramatiken. Som en typisk film där allt skit ska slängas på protagonisten. Jag bara väntade på att den där prinsen skulle komma ridande på en vit häst i slutet. Haha. Ja, jag tog det ganska lugnt, plockade fram ESC-glaset allt var frid och fröjd. Sen satte jag på TVn. NEEEEEJ! "Ingen signal". Ni kan ju tänka er själva hur min puls ökade i takt allt mer. Jag försökte dra i alla sladdar och sätta dem tillrätta, men inget hjälpte. "Ingen signal". Ett panikartat telefonsamtal hem till mamma. Vad ska jag göra? Tur att bilen fanns hos mig i stan så jag kunde slänga mig i den och åka hem till landet. Dock skulle jag ner och gräva i min väska efter plånboken när mitt armband FASTNAR och jag kommer inte loss. Om det varit ett vanligt armband hade jag ju lätt dragit sönder det och skyndat mig, men det var inget vanligt armband. Det var mitt Spanienband från Madrid. Tanken på att klippa av det fanns. Men tanken på att jag då senare skulle begravt mig i sorger fanns också. Tårarna var inte långt borta. Tillslut fick jag loss det med en hel del våld och list. PUH! Sen var det gasen i botten hela vägen och det var bra tur att farbror polisen höll sig borta. Kan ju säga att körkortet hade rykt om de varit där. Usch! Men jag hann!! Jag missade det klassiska "Good Evening Europe", men annars såg jag allt. Programledarna var hur tråkiga som helst, men så ska det ju vara. Inget Eurovision utan tråkiga programledare! Och som vanligt bara älskar jag Edward. Hoppas han alltid kommenterar!! Han kan det där med att säga mindre bra saker på rätt sätt. Haha. 

Ja, så kommer vi till idag. Min dag började 05.18. Varför? Jag vaknade och kunde inte somna. Därför åt jag lite frukost samt kollade på en film. Robert Downey Jr på morgonen slår aldrig fel! Efter det tog jag mig upp en stund på gymmet. Skönt med lagom mycket folk. Jag var inte ensam, men jag behövde heller inte känna att det var folk överallt. Muy Bien. Jaha, sen har det varit universitet hela dagen. Jag och Elin träffades på förmiddagen och fixade lite med manusportföljen och sen på eftermiddagen hade vi examination. Gick bra. Känns ganska lugnt inför inlämningen nästa vecka. End of story.

Så var vi äntligen här. Slutet. Hoppas ni orkade läsa. Nu ska jag nog ta och få ner lite i magen. Kurr. Får se om det blir en tripp i det fina vädret också eller om jag tar tag i andra oppositionen i manuskursen. Träffen med Mina blir på fredag eller nästa vecka iaf. Nu vet ni det!

Goodnight and Goodbye

Got that poison on my mind

Jag ogillar starkt när journalister frågar vad andra länder tycker om oss. Vad tror ni de ska svara? "Jo, men ni suger!" Nej, klart dem inte gör! De är väl lite mer professionella än så. Självklart kommer de säga att vi är jättebra. Att sen skriva i media att just det landet tycker vi är jättebra är ju bara töntigt. Nej usch, sånt gillar jag inte! Nog har du väl som journalist något bättra att skriva om än vad andra länder tycker om oss när det är du själv som tvingat dem att säga det? 

Aja, idag är det heldag som gäller. Jag och Elin har suttit nu på förmiddagen och skrivit vår opposition inför imorgon. Den känns ganska klar nu faktiskt. Bra underlag. Tänkte nsart försöka äta lite lunch, är sjukt hungrig! Sen tror jag det får bli cykel bort till mötet med Filmklubben. Vädret är ju så fint! Det enda är att jag vill hinna hem och äta något innan föreläsningen börjar. Men jag har en och en halv timme på mig att cykla därifrån, fixa mat och äta. Borde jag inte hinna? Vågar jag chansa? Hmm, aja jag har ju en liten stund på mig att fundera. 

Självklart så ändrades mitt veckoschema en smula direkt jag skrivit ner det på bloggen. Brukar vara så? Haha. Trippen till Lindesberg är nu flyttad till torsdag. Fredag fritt alltså! Sen ska jag och Mina träffas antingen imorgon eller på fredag. Trevlans! Känns som jag inte träffat henne på ett tag nu. När zumban var så träffades vi ju minst en gång i veckan. Så blir det ju inte nu. När jag dessutom haft fullt upp med manuset tappar jag ju lite tidsperspektiv. Kan vara tidens fel också, så som den bara flyger förbi! Haha. 

Nej, lunch var det! Hoppas alla har en bra dag :)
Goodnight and Goodbye

Outlaws of loveScars make us who we are
hearts and homes are broken, broken
Far, we could go so far
with our minds wide open, open

Tears all fall the same
We all feel the rain
We can't change

Everywhere we go, we're looking for the sun
Nowhere to grow old, and always on the run
They say we'll rot in hell, but I don't think we will
They've branded us enough, Outlaws of love

Beeing the way that you are is enough

Jag kan säga så här, bara för att ett par skor är mjuka baktill betyder inte det att man inte får skavsår längst fram vid tårna. Utöver det var det väldigt skönt med den där promenaden. Först gick jag en bit på en ny väg, men gick hem igen för att byta om. Jeans i denna värme är inte att rekommendera! Nej, ombyte till shorts och ut igen. Så sjukt skönt. Satte mig vid en bark som finns häruppe och njöt lite också. Då slog det mig. Om en månad kanske jag sitter i Retiroparken och slappar. Eller på en bar och kollar fotboll i favoritstaden. ÅH, vad jag knappt kan vänta!!Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skickat in ett arbetsprov och intresseanmälan om att bli webbkrönikör på Lösnummer i höst? Nu har jag fått svar om att jag blev det. Yeay! Jag vill tro att det var många som sökte för då känns det riktigt bra. Dock tror jag inte det var så många. Jag kanske var den enda? Haha. Men men, det man inte vet får man fantisera om... eller nåt ;) Första krönikan kommer troligtvis upp under september. Ska bli superkul! Dock ska jag tydligen fotograferas i en studio och få en speciell byline som krönikörerna i papperstidningen har. Ojoj, jag fotograferas? Hur ska detta sluta? Haha. Hoppas det löser sig... 

Goodnight and Goodbye

My week

Yes, då är det  måndag och ny vecka igen. Inte vilken vecka som helst heller. Eurovisionveckan!! GAH! Haha, men ja eftersom jag verkar ha fastnat i det här med att ställa upp hur veckan ser ut så kommer det här:

Måndag - Idag blir det möte med Lösnummer. Nya styrelsen inför hösten ska bestämmas samt vad som ska vara med i sommarnummret (det som kommer precis i början av nästa termin). Lite beroende på hur länge vi håller på tänkte jag ta en långpromenad senare. Vädret är ju så fantastiskt fint och Spotify på mobilen har börjat fungera igen med en massa bra musik. 
Tisdag - Jag och Elin måste skriva en respons på en annan grupp. Sen är det möte med filmklubben. Vi har en del att prata om verkar det som. Också en föreläsning om pitchning ska hinnas med innan jag beger mig hemåt, tar fram finglasen och tittar på första semifinalen av Eurovision. 
Onsdag - Seminarium. Examination säger de att det är, kanske för att det är sista innan vi ska lämna in manusportföljen. 
Torsdag - Handla? Sen är det andra semifinalen OCH Loreen tävlar. Finglasen fram återigen. 
Fredag - Dags att åka till Lindesberg igen. Jag och Elin ska försöka få ordning på så mycket vi kan inför inlämningen. Sen blir det eventuellt grillning. Några kompisar till Elin skulle komma. Kan bli trevlans. Efter det åker jag hem igen över helgen.
Lördag - Den stora finalen!! Hur det än går och även om Sverige inte är där så ska det bli sjukt spännande. Ni vet ju att jag utöver Sverige håller på Spanien och de är ju redan i final ;)
Söndag - Morsdag. Då får vi krama på alla mammor lite extra. Dessutom är det elitloppet vilket hela min familj ska kolla på. Jag är ju inte väldigt intresserad, men det är ju trots allt tradition ;)

Yes, så ser det ut. Dessutom ska jag läsa igenom och skriva en opposition till nästa vecka. Men det känns som att jag har tid till det. Kommer gå super!

Hoppas alla får en fin vecka och håll tummarna för att vädret håller i sig!
Goodnight and Goodbye

A little touch of heavenly lightVarje gång jag får frågan om vad det är med film jag älskar så mycket, och tro mig - den frågan kommer ganska ofta med tanke på vad jag gör om dagarna, har jag alltid svårt att förklara mig. Hur förklarar man att man älskar samspelet mellan berättande i bilder och musik. Ni ser, det går ju inte. Det går inte att föra fram hur fantastiskt magiskt det är! 

Jag såg videon ovan tidigare idag. Jag föll direkt. Det är EXAKT detta jag menar. Det här är magi. Och hur gärna vill jag inte se filmen nu? Tror det kan bli en av de bättre filmer jag sett. Musikvideon är det iaf. Låten är så bra så jag får gåshud och i kombination med de bilderna. Ja, magiskt! 

Det är med sånt här i åtanke som jag mer än något vill jobba med film...

Goodnight and Goodbye

Johnny Depp som vampyr är oslagbartYes, då ligger min recension av Dark Shadows uppe på Lösnummers hemsida. Ni hittar den här. Det var lite fram och tillbaka med rubriken och slutresultatet blev... bra. Det är bara att det kanske inte speglar själva recensionen så bra? Jag är ju ganska hård och i rubriken låter det som att jag älskar den. Haha. Men men, det får vara. Johnny Depp som vampyr ääääär ju oslagbart ;)

Goodnight and Goodbye

Feliz CumpleañosBara för att han råkar vara världens bästa målvakt så får han ett eget inlägg med ett grattis. 31 år blir han idag.

GRATTIS!! :D

Dream"Maybe the reason why I can't dream about you is cause your not a dream - but reality"

Feels so amazingIdag har det varit tävling. Ia och Hilda gjorde sin första riktiga dressyrtävling. Det gick super och alla är nöjda. Hon fick 58.66% och det har visat sig att domaren ligger lågt och att det var ganska högt. Bra jobbat! Det de haft lite problem med verkade vara löst. Bara att jobba på nudå för ännu högre procent. :)

Annars har jag inte gjort särskilt mycket. Var ute i skogen och fotade lite som ska in i vår manusportfölj (ja, jag skriver det ordet hela tiden för jag tycker det låter så proffsigt!!). För övrigt kan jag meddela att The Wanteds Chasing the Sun nu kommit upp på Spotify. Sååååå bra!! På samma "skiva" finns en liveversion av Fix You också. Finaste?

Hoppas ni alla har ett bra avslut på veckan!
Goodnight and Goodbye

Forever til the end of timeJag vet, inte behöver ni väl se den här igen!? Men jo, det behöver ni! Även om jag är väldigt partisk så tycker jag ju ändå att den är bäst och jag vill ju o så gärna att den ska gå och vinna. Det vore ju så fantastiskt! 
För sakens skull tog jag faktiskt framträdandet från finska The Voice (btw, varför har de så stor scen när vi hade så liten?) så det blir lite nytt. 

Loreen - Euphoria

Ja, min lilla inför tar slut här. Imorgon börjar den där veckan jag längtat efter så länge. Så nu håller vi alla tummarna, okej? SWEDEN 12 POINTS!

Goodnight and Goodbye

We're going u-u-u-u-u-u-up

Om en vecka är det final. På tisdag börjar det. Ja, jag börjar bli lite nervös. Men jag tror på oss. Tror det kommer gå bra. En del av mig tror vi är inne i en tredjeplatsperiod precis som vi var inne i en femteplatsperiod för några år sedan. En annan del av mig tror att siffrorna samt det stora intresset från både press och fans betyder något. Alltså en seger. Det skulle ju sitta så fint. Men skulle det samtidigt vara för bra för att vara sant? 

Andra och sista repetitionen som var idag verkade iaf ha gått bra. Loreen har bytt kläder som ska få rörelserna att se större ut. Snön har också nu fått fallit över Loreen och inte runt om scenen som det var tänkt från början. De skulle inte hinna ta bort all snö innan nästa bidrag, men nu har de löst det. Vilken tur! Jag älskar ju verkligen den där snön. Loreen säger att framträdandet är bättre än det i Melodifestivalen och under repetitionen var det flera i deligationen som grät. Haha. 

Goodnight and Goodbye

Men in BlackMirro, Edward & Björkman

Haha, de är ju för roliga. Edward la upp denna bild på twitter med kommentaren:

"Tre män har ikväll fått i uppgift att vakta Loreen... Tre män har ikväll tagit sin uppgift på lite väl stort allvar"

Goodnight and Goodbye

I'm waiting

Det här med att vänta. Finns det något bra med det eller? Speciellt om det är något man måste veta innan en speciell tid och man vet att det enda som krävs är att en person ska kolla sin mail. Stress. Jag skickade nämligen på förmiddagen ett mail om att jag skulle kunna recensera riksSMASK ikväll, men bara om någon annan inte hade anmält innan. Eftersom jag är på landet är det ju lite svårare att ta sig in. Och jag vill ju ogärna åka in för att upptäcka att det redan är någon som ska göra det. Känns oproffsigt och dessutom väldigt onödigt att åka. Okej om det bara var att ta cykeln från lägenheten. En helt annan femma. Måste ha svar om senast en timma. Håll tummarna! Vore tråkigt om det inte blev någon recension alls liksom. 

Annars idag har jag klippt gräs och tvättat. Ett av våra äppelträd har grenar så lågt, så när jag skulle köra under och ta bort grenar med handen fastnade handen i grenen. Ett litet skrapsår bidde det. Aj. Men ändå inte så farligt. Kunde blivit värre. Känner mig iaf som ett bra barnbarn nu. Eller oj...kom på att jag inte klippt morfar än! Aja, han får kanske hålla sig till nästa vecka. Om jag kommer då. Lösnummer ska ha redaktionsfest på lördagen och det ser ut som att de kommer kolla på Eurovision. Kanske är trevligt att joina där. Men samtidigt vet jag inte om jag vågar. Den här tävlingen är ju så stor grej för mig. Alla kommer ju säkert prata och så hör man inte. Hmmm, I don't know. Får väl tänka på det lite ;)

Har något annat hänt? Nope, tror icke det. Hoppas ni har en riktigt bra lördag och utnyttjar det otroligt fina vädret vi haft! 

Goodnight and Goodbye

Forgive me for the unbroken silenceAlltså... ni vet nog vid det här laget vad jag tycker om den här låten. Behöver väl egentligen inte skriva så mycket mer? Om det inte blir Stockholm nästa år skulle Madrid passa mig lika bra! ;)

Pastora Soler - Quédate Conmigo

Goodnight and Goodbye

Tears don't fall for nothing

Jag är lite i valet och kvalet just nu. Om vi inte fårt dens manus som vi ska opponera på senast idag skulle vi höra av oss, och jag har ännu inte fått något. Dock hittar jag inte den där listan med mail som han skulle lägga upp. Är jag lite efter eller? Tur att den som ska opponera på mig är någon jag redan har mail till. Haha. Meeeen, ja. Jag ger henne hela dagen innan jag gör något åt det. Håll tummarna! Tycker det känns så dumt att skicka ett mail om sånt där...

Här hemma händer det inte supermycket. Jag följde med till Dylta och agerade lite hästskötare samt sladdade alla banor. OCH jag råkade krossa lite glas på bilen när jag råkade krocka lite med staketet. Haha. Nu har jag bara en bil kvar som jag inte har krockat in i ett staket eller liknande och spräckt glas med. Jag är verkligen ingen bra bilförare ;)
Annars ska jag ta en tur till Nora nu och tanka samt köpa med lite pizza från bästa pizzerian vi har testat. Mums! Sen ska jag försöka bli klar med min recension av Dark Shadows idag eller imorgon. Nu vet ni det. 

Ha en fortsatt bra dag alla!
Goodnight and Goodbye

I can tell you're aroundEric Saade. Eller? Nope. Fast så lika är de ändå inte tycker jag. Jag gillar faktiskt det här, vilket kanske inte är så förvånande. Haha. Norge är det som tävlar. Kan bli snyggt på scen, men som de sa på Inför-programmet; är det verkligen 2012? Vi får snart veta...

Tooji - Stay

Goodnight and Goodbye

Lyckliga slutNu har jag gjort något jag inte trodde jag skulle göra. Jag har gjort en intresseanmälan att vara webbkrönikör på Lösnummer till hösten. Haha. GOSH! Aja, men det är ganska kul att skriva krönikor har jag kommit på. Min idé på krönikor gillar jag också, med en utgångspunkt på film. I den krönika jag skickade in som arbetsprov skrev jag om lyckliga slut. Känner mig väldigt nöjd med det resultatet faktiskt. Vi får se hur det blir, men det är säkert många fler som också gjort intresseanmälningar och då kanske inte min idé är så hållbar. We'll see :)

Goodnight and Goodbye

No TrespassingI don't need no sympathy. I won't cry and whine.
Life's my light and liberty, and I'll shine when I wanna shine

Make their faces crack
There's no turnin back
Let's GO!

Well I was walking for some time, when I come across this sign
Sayin "Who are you and where are you from? We don't like when visitors come"

"No Trespassing" that's what it said, at least that's what I could read
No Trespassing? Yeay, my ass!
Wait til ya get a load of me!


Sounds like a plan

Oh Gosh! Såg just att Oliver lagt upp på blackboard om examinationen om två veckor. Eventuellt kanske jag dör en smula. Haha. Vi ska tydligen bara vara examinatorn, opponent och respondent i salen. Jag vet, det borde vara bättre än hela gruppen, men det är nog faskien läskigare. Då kommer det ju bara slängas kritik på mig! Dessutom måste vi anmäla oss om vi vill pitcha. Just nu vet jag inte hur jag ska göra. Det är ju en enorm chans som man borde ta, men jag vet inte om jag är tillräckligt nöjd med mitt manus för det. GAH! Hmm, aja jag har ju till sista maj på mig att bestämma. OCH jag måste se om jag blir examinerad först eller inte. 
På själva examinationen så ska jag vara opponent första tiden och respondent sista. Haha, tack! Eller ja, nu är det ju bara en mellan där, men ändå. Får kanske ta med och skriva på mitt nya treatment ;)

Om ni undrar förresten så befinner jag mig hemma på landet nu i helgen. De sa att det skulle bli fint väder... just nu tror jag de sa det bara för att få ut mig hit. Haha. Men men, det är ju alltid trevligt att vara hemma på landet. Går inte att komma ifrån. Dessutom jobbar jag bättre här så nu tror jag verkligen jag ska ta tag i det där nya manuset jag vill skriva. Se vad det blir av det. Jag är sjukt mycket mer entusiastisk över det kan jag säga! Elin har godkänt öppningsscenen också. Tummen upp. 
Eventuellt kanske jag försöker mig på ett kortfilmsmanus också och skickar in till en som har hand om DMD. Han ville ha manus som de sen kan spela in och tyckte vi skulle skicka in. Man får ju inget betalt, men man får ju sitt manus inspelat iaf och det betyder ju otroligt mycket när man försöker få något lite längre till en producent. Måste bara komma på något riktigt bra. Höhö, får se hur det går ;)

Nej, nog om manus och vad jag ska göra. Ha en fin dag alla!
Goodnight and Goodbye

They won't see me broken againDen sista låten från gångna år. Jag tycker hon är hur cool som helst, jag ÄLSKAR låten, jag älskar vattnet bakom, jag älskar fejktatueringen, jag älskar klänningen när hon tar av det där som sitter framför, jag älskar showen, jag älskar... ALLT! Helt klar en av favoriterna genom tiderna. Från Bulgarien. 

Poli Genova - Na Inat

Goodnight and Goodbye

We're going upFörsta repet avklarat. Inte perfekt, men vad kan man förvänta sig? Tycker det ser ut som det blir lika bra som det var i Mellon. Min enda fråga är - var är den riktiga snön? 

Goodnight and Goodbye

Pieces of me break so easyNu känner jag att Tyskland har fattat grejen igen efter sin Lena hysteria. Jag säger bara; Kolla in människans ögon!! Låten behöver inte vara bra med sådana ögon! Men...nu är ju låten bra också, så alla rätt.

Roman Lob - Standing Still

Goodnight and Goodbye

What I write...

Ja, nu kommer det där inlägget jag bara måste skriva. Haha. Jag har kommit i den fasen av mitt manusskrivande där jag helt enkelt inte bryr mig om kvalitén utan bara vill ha det gjort. Just nu har det blivit en smula föööööör sentimentalt, en touch av en dålig tonårsfilm och en massa trådar som inte har någon riktig förklaring. En liten längtan i mig vill göra det till lite action också, men förnuftiga jag ställer där ner foten. MEN jag har fått en 8 i början av sidantalet. Det närmar sig slutet. Står det 86 där så skiter jag nästan i hur kvalitén är...tills jag skickat in det då den obligatoriska ångesten kommer. Men jaja, nu återgår jag till arbetet. Och ja, det här var faktiskt är väldigt viktigt inlägg ;)

Goodnight and Goodbye

Whats been said

Yes, då var The Avengers sedd för andra gången, nu i 3D. Måste säga att jag nääääästan glömt hur coolt det är i 3D. Eller ja, det mesta iaf. Det roliga med att se något en andra gång, och på bio där allt är mycket större, är att man verkligen lägger märke till så många detaljer som man inte hade en tanke på när man såg den första gången. Undrar om jag någonsin gått ur en biograf för andra gången utan att ha velat ändra på den recension jag skrivit. Haha. Mja, det händer ganska ofta... om jag ser filmen igen ;)

Väl vid kassan blev det lite kul. Eftersom både jag och Martina betalade med bioklubbenpoäng placerade Elin, hon i kassan som jobbat på Karro, oss i plusstolarna. Lite extra lyx i vardagen alltså. Och allt heeelt gratis. Vem kom på det där med bioklubben egentligen? OCH varför har denna inte motagit Nobelpriset ännu? Haha. 

Som vanligt blev jag sugen på att jobba där. Varför frågade jag inte idag. Var ju perfekt med nästan inga där och Elin i kassan. GAH! Nästa gång jag får en sån chans. Då tar jag den. Punkt.

Goodnight and Goodbye

You might not wanna see

Hmm, ja lite manus har jag lyckats fixa. Tror nästan jag får ta resten ikväll/natt och imorgon. NU är det bara 10 sidor kvar. Jag upptäckte ju igår att jag hade räknat helt fel och hade 10 sidor extra att skriva. De är skrivna så nu är jag alltså på det antal jag trodde jag var förut. Har liiiiite koll på några scener, men fler måste ploppa upp i huvudet. Alltså lade vi bion hlet perfekt, det brukar ju nämligen dyka upp lite i huvudet på mig när jag är där som jag kan använda mig av. Håller tummarna. Tanken var att ta bussen in till stan, men jag är lite sugen på att ta cykeln eller gå. Man rensar tankarna så mycket bättre då. Vädret är ju dock inte på topp. Vill jag verkligen cykla hem i ösregn ikväll? Maybe not. Men vänta, var det en solstråle jag såg genom fönstret?

Kom just ihåg att jag har ett paket uppe på Coop från Ellos som ligger och väntar på mig. När ska jag hämta det då? Äsch, det får nog bli imorgon. Eller så. Komma ut lite när manuset är klart vore ju inte helt fel om jag säger så.

Nej, nu ska jag göra mig klar så jag kan bestämma hur jag tar mig till stan sen. Helt övärt inlägg egentligen ;)

Goodnight and Goodbye

You're burning my heartJag vet, det är lite surt och vad sjutton gör de på scen!? Hur som helst så är detta en låt som jag bara var tvungen att ha med. Det var ju trots allt denna låt som delvis fick mig att hamna i Eurovisionvälden. Känns som tusen år sen, men det är ändå bara 8 år. JAO! Kommer ihåg när jag satt på bussen från Göteborg och lyssnade på min nyinköpta Eurovisionskiva i Marias CD-spelare. Haha. Och sen när vi skrev om vår resa avslutade jag med SHAKE IT! Ojojoj. Jag är lite som jag är ;) Sa jag att det är Grekland förresten?

Sakis Rouvas - Shake it

Goodnight and Goodbye

Take BackRemember, remember the first time we collided
We lost it, We lost it

How do we take back what's been done, what's been said?
How do we take back?
Cause no one wins
When love breaks down, we both die

I would give anything just to chase the dark away
And start all over again
Haw do we take back what's been done, whats been said?


You make me feel like a million bucks

Ni vet ju hur jag är så nu måste jag skriva av mig i ett inlägg igen. Det är ju så mycket i luften nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men ja, ni som inte bryr er alls om hela grejen med Higuain och att jag är lite känslosam i det området kan sluta läsa....nu! ;)


JO, det är som sagt en hel del som snurrar. Marca skrev efter firandet om det jag skrev om förut, hur han "hyllades" på Bernabeu. Hur hela stadion, både publiken och lagkompisarna, sjöng "Pipita, quedaté" (ja, jag tänker genast Pastoras Eurovisionlåt!), alltså "Pipita, stanna". Sen nu hade de skrivit ännu en artikel om läget. De säger att kontraktet som har gjorts med laget i Paris bara är Higuains far som gjort muntligen, men att Higuain egentligen vill stanna i Real. Eller något, min spanska är inte på topp och google translate är ju inte bättre heller. Men ja, det ser ut som att Higuain vill stanna, Mou vill att han stannar, Real verkar vilja ha kvar honom.. nu är det alltså upp till Florentino att säga om den där löneförhöjningen gäller och om han vill ha kvar honom. GAH! Marca liknar också Higuains resa vid en saga och en film, att han trots sin unga ålder är en historisk spelare. Om man ser till sagan och filmen... passar mig perfekt? ;) 


Hur som helst, det jag vill få ut av mitt svammel är att det slutar inte här! Än finns det hopp. Än kan jag få se honom <3 Jag håller alla tummar att det blir rätt nu!!

Goodnight and Goodbye

I feel like I'm losing control

Nu har Trespassing kommit ut på Spotify. Då vet ni var jag gör hela kvällen. Haha. Eller nåt. Om ni själva är sugna på att lyssna på det, vilket jag rekommenderar starkt för jag har aldrig hört något så bra i mitt liv tidigare vågar jag nästan säga, så hittar ni det här. Om ni inte vill klicka på min länk så är det ju bara att säga på Adam Lambert också ;) höhö

Just nu sitter jag med en scen i mitt manus som jag bara inte kan skriva. Haha, jag brukar alltid avbryta mina scener innan de kommer så långt, men nu vet jag inte. Hur ska jag göra? Eller ska jag skita i det helt? Nej. Det var en bra idé. Klart det var en bra idé... Suuuuuck. Och jag känner att mycket hänger på hur jag utformar den här scenen då jag ser på de övriga scener jag har kvar. Blir nog sent inatt med. Om jag kan koncentrera mig. Har dock en liten grej som kanckar i bakhuvudet och säger att jag aldrig får ihop sidantalet hur jag än gör med de scener jag vill få in. Vad gör jag då? GAH! Man kan bli så frustrerad på det här. Haha. Men nej, bara att skriva och hålla tummarna att det blir bra. Liksom. 

Handledningen gick för övrigt bra. Det var inte supermycket att ändra och det vi ska ändra var saker som man förstod och det kommer gå superfort! Ganska chill alltså. Dock har jag och Elin bestämt att börja jobba på alla andra saker runt om som ska vara med i manusportföljen senare. Det ska ju skrivas om arbetsprocessen, vad vi tagit åt oss av responsen på seminarier och handledningar, treatment och ja..lite av varje. Om vi börjar nu slipper vi stressa som bara den sen. Skönt! 

Nej, back to wooork! 
Goodnight and Goodbye

And so it begins..Men kära nån! Mitt i allt som har med Real att göra har jag ju helt glömt bort att prata Eurovision. Arenan är färdigbyggd och så även scenen (lite bilder ovan från Eurovisions hemsida). Igår började repetitionerna och jag har smygkollat lite efterhand de lägger upp bilder och videor. Det ser intressant ut måste jag säga. Hur det blir återstår ju att se. MEN, är inte scenen ganska fiiiiiiiin? Ska bli kul att se den sen när man får se framträdandena ordentligt...

Goodnight and Goodbye

My week

Ny vecka, men samma saker att göra.. eller det beror på hur man ser det ;) Haha, min vecka ser iaf ut något åt det här hållet:

- Idag är det handledning med vårt beställningsmanus. Ska bli skönt med lite kommentarer så vi kan komma vidare och skriva om det lite. Om det behövs, men jag har svårt att tro att den inte behövs. Sen är det Lösnummermöte, men just nu är jag inte helt hundra om jag kommer gå på det. Det känns som att jag skulle behöva tiden till manuset. Samtidigt är det ju det gamla vanliga med att jag aldrig hinner vara med på dem. Suck, vaaaarför kan de där mötena inte ligga på typ fredagen istället? Allt händer ju på måndagar ;)
- På tisdag har jag lurat med Martina på bio (igen). The Avengers ska ses (igen), nu i 3D. Kommer inte ens ihåg när jag såg 3D senast och DÅ är det illa ;) Haha
- Onsdag är inlämning av manuset. Sista gången. Då ska det banne mig sitta!! OCH dessutom kommer Adams skiva!!!!!!!!! YEAY! Tror inte jag kommer få box settet då, utan det kommer säkert nästa vecka eller nåt sånt. Men det funkar ju också. Tror även att Eurovision skivan trillar ner i brevlådan. Inte helt fyskam. En skivdag ehlt enkelt.
- Torsdag blir det eventuellt en tur till Lindesberg för att jobba med manus. Inte säkert än. Elin skulle kanske komma in till stan på onsdagen så vi kanske tar det då istället...
- Sen någon gång, troligtvis på helgen, ska ett möte med filmklubben äga rum också. Måste skriva en liten rapport från filmvisningen med hur mycket pengar vi fick in och så. Man skulle kunna säga mitt första grejs som kassör. Haha. Nu kör vi!

Hoppas eran vecka ser ljus och rolig ut! Ha de bättre än bra :)
Goodnight and Goodbye

We could've written words on a mountain highDanmark får stå för dagens. Bara en vecka kvar nu. Gah! Låten iaf gillar jag självklart, men det känns lite Anna Bergendal över den. Eller?

Soluna Samay - Should've know better

Goodnight and Goodbye

Too tired to thinkDet märks när hjärnan inte orkar jobba mer. Haha. Jag har åtta scener jag vill få in och minst tolv sidor kvar. Åh, jag hoppas det ska gå! Har en stund imorgon mellan handledning och Lösnummermöte som jag kan jobba på. Och en bit på tisdag. Jag håller tummarna för nu orkar jag inte mer. Tror jag behöver lite sömn, det blev ju en lite udda kväll om man säger så. Min hjärna måste få bearbeta. Btw, är det därför man är tröttare ibland? För att man tagit in för mycket så hjärnan måste bearbeta saker? Hmm, en tanke bara...

Goodnight and Goodbye

Ahora que te veo marcharKänslan att se sista matchen. Höra Bernabeus sång. Det ger mig gåshud även när jag bara ser det på TV. Tänk att vara på plats. Efter matchen släcktes hela arenan ner och fansen tände lampor på läktaren. Det gjordes iordning på planen. Sen sjöng en känd tenor Madridsången. Sen kom spelarna presenterade en efter en. Om jag varit på plats hade känslorna tagit över, de gjorde ju nästan det här hemma. I det ögonblicket bestämde jag mig. Jag ska inte spara pengar för att få se El Clasico eller vilken match som helst. Jag ska inte spara så jag måste åka nästa säsong. Jag ska spara så närsta gång de vinner och nästa gång de firar ska jag stå på den där arenan och låta känslorna ta över. Tänk er det som första gång jag får se dem spela... <3


Firandet var dock inte vara glädje. Det slutade i sorg. I att jag låg på golvet och kippade efter andan. Real har ofta fått tårkanalerna att fyllas, men det är nog bara någon enstaka gång tårar faktiskt runnit ner för kinderna. Ikväll var en av de gångerna. Jag kunde inte hålla dem tillbaka. Varför? Ramos tog micken och pratade. I slutet presenterade han på så fint sätt Higuain och tvingade honom att säga några ord. Innan han gav upp micken fick han alla att sjunga "Pipita" och hoppa runt. När Higuain sen fick micken och pratade lät det också så fint. Men det var hans avslutande ord som fick mitt hjärta att stanna för ett ögonblick. Som fick mig att önska att min hörsel är den sämsta någonsin och min spanska likaså. Det han sa, i mina öron, var "Jag kommer lämna". Jag vet att Real har kämpat för honom. Jag vet att fansen fortfarande gör det. Jag kommer inte sluta hoppas. Men just nu känns det som att något tagit en del av mitt liv och dragit det ur mig. Stampat på det. Som att bli lämnad. Ni som följt mig under dessa fyra år vet nog hur mycket han betytt för mig. Tankarna börjar snurra. Han kommer inte vara den enda som lämnar mitt liv. Just nu har jag ett "kommer jag någonsin bli glad igen"-ögonblick...

Jag vet, det kanske är lite patetiskt att bli så känslosam, men jag måste skriva av mig för att försöka lämna det. Jag är sån. Jag blir så. Men snart mår jag nog lite bättre.. :)

Goodnight and Goodbye

I'm gonna give all my secrets away

Yes, idag är det manus som gäller... igen. Dock fick det bli en tur till Coop i det fina vädret för att handla lite cola och choklad så jag kanske kan hålla mig vaken hela natten. Dock hittade jag inga rena jeans så jag fick ta shortsen. Det var kallt. Haha. Men det funkade. Fick lite sol på dem iaf ;) Väl halvvägs till affären fick jag ett sms från Katrina som undrade om jag skulle till affären. Haha. Ja, så vi träffades där och handlade tillsammans. Kul att se välkända ansikten en stund när man annars bara sitter inne framför datorn. Jag var lite sugen på att bara skita i att gå in och plugga och istället vara ute hela eftermiddagen. Meeeen, det blev inte så. Jag gick in. 
I affären iaf testade jag att köpa Pepsi istället för Coca Cola. Tror nästan det var godare! Kanske något att testa i framtiden? Sen köpte jag världens godaste choklad. Hade ingen aning om att den var såååå god. Mjölkchoklad fylld med mörk choklad. MUMS!Satte på TV:n nu också och fastnade vid Victoria's Secret fashion show. Jag är ju ingen modemänniska så jag har inte riktigt fattat grejen med det där, men OJ vad snygg show. Bra musik (ONE REPUBLIC!!), med en del som är live, snygg scen och fina kläder. Inte så tokigt iaf. Man kanske inte behöver vara så modeintresserad för att uppskatta sånt där iaf, det kanske räcker att älska snygga shower. Eller så håller jag på att ändra mig, jag har ju trots allt börjat gilla Project Runway. Haha. :P

Goodnight and Goodbye

You're my protectionNu tror jag större delen av alla Madridistas i världen har på sig sina vita fina tröjor. Jag är inget undantag. Ikväll siktar vi på att slå rekord genom att komma upp i 100 poäng. Och självklart kommer bucklan dit den hör hemma!

Hala Madrid!

How will I knowDrömmar.. Varför vaknar man alltid upp när det bästa kommer? Varför får jag inte drömma vidare om det?

Te tengo a tiJag lovade ju. Typ. Nu är Ligan över så nu är det att fira på riktigt. Och låten Ramos citerade på Twitter. Enjoy! 

Lucia Perez - Que me quiten lo bailao

Goodnight and Goodbye

I don't wanna hide any part of me from youDen här låten. Åh så fantastiskt. Är det inte underligt hur låtar kan påverka en männsika? Personligen vill jag bara lägga mig ner på golvet och gråta när jag hör den här. Finaste jag hört tror jag. Och hans röst... Ja, behöver jag ens säga något? Ni vet ju redan att jag älskar honom liksom ;) Behövde verkligen bara uppmärksamma den här låten lite. Awwww <3 

Albumet kommer på onsdag.

Goodnight and Goodbye

If you wanna be it, you got to dream

Nu har jag fastnat så det får bli ett inlägg istället. Haha. För sån är jag. Men jag blir så frustrerad när jag är inne i ett flow och det känns som att allt kommer lösa sig så fnatastiskt fint trots att jag ändrat och sedan upptäcker att en scen rusar iväg och börjar bli lite för lång. Oliver har ju liksom sagt att vi inte ska ha för långa scener. Undrar om 5 är okej. Men det känns mycket. En scen som är 5 minuter liksom? Ehe, jag vet inte. Så ja, nu tar jag en liten paus och låter hjärnan fundera lite över hur jag ska lösa detta. I övrigt kan jag meddela om att det känns ganska okej. Muy Bien!

Blev lite sugen på en restaurang i Madrid också. Ska försöka se om Mina vill dit och om vi kan hitta. Det är ju självklart lite dyrare, men något ska man väl unna sig? Som min lärare sa när vi var där, någon gång måste man unna sig att gå och äta på ett dyrt ställe och inte tänka på vad det kostar. Haha. Nej, nu har jag tänkt klart på Madrid för idag. 

BTW, har ni gjort en Vision Board? Jag tänkte nämligen ge mig på ett försök, men har bara fått dit en grej. Så svårt att komma på vad man ska ha med. Vad vill önskar jag mig i framtiden liksom? Man kan ju liksom inte ta en bild på en speciell person, omdetfinnsnågonsomdetkanskegör, och ha den där. Skulle ju vara sjukt skumt! Haha. Några idéer? Kanske en bild på en fin lägenhet. Hur visar man ett manus? Mycket att fundera på... ;)

JUST DET! Har ni röstat i Årets Bild på Lösnummer? Bidrag 9 som sagt. Vore så fantastiskt att få lite röster. Emma skrev på facebookgruppen att det var väldigt tajt mellan tre bidrag. Chansen att en av de där bidraget är mitt är ju inte superstor, men ändå. Man kan ju inte veta. Så rösta, rösta, rösta nu! Eller man får väl typ bara rösta en gång tror jag... Haha. Men ja, be gärna de ni känner att rösta också. Det är ju inte superseriöst, men det vore ju så kul ändå. Kanske något som ska upp på Vision Board? Haha. Aja, tisdag är sista dagen iaf. Let's doooo this :D

Goodnight and Goodbye

Can anybody hear me?Jag kan inte hjälpa det. Man blir piggare om man dricker cola ur en kaffemugg. Det ser ju liksom ut som att det är kaffe man dricker. Haha, placebo?

Idag när jag klivit upp ur sängen satta jag mig direkt ner med manuset. Lite sidor skrivna och ca 2 timmar senare (haha, ja jag är långsam!) så begav jag mig till gymmet. En halvtimme på crossen och grygt en halvtimme på löpbandet med lite spring också blev det. Kändes otroligt bra sen när jag gick hem. Har faktiskt saknat gymmet lite. Hinner ju för sjutton aldrig gå dit. Och när jag hinner tänker jag bara "Äsch jag gört imorrn". Haha, så blir det ju inte. Nej, skärpning nu Emma! Och maskinerna måste jag försöka komma igång med igen också. Såg att de kommer ha öppet under sommaren också, med öppning klockan 16. Med tanke på att jag kommer sluta typ 16.30 så gör ju inte det mig så mycket ;) haha. Dock är det normala tider fram till jag åker till Madrid så det är ju lite nice. Faaaast, jag jobbar ju en vecka där innan. Men aja. Det där blir nog bra ändå :)

Nu är det manus resten av dagen som gäller. Och imorgon. Om Mina mår lite bättre kanske det blir en sväng till Pitchers på kvällen imorgon för att se Reals sista match. Och när de får ta emot bucklan. Åh, vad jag vill se det! Sen får vi väl se när vi kör Mingla för att fira. Haha. Jag har ju lovat att stå för betalningen. Ehm, kanske skulle tänkt på det INNAN jag beställde "Trespassing Box Set". Höhö, äsch jag har råd! Det enda jag oroar mig för är när jag ska betala in till klubben för att jag är Madridista. Hoppas de skickar nåt så jag vet hur jag gör. och hoppas för hela mitt liv att jag får nya kortet INNAN vi åker. Måste ju ha med det så jag kan njuta av alla rabatter (främst på Realshoppen självklart!). Håll tummarna att det löser sig. Inte nu, men håll dem i början av juni ;) haha

Goodnight and Goodbye

My heart goes boom, boom, boomItalia. Jag vet inte varför, men jag älskar att höra när de sjunger Italienska. Synd att hon ska sjunga engelska också, för den är mycket bättre när hon bara sjunger italienska. Kan det bli en andra plats detta år också? 

Nina Zilli - L'amore é femmina (Out of Love)

Goodnight and Goodbye

The Lucky OneNu är jag hemkommen från bion. Eller inte precis nu, har varit hemma en stund, men ni förstår vad jag menar. Filmen var helt okej. Inte en superfilm som jag skulle rekommendera till alla jag träffade, men lite lagom mysig och bra. Om jag ska ta fram det ögat så var den lite långsam och sluthändelsen, eller vad man ska kalla den, kom lite pang på och det byggdes inte riktigt upp till att det skulle bli som det blev (utan att avslöja för mycket). Men ibland tycker jag att man kan blunda för detaljer. Jag var ju faktiskt inte där för att recensera. Kort och gott kan jag konstatera att jag är glad att tjejerna tog med mig på den och jag har inget emot att se den igen någon gång. 

Efter bion var det sjuuuuukt kallt ute. Efter att Katrina handlat lite på ICA bestämde vi att istället för att stå och frysa ihjäl börja gå. Vi kom till Behrn Arena innan vi ställde oss och väntade istället. En vinterjacka hade inte varit helt fel då. Det hela slutade iaf med att Katrina ska få mig till pingisproffs så jag kan komma till jobbet i sommar och klå alla på lunchen. Haha. 

Snart blir det nog sängen. Imorgon väntas manus...och troligtvis en liten trip till gymmet. Känner att jag hemskt gärna skulle vilja gå dit. Now you know!
Goodnight and Goodbye

It's raining more than everAv någon anledning måste jag säga att det är lite mysigt att sitta inne och höra regnet utanför. Det vore ändå lite skönt om det avtog lite innan jag ska in till stan ikväll. Haha. Eller ja, det finns ju paraply, men ändå. Iaf, bara för mysighetens skull valde jag en långfrukost idag. Superskönt att bara sitta och ta det lugnt. Inte stressa. 

Idag är det städning som gäller. Det var tänkt med manus hela dagen, men jag ändrade mig. Jag har ju kommit lite framåt och är inte helt ute och cyklar som jag brukar vara. Fick en och annan idé igår när jag åkte hem från Lindesberg. Dessutom brukar jag ju alltid bli inspirerad när jag är på bion och idag ska jag ju se en film inom lite samma genre också. Tror det blir bra faktiskt. Men som sagt, städning under dagen. Är så mysigt när städningen är klar och allt är ren och fint. DÅ kan man verkligen gosa ner sig ikväll med lite godis och se någon bra film. Åh, det ska jag såååå göra ;)

Innan blir det dock som sagt bio med Agnes, Martina och Katrina. The Lucky One ska ses. Får se hur den är. Kanske inte riktigt min film, men det verkar som att alla i min närhet vill se den så jag ska ge den en chans. Och alla tillfällen som ges till att vara på bion tar jag. Haha. Nej, men det ska faktiskt bli intressant, jag ser ju som sagt inte så mycket den typen av film på bio. Blir mest komedi, fantasy eller action. Tror dock det här kan vara en liten mysfilm som är perfekt för en regning dag som denna. Ser faktiskt fram emot det :)

Goodnight and Goodbye

I will never be impossibleDen här låten är ju ändå lite speciell för mig. Av många anledningar. En av dem är att jag faktiskt lyckades pricka den direkt jag hörde den. Att den skulle vinna. Hur ofta händer det liksom? Haha. Sen kan jag ju inte hjälpa att älska Dima. Haha. Hur kunde han inte vinna årets utagning!? Gaaaah, dessa gamla söta damer. Suck. Vi som kunde fått Dima!

Dima Bilan - Believe

Goodnight and Goodbye

A little bit of everything


Jag vet inte varför jag har fastnat så för Grey's. Jag menar, jag har ju älskat den ganska länge nu, men just nu är jag helt fast. Jag är fast i Derek och Meredith. Jag älskar när Derek säger till Merediths pappa att hon är värd att anstränga sig för. Jag är fast i Christina och Hunt. Jag älskar att det enda som betyder något för Hunt är att se Christina applådera åt honom. Allt det där. Varför? Suck. Men så är det. Can't help it. 

Sen har jag börjat fundera på om jag verkligen ska bli manusförfattare. Vet inte varför jag börjat tvivla, men det känns som så långt borta liksom. Har hittat en utbildning till att bli musik & eventarrangör vilket låter ganska kul. Haha, men jag vet inte... kanske inte så kul ändå? Nej, kanske ska stanna i manus. Eller? GAH! Haha, tror jag har en sån dag bara. Och kväll igår. Tur att jag inte typ pluggade till läkare och började fundera på sånt här. I mitt program kan jag ju faktiskt tänka såhär ;) 

Hämtade ut tentan jag skrev om förut. Och den höll på och skulle arkiveras också så om jag inte hämtat den idag hade den säkert inte funnits. Snällt att de säger till när tentorna finns liksom, nu fick jag maila i flera omgångar innan det kom fram. Aja, kan säga att man fick ett litet leende på läpparna när man lästa. Christo hade stryckt under en bit där jag skrev att kläderna i fantasy ofta kan vara ganska skitiga (typ något sådant) och skrivit i kanten "hehe - låter ofräscht :)". Haha, jag saknar de där små kommentarerna i arbetena man gör. Han avslutade med att jag hade något på spåret och ett "Well Done!" så det blir nog en C-uppsats i det här ämnet. Tror jag. Haha

Ja, nu blev det inte ett dugg intressant här. Ursäkta för det. Haha. Ha en bra kväll alla!
Goodnight and Goodbye

Stole my heart on Monday

Nu sitter jag här och ska göra mig klar innan det är dags att bege sig till Lindesberg. Jag vaknade ganska tidigt, men bestämde mig allt för att sova hela tiden ut tills klockan ringde. Bara för det så drömde jag att jag och Mina var Frodo och Sam. Haha. Så kan det gå. Det var ganska sorgligt faktiskt. Vi såg nyfunna vänner lämnas att dö, medan vi var tvungna att fortsätta eftersom hela världens framtid hängde på våra axlar. Ojojoj, ibland drömmer man konstigt. Kanske var för att jag sprang på Mina innan intervjun igår och under intervjun kom Sagan om Ringen på tal då vi skulle säga vår favoritfilm ;)

När jag ändå är inne på det spåret så har jag nu ÄNTLIGEN fått svaret från administratören att min genreanalys från slutet av höstterminen finns att hämta ut i Studentforum. Thank you. Hade det varit vilken hemtenta som helst skulle jag inte bry mig, men den här är ju den som fick mig att eventuellt vilja byta ämne till C-uppsatsen i höst. Vill ju hemskt gärna se vad man fått för kommentarer. Nu ska jag bara hitta kvittot så jag får ut den. Haha. Hoppas jag inte var så arg på dem så jag slängde det! Shame in me.

Nu får ni ha en bra torsdag så hörs vi kanske senare :)
Goodnight and Goodbye

Feel the energy between you and meHär är en av dem som tippas kunna vinna hela tävlingen. Cypern. Jag älskar ju Snövit historien och att de har med den är ju ett extra plus. Dock känns det väldigt spelat. Haha. I övrigt tycker jag låten är riktigt bra, har spelats några gånger kan jag säga! 

Ivi Adamou - La La Love

Goodnight and Goodbye

Wanna be lovedNu är det Ukraina som får lite ljus på sig... igen. Kände att jag ville ta med den här då jag tycker Ruslana verkligen representerar sitt land. Efter Eurovision blev hon ju aktiv inom politiken och har verkligen kämpat för sitt land. Sen gillar jag låten också. Och blir lite förundrad att de orkar göra det här numret! Haha

Ruslana - Wild Dances

Goodnight and Goodbye

What to do?Seriöst, vad ska jag göra? Man kan köpa ett Box Set på Adams hemsida för 385 kronor och får en massa fina saker. Dock har jag ju redan förhandsbokat skivan och allt. Men här får man ju båda skiva och DVD plus vinylskiva och en massa sådana dära postergrejser (tror det är det iaf). Åh, så fint! Asså, pengarna har bara försvunnit den här månade och det jag har kvar måste typ gå till mat. Det enda utöver det är typ bion på fredag. Men... Jag har ju lite pengar undanstoppade som inte är tänkta till Madrid och som jag ska kunna använda om jag verkligen vill ha något och kanske inte har råd. Men ska jag verkligen använda dem till det här? Tänk om det kommer något annat som jag verkligen vill ha. Allt kommer ju inte gå åt till den här, men ändå. GOSH! Vad ska jag göra? Vad skulle ni gjort?

Nej, usch. Nu ska jag fortsätta kolla på när de försöker få tillbaka Maredith till livet. Söt Denny håller på och pratar med henne nu. Åh, han är så fin. Och de är så fina. Meredith och Derek. Och.. Nej vad jag töntar! Nu slutar jag. Typ. Haha. 

Btw, städningen blev bara halvfärdig. Typ. Jag fastnar ju så lätt. Den här gången fastnade jag i att fixa så jag fick spanska flaggan på min frys. Den låg ju bara och skräpade annars. Min Realflagga sitter på byrån, men det blev inte lika bra. Flaggan var för stor. haha. Får se hur det blir med det. Och städningen får väl komma typ imorgon igen. Måste försöka skriva lite på vårt beställningsmanus nu...

Goodnight and Goodbye

DagsresaBild från SF

Jag har en ny sak jag vill göra. Jag vill åka till Stockholm - och gå på bio. Haha. Det är den nya biografen Rigoletto jag vill besöka. Den ser ut att vara så fantastiskt fin och ni vet ju hur jag är med biografer. Haha. Någon som vill med? En dag att typ åka upp, käka och kolla film (de har typ restaurang där!!) och sen åka hem. Eller nåt. Om ingen annan vill hänga på så tvingar jag med Ia. Haha, stackarn. 

Goodnight and Goodbye

Wishing and Hoping

Regnar det idag eller? Hmm, ser visst så ut. Kanske ska glömma min fantasi om att ta cykeln in till stan. Då är frågan om jag ska köra på bussen eller bilen. Jobbigt med parkering, men då slipper jag iaf tänka på alla tider som bussen går. Blir helt galen nu när den ändrat tider så den inte alls går lika ofta. Nä, blir nog bilen och utnyttja den när jag faktiskt har den liksom. Imorgon efter jag varit i Lindesberg ska jag lämna tillbaka den. Cry. Hade gärna haft kvar den här hos mig. Haha. 

På eftermiddagen idag är det städning i lägenheten som får första proritet. Det måste det! Skriva lite på mitt och Elins manus ska jag göra också. Elin har varit duktig och börjat så nu ska jag fortsätta lite tänkte jag. Kanske blir lite ikväll dock när städningen är klar. Vill verkligen få lite snyggt här hemma. Det är underligt att man kan må så mycket bättre med fint omkring sig. Eller egentligen kanske det inte är så underligt, men ni vet vad jag menar ;)
Mitt eget manus får nog iaf vänta till fredag. Då sätter jag igån och sen är det hela helgen som gäller. Nästa vecka har vi ju handledning med det andra manuset, men jag tror vi inte behöver jobba på så mycket innan mitt manus ska in på onsdagen. Nu är det alltså bara att köra! Jag har ju kommit en bit påväg redan och känner mig ganska nöjd med det så då kanske det går lättare med resten... 

Kan säga också att min offlinelista på mobilen på Spotify har oofflineat sig. SNYFT! Får vänta ända till imorgon tills jag kan fixa det med det trådlösa internetet hemma på landet. Vet inte ens om jag ska vara kvar där tillräckligt länga, ska ju egentligen bara hämta upp Ia. Men ändå. Återigen, snyft. Varför gör den så?

Göra sig klar nu eller? Hoppas alla har en bra, om än lite blöt, dag :)
Goodnight and Goodbye

When you love you say...Dagens land är Rumänien. Detta land skickar ju typ alltid något bra, men i början gillade jag faktiskt inte alls deras bidrag i år. Nu börjar jag ångra mig och kanske gillar det ändå. Det är liksom bra och dåligt på samma gång. Jag stör mig på det samtidigt som jag bara vill lyssna mer. Är det bra eller dåligt? Haha 

Goodnight and Goodbye

Now I can't seem to breathe rightIdag är det Adam Lambert Day. Yes, ni läste rätt; HAN HAR EN EGEN DAG! Och det är inte vi Glamberts som har gett honom den, utan någon person i USA: Tror det var under hans tid i AI. Jag har firat genom att ha en väldigt bra dag. Dessutom har alla låtarna på nya skivan kommit upp på nätet som man kan lyssna på (dock inte Spotify än..) och GOSH vad bra dem är. Har till och med fått en ny favoritlåt! Det händer inte ofta, men jag tror det här är the real thing. Running heter den och går på repeat just nu. Jag vet att jag kanske säger det om alla låtar, men det känns verkligen som att texten är anpassad efter mig och det som är just nu med en viss person. Jag är nästan hundra på att den är skriven av Ryan Tedder också, och ni vet ju vad jag anser om den mannen. Jag vet att han har varit med och skrivit till albumet så det är ju inte helt omöjligt liksom ;)

Goodnight and Goodbye

When you just wanna drop everything and be happy

Är nu hemkommen efter Studiebesöket i Hällabrottet och Cinestar Studio. Väldigt intressant. Vi fick se var de spelat in Anno 1790 och Arne Dahl. Kulisserna var kvar som det varit då och de hade till och med byggt upp en riktig miljö utomhus. Lite som att vara i LA och se. Haha. Eller nåt. Dessutom pratade en kille som jobbar där lite om vad de jobbar med och gav tips inför pitchen då han är en av dem vi ska pitcha för. Känner just nu att det är ganska kört för min del att få någon att nappa på mitt manus, men men. Framtiden får vänta, nu är det att leva nu som gäller. En av de saker vi fick veta var en lite rolig grej om Milleniumfilmerna. Alla tre svenska filmer gick på ca 100 miljoner. LA betalade närmare 1 miljard för bara första filmen!! Haha, liiiiiiiite skillnad. Dessutom skulle de använda sig av en småstad så de stängde av hela Uppsala. Ja, vi svenskar har då en lite annorlunda syn på saker än de där borta om man säger så ;)

När jag kom hem fick jag då en glad överasskning. Inte för att jag behövde bli glad, behöver aldrig det när... Men nu hade Ramos lagt upp ett video på när han var i studion med någon och sjöng. Haha. Så söt. 

Nu ska jag fortsätta kolla på Grey's tror jag ska kolla upp på den där sidan med serier sen om nästa avsnitt. Kan vara det sorgligaste ever. Derek har precis plockat upp Meredith ur vattnet då hon liksom drunknade lite. Det betyder alltså att nästa avsnitt är när hon ligger på sjukhuset och lever mellan liv och död. Då Danny kommer tillbaka och får henne att välja livet igen. Det är så fint. Och det är då man verkligen ser att Derek och Meredith ska vara ihop. De kan ju inte leva utan varandra. Det är kärlek. Det är fint. 

Goodnight and Goodbye

Just hold me tightArmenien blir dagens land. Ett land som för det mesta brukar leverera något bra till den här tävlingen. Lite tråkigt att de inte är med i år, men samtidigt kan jag ju förstå deras beslut att hoppa över. Det blir nästa år då :)

Sirusho - Qele, Qele

Goodnight and Goodbye

For my week be like this


Nu är jag hemma i stan igen. Det tog emot en hel del att lämna landet en solig dag som denna. Vill ju egentligen bara sätta mig ute och låta solens strålar träffa mig. Nu bidde det icke så. Istället tänkte jag bege mig ute till Marieberg. Lite lunch på IKEA, handla lite mat, köpa strumpbyxor och lite annat smått & gott. Trevligt. Måste försöka vädra lägenheten lite också och framförallt storstäda! Får se hur mycket jag hinner...

Annars ser min vecka ut lite såhär:
- Tisdag är det studiebesök i hällabrottet hela eftermiddagen. Jag ska agera bilförare också. Det är studion som blivit väldigt populär att använda till främst kriminalserier som ska besökas. Ska bli riktigt kul att se hur det ser ut där uppe. Man hör ju så mycket om det, men har har egentligen ingen aning alls om hur det ser ut.
- Onsdag är det intervju! Lite pirr i magen kanske? Jag och Inga ska ju för filmklubbens räkning bli intervjuade av Örebroar'n. Hur stor texten kommer bli och i vilket nummer vi kommer med återstår väl att se. Hojta om ni ser oss!! 
- Torsdag är det troligtvis Lindesberg som gäller. Jag och Elin måste jobba lite manus. Sen blir det eventuellt bio på kvällen. Måste bara försöka få ihop så alla kan! Haha. Jobbigt när det ska med så många, men roligt när det väl är fixat :)
I helgen sen kommer allt min fokus ligga på manus. Nästa vecka är det ju sista deadline för mitt långfilmsmanus och då ska det ju vara helt klart. Då ska det vara de där minst 85 sidorna för att jag ska få pitcha det för producenter den 4 juni sen. Dock kommer det vara en träff på lördag eller söndag för alla svenska Madridistas i Stockholm där vi träffas med all vår Real-mundering och ser sista matchen samt firar segern tillsammans. Ni hör ju hur kul det låter!! Vill gå, men tror som sagt inte att jag hinner... :(

Nu ska jag göra mig klar innan jag åker iväg. Hoppas ni har en bra måndag och att ni ser fram emot er vecka ungefär lika mycket som jag gör ;)

Goodnight and Goodbye

Lights flashDagens fokus får ligga, nej inte på ett bidrag från fjolåret, utan på ett bidrag från i år. Dock samma artiskt. Det är Irland som skickat sina Jedward igen. Vad, tycker ni? Är det något som kan komma högt? Är det lika bra som fjolårets? I år är det iaf en låt som vid flera gånger skickats in till Melodifestivalen, men fått nej. Eric Saade har faktiskt sjungt den. När den inte kom med skickades den istället till Jedward i Irland och nu får den alltså en plats i Eurovision. Jag tror ju inte om jag ska vara helt ärlig att den hade gjort att någon vinnare från Sverige skulle varit annorlunda om den varit med här i Sverige. Men men, lycka till får man väl säga...

Jedward - Waterline

(btw, är det vara jag som ser Waterloo som titel om man kollar snabbt?)

Goodnight and Goodbye

Måns
On top for now

Första hästen klar, bara en kvar. Den hästen vi hade höga förväntningar på klar. Och det gick bra. Han fick dubbla diplom och en massa beröm. Fråga mig inte vad allt betyder och sådär, men Irene (som är hans nuvarande ägare) blev sjukt glad och så även Ia. Alla kom och sa grattis också så jag antar att det var riktigt bra. Haha. De var så glada så jag fick ta en massa kort på Måns (eller ja, han heter ju faktiskt Karajan) med sina rosetter på sig. Skulle även ta några med Måns och Irene. Hon ville ha lite då han åker till en ny ägare på tisdag. Lite pirrigt blev det för mig då ju eftersom jag inte egentligen är fotograf och inte vet jag om det blev några bra bilder. Hoppas hon inte blir för besviken nu! Lite stolt måste jag ändå säga att jag är. Det är ju faktiskt Ia som har jobbat med honom nu i några månader och förberett honom inför detta. Sen var det hon som visade honom också. Så ja, stolt syster har ni här!Fler bilder kommer sen när Schplutt är färdig också... :)

Lite stolt över mig själv är jag också. Har skrivit 10 sidor manus över lunch. Dessutom har jag en sida mer i mitt nya manus än det var i gamla versionen vilket är guld! Känns verkligen ganska okej med det här nu. Äntligen börjar det arta sig! Kanske blir bra i slutet ändå :)

Nu ska jag snart åka upp till 3-årstestet igen. Hoppas ni har en bra lördag alla fina!
Goodnight and Goodbye

Please, don't leave meDet känns som att jag inte kan undvika detta längre. Jag måste skriva av mig. Jag försöker glömma och låtsas som att allt är bra, men när det hela tiden tas upp av alla möjliga sidor kommer jag ju inte ifrån det. Higuain och ett eventuellt lämnande av Real. Hur länge har det inte spekulerats nu? På facebook sa dem på den svenska fansidan att det tyvärr verkar vara klart att han nu lämnar. Higuain hade fått en tröja av klubbkompisarna som alla hade skrivit på den och tackat honom. Det tros vara en gest till att han inte kommer vara kvar, men enligt en person som kommenterade så var det bara klubbkompisarnas sätt att säga tack för att han gjorde målet som hjälpte till att avgöra ligan. Han har ju inte fått så mycket plats, och där klev han ju fram och bevisade att han förtjänar tid på planen. I en artikel ska han tydligen också ha sagt att han kommer stanna ett år till då hans kontrakt ligger så, men det är ändå lite oklart. På Reals hemsida hade de haft en presskonferens med Karanka nu efter segern och där togs ämnet upp. Karanka konstaterade att han var väldigt nöjd med Higuain, så även hela Real, och de värdesätter honom högt. De vill gärna att han stannar. So please STAY!

Ett av alla rykten är att det kan bli aktuellt med ett litet byte. Från Real kommer Higuain och en summa pengar och istället får de Zlatan. Jag kan säga att jag inte är ensam om att tycka detta är en idiotisk affär. Hittills har jag bara sett en person gilla det av iaf de svenska fansen. Zlatan platsar inte i Real. Han ska inte vara hos oss. Han ska vara i Italien. Vi vill har kvar vår Pipita. Tänk inte ens tanken Mou!! Bild från Reals facebook

Goodnight and Goodbye

Lying down, eating bananas


Nu tycker jag vi går tillbaka till 2008 till ett bidrag som är ett sånt där konstigt bidrag som gick rätt. Personligen blir jag bara väldigt glad när jag hör låten och ser framträdandet. De är ganska söta, don't you think? Haha. De förtjänar helt klart en plats i min nedräkning! 

Laka - Pokusaj

Goodnight and Goodbye

Taking a showerIbland blir korten inte riktigt som man tänkt sig.. ;)

Då min kamera bestämde sig för att vara knäpp och det hela tiden stod Card Error på den tog jag mig en tur till Marieberg på eftermiddagen och köpte ett nytt minneskort. Nu verkar den fungera. Hoppas på att det håller också. Imorgon har jag ju blivit anlitat som fotograf av min kära syster. Schplutt och Måns ska gå 3-årstest och lite foton ska alltså tas. Bilden ovan är tagen med mobilen, men det är iaf Schplutt som just blivit badad. Bilder från morgondagen kommer troligtvis så fort jag kan. Håller tummarna att det går bra nu så alla blir nöjda. Tror småttingarna åker i helgen också då Måns är visad. Lite tråkigt :(

Fick ett mail för någon dag sen också och idag blev det bestämt. På onsdag förmiddag ska jag och en till från filmklubben på intervju med Örebroar'n. Trevlans. Undrar om de ska ta kort också! Haha, måste göra sig lite fin ;) 

Goodnight and Goodbye

Season 8


Nu har det blivit klart att det kommer en säsong 8 av Supernatural. Åh vad glad jag känner mig. Nu är ju inte jag klar med säsong 6 än, men ju fler säsonger som finns, ju bättre! Haha. Både Jared och Jenson måste ju ha tackat ja till att fortsätta. Hur det blir med Mischa vet jag inte, men jag hoppas han stannar också. Längtarrrrrrrrr

Goodnight and Goodbye

We can show there's nowhere to goDå är det väl dags för ytterligare en låt från årets tävling tycker jag. Ungerns bidrag står på tur. Jag gillar verkligen den här låten måste jag säga. Kommer den komma högt? Jag är inte helt övertygad. Tror det är en såndär bra låt som glöms lite. Men vem vet? Det kanske går super. 
Jag gillar verkligen videon också. En människa, två olika öden. Det spelar ingen roll om man har mycket pengar eller inga alls. Man är innerst inne samma människa ändå. 

Compact Disco - Sound of our Hearts

Goodnight and Goodbye

Sunny but cold inside

Solen lyser, men stundtals kan jag tycka det blir lite kallt. Var tvungen att ta på mig min realtröja nu, och nej det var inte bara för att det är real utan för att det faktiskt är lite kallt. Kanske är det kalla som ska komma i helgen som börjar närma sig? Dock under dagen fick jag cirka en kvart ute i solen för att försöka sola mina ben. Haha. Projekt Bruna Ben är igång! Efter typ halva tiden jag satt där kom jag på att solen var åt andra hållet. Ja, smartast i världen kommer jag då aldrig få något pris för att jag är ;)

Annars idag var vi iväg till Maxi och handlade lite. Vi köpte med färdig kladdkaka för att fira vinsten igår. MUMS! Dock kändes det som ganska fjuttigt firande måste jag säga. Har kollat med Mina om hon är pigg på att dra till Mingla när ligan är över helt och käka tapas. Det är ju lite dyrt, speciellt för våra plånböcker, men ska man fira så ska man. Eller hur? Haha. 

Sen handlade jag och mamma lite från Ellos. Jag upptäckte att man kunde få studentrabbat så jag klickade hem ett par shorts för 50 lappen. Stolt!Även en scarf fick följa med...Har nästan kommit fram till att jag kan använda mig av mina halsdukar nu med. OCH att jag borde köpa snygga strumpbyxor att ha under shortsen eftersom jag är så vit annars. Elsas kompis Louise har båda och jag gillar verkligen hennes stil. Får se om jag testar och hur det känns. Är dock lite stolt över mig själv som faktiskt tagit mig i kragen och köpt shorts! Muy Bien Emma.

Goodnight and Goodbye

I'll drink to thatSom ni kanske redan vet nu så är ligan klar. Pojkarna gjorde det! Vi är CAMPEONES! Jag valde en bra säsong att bli Madridista på. Jag valde en bra säsong att tatuera mig på. Lägg märke till att det blev klar 2 maj. Alltså 02. På min tatuering står det ju tvånoll. Vänd på det and there you go. Det var därför jag tog tvånoll och inte tjugo. GAAH! Jag vill tro att jag bidorg lite där. Haha ;)

Just nu känns det omöjligt att inte vara så sjukt glad. Måste försöka lugna ner mig lite. Nerverna sitter utanpå vill jag lova. S å  G L A D! Det lät på mamma som att vi skulle köpa med något när vi är och handlar för att fira. Haha, tur att man har en förstående familj! Det blir ju hur som helst ett ganska milt firande. Men men. I Madrid är det fest ikväll kan jag lova! Alla Madridistas började redan igår, men spelarna kommer ikväll. Åh, flygbiljett? Haha. 

Just när jag inte trodde Ramos kunde bli mer perfekt lägger han upp denna tweet:För er som kanske inte vet så är Que me quiten lo bailao Spaniens bidrag i ESC förra året. Haha. Jag vet, som Ia sa, han älskar ju musik och allt sånt där, men just att han väljer just den vid detta tillfälle. Han är nästan skrämmande perfekt ju! Usch. Haha. Ni kan ju gissa vilken låt som kommer i nedräkningen då ligan är helt klarspelad! ;) 

Oj, vilket långt inlägg! Men det är ju inte varje dag ens pojkar vinner ligan. Som sagt, första gången sen jag hittade dem. OCH, Higuain gjorde första målet i matchen. PUSS!

Goodnight and Goodbye

I know what's waiting on usDenna gång ser vi tillbaka på 2009, igen. Det var ett bra år. Ukraina får fokus med deras låt där det bjöds på stora hamsterhjul, trummor och gubbar med långa ben. Haha, ja kan man sammanfatta det så? Tyckte det var coolt att hon i införvideon (som är den ni kan se ovan) badade i choklad. I övrigt gillar jag låten och Ukraina brukar alltid ha antingen något väldigt mindre bra eller något av det bästa. Det här tror jag banne mig var i topp det året. Muy Bien. 

Svetlana Loboda - Be My Valentine! (Anti-crisis girl)

Goodnight and Goodbye

Get outÄr det något bättre än att vara hemma på landet när det här vädret finns? Ta en promenad här i krokarna, sitta ute på trappan med papper och penna för att skriva manus med ett glas cola och ett sugrör, fotografera och jag vet inte vad. I stan blir det mer instängt och även om man går på en promenad och allt det där så blir det inte samma sak. Mer ute här på landet liksom. Mer grönska och mycket skönare värme på något sätt. Haha. 

Idag har det varit seminarie som jag tycker gick ganska bra. Vi fick en timme på oss att jobba med en annan grupps arbete och det kändes lite som att allt vi gjorde var att kritisera. Men men, vi försökte vara lite snälla också. Och hon sa ju att det mesta vi skulle göra var att hitta saker de kunde förbättra. Nej, får nog vara nöjd ändå. Vi fick väldigt mycket bra respons som vi verkligen ska ta till oss. Blir nog guld.

Nu har jag seriekväll med Ia. Supernatural. Ska ta henne igenom dem. Haha. Hon är sjukt rädd, själv vet jag ju exakt vad som händer så jag är ganska chill. Dessutom spelar Real just nu och leder med 2-0 (Higuain en av målgörarna!!). En seger ikväll betyder en seger i ligan. Nu kör vi andra halvlek också. Nu vinner vi!

Goodnight and Goodbye

I hear the echo of our hopesNu tycker jag vi tar ett av årets bidrag. Det är Frankrike som får stå i ljuset idag. Jag gillar hennes mörka röst och låten är helt okej. Inte den bästa jag hört, men som sagt helt okej. Tycker franska är ett fantastiskt språk och när jag är klar med spanskan funderar jag på att försöka lära mig det. Det är ju helt klart ett Eurovisionspråk så det känns som att jag borde lära mig det. Haha. Kanske innan jag ger mig på grekiskan? Vore kul att följa upp italienskan också. Haha, oj vad drömmar jag har. I'm full of it ;)

Tillbaka till Eurovision. Jag funderar över hur detta ska göras på scen. Kommer hon kunna leverera på scen. Det är trots allt det som räknas i den här tävlingen. Det är en speciell låt som inte kan göras hursomhelst. Kan bli fiasko, eller så blir det hur bra som helst. BTW, är det bara jag eller är hon sjukt lik Lisette Pagler? Haha

Anggun - Echo (You and I)

Är det en vinnare tror ni?
Goodnight and Goodbye

RecensionNu finns min recension uppe på Lösnummer. Ni hittar den här

När ni ändå är där inne tycker jag ni ska rösta i Årets bild där jag som bekant är med och tävlar. Min bild är nummer 9 och hur ni ska göra står i artikeln, som ni hittar här. En mobiltelefon kan ni bland annat vinna om ni röstar. Inte illa! Så stöd en skribent i en fototävling och ni kan vinna på det! Tack för din röst :) höhö

Goodnight and Goodbye

1 maj

Majmajmaj. Nu är det verkligen vår. Eller egentligen har det ju varit det ett tag, men nu är det verkligen på riktigt. Nu har våren kommit till det momentet att man nästan kan säga att det är sommar. För det är det ju snart. Jag började igår med shorts, något jag ångrar. Shorts med de skorna var verkligen inte okej. Dessutom har jag ju kritvita ben (måste verkligen sola lite innan Madrid, annar får jag skämmas!) och hur snyggt var det då? Lägg till också att alla andra hade långbyxor när vi gick igenom Maxi. Haha. Fail! Nu får de nog snällt ligga undan tills jag ser att typ MINST halva stan också ha shorts. Punkt.

Igår och idag har jag och Ia varit duktiga och sprungit. Eller vi kör ju intervaller för oj vad jag inte orkar annars. Haha. Men det är ändå jobbigt tycker jag. Måste verkligen jobba på mitt flåsande för nu är det som att jag ska ramla ihop och dö. Förstår inte, det är lättare på löpband. Dessutom kanske det är lättare själv så man slipper tänka på den andra personen. Nej, tror faktiskt att jag ska springa själv och helst inne. Kan springa lite ute här hemma, men helst själv. Eller vi får se. Haha.

Nu ska jag snart ner till mormor & morfar för lite mat. Mamma och morfar har precis åkt in till stan för att hämta från en restaurang. Det ska ju bli firande av bröllopsdag (även om den inte är förrän imorgon) och vi köper alltid mat från samma ställe och äter tillsammans. Trevlans :)

Nu får ni fortsätta ha en bra dag!
Goodnight and Goodbye

May I have your attention, pleaseDå är det maj och nedräkningen kan börja inför Eurovision. Jag vet att en del av er kanske inte uppskattar den här delen av mig, men ni får stå ut. Haha. Kanske hittar ni något ni gillar? Det jag tänkt är helt enkelt att bjuda på en video om dagen till Eurovision-veckan kommer där jag blandar gamla favoriter med nya. Alltså blandat från 2000-talet och årets låtar. Enjoy!

Vi börjar med en låt från Schweiz som tävlade 2009. Personligen älskar jag den här låten och tycker den förtjänade något mycket bättre än den plats den kom på. Därför får den lite uppskattning av mig här på bloggen. 

Lovebugs - The Highest Heights

Har ni någon favorit som ni tycker förtjänar att synas lite mer? Säg till så kanske jag kan lägga upp den ;)

Goodnight and GoodbyeRSS 2.0