One thought of you is all it takes

..to leave the rest of the world behind

Fick hem min studentklänning idag..och jag ger upp!! Nu har jag gått och varit nervös för att den ska vara för kort, men den är precis lagom lång.. MEN FÖR LITEN!! Beställde en tröja också och jag tog samma storlek på både tröjan och klänningen och tröjan var FÖR STOR!! De tär helt enkelt så att jag inte ska ha några kläder.. jupps det måste vara så

Hade en massa jag ville skriva om..nyheten om Eddie, lite ESC och så vidare, men jag blev så himla sur nu så jag skiter i det!! Kanske lugnar ner mig till senare och kan skriva om det då :)

Ska se om min mamma vill vakna nu..
Goodnight and Goodbye 

All I went through lead me to you

..so I would do it all over again

Kul när man får ett sms från Mina om att man får betyg i rollspelet. Men jag orkar inte gå iaf! Mina betyg är redan körda så vad spelar det för roll?? Och jag har faktiskt en anledning till att vara hemma..Min mamma är borta idag och imorgon på konferens så nån måste ta hand om allt här hemma, alla djur och så! (är det en anledning eller försöker jag bara förgäves intala mig det??)

Nu blire mat och sen jobb..måste ju känna lite money också:D

Goodnight and Goodbye

Because my heart is yours

..my love is never gone

Fick just riktigt glädjande nyheter från Evelina; NOTIS ÄR FRISK!!
När beskedet igår kom om att det troligen inte gick att rädda honom så var jag på vippen att fälla en liten tår :( och så kommer nu den här nyheten!! Kan bara peka på en sak.. EVELINA ÄR ETT GENI!!
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack

<3<3<3

Tänkte bara passa på att be om ursäkt för alla ändringar på bloggen.. försöker få till det lite snyggt men jag vet inte. Tycke rinte jag lyckas. men lite fler ändringa kommer säkerligen!! Och va inte blyga att berätta vad ni tycker.. både snälla och elaka tankar!! Det är ju ändå ni som ska läsa ;)

Goodnight and Goodbye

I couldn't say it face to face

..and I'm so over it

pust. Då var denna tisdag till ända..eller ja, skoltisdagen iaf!!
Kom in till skolan och körde på med matte, snacka om att min hjärna har kopplat bort allt vad matte heter!! Jag fick till och med slå 3x2 på miniräknaren!! Illa illa
Sen var det långt hål och alla människor var hemma :( men turis hade jag så jag fick hänga på Cicci, Karin och Lisa uppe på samhällskunskapen (y) blev lite att kolla på söta kaniner och hundvalpar ;D funtime
Efter lunchen va Karin hungrig (det var inte så mumsig mat..) så vi gick till lullis.. och vad ser jag?? JO:



HAHA, jag va sååååå nära att gå till kassan och köpa!! :D:D:D

Men men..slut på det roliga! PA-redovisning stod nämligen på schemat och jikes vad nervis det var!! Men det nu är det gjort så jag kan ta en lååååång pust (som i början av inlägget...) Jag, Nathalie och Ylva pratade i kanske 20 minuter, sen fick vi i princip sitta och lyssna på när Violeta berättade om PAt för eleverna ;) men men..vi fick några små frågor ibland så det var ju trevligt (y)

Lite spanska sen..känns ändå rätt okej inför provet. Vi fick göra en diagnos och för en gångs skull kändes det som om jag hade lite koll (bara för det får jag säkert alla fel..:P)
Engelska prov sen som gick...okej?? Mja..det får jag nog säga :)

Kom hem och upptäcker ett paket i brevlådan...AVATAR!! <3<3<3
Funderar på om jag ska gå och kolla lite eller om jag sparar det tills imorgon..hmm
Ikväll är det ju ÄNTLIGEN dags för "Inför Eurovision Song Contest 2010"!! Måste ses :D

Varför är det så svårt??

Goodnight and Goodbye


I don't want to be lost again

vill bara höra en röst, ett ord..
vill bara ta din hand..springa långt härifrån
vill inte sitta i tystnad längre

Talk to me with the words from your heart

This is my dream

...I want to make it really happen

Ibland är det jobbigt att vara lite av en perfektionist..att vilja att det ska vara lite snyggt..att du ska vara där!!
Yes, utskrift av mitt PA är det som gäller (redovisning imorgon) samtidigt som tonerna av årets låtar i ESC dunkar i lurarna :) Violeta berättade om att hon lyssnat igenom alla låtarna och så satt jag där och kände som om jag inte kunde nånting!! Såå, jag var ju tvungen att sätta mig direkt när jag kom hem och lyssna igenom ;) Har kommit lite längre än halvvägs nu..lite kvar.

Har nästan helt bestämt mig för att skita i FN-rollspelet som är i slutet av veckan. Jag orkar ärligt inte och mamma ska vara borta så hon blev glad när jag sa att jag möjligen kunde ta hand om stallet onsdag, torsdag. (y)
Då kan jag spendera onsdagen åt att kolla Avatar också ;) (eller ja..måste åka in på en föreläsning om blyghet på kvällen också)

Fick veta att ÖSK plockade på sig poäng igår..rättare sagt tre stycken!! En andra plats alltså.. not bad guys!! Nu ska real plocka på sig tre poäng som Barcelona tappar också så kan jag inte vara gladare :D:D:D

Goodnight and Goodbye


I don't know how to stop these teardrops

...that drip drop, drip drop

Idag har varit en Eurovision-dag..är jag ledsen?? Oh noooo ;)
Har lyssnat igenom lite fler låtar och ah..det finns ju en del som inte direkt är dåliga!! Tror det blir ett bra år och ujjj vad jag längtar!!! Fick också veta att "Inför ESC 2010" inte drar igång förrens på tisdag!! Hur ska jag överleva det?? Varför ändra så där bara?? Det har alltid varit på måndagar! Ajjjja..det är som det är.

Men iaf.. det var en sak jag ville få ur mig. Vinnaren av Eurovision Song Contest om jag får bestämma! Nu tycker jag faktiskt att det är Azerbaijans tur att ta hem den här tävlingen!! Och det med Safura och den svenska låten "Drip Drop"!! Men varför ska då just de vinna?? Let me tell you...
- Safura vann "Yene Ulduz" som är som svenska Idol. Som den Idol älskande människa jag är så är bara det en anledning till vinst!!
- Safura är den enda artisten i Azerbaijan som kan spela saxofon!! Hur cool är inte det??
- Safura äääälskar "Twilight"-serien och avgudar Robert Pattison! Ja..måste jag säga mer??
- Låten är skriven av Bagge själv!!
- Låten är sjuuukt bra!!
Är ni fortfarande inte övertygade så kan ni ju ta en lyssning och se vad ni tycker ;)



Goodnight and Goodbye

OPA!

...

Nu kommer mitt dåliga minne in här igen..Har jag kagt upp den här videon redan eller inte?? Aja, har jag det så säger jag bara en sak; den kan inte läggas upp för många gånger!! Greklands bidrag till Eurovision!! <3<3<3 Låt mig delge en liten konversation mellan mig och min goda vän Mina;
Jag; " Asså åh..på måndag kanske dom visar Greklands bidrag på 'Inför ESC 2010' och jag ÄLSKAR Greklands bidrag!!"
Mina; " Emma, du älskar alltid Greklands bidrag!!"
Haha, ja det gör jag banne mig!! Men har ni sett dansarna i årets bidrag eller?? Just det..I rest my case ;)



Vill helst inte prata om gårdagen..det hände en liten sak som jag helst bara vill glömma :( men jag kan säga en sak iaf...Vad fn skulle jag göra utan Evelina?? Glad att hon finns :)))

I don't like you, I don't like you, I don't like you

Goodnight and Goodbye

I'm living in a sad, sad world

...but for a while you make me smile

Jag blir galen på riktigt!! Hur glad var jag inte i fredags när allt var över?? Inget mer PA mer än redovisningen. Nu sätter jag på datorn  och ser att den inte sparade sist jag jobbade så jag måste göra om 24 sidor!! Grejen är att jag inte har kvar allting så det blir en aning svårt att skriva ihop det så det blir exakt likadant!! JAG HATAR PA!! Jag hatar allt!! Jag ska bara vara tyst och göra absolut ingenting. Då kanske alla blir nöjda..

Goodnight and Goodbye

Your not what I expected

...but it seemed so good before

Hmmm...jag undrar om inte sängen har blivit lite skönare på sistone. Var iaf en aning svårt att ta sig ur sängen imorse!! Men jag lyckades tillslut och tog mig till skolan gjorde jag också.
BANG!! sa det på kören när jag och Mina körde ihop våra huvuden ;) men men, gjorde lite ont precis då, men det var mest roligt :P
Skrev lite på svenskan innan jag fick total skrivkramp..men men, jag kommer nog igång ordentligt lite senare när jag får tänka lite mer :)
På klassrådet blev det prat om rollspelen... WOW vad jag inte vill gå på det där!! Så säger dom att man ska vara uppklädd och skit också..JAG KANSKE INTE HAR NÅGRA KLÄDER!! suck. apa.
För tredje gången i rad på den här veckan åt jag ute ;) men mja..det är ju mumsigt! Pacos bidde det today med Evelina och Lisa (y)
Latin sen med redovisning och film. lite mysigt sådär :))

Är lite ledsen. Tim åkte ur igår :( men, man ska väl inte hänga läpp för det..jag har ju redan spått i stjärnorna att Lee vinner hela tävlingen! Får väl heja på honom nu då :))



Goodnight and Goodbye

Now listen to me baby

..if you fall for me I'm not easy to please

Jag är världens största klant!! Jag skulle käka lunch hemma innan jag åkte till stan och köpte mat till Evelina eftersom hon inte skulle hinna äta annars...SÅ GLÖMMER JAG ÄTA!! Kollar Higuain klipp, där killen var med typ 5 sekunder! jag är m o b b a d.



ett klipp med dessa två var det ;) Helt ärligt, skulle inte jag passa bäst in mellan dom med min tummen upp?? Höhö, guuuuuuull <3<3<3

Dagen har varit kort, men lång. Hade en lektion, svenska. Hände inte överdrivet mkt på den lektionen, mer än att jag kom på vad jag ska skriva om! Det blir en liten novell om två människor som möts på ett tåg och har två helt olika historier bakom sig. Hmmmm..kan bli bra, ellller total flopp :P
Gick till banken sen och fixade pengar till Madrid (y) sen skulle mormor klippa sig så det var bara och sitta och vänta. Meeen, jag blev lite småkär i hennes frisör ;) En aning snygg, men också en aning gay :( eller ah, mormor har pratat om att han är gay, men han var inte den typiska gaytypen..hmm, en funderare

Hoppas solen kommer tillbaka imorgon, för det här regnet/snön var banne mig inte rolig!! Ta ingen promenad idag för då blir ni blöta!!
Goodnight and Goodbye

When I get older

..I'm will be stronger

Okej, jag kör på innan jag måste fixa in lite ved i huset :)

Dagen har varit trevlig och den västa ever på samma gång..
Matteprov imorse som gick så dåligt så alla IG-barn verkar smarta i jämförelse!! Kunde inte koncentrera mig för fem öre pga näsan som rinner hela tiden! Var tvungen att springa ut ett tag och när jag kom tillbaka stod Birgitta där och fråga vart jag tog vägen. "Ehm..jag var tvungen att snyta mig?"
Hålet sen var heeelt okej. Jag och Mina kollade inför madrid-resan och kom fram till att flyg låter bättre än tåg :) Sen blev det lite mat med fina flickor på alfredos och det var ju inte direkt äckligt om jag säger så! tacos sometime soon again?? Oh yeeeeeeeesssss!
Engelskan sen ska vi nog inte prata om...då tror ni bara att jag är den sämsta som finns ;)

Evelina fick min dator idag och skulle fixa viruset!! Höhö, så går det när man glömmer ;) Ah, men jag trodde bara det var lite och typ ett virus som behövdes fixas, men sen får jag ett sms där människan skriver att hon suttit i flera timmar och hittat 6 virus och har bara gått igenom 37% 
*hosthost* ...upps ;P

Aja, nu tkr jag ni ska ta lite tid till er själva, kanske lyssna på lite chill musik, eller varför inte ta en promenad i det gröna?? :D
Goodnight and Goodbye
 

As life gets harder..

..I get closer to you

Jag kan inte skriva, allt blir så fel. Men jag skriver ändå för att få ur mig ett och annat.

Real vann igår!! :D Higuain blev målskytt <3 Och nu trodde ni att det inte kunde bli bättre, men ack så fel ni hade.. Barcelona spelade lika i sin match = Real är endast 1 poäng under!! Kom igen nu guys och klirra guldet!! :D I would be sooooooo happy

Dagen har varit bra trots huvudet som var.. lite mindre bra. Evelina skulle fixa datorn, men sen glömde vi den :( vi skulle typ ta den imorgon istället.. MEN nu har jag iaf fixat Spotify till mammas dator!! Ihi :DKom just på att jag har engelska att göra och matte att plugga..hmmm, men men. det går nog ändå ;)

Latinlektionen gick lite sådär. Tror jag satt och läste i typ 45 minuter om Herakles och blev inte klar!! Dessutom måste jag berätta om Kung Midas också! Har jag tur så glömmer Violeta om Midas ;) höhö

Inbillar jag mig bara eller är det blickar överallt??

I want to forget but it's so hard when you do such wonderful things

Goodnight and Goodbye

You're going to touch the sky

..before you die

Det här finns inte!! Min förkylning blev bättre, trodde jag..men istället tog den en liten stund för att ladda om. Nu mår jag skit igen och nu har det gått upp i högra ögat!! Mamma gissar typ på ögonfluss :( men men, känns lite bättre idag än det gjorde igår kväll. Trotsar alla baciller och kör på skolan imorgon iaf (y) bästa evelinan skulle försöka hjälpa mig med min dator så jag kan använda den istället för mammas hela tiden ;)

Försöker göra engelskan, men det finns ju typ ingen fakta!! Är det ingen som skriver om mitt ämne?? Liite dålig stil..tycker jag

Just det..jag skrev ju lite om strejken igår! Det blir tydligen ingen..det hade löst sig till viss del så dom kör tydligen på! Höhö, då får Higuain sina pengar ;D gull
När jag ändå pratar om dom bästa så har tydligen en kille på svenska fans siat om att Real vinner ligan!! Wohoo :D och jag kom på att Barca bara behöver spela lika twice medans real vinner every game för att killen ska sia rätt!! Jag håller alla tummar jag kan hitta!! Och ja..vi vet nog alla vem som skulle kunna leda killarna till segern..



Goodnight and Goodbye

Partygirl

No one sees the tears that's fallin'
No one knows your pain
You want to be seen, be heard now
but no one knows who you are

So you think you doing something wrong
And you change every thing that defines you

Cause you wanna be a partygirl
you dance when you're all alone
And your weekness turns into your strength
Yeah, you wanna be the partygirl
so you wipe that tears and show them how it's done




When I cry I cry for both of us

..my pain has no name



MEN BLI IHOP NÅN GÅNG DÅ!! Finns inga som passar så bra ihop så just get on with it!! Det kan väl inte vara så svårt?!

PA inlämnat och klart och jag tror banne mig det gick bra. Fick en klapp på armen och Violeta sa att jag sköt allt bra och att det skulle bli bra med betyget (typ). Hoppas bara inte hon drar ner allting pga min rapport!! Skrev den mellan typ 11 och halv 1 natten till fredag.. ja, ni kan kanske räkna ut själva hur den blev! men men, tummen upp :) Och tydligen ska jag sluta vara så kritisk mot mig själv, allt måste inte vara perfekt för att det ska vara bra..

Har fått grejer som rör Madridresan :D Blir så glad varje gång jag tänker på det! Fick bland annat en karta över Madrid och har pekat ut Bernabeu ;) om jag har riktig tur har inte ligan slutat när vi kommer..allt har ju blivit lite uppskjutet pga strejken (som jag för övrigt hoppas lönar sig, det är bara så fel att de inte får sina löner!!)
På tal om Madrid så såg jag ett klipp med Higuain och i slutet av klippen drog han av ett leende som fick mitt hjärta att smälta!! OMG!! <3<3<3

Måste skriva engelskan nu snart, ska redovisa om musiken på 90-talet på måndag :) kommer bara inte ihåg om det var i usa eller england jag skulle fokusera på..aja, det lööööser sig (y)

Kan också meddela innan inläggets slut att Hurricane med REbound är sjuuuukt BRA!! Man kan inte låta bli att ställa sig upp och dansa loss!!!! wohoo
We can sweep the floors lika a hurricane

Goodnight and Goodbye

This world can be a scary place

...but you're not in it all alone

Tänkte bara tala om  för alla att jag lever. Mår inte på topp just nu. Är sönder stressad av projektarbete och latin och har dragit på mig en förkylning som gör att det är en aning dimmigt i min hjärna just nu. Ingenting går som jag vill just nu!! Min högra hand har fått utstå ett antal smällar idag eftersom alla väggar, dörrar och andra föremål verkar vara sura på den så de slår till den hela tiden! Inte okej...
Sen tror jag att jag lyckats få nåt virus eller nåt på datorn!! :'(  tror dock jag löst det, bara jag inte har uppe msn så är det typ lugnt. eller ah, jag gjorde en ny internetuppladdning, men jag vågar inte riskera nåt så just för tillfälligt kan jag icke nås över msn!!

Jag hoppas allt löser sig, ni är värda allt ni kan få!! Utan er hade min värld fallit samman..

Goodnight and Goodbye


I was so wrong for so long

...I know I should've treated you better

Ja, som alla säkert vet vid det här laget och som ingen Barca-fan har låtit mig glöma så förlorade Real i lördags. 2-0 blev det, vilket enligt mig och de flesta Real-fans tyckte var ett felaktigt resultat. Jag kommer nog aldrig glömma Raúls blick när domarn blåste att hans mål var ogiltigt! Kommer aldrig glömma eftersom jag inte fattar varför han gjorde det, och kommentatorerna fattade nog inte riktigt heller. Jag kommer aldrig glömma eftersom det är troligt att det var kungens sista match. 
En sak lyckades muntra upp mig lite. En intervju med Ramos där han säger att de ska kämpa till döden för att vinna ligan! Jag hoppas de inte kämpar tills de dör, för då kommer jag lägga mig ner i sängen och gråta och aldrig mer resa mig därifrån. Meeen, det kommer nog inte hända! Det räcker med att de kämpar så bra dom kan. (Jag kommer alltid älska dom, vad som än händer...)

Försöker göra lite PA och en sak är ju iaf positiv..fraserna är typ klara! wihooo :) nu har jag bara allt annat kvar, men med plugg nonstop from now on så ska jag nog hinna med det och plugg inför torsdagens latinprov. Har haft ont i halsen hela dagen och huvudet är ju inte på topp..hoppas verkligen jag inte håller på och blir sjuk!! Är nog bara stressen. hoppas jag. verkligen.

Dagen annars? Ja..lite engelska, lite spanska, lite värmeterapi med glass och lite latin. Ganska soft. På spanskan satt vi och kollade Google Maps över Madrid (uj vad coolt det är att man kan göra så det känns som om man går på gatan!!) och evelina blev så avundsjuk så jag tror minsann hon bestämde sig för att komma och hälsa på oss några dagar i sommar (y) 
Latinet var lite mysigt också med sagostund. eller ah, först var det en massa prat om balen och Violeta prata om nån sminkös som kommit till hennes klass förra året och några nappade på det i våran lilla grupp med (y) 

Måste maila Violeta och Kerstin nu. Violeta om tyska fraser som inte är översatta än och Kerstin om Universitetstudierna eftersom det står att jag inte är behörig! Så konstigt..

Goodnight and Goodbye 

All I've ever learned from love

..is how to cry while I smile

Real ligger under just nu och jag är lite rädd att slutresultatet kommer bli så. Sen jag började titta på Clasico så har Real inte vunnit en enda gång! Nästa gång gör jag nåt annat!!
Liten tröst i natten bjussar jag på dock..



Goodnight and Goodbye

Come on and fly with me

..when we make our great escape

Hemma efter att ha bränt ut min hjärna! Helt ärligt tror jag aldrig jag tänkt så mycket på en dag förut i hela mitt 18½ långa liv!! Men det är gjort och det gick bajs. Men men, det drar ju iaf inte ner något så det är ju bra (y)
Hade på mig Realtröjan som uppladdning inför kvällen och för att få lite tur (vilket alltså inte funkade..)
Hoppas på det bästa ikväll iaf, alla spelarna verkar ju vara taggade. Vet att dom gärna vill vinna inte bara för att det är ett steg mot segern (och ojjjj vad grabbarna har kämpat för den det här året!!), utan också för att det är troligt att det är Gutis och Rauls sista Clasico! FRAMÅT REAL KÄMPA FÖR SEGERN!! Gull asså ;)





It's all for you..

   

Tydligen ska dom ha en tyst minut innan matchen för offren i den ryska flygkraschen och sen bär spelarna ett svart "armband" för de som omkom.. fint gjort :)
Just det..om ingen får tag på mig imorgon eller om jag inte blogger eller dyl. så har jag fått hjärtattack under matchen och dött. Tänkte bara förvarna..

Nu blir det att laga mat och sätta på en film och mysa med hundar + katter innan matchen (är man ingen utebrud så är man inte :P)
Goodnight and Goodbye

I knew I wouldn't forget you

..and so I went and let you blow my mind

Då var det klart! Är nu anmäld till Madrid :D 13 juni (på min mammas födelsedag..) drar jag och Mina till Spaniens huvudstad (y) Längtar sjuuuukt mycket!!!

När jag kom till skolan idag upptäckte jag att mina nycklar till skåpet låg i min vinterjacka och jag hade tagit sommarjackan för första gången! Lyckat med tanke på att både matteböckerna och latinböckerna låg i mitt skåp!! Kunde ju ha varit bra att ha dom eftersom jag hade matte idag och har prov nästa vecka i latin + latinredovisning (y) Vääldigt bra jobbat emmapemma ;)

Fick veta också att högskoleprovet börjar 08.30 imorgon och slutar 16.30, innan trodde jag det var mellan 10-13. Inte undra på att Evelina prata om att hon nästan sov igenom sin födelsedagsmiddag senast. Hur ska jag orka Clasico?? Det börjar ju liksom inte förens 22 och slutar vid 00! Till råga på allt så måste jag sätte klockan på söndagmorgonen. suck. MEN, nu slutar jag klagar..måste ju se lite positiva saker också! 

Lite sömn nu kanske?? mmm, I believe soo
Goodnight and Goodbye 

I'm leaving my dreams in your heart

..then it's all up to you what you want to do with them

Jag älskar fredagar och jag älskar när Violeta ställer in våra lektioner :) sovmorgon sovmorgon sovmorgon (y) Åker in till stan om några timmar för att ha lite matte, tror att vi bara ska repetera lite inför provet om 2 veckor..men aja, man kan aldrig vara säker och jag vill inte dra på mig en frånvaro för att jag chansar ;)
Efter mitt kära besök i skolan så tänkte jag styra stegen mot Bibblan och göra PA! Jag menar, om man sitter på stadsbiblioteket så måste man ju jobba..eller? Hmm, jag tänker så iaf :P
Sen var det tänkt att jag skulle dra hem till Mina och vi skulle boka Madrid i sommar (y) men jag vet inte..hennes mamma ville ju vara med så det är typ lite konstigt. Meeeen, det är ju jag och Mina så vi löser det nooog :D

Nu ska jag blåsa håret ;)
Goodnight and Goodbye

He aint the leavin kind

...so don't leave him behind

Varför tröttnar jag direkt jag sätter mig med PA:t?? Det är skumt..och jag kommer aldrig hinna klart i tid, I tell you that much!! Förlorar mig själv i musiken istället, mår lite sådär och då är det alltid lika skönt att bara försvinna bort. 

Fick ett sms förrut:
"Ett brev från CDON.COM är nu inlämnat till Posten och på väg till dig. Mvh Posten."
Ehm...jaha?? Det var ju väldigt intressant att veta. Varför berättar dom det? Det är aldrig nån som smsat förrut när jag fått ett brev! Varför börja nu?

Är så sjukt trött på allt nu, orkar inte mer. Lämna mig ifred istället så slipper jag gå och undra..

Goodnight and Goodbye 

Somehow I can't believe

..that something's gonna happend

Är hemma nu efter lite skola och mat har jag fått i mig (y) kunde banne mig inte bli bättre ;)
Dagen började med Kör som var lite skoj, hihi. Eller ah, det var nog bara jag och Mina som tyckte det var roligt..när vi sjöng sista sången. But I won't tell you more about that :P Men duktiga kan jag säga att vi va iaf, för vi bestämde att vi ska prata Madrid imorgon när hon slutar (y) så när jag slutar (jag slutar typ tjugo i tre och hon slutar halv fem!!) drar jag till bibblan och pluggar PA! Nu taggas det kan jag lova!
Svenska sen med info om hur man anmäler sig till Universitet/Högskola och en massa om jobb och blablabla..eftersom jag är helt inställd på att börja plugga så stängde jag av lite när hon börja prata om alternativen. Dock blev mina val lite svårare efter den lektionen! Kerstin börja prata om nån yrkeshögskola där man fick åka och praktisera i Barcelona!! Hello... Sen blev det ju inte bättre av att Madridmänniskan hördt av sig när jag kom hem och skickat med vilka kurser man kan läsa på engelska, OCH DÄR FANNS MIN DRÖMKURS!! Pengar någon?? Kan ju knappast dra mig ur i sommar nu när Mina är på..hmmmmmm
Klasstiden sen var ju..mysig?? Lite prat om att det bara är 6 veckor kvar för oss innan betygen ska vara klara och sen självklart om studenten. Ja, och tydligen så bestämde vi att vi ska på dansföreställning den 21 april..blev väldigt förvånad när alla var taggade att gå. Brukar klassen vara det?? Nä, nåt var på sniskan där I think!

Haha, när jag kom av bussen stod morfar och väntade med bilen och...vad fn hade han druckit?? Han var helt hyper och satt och sjöng och skratta och jag vet inte vad! (okej, han brukar vara så..men nu hade han lagt i en växel till!!) Aja, rolig är han ;)

Lägger in en video på när Adam var här.. :(  jag vill också träffa honom. (lägg märke till att Eddie är med :P)




Nu ska jag fixa lite PA och kanske försöka leta fram lite Latinböcker eftersom vi ska ha sagostund på måndag och prov på torsdag..

Goodnight and Goodbye

I know that we are young

...but I just can't be with you like this anymore

Då var svenskan avklarad!! Iaf redovisningen om Mello (y) blev ju inte precis jätte lyckat och om jag fick chansen att göra om det skulle jag göra det bums!! Men men, man ska inte haka upp sig på sådana saker ;)
Dagen började iaf med lite finputsning av PowerPointen till just svenskan, innan morfar hämtade mig. Sen åkte ha och jag till sjukhuset där vi skulle vänta på mormor och medans vi väntade så gick vi in på cafét och dog oss varsin smörgås. Haha, näs vi satt där så kom det en tiggare som ville att morfar skulle bidra så han kunde åka till Västerås, medans min morfar satt där och hörde inte vad han sa..ehm, liiite invecklat bidde det. men iaf, tillslut kom mormor och tog sig en smörgås hon med och sen kunde jag åka till skolan och ha min redovisning. (y)

Har försökt göra lite PA, men jag tror jag kört fast. JAG ORKAR INTE!! Hmm..får väl bara bita ihop och kämpa på. Evelinas kompis skickade mig iaf fraserna jag behövde så då var det löst! Lite skönt att bli av med det måste jag säga.. :)

Goodnight and Goodbye

Words can be so hard to trust

..go with what you feel inside

Skulle bara vilja ta ett inlägg och ge tummen upp till några saker..

Tummen upp #1
vill jag ge till en grupp som alltid finns där, genom nöd och lust och allt sånt där. När man sitter i några timmar med Spotify och bra låtar som man bara inte vill sluta lyssna på och sedan måste sluta för man ska göra nåt annat (i mitt fall göra klart i stallet) så tänker man "Äh, jag tar Mp3n, det blir bra det med". Sen lyssnar man igenom låtarna, men orkar inte lyssna igenom alla fullt ut och byter i tron om att nästa ska vara bättre. Tillslut ger man upp och tänker "Jag kan lika gärna stänga av och spela upp nåt i huvudet..". Men då, då kommer dom. Jonas Brothers. När man inte är på humör för de gamla vanliga låtarna så kan man alltid ta på en JB låt. Man tröttnar för fn aldrig!! Hoppas dom tar sitt förnuft tillfånga och tar en tripp Sverige i år :)

Tummen upp #2
Skickade de svenska fraserna till mitt PA till Martina så hon kunde ge dom till Sandro imorgon, men ändå drog det ihop sig i magen och jag fasa att han inte skulle vara så snabb och så skulle det bli försent..Men då dyker Evelina upp som från ingenstans och frågar om hon ska prata med sin rumänska kompis. EH, JAAAAA TACK!!!! Evelinas kompis sen var jätte trevlig och hon skulle maila tillbaka dom imorgon! ThankyouThankyouThankyou :)

Tummen upp #3
går till min mamma som trotsar att hon har ont och är glad och positiv iaf = jag blir glad och positiv!! Och sen bestämmer hon att eftersom min morfar ska in och hämta min mormor på vårdcentralen så kan han skjusa in mig till skolan och så kan vi gå och fika (för mig, äta lunch) innan. Aww, jag gillar min morfar..han är så söt ;) Och så ska min mormor betala min studentklänning, ihi :D

Tummen upp #4
går till Tim Urban som valde att sjunga Apologize i American Idol!! Åhh, säsongens sötast väljer världens bästa <3 Sen ger jag denna tumme till en av förra årets fyra, Allison Iraheta, som har precis sån frisyr jag vill ha! Frisören nästa (..eller ja, nån gång innan studenten iaf :P)



jupps, kan man skriva ut och ta med?? Eller ah, vi skippar nog hårförlängningen..annars skriker min plånbok ;)

Till sist vill jag bara ge lite sympati till världens bästa stora syster som började jobba vid 7 imorse och slutade klockan 17!! :( liiiiite jobbigt kanske?? Aja, jag tycker lite synd om henne bara...

Men nu blir det svenska plugg och ett
Goodnight and Goodbye

What about now

..and what about today??

Hej, jag heter Emma och jag bestämde mig för att ha med fraser i mitt projektarbete, sen önskade jag Violeta som handledare. Nu sitter jag här och ska skriva ihop allt och när jag har gjort framsida, innehåll, skrivit lite om ESC och översatt fraser till 4 länder så har jag sammanlagt 13 sidor, då ska jag också lägga till 9 språk att översätta fraser till, 12 recept, 12 låtar och källor. Mitt liv suger just nu

Goodnight and Goodbye

You gonna find

..this heart of mine

YES!! första riktiga sovmorgonen idag på det här lovet!! sååååååå sköööööönt :) men dock så är drömmar lite konstiga..ska inte riktigt gå in på vad jag drömde inatt ;)

Ska försöka få lite saker gjorda idag tänkte jag. Mamma är på jobbet typ hela dagen så jag får ta och göra stallet (fast hon var lite gullig innan hon åkte och gjorde en del..) och sen är det svenskan och PA som gäller! Redovisning imorgon så det är bara att putsa lite på den och sen är det ju lite kris med projektarbetet. Vet inte HUR jag ska lyckas bli klar i tid!! men men, det brukar ju lösa sig så jag hoppas det gör det nu med (y)

Och ah, det kan ju vara nån som läser det här ikväll så
Goodnight and Goodbye

Does that make me crazy

..I don't know

Har sagt hej då till min syster för den här gången nu. Det dröjer ju inte jätte länge innan hon kommer tillbaka, men iaf :)

Sitter nu och försöker få ihop allt till mitt projektarbete. Eftersom tryckeriet inte verkar vilja ringa tillbaka så måste jag ju försöka fixa det på nåt annat sett. Mamma skulle kolla med en människa om jag kunde plasta in hos henne så får jag försöka själv. Layouten blir ju inte världsbäst precis, men det finns inte så mycket att göra åt..

Goodnight and Goodbye


Go on and take a bow

...cause you've taken what's left here

Det är helt otroligt hur humöret kan svänga på en dag. När jag vaknade var jag jätte ledsen för jag drömt världens sorgligaste dröm. Real vann en jätte viktig match, tror dom vann hela ligan och jag var där!! Sen när vi skulle gå därifrån stod det män med pistoler och bomber och hotade oss och sen gick allt utför. Jag vaknade innan dom hunnit utplåna hela Madrid.. :(
Sen blev jag lite glad under dagen av nån anledning bara för att det skulle vända när jag satte på datorn och kollade runt lite. Men jag skakade lite snabbt av det genom att gå in på min favorit sida :) Blir alltid lika glad (förutom när dom förlorar..)

Har tänkt lite och har nog bestämt mig för att ge upp ösk iaf fram till sommaren. Måste verkligen spara pengar fram till studenten. Måste ju köpa klänning och ha kvar till flaket. Min mormor skulle typ betala klänningen men jag vet inte..hon är ju som hon är just nu och jag hatar att fråga människor om saker, SPECIELLT om pengar!!

Real vann just matchen mot Racing Santander och därmed fortfarande på samma poäng som Barcelona inför El Clasico :D Deeet är tummen upp (y)

Goodnight and Goodbye

I wish you were here

..then I would tell you how much I love you

Har märkt att jag är lite dålig på att blogga så här i påsk..fy skäms på mig!! Men men, därför satte jag mig i ett mörkt rum med en dator och ger er detta inlägg, allt i ett enda syfta..att säga GLAD PÅSK!!
Ska iväg till mormor och morfar och äta lite snart så jag måste springa in i duschen..men jag kan berätta en liten rolig grej innan jag går; Idag är det VÅÅÅÅÅÅR!! Vi satt ute för första gången så nu banne mig är det slut på den här låånga vintern! Nu taggar vi studenten och sommar :D

Goodnight and Goodbye



RSS 2.0