31 december 2011



Sista dagen på året nu. Snart är det 2012. Snart, snart, snart. Jag vet ej hur ni spenderar sista dagen på ett inte alls så dåligt år, men jag kommer iaf sitta på bio med min kära mor och syster samt äta mumsig Kinamat från det stället vi upptäckt för inte såååå länge sen. Inte helt fel.
Vad ni än gör och hur erat år än sett ut så vill jag önska alla ett Gott Nytt År och hoppas 2012 blir så mycket bättre än 2011. Då kommer det bli helt fantastiskt. 

Goodnight and Goodbye

Even when time make your heart break


Kära vänner!

Det är bra att ha er. Ni betyder mycket. Just nu sitter jag och skriver, skriver och åter skriver på mitt treatment. Hela tiden har jag tänkt att det handlar om kärleken till något som gör att livet blir lite bättre, i detta och i mitt fall Real Madrid. För er kanske något annat sportlag, eller något helt annat. Jag skrev just ner en ny scen som jag inte haft förut när det plötsligt slog mig att det inte är det enda jag vill föra fram med mitt manus. Denna scenen var om vänskap. Nästan allt som kan skita sig skiter sig i denna scen, men det slutar med att de alla tre skrattar tillsammans i slutet. De bryr sig om varandra och de är det bästa i varandras liv. Vänskap. Helt plötsligt känner jag att just vänskapen blir bortglömd bland allt annat och att den kanske inte värdesätts så högt, åtminstone inte i mitt liv. Med det är en fin sak. Näst till kärleken. Plötsligt fick alltså mitt manus en helt ny mening också; att gen vänskapen ett nytt ansikte. För den är viktig. Även om den ofta tas för given. Gör inte det...

Nu när jag berättat det kan jag återgå till pluggandet i allmänt och lite smått & gott. Igår hade jag helt kört fast i mitt treatment och kände att det aldrig skulle gå att fixa. Idag släppte allt och jag har hela akt 1 plus början på akt 2 klar. Dock skrev jag en del som skönlitteratur och då lär mitt betyg falla lite om jag säger så. Dock har jag skrivit i kladden så jag får nog ändra lite då jag skriver in det i det rätta dokumentet sen. Åh vad bra det känns när det lossnar! Nu är jag dock fast lite igen och vet inte hur jag ska fortsätta. Därför tänkte jag skriva lite tenta nu. Jag har ju ganska bra koll på det jag ska skriva så jag borde liksom kunna bara skriva och sedan lägga in lite till boken vi ska ha senare när jag vet mer vad jag kan leta efter liksom. Mitt problem med tentan är ju bara det här att jag ska skriva om fantasy och en del av fantasy är ju att det allt som oftast inte är endast en film. Ta Härskarringen till exempel, där är det tre filmer. Hmm. Men jag får kanske förklara mig lite i tentan så går det nog. Jag hoppas...

Jag kan avslöja också att min bokhylla jag skrev om nu ser bättre ut. Jag tycker det blev lite hemtrevligt. Helt på topp är det inte, men jag kan leva med det ; ) Bild kommer senare. Hmmm, jag undrar hur många bilder jag utlovat, men aldrig lagt upp... Haha. Men det kommer...snart.

Goodnight and Goodbye

30 december 2011



Nästan sista dagen på året. Endast en dag kvar hörrni. Det gick fort - 2011. Mycket har hänt och jag bär med mig allting i hjärtat när nästa år börjar. Idag får ni en jullåt på min lista som jag känner får bli en liten avrundning. Ni vet väl vid det här laget om min kärlek till Ryan Tedder och hans sinne för musik. Mannen ÄR musik i mina ögon och öron. Hans röst är en skänk från ovan. Nu har de även släppt en jullåt, vilken självklart blev en nummer ett för mig. Nu bjuder jag på den här till er. Kram på er!

Goodnight and Goodbye

29 december 2011



Ingen lista 2011 utan min nya favorit Robin. Inte långt kvar nu innan skivan med hans låtar från Idol kommer hem i brevlådan och snart kommer även hans egna skiva. Åh, längtar. Robin själv befinner sig i Örebro idag och signerar men utan mig där. Jag väntar. Förhoppningsvis kommer han tillbaka själv och kan signera sitt album. Jag hoppas <3

Goodnight and Goodbye

When you do what you want

Jag är lite delad. Igår hittade jag en bokhylla för 200 kronor som var svart. Den var nedsatt med hela 600 kronor så jag åkte dit och köpte den idag. Suuuuperfin. Jag blev glad. Sen packade jag upp den och tycker nu den blev på tok för stor för att vara fin i min lilla lägenhet. Jag ska dock ge den en chans till. Då jag ska köra in mamma imorgon till jobbet och ta ett träningspass på gymmet tänkte jag kika in i lägenheten och kolla. Egentligen fattar jag inte varför jag inte bor där nu i mellandagarna. Haha, men aja håller man på traditioner så gör man. Hoppas bara att den ser bättre ut imorgon. Och när jag flyttat tavlorna och postrarna lite. 

Får jag bara säga en sak? Jag älskar att skriva manus! Just nu sitter jag och försöker pussla ihop alla scener så de får en betydelse samt försöker ge allting en mening. Just när jag trodde jag hade fått till en akt ett som var riktigt bra så fick jag tillbaka ett mail som jag mailat med frågor. Det visade sig att jag kanske måste ändra lite för att få det mer trovärdigt. Nu vet jag absolut inte hur jag ska lösa det. APA! Men men, trots denna motgång tycker jag det är sjukt roligt. Det är väl bra? Stressen kommer nog snart och då är jag inte lika glad i det. Haha, det brukar vara så ; ) Vi får seeee. Just nu och sen en tid tillbaka så älskar jag det iaf. 

Imorgon är det mellandagsrea i stan samt bio. Film är ej bestämt än. Blir nog bra vilken det än blir. Yes. Bra. Höhö.

Goodnight and Goodbye

28 december 2011



Andreas Carlsson sitter och skriver på sin blogg om detta band som kommer ta världen med storm. Jag tror honom. Jag tycker grabbarna är riktigt bra. De och Andreas är tydligen och spelar in albumet just nu och det ser jag verkligen fram emot. Verkar vara blandat med musikstilar i gruppen...I like it.
Anledningen till att dessa får entra min lista är just för Andreas. Det var ju faktiskt 2011, även om det känns som betydligt längre sen, som jag träffade människan hemma hos Mina. Det var en trevlig dag. Först klarade jag uppkörningen till körkortet och sedan träffade jag honom och fick mig en kick av råd om hur jag ska uppfylla min dröm. Det var Mina som skulle få, men även jag fick ju ta del av detta. Många av de råd Mina fick kunde även jag ta till mig. Utan att tveka kan jag säga att det var en utav de bättre dagarna i mitt liv.

Goodnight and Goodbye

27 december 2011



Tjejen som varit med och skrivit ett antal stora och riktigt bra låtar har gått och fått sig en egen solokarriär. Me like. Det är allt jag säger ; )

Goodnight and Goodbye

Cold as Ice

Jul, jul, strålande jul. Nu är den ändå slut. Annandagen har snart slagit sitt sista slag och det är mellandagarna. Nyår väntar runt hörnet. 2011 över och 2012 får sin början. Frågor hänger i luften. Ska jorden nu gå under eller ska den återigen hålla sig på fötter ännu ett år? Ja, vi får vänta och se. Själv har jag mina funderingar över hur jag ska spendera mellandagarna. Just nu lutar det väldigt mycket åt att jag stannar ute på landet med familjen. Mysigt liksom. Mellandagarna hör till julen och nyår på något sätt. Varför bryta allt det när man inte bryter traditioner runt jul? Hmmm. Samtidigt skulle jag behöva en stund på gymmet efter all mumsig mat. Men ja...det går ju allt att ta bilen ; ) höhö. 

Igår kom Johan och AnnaLena hit så vi har haft det mysigt med mat och trevligt sällskap. Idag fick jag och Ia varsin julklapp då vi nu båda flyttat. Jag fick en helt sjukt fin skål som jag redan är kär i plus en påse Dumlesnacks. Mums! Affären som hade skålen, som för övrigt ingick i en serie, finns tydligen bara i Göteborg och Jönköping. Jag planerar dock att kolla efter en hemsida. Vill ha mer ur den serien. Som sagt, jag älskade verkligen skålen. Bild kommer senare ; )
Imorgon är det mellandagsrea som gäller. Efter att ha läst att ett antal människor varit ute idag och varit allt annat än själva fasar jag lite inför morgondagen. Mina förhoppningar är dock att de flesta var där idag och kanske är på jobbet en stund imorgon. Optimistiskt - jag vet. Vi får se, men det ska nog gå ändå. Vi tänkte liksom inte vara där så länge : )

Oh, idag kan man lyssna på Adams nya singel, Better than I know myself, på Spotify. Repeat för min del kan jag säga. Låten lade jag in på min lista, men den verkar ha försvunnit. Hela den dagen verkar ha försvunnit. Känner ni igen att jag haft den uppe? Kanske tryckte på fel knapp...Hmmm. Bäst är den iaf!! : )

Goodnight and Goodbye

26 december 2011



Den absolut första Idolvinnaren EVER har självklart en plats på min lista om hon kommer med något nytt. Jag gillar hennes sound liksom, det är lite speciellt samtidigt som det låter precis som allt annat. Haha. Men det är väl så det ska vara antar jag. De ska låta som allt annat inom en viss genre men måste ha en egen touch för att vara sin egen. Aja, bra tycker jag alltså att det är iaf. Punkt ; )

Goodnight and Goodbye

25 december 2011



Trots att vi är mitt uppe i julen har jag känslan av att den tog slut för länge sen...eller aldrig börjat. Därför får ni tyvärr inget julit idag. Istället blir den en video som jag ler till när den är slut. I början ser den kanske inte så mycket ut för världen, men den slutar lite oväntat vilket då får mig att le. Vi tar den för juldagen. Hoppas ni har det bäst hörrni! : )

Goodnight and Goodbye

24 december 2011



GOD JUL!!

Åh, hoppas ni alla har en dag full med familj, god mat och mys. Och om ni inte ser detta förrens "dagen efter" så hoppas jag ni hade en dag full med det där. 
Dagens klipp är en låt som kom förra året, men då det gått och blivit min absoluta favorit jullåt så får den stå för denna dagen. Denna låt har faktiskt inspirerat till en idé till ett manus som jag har. Får se hur det blir med det. Den där julkänslan jag har pratar om - den kommer med den här låten. Gå nu och myyyyyyys resten av dagen och njut av årets jul. Vem vet vad som händer nästa år.. : )

Goodnight and Goodbye

Feliz Navidad



En video där presidenten, tränaren och lagkaptenerna tillsammans pratar om julen och hur det gr för laget samt en video där dessa även önskar alla Madridistas en God Jul finns nu ute på Reals hemsida. Att se videon fick den där lågan jag alltid känner när jag ser dom att tändas. Båda mina pojkar är ju lagkaptener nu. Det är ju helt galet att man kan älska några så sjukt mycket, speciellt när man aldrig personligen har träffat dom. Nu när hälsningen har kommit känns det som att det går att fira jul utan några problem. Det lilla som fattades har landat. Jag vet att det låter skumt för de flesta, men jag är säker på att alla har något av det lilla extra i livet som gör att leendet tar sig den där extra lilla biten upp. För mig är det verkligen Real. Jag kan inte understryka det tillräckligt många gånger. De där ljusglimtarna i livet är guld värda. Min glimt är mina pojkar <3

Goodnight and Goodbye

Before the storm

Dagen före dagen idag då. Jag har verkligen noll julkänsla. Vad händer med världen? Jag trodde verkligen att den där speciella känslan som kommer varje år skulle komma när jag återigen återvände hem till landet. Icke. Det känns som minst en månad kvar till julafton. En månad kvar till familjen återigen samlas för att mysa och rå om varandra. Men det är inte en månad kvar. Det är imorgon. It's Christmas time...

Jag är ju så smart så trots att jag vänt upp och ner på hela lägenheten så lyckades jag inte hitta Ias julklapp. En suck. Det ledde till att jag fick tänka om en smula och köpa något annat när mamma kom och hämtade mig förut. Jag tänker inte riktigt skriva vad det var jag tänkte ge henne och vad det är jag har bytt till för trots att jag tvivlar starkt så kan det faktiskt vara så att människan klickar in här på bloggen och kollar innan julklappsöppningen. Om det är så så IA FY!!! Haha. Jag är hemlig som en....mja, något som är hemligt ; )

Just det ja! Filmen igår. Den var bra. Om ni har sett den första filmen så tänk allt det gånger typ fem så får ni denna film (Sherlock Holmes: A game of Shadows). Jag älskar som sagt Junior. Det ändrades absolut inte efter att jag sett den här filmen. Helt klart något som kommer inhandlas då den kommer ut på DVD. Punkt. Kan berätta också att två av mina gamla jobbarkompisar från i somras var där och kollade på filmen också. Haha. Självklart de två söta killarna. Jag hade precis kommit över min lilla kärlek på den ena av dom när de nu plötsligt dök upp. Turis att det var typ fullt i salongen så det aldrig blev tillfälle för ett "Hej!" för då hade jag banne mig varit lost igen ; ) Nu tror jag att jag klarade mig...med en stor betoning på tror! Haha. Så kan det gåååååå. BTW! De har samlarmuggar med Alvin och gänget nu på bion. Självklart blev det en sån för mig! MIHI. Jag älskar de där samlarmuggarna. Så fiiiiiina.

Goodnight and Goodbye

23 december 2011



Så här dagen före självaste julafton ska det ju enligt tradition vara uppesittarkväll och allmänt mys. Egentligen tror jag att just 23:e är den bästa dagen då allt är perfekt och man bara sitter och väntar in julen. Sen händer liksom allt så snabbt. I min kalender vill jag denna dag ge er återigen de söta änglarna som gör att en flicka som jag börjar inse att det kanske inte är så dumt med barn ändå. När mamma såg dom första gången utbrast hon till mig att hon ville ha en Sophia Grace och menade att jag skulle skaffa mig en så hon kunde bli mormor. Haha. Var något med att jag heter Sofia i mellannamn så det skulle vara helt perfekt. Ojojoj, min mamma vet vad hon vill, det måste jag säga. 
Om ni tittade på det tidigare klippet med dessa två så kan jag säga att det är INTE samma klipp. Detta är då de återvänder till Ellen. (SPOILER!) Bland annat berättar Sophia Grace om hur hennes pappa drack champagne ute på restaurangen efter förra gången. Haha. Blir lite prat om kändisskapet och så också. GOSH! Jag vill bara krama dom. PUSS!

Goodnight and Goodbye

Sherlock Holmes: A Game of Shadows


21.30 ikväll är det dags. Mina följer med mig, och gissa om jag blev glad. Mihi. Vet inte varför jag så gärna vill se den. Det är skumt ska ni veta. Men men, nu ska jag ju få se den iaf. Det jag hört om den är att den inte ska vara lika bra som den första. Nu brukar det ju vara så att jag är en sån som gillar uppföljare mer än de första, vilket jag verkar vara den enda som gör. Haha. Men så är det, så jag har mina förhoppningar kvar. Junior (som jag kallar honom för jag gämt glömmer hans namn, men ni vet han Robert blabla Junior...han som spelar Holmes!) är sjukt rolig i typ allt jag sett med honom och så även som Holmes. Som sagt, jag är positiv. Undrar om jag ska ta och käka lite innan jag åker in? Hmmm, kan vara bra. 

Goodnight and Goodbye

22 december 2011



Denna dag är det dags för Mohombi, eller som han också kallas; människan som tar Ramos till Sverige. Haha. Eftersom han just tog Ramos hit till vårt vackra land så är han en självklarhet i min lista. Dessutom absolut älskar jag denna låt. Jag älskar Zombie, men har länge vilat höra den lite mer uppdaterad. Nu tar denna människa refrängen, ändrar lite och kör en egen modern låt. I love it!

Goodnight and Goodbye

Like a star


Skivkontrakt. Låter bra. Inte vilket skivbolag som helst heller, nämligen Lionheart Music Group. Vad betyder nu detta och varför är jag så glad över det (utöver att jag kommer få höra egna låtar av människan)? Jo, detta är ett bolag som är känt för att medverka i Melodifestivalen så de utesluter absolut inte en medverkan för Robin i framtiden. Som sagt, inte helt fel. Jag är glad : )

Kan berätta också att Robin kommer befinna sig i Örebro för att signera den 29:e december. Jag är lite taggad på att gå faktiskt. Men jag vet inte...får se. Haha.
Kommande skiva med låtar från Idol är nu bokad. Tror den kommer den fjärde januari. Längtar redan <3

Goodnight and Goodbye

Someone like you


Det blir självklart mycket Ramos och Higuain här när jag pratar om Real och det för att det är dom jag har närmast hjärtat. MEN, det finns ju andra spelare i världens bästa lag också. En utav dom växer sig allt starkare i mina ögon och han är allt där och nosar i hasorna på de två favoriterna. Callejón. Hur bra är han inte? Tror knappt inte han kan springa ut på planen utan att sätta bollen i nätet. I gårdagens match (Där Real vann med 5-1) gjorde han två utav målen. Han är en spelare man absolut inte får glömma. Jag är glad att han har kommit till vårt lag, han platsar hos oss. Jag får Realvibbar av honom. En favorit att se efter helt enkelt... : )

Goodnight and Goodbye

When you see me now

Eftersom Christo är snällaste läraren man kan ha så fick vi sluta x-antal timmar tidigare (det är ju ändå juuuuul) och jag kan sätta mig ner och skriva detta lilla inlägg. När vi klev in i klasrummet idag hade Christo redan varit där tidigare och fixat så borden stod i en fin ring och det låg 6 clementiner på varje bord (3 till varje person alltså!) plus två förpackningar pepparkakor. Julstämning blev det allt trots seminariet. När vi skulle sätta oss satte sig inte Christo där lärarna borde sitta utan jag lyckades hamna där istället vilket fick honom att utbrista i glädje att nu blev det ju perfekt om jag tog över. Haha, NOT! Nu hade vi ju lämnat fantasy. Men ja, han är lite söt ; )
På tal om skola så fick vi presenterat för oss vad det är tänkt vi ska göra med hemtentan. Tydligen ska vi välja två filmer ur en och samma genre och sedan jämföra dom och utgå från boken. Det hela är tänkt att det ska vara anonymt, men det finns ju inte en chans på miljonen att han inte kommer veta vilken som är min. Visst kan jag välja en annan genre än fantasy, men när jag nu får chansen måste ajg ju ta den! Ellerrrrr? höhö

Eftersom vi som sagt fick sluta en massa tidigare funderar jag på om jag skulle ta och städa lite här hemma. Se till så allt är lite snyggare till jul och så. Jag måste liksom få klart! Får se om jag orkar när jag slutat skriva...

Imorgon tänkte jag försöka åka upp mot stan och köpa nya jeans och lite fotopapper. Sen vill jag så hemskt gärna se nya Sherlock Holmes filmen då, men jag får se om det finns någon som vill följa med mig. Just nu är inte det klart. Eventuellt kanske jag får gå själv? Det är en person i min klass som sa att han ofta går och ser filmer själv och tycker det är ganska skönt. Jag kanske får köra på det? Vet dock inte om jag har psyket till att sitta där helt själv...men men, vi får se : )

Goodnight and Goodbye

21 december 2011



Det känns som om detta kommer vara nårgon som kommer igen nästa år. Kanske en annan trailer, för det lär ju liksom komma en till? Hmm. Men det här är alltså första trailern och jag är kär. Jackson har verkligen behållt samma känsla som i Härskarringen-triologin. Att det är samma låt med också gör ju att stämningen blir exakt samma. Undrar hur många Oscar det blir för denna nästa år? What say you? BTW, är det bara jag som får vibbar av när Aragorn sjunger precis i slutet på konungens återkomst när dvärgen börjar sjunga? Först var jag helt hundra på att det var Aragorn som sjöng. Haha ; )
Sen älskar jag att Aidan är med redan i trailern (dvärg nummer två i presentationen av dvärgar!). Ser verkligen fram emot att se honom i den här filmen. Åh, den kommer vara så bra <3 Gissa om jag kommer sitta och vänta för att få biljetter på premiären! Awwww

Goodnight and Goodbye

When it feels so hard to breathe


Idag har varit en bland dag. Den har ju inte varit den bästa på länge samtidigt som den inte varit särskilt dålig heller. Helt okej och lite bättre. På dagens föreläsning tog vi upp tre saker; filmcensur, förtexter och fantasy. De två första var lite intressant, men jag hoppade inte högt över klippen. På den första scenen visade han ju självklart de scener som blivit bortcensurerade förut och ni kan ju själva tänka er att jag inte var för glad för det. Nej, titta bort blev det för min del. Förtexterna var ju inte särskilt läskiga, men då han visade endast förtexter av en person och inte flera olika så blev det ju nästan samma sak hela tiden. Lite tråkigt kanske.
Sen kom ju det jag väntat hela kursen på. Fantasy. Haha, Christo tjatade typ hela dagen på att jag borde hålla i den delen istället. Ehmmmmmm. Jag hade ju gärna gjort det, men gärna med lite försprång! Kunnat valt egna klipp och så, inte för det var några fel på hans klipp. Ah, lite gullig är han allt. Jag fick dock två uppenbarelser trots att det var väldigt lite kring min favort genre. Den första var att jag verkligen vill läsa på avancerad nivå en extra termin efter jag tagit min examen så jag kan skriva en uppsats om just fantasy. Min C-uppsats ska jag ju skriva om filmmusik tillsammans med Beatrice som en fördjupning på vår B-uppsats. Åh, jag vill skriva nuuuuuuu : D Aja, andra uppenbarelsen var att jag ju inte alls måste flytta till L.A för att försöka klara mig (eftersom det är den typen av film, och inte svensk film, jag vill göra). Jag som oroat mig. Nej, jag vill inte dit! Det är till England jag ska. Det är där fantasyn är som starkast. Kolla bara på de flesta fantasyfilmer, det är England. Exempel är ju självklart Harry Potter, Narnia och Stardust (alla filmer togs upp på föreläsningen...och är riktigt bra om du frågar mig : P). Inte för att man kommer komma in i den branchen, men jag behöver iaf inte fundera över L.A längre ; ) Haha, jag ska nog iförsig vara glad om jag får något i Sverige! Men ni vet, Dream Big... : )

Nu ska jag se om jag kan skriva lite treatment. Jag fattar inte alls manuset så jag hoppar det! Jag har ju läst halva och är helt hundra på det andra. Detta ska nog gå. I hope. Ehehe.

Goodnight and Goodbye

20 december 2011



Jag sa ju att han skulle dyka upp igen. Jag kom på en massa som jag ville lägga upp och kom på att jag aldrig skulle få plats med allt, men eftersom jag har lovat så fick det bli ännu en med Joe. Men det är det värt, alla gånger. 
Låten är ju helt fantastiskt, eller vad säger ni? Den går lätt att ha på repeat utan att den blir helt uttjatad! MIHI

Goodnight and Goodbye

...the rest will follow



Jag skrev ett helt inlägg som jag skulle posta, men det försvann och nu orkar jag inte skriva om det. Hmmm. Jag kör Real istället... ; )

Ramos är skadad : ( Tydligen drog han på sig någon skada i benet i matchen mot Sevilla. Kanske bra att jag inte såg matchen för då hade jag blivit så sjukt orolig! Jag hoppas dock han blir bättre snart. Han får vila upp sig över jul : )

Higuain ska ej vara med och spela imorgon. Tror jag. Han skrev på sin twitter att han kommit till Argentina och träffat familien. Han skrev också hur fint det var att återvända dit. Jag vill åka dit. För att liksom se. Enligt Higuain är det väldigt likt Madrid och då lär jag ju älska det! Eller? Hmm. Får skriva upp det på min "vill åka till"-lista. 

Till sist vill jag bara ta detta ögonblick och säga Grattis på Födelsedagen till vår egen fransman; Benzema. 24 år idag : )

Goodnight and Goodbye


19 december 2011



Jag hörde denna för första gången idag och den har ju nyss släppts så dem är nästan rykande färsk. Ursäkta att det endast är musik och inte direkt någon video, men ni förstår säkert själva att jag var TVUNGEN att ha med den. Ny musik uppskattas alltid, speciellt om den kommer från en viss Adam. Självklart sitter jag här med gåshud när jag hör den. Albumet kommer i mars 2012, alltså något att se fram emot med nästa år. Ett besök till i Sverige där det inte är iskallt och biljetter bokade lite tidigare kan vi ju hålla tummarna för att det blir också. Jag vill se en hel konsert utan att behöva oroa mig för busstider. Trots failandet på allt runt omkring förra året var det helt guld att få se honom live. Again please!

Goodnight and Goodbye

Little black box


Jag gillar Paul Rudd. Han är en av de skådespelare jag gillar mest. Han är bra. Men måste han göra filmer som är mindre bra. Jag köpte en film för någon vecka sen, How do you know, mestadels för att han är med i den. Den är dock inte så bra. Helt okej, men inte mer än så. Jag vill se en film där han lyser, en film där gåshuden är ett faktum när man ser på den. Aja, jag får fortsätta leta efter den där filmen med honom. Han har ju gjort en del ;)

Idag var jag och la familia över till Marieberg och handlade lite julklappar. Jag blev nöjd. Två dörrmattor för 10 kronor stycke bidde det med, en bra köp enligt mig. Jag planerar ju att se om jag hittar en i Madrid, men jag kan ju inte vänta så länge. Blev genast lite mysigare när de två mattorna kom på plats. En riktig matta att lägga över där sladdarna ligger vore toppen också. Lite mer postrar har kommit upp, samt lite annat krims krams. Det känns inte helt fel kan jag säga. Har börjat planerat för väggarna också. det kommer bli bra. Riktigt bra. Topp.

På torsdag kanske det blir bio för att se den nya Sherlock Holmes filmen. Jag såg den första nu i helgen och gillade den. Ska bli intressant att se numero dos på bio. Håller tummarna för att det blir av.

Goodnight and Goodbye

18 december 2011



När jag satt här och funderade kom jag på att det är fjärde säsongen jag följer Real och första som ÄKTA Madridista. I och med att de vann sin match igår och tog ledningen inför årsskiftet samt att jag idag köpte en ny Realposter kände jag att detta klipp passade väldigt bra just idag. Jag får gåshud när jag ser det. Så fint och det speglar vad det är att vara Madridista på ett bra sätt enligt mig. Det blir mycket Real nu känner jag, men det är det banne mig värt. Dom är ju liksom jag, eller hur var det nu? We are you.

Goodnight and Goodbye

Make believing is hard alone

Jag måste berätta om en dröm jag hade natten till gårdagen. Haha. Jag dör. Det var matchdag och dags för Real att spela mot Sevilla (som de ska idag). Mourinho hade druckit lite för mycket och var aningen full. Jag var där och var den som fick ta hand om honom för att han inte skulle bli utvisad och skämma ut hela laget och alla Madridistas (bland annat mig själv!). Ingen annan verkade inse hur illa detta var. När jag fått honom till sin plats var jag tvungen att få någon som satt där och inte skulle spela från start att ta över efter mig då jag inte fick sitta med där. Ingen ville lyssna. Den enda jag fick kontakt med var Higuain. Han lyssnade och förstod, vilket var konstigt då jag pratade svenska och han spanska. Haha men men, vi förstod varandra perfekt. Hmmm, ah och han var självklart mer perfekt i min dröm än han är i verkligheten vilket är himlans svårt. Det var fint. Gull.
Drömmen fortsatte sen, men då var jag här i Örebro och såg matchen. På storskärmen visade de då ett reportage om Ramos gjort av Anna Brolin. De visade hur de sprang runt under kvällstid på en upplyst fotbollsplan i slowmotion. Haha. I bakgrunden berättade några kommentatorer om hur Anna inte alls gillat Ramos innan hon träffade honom och insåg att han var den mysigaste människan på denna jord. Aw. Haha, drömmar är roliga ; )

Igår var det tänkt att jag skulle träna lite och skriva klart mina analysuppgift. Det gick inte som planerat. Istället åkte jag med Ia, mormor & morfar för att käka lite lunch och sedan fortsätta hemhem och sitta där för att skriva klart analysen. Först när det var en kvart kvar till inlämning kom jag på exakt hur jag ville fördjupa mig i uppgiften och skulle få ihop det så det skulle bli sjukt bra. Dock hann jag ju inte fixa det då eftersom Oliver i torsdags förklarade att han skulle sitta på blackboard och övervaka att alla analyser kom in. Haha. GOSH! Självklart var han inte seriös, men jag ville allt ha in den i tid. Nu blev den för kort och inte alls någon fördjupning i det hela. Jag bara upprepade i stort samma mening hela tiden. Usch vad missnöjd jag är! Och så kommer Oliver sitta och gå igenom det inför alla i gruppen jag hamnar i. Dööööööö nu liksom. Av någon anledning är jag helt hundra på att Oliver är super sträng och kommer total såga allt jag gör. Både min analys och mitt manus. Jag vill bara försvinna genom marken bort, bort, bort.  Vi får se. Det kanske går. Hmm. Får oroa mig EFTER jul och nyår. En sak i taget. 

62 sidor lästa av manuset till Juno, som jag för övrigt såg filmen för första gången igår. En Oscar för manus. Helt okej enligt mig. Det känns verkligen som att jag ligger i bra tid inför seminariet på onsdag. Tror banne mig jag hinner med sista Lösnummermötet innan jul på måndag. GULD!

Goodnight and Goodbye

17 december 2011



Jag kommer ihåg när den senaste skiva med denna låten släpptes. Jag hade precis fått skivan och lyssnat på den hela vägen till jobbet. När jag sen stod vid en kopiator hörde jag någon spela skivan på sitt kontor. Haha. Jag tror att jag för evigt kommer koppla många av låtarna till just det jobbet. Denna låt är en av dom. Därför får den en plats här på listan...och sen givetvis för att den är sjukt bra (videon är jag dock lite skeptisk till, förstår inte riktigt hur dom tänkt. Kanske att få Beyonce att synas så mycket som möjligt?).

Goodnight and Goodbye

In a flash of light


Ja, självklart visar Ramos upp nya fina skor på facebook som han ska ha ikväll. Jag och Mina hade planerat att gå till O'learys för att se matchen ikväll där Real kämpar för att få ledningen i ligan. Just nu är de på samma poäng som Barca, men allt de behöver göra är att spela lika ikväll så är de i ledning. Dock blev det en hemgång för mig denna helg där jag hjälper till med lite saker på sina ställen. Därför fick jag det ju lite svårt att gå på matchen. Usch : ( Jag ville så gärna gå...
Aja, mina killar finns väl förhoppningsvis kvar efter nyår och kommer spela mer matcher. Jag tror banne mig jag älskar dom mer och mer för varje dag som går. Kärlek <3

Goodnight and Goodbye

16 december 2011



Kempes nya grupp. Ihopsatt för inte överdrivet längesen, iaf detta år. Kommer dyka upp i Melodifestivalen 2012, så detta är alltså något vi kan se fram emot under kommande år. GULD! Även om kanske den här låten känns lite töntig på sina ställen, men jag känner på mig att låten de kommer köra i Mellon är bättre. Jag tror på dom här...om de kan charma på scen vill säga. What say you?

Goodnight and Goodbye

If I tell my secret

Det är underligt vad känslor kan hoppa fram och tillbaka från dag till dag. Hur man kan inse att en person inte alls är på det sättet det först verkade. Hur hela världen kan förändras på bara sekunder. Hur ens tro kan skifta så gigantiskt från ena dagen till den andra. Människor säger att det finns en person för alla. En person som kan lyssna och förstå allt. En person som låter en vara bara den man är och ingen annan. Som förstår när det inte är läge att säga någonting alls. När man bara vill krypa ihop i sängen och ligga där ett tag. När det är nog. Stop.

Min dag har haft sig sina toppar och dalar. Det började med att jag gick upp och läste klart sista manuset. Sen gick jag upp till gymmet och tränade lite och kände mig förföljd av en jätte skum man. Lite handling som ledde till att alla mina lampor fungerar blev det också. Lite lunch och fixa sig innan föreläsningen...
Och så föreläsningen. Björn Carlström som jobbat som manusförfattare i branchen i ca 20 år (lika länge jag funnits i denna värld!!) och bland annat skrivit manus till Jägarna 1 & 2, var på besök. Mycket givande måste jag säga. Han var sjukt bra föreläsare som tog in roliga exempel och skämtade lite (asså inte drog skämt, utan skämtade i det han sa...) i all den kunskap han ändå förmedlade. Jag lärde mig en hel del, det mesta dock saker jag redan kunde men det blev som en liten fördjupning. Intressant blev det även när tiden var vår och vi fick bestämma vad han skulle prata om. Kan ju säga att ett och annat avslöjande om lite skådisar och annat folk kom fram. Riktigt roligt. En insider liksom! En väldig inside i branchen blev det också och jag blev sjukt taggad på att verkligen jobba med det här. När vi har haft Brian har det liksom varit att det är svårt att få jobb och klara sig med det här, medans Björn var mer positiv och berättade att det finns ett behov av manusförfattare och att vi nog skulle klara oss. Skumt. Men jag förstår ju ändå Brian. Jag menar, hur många får sig en Jägarna film liksom? Mina förhoppningar har väl inte ökat, men de har absolut väckts till liv igen efter att nästan blivit lagda åt sidan. 
Lite annat med andra personer upptäcktes också. Mitt lilla meant-to-happend dödades nästan och jag insåg att jag är expert på att lura mig själv med vilka personer är. Allt är dock inte dött. Fick lite roligt sällskap också. Det är trevligt med människor...ibland...idag.

MÅSTE OCKSÅ BERÄTTA EN SAK! Ni vet tentan jag hållt på och kämpa med i över ett år nu? Well, den är klar nu. Har ÄNTLIGEN blivit godkänd. Jag vill fira detta. Vet dock inte hur, då jag bara sabbar om jag käkar något extra gott. Men aja vi får se. Det är ju inte så ofta man klarar något man kämpat med så länge. Något man nästan gråtiti blod över. Hmmm. Vi får se. Det kommer ju ändå skita sig över jul. Men ändå...det tar ju emot. Haha. Emma kan inte avgöra något själv : P

Ja, jag vill berätta så mycket för er, men jag tror bara det skulle bli flamsigt och så skulle det sluta med att absolut ingen förstår någonting. Haha ; )

Goodnight and Goodbye

15 december 2011



En intervju och ett framträdande som får isar att smälta får stå för dagen. Tjejerna är ju det sötaste ever och utan tvekan kommer jag köpa människans skiva om säg tio år. Jag tror inte jag lagt upp videon förut, ville hålla lite på den till just listan. Tror inte jag behöver säga så mycket mer, den får prata för sig själv. 

Ni som bara vill se henne sjunga så kommer det cirka 3:30, men jag rekommenderar att se hela för som sagt, de är så söta så man dööööör ; )

Goodnight and Goodbye

Baby belong to me

Jag skriver ett litet snabbt inlägg innan jag kryper ner i sängen. Det är så tråkigt att bara uppdatera listan, men just nu är det så mycket plugg att jag typ inte hinner annat. Manusanalysen är snart i full rulle. Jag har 25 sidor kvar att läsa på det sista manuset så ska jag bara läsa igenom kapitlet i boken en extra gång så ska jag skriva ihop de där sidorna. Det jobbiga är att vår lärare, som vid det tillfället kommer vara en viss männsika, kommer gå igenom allas analyser och så. Hur pinsamt som helst, man vill ju gärna inte skriva något dåligt då! Dessutom ska vi förbereda en 20 minuter lång opposition på en annans treatment till då. Jikes. Hur ska jag få ihop och prata i 20 minuter om en av de andras treatment? Helt omöjligt. 
Agneta förklarade också idag på seminariet att det var sista gången vi hade henne. Snyft. Jag gillar Agneta. Jag vill inte byta. Inte. Inte. Inte. Dessutom kommer de snurra runt lite i grupperna så vi inte fastnar med samma manus om och om igen. Tydligen behöver vi få se lite annat också. Hmm. Det är en männsika som jag hoppas jag inte hamnar med igen. Resten hamnar jag gärna med igen. Den människa jag har lite svårt med var inte med idag så det var ju lite perfa. Suck. Kan saker inte bara fortsätta som vanligt? Jag hatar förändringar. Hmm.

Imorgon är det föreläsning med en av killarna som skrivit manusen till Jägarna-filmerna. Det ska bli intressant. En som är inne i branschen mer än bara de vi är vana med liksom. Någon som faktiskt skrivit något man känner igen. Det är bra. Intressant. 

Usch, jag har så mycket som måste ut. Idéer. Scener. Vet inte vart jag ska göra av dem. Inte passar de in på mitt manus. Ett nytt kanske. Två verk ska vi ge ut på något sett innan vi ska gå met i dramatiskaförbundet. Ett råd av Agneta. Jag vill gå med där. Men hur enkelt är det att få någon att köpa just det jag skrivit? Det behöver inte gå upp på bio och så, men det måste ha "köpts" av någon. Hmm. Man kan ju hoppas det någon gång händer. Jag håller tummarna hela tiden. Nu måste jag bara få detta perfekt. Det ska gå. 

Goodnight and Goodbye

14 december 2011



Nu mina vänner kommer den. Låten och gruppen som fick mig att dra på smilbanden då jag fick veta att detta skulle vara med i Eurovision. Låten är, för mig, väldigt inspirerande och får mig verkligen att tänka att jag kan klara av hindrena som kommer emellan mig och min dröm. 
Oh, jag får nästan rysningar bara jag hör den ; )

Och ja, sen är jag ju lite svag för Costa också. höhö

Goodnight and Goodbye

13 december 2011



Dagens klipp blir en reklam, hör och häpna! Jag älskar faktiskt Coca-Colas reklamer, speciellt de som kommer inför jul. För någon vecka sen bara, när vi i skolan hade redovisning av reklamklipp (där detta faktiskt var ett av mina klipp!) fick jag veta att det är Coca-Cola som gjorde tomten till det han är idag; supersnäll och med röd/vita kläder. Det är ju lite intressant. Sen älskar jag också låten med Natasha Bedingfield! Såååå bra. Mja, men njut av en reklamfilm, och viist är väl denna bättre än den som spelas på bio och tv? I think soooo : )

Goodnight and Goodbye

12 december 2011



Jag hinner inte kommentera så mycket, men som ni säkert förstår så tycker jag detta är en riktigt bra låt. Videon förstår jag inte riktigt, men det behövs ju inte alltid kanske ; ) höhö. Men som sagt, en tillräckligt bra låt för att platsa i min lista : )

Goodnight and Goodbye

Genom dåliga tider såväl som kärleken stark



Matchen igår slutade väl inte som en saga precis då Barca vann. Den började dock bra med mål av Real efter 21 sekunder. Bra jobbat! Dock har ju Real sitt eviga problem att tappa allt då det andra laget (speciellt om detta lag är Barcelona) tar ledningen. Då stressar dom och gör en massa tabbar samt ger allt för att göra mål och på så vis missar försvaret något vilket leder till fler mål för det andra laget. Det är verkligen något de måste jobba på!
Jag är dock glad ändå. Bara att få se mina pojkar igen gjorde att jag log även när Barca gjorde mål. Det kom ett litet tjejigt skrik när H äntligen byttes in. Aw. Och Ramos lyssnade faktiskt lite på mig, ni vet min telepatiska förmåga som jag tror jag tagit upp tidigare? Haha. Det var mycket kärlek i mitt hjärta igår <3

Idag har jag varit hemhemma nästan hela dagen. Det blev bussen ut där Ia hämtade mig. BTW, det är så sjukt konstigt att bara behöva gå utanför dörren så är bussen där ; ) Aja, men det var julbak som gällde. Har nu lite snickaers och pepparkakor med mig hem. Jag får dock hålla mig borta från dom nu i veckan, bara på helgen. Höhö. Lite mat gjordes också och jag fick med mig en paj hem. Mums. Blir mat nu några dagar. Fick pasta med kyckling och västerbottenpesto. Det var inte helt fel vill jag lova. 

Imorgon är det kostrådgivning på eftermiddagen/kvällen som gäller. Får se hur det går. Annars tänkte jag träna lite och p l u g g a. Måste köra på som bara den med plugget nu för annars hinner jag inte klart. Jag hoppas det ska gå bra om jag pluggar hela dagen imorgon samt kvällen tisdag och dagen på torsdag. På onsdag har jag ju heldag i skolan och på torsdag har jag kvällsföreläsning med han som skrivit manus till Jägarna-filmerna. Ja, och så tisdag är det föreläsning på dagen som vanligt ; ) Bara att köra på alltså! 

Sova? Jag är trött.
Goodnight and Goodbye

11 december 2011



Idag får det bli en snyftare. Om detta vore en film tror jag banne mig den skulle gå in under genren melodram. Om det finns någon människa därute som inte berörs av hela denna historia så...ja, då är det något fel. Jag tror jag lagt upp denna video förut, men självklart måste den vara med i min lista också. Jag kommer ihåg när juryn i American Idol skickade hem honom och sa att han inte gått vidare, det var hemskt. Jennifer Lopez bröt ihop och höll på att hoppa av hela tävlingen. Turis att hon inte gjorde det för juryn som var sist och jag tror kommer vara igen var riktigt bra. 

Goodnight and Goodbye

Ett litet onödigt inlägg...


My outfit for tonight! Jag vet, jag borde ha endast Real-tröjan och inte den svarta över, men Real-tröjan är så genomskinlig ; )

Det är svårt att plugga när nervositeten redan infunnit sig ska ni veta. Lite plugg har jag dock hunnit med, tex läst hela kapitlet i boken (som jag dock måste läsa om för jag fattade typ hälften) samt börjat med kommentarer på ett av treatmenten. Shit! Eftersom jag inte är hemma imorgon utan hemhemma så får det bli extra plugg på måndag. Hur ska detta gå? Stressen är ett faktum. Jag får sitta hela måndagen innan kostrådgivningen och sen får vi väl se hur det blir tisdag, jag har ju liksom lektion då som jag borde gå på men samtidigt vet jag inte alls hur jag ska hinna med saker om jag går då. Då kommer jag liksom inte hinna med gymmet, och det är ju inte bra. Dumma plugg! Det är ju för sjutton snart jul, vi borde inte ha inlämningar så nära jul. Hmmm. 

Goodnight and Goodbye

10 december 2011



Detta är en ganska gammal låt, men jag upptäckte den dock i år. Yttligare en låt som får en att tänka på de man håller kära. Aw. Vad känslosam jag blir ibland ; )
Självklart är det även kopplat till Real då det är den dag det ändå är idag. Jag känner att den får bli utlopp för min tacksamhet till laget och vad de gjort för mig. Inte bara i år utan sen den dag jag såg första matchen och föll handlöst för varenda en av dom. Grácias a ti.

Goodnight and Goodbye

Felicidades


Ja, det är ju inte endast El Clasico-dag idag. Det är också Higuains 24:e födelsedag. Jag gick in på hans twitter och han hade skrivit (vilket bara det är sensation så han typ aldrig skriver något!) att det var en speciell dag och att det skulle bli en magisk kväll. Ramos skrev även han på sin twitter lite och passade på att gratta "Pipeta". Haha. "Pipita" ska det väl vara? Hmm, jag vet ej. 
Av någon anledning blir jag alltid så glad denna dag. Mer än på någon annan "kändis" födelsedag. Det kanske är för att Higuain inte är någon vanlig "kändis". Han är Higuain. Världsbäst. <3

Så, STORT Grattis Världens Bästa Higuain!

Goodnight and Goodbye

The time is now



Då var dagen här...igen. Detta eviga El Clasico som får mina nerver att må dåligt. Usch! Jag blir alltid så sjukt nervös. Ikväll hoppas jag dock på en seger, vilket jag självklart gör varje gång, men ikväll känns det som att det kan gå. Real har spelat denna säsong så SJUKT bra att jag tycker de förtjänar att vinna. Men vi vet väl alla att det inte räcker att vara bra fram tills nu, man måste vara på topp för dagen. Jag håller verkligen tummarna för att mina killar är på topp idag. Vinner de ikväll blir det den 16:e raka segern. Vore så guld!

Jag läste ett litet inlägg på msn när jag satte på datorn. Där skrev dom att en 17-årig pojke i Luanda sköt ihjäl sin pappa då de bråkade om vilket lag som är bäst - Real eller Barcelona. Det är ju helt sjukt! Hur troligt detta är vet jag ej, men om det är sant är något riktigt fel. Jag menar visst, det är hett mellan fansen, men att skjuta ihjäl sin pappa? Att skjuta ihjäl vem som helst? Att ens skada någon pga detta är så sjukt. Vill inte ens tänka på det. Jag hoppas verkligen att detta inte är sant...

Ikväll är det iaf O'learys som gäller tillsammans med Mina och hennes kompisar samt Katrina. Ja, och sen alla Barca fans. Jag tror jag såg en person som hade en Real tröja mer än jag förra gången. Haha. Men tröjan åker självklart på ikväll också! Nu är jag ju till och med Madridista! Jag måste stötta mina pojkar <3

Goodnight and Goodbye

Just need to know I'm here with you



Jag kan inte få nog av vinnarlåten i Idol 2011 med Robin. Han är så sjukt bra. När resultatet stannade mitt hjärta en stund. En sten föll. Hur kunde han inte vinna. Amanda är riktigt bra också, men jag har lite svårt för en människa som gör exakt samma sak dag in och dag ut. Hon gör ju samma rörelser till vilken låt hon är sjunger! Med det sagt så vet jag att Robin står och hoppar så fort han sjunger upptempo ; )
Dock började mitt hjärta slå igen i eftersnacket då de pratade med Robin. Jag ska inte återberätta allt, men låt oss säga att han sa saker som fick mig att le och bland det var det att han trodde på en sak som jag alltid trott på. Meant to be
Jag tackar Robin för Idolresan av hela mitt hjärta. Utan honom hade jag inte suttit framför tvn varje fredag, det kan jag lova. Jag älskar också att vi i Sverige som gillar Adam var ruskigt eniga om att Robin var den absolut bästa i år. Haha. Så kan det gå.

Goodnight and Goodbye

9 december 2011



Ja, som ni kanske vet så kommer inte denna lista att endast bestå av musik och musikvideor. Detta är liksom som ett mellanting. Sara Ramirez (som spelar Callie) sjunger så sjukt bra, nu har ju till och med fått en Tony så det är väl inte så konstigt kanske ; ) Låten älskar jag också, men framför allt är det ju självklart serien jag vill framhäva. Grey´s Anatomy. I år lyckades dom med ännu en helt briljant säsong som avslutades med att man helst ville gråta ögonen ur sig. Aw. Av alla serier i denna värld, är banne mig denna bäst. Just därför får den vara på min lista : )

Goodnight and Goodbye

Now and today

Hej alla!
Oj vad trött jag blev helt plötsligt. Inte var jag alls så här trött tidigare inte. Idag har och är det en "hålla på"-dag. Det började med en morgonpromenix imorse där jag bland annat gick lite vilse ; ) Lugn, bara lugn, jag hittade tillbaka igen. Mja, sen var det iaf lite frukost och en stunds pluggande innan jag gick upp mot gymmet. En timme på crosstrainern blev det även idag, precis som det blivit på tisdag och onsdag också. Jag blir bättre ska ni veta. I tisdags lyckades jag bränna ca 591 kalorier, onsdag var det 598 kalorier och idag avslutade den på 637 kalorier. Jag är nöjd ; ) Snart slutar Beatrice skolan också så vi ska gå upp dit. En andra gång för mig alltså. Dock tror jag inte att det blir crosstrainern då utan antingen lite vikter eller gående på löpbandet. Blir nog bra. Det känns verkligen som jag kommit igång med träning nu och det är verkligen super. Dock måste jag fokusera på pluggandet också vilket gör att ni får mest uppdateringar från min lista. Nästa vecka ska nämligen manusanalysen in som jag verkligen måste lägga ett kol på. Dessutom har vi seminarium (det sista med Agneta :´( ) där jag behöver läsa igenom och komma med kommentarer till alla andras. Det var visst något om att jag skulle skriva frågor om vad jag ville att mina gruppmedlemmar skulle tänka på också när de läser. GOSH! Kan man skriva; "Tänk på allt!"? Haha. 

Igår fick jag mig ett mail från Emma, chefredaktören på Lösnummer, som gjorde mig väldans glad. Hon frågade om jag ville fortsätta i vår som biorecensent då de var nöjda med mina recensioner och att jag har skrivit så pass många trots att jag har mycket plugg. Gissa om det gjorde min dag! Jag log i minst en kvart ; ) Det var ju det jag har gått och funderat på ett tag nu, om man får anmäla sitt intresse för att fortsätta trots att man gjort det i två terminer redan. Jag kan ju säga att jag väntade med att svara tills idag ifall det skulle visa sig att jag drömt. Haha, lite töntigt kanske, men sen är jag ju sån också ; )

Nu ska jag nog försöka plugga lite mer innan Beatrice hör av sig och säger att det är dags för gymmet : )
Goodnight and Goodbye

8 december 2011



Hur bra är inte denna låt. Det är ju nästan tårar som rinner nedför kinderna. Nästan. Gillar videon lite också, även om jag tycker den kunde ha blivit bättre. Nu finns det liksom ingen riktig handling i en video till en låt som absolut kunde ha blivit en snygg video med en handling. Men men. Låten är så sjukt bra så den får vara som den är ; )

Goodnight and Goodbye

To the next in line





Det var två kungar ute på planen igår då Real spelade mot Ajax och vann. I och med den segern är Real det enda laget i Europa som har ett klart protokoll eller vad man ska säga. Kort och gott; de är bäst ; ) 
Men kungarna var det ja. Higuain och Callejón. Den första gjorde ett mål och den andra två. Den första är redan den stora kungen i min värld, den andra stiger mer och mer i mina ögon. 
Ser ni förresten något speciellt på Higuain? En ledtråd; det sitter på armen. Mmmmm, så rätt så rätt. Han agerade kapten igår : D Casillas var inte med och inte heller Ramos. Börjar Maurinho låta Higuain leva ut sin storhet kanske? Vem vet. Jag håller iaf alla mina tummar för att det blir spel för hans del på lördag i Clasico trots att han spelade hela matchen igår. För han är bra. Han är kung.

Goodnight and Goodbye

7 december 2011



För dagen bjussar jag på en liten fin låt på spanska. Den finns även, vilket jag även tror är orginalet, på engelska men jag är ju som jag är och gillar den spanska bättre. Därför får ni just denna ; )
Anledningen för att denna kommer upp i min lista är inte för att den kom ut detta år, för det vet jag ej om den gjorde. Videon kom ut i början av januari, men jag tror låten kom i slutet av 2010. Yesbox. Nej, anledningen ligger i att den hjälpt mig inse en sak, nämligen att jag vill hålla på med musikvideor (har jag ens berättat det?). Jag älskar verkligen den här videon och den inspirerar mig otroligt mycket. Om inte annat så får den mig att tänka på nära och kära. När man börjar tänka sådär inser man hur otroligt lycklig man egentligen är och hur dum man egentligen är när man klagar på allt. Jag ska försöka klaga mindre. 
En parantes bara; Andreas Carlsson har varit med och skrivit denna ; )

Hoppas ni giller den! : )
Goodnight and Goodbye

The day I die

Usch vad jag känner mig nere. Tror all flyttnoja har kommit. Kanske var för att jag var i skolan idag och inte kunde ta bilen hem. Kanske för att jag var påväg att svimma under lektionen. Usch. Jag vet inte. Som sagt, känner mig ändå oerhört nere. Kanske är för allt nytt och jag vet att jag inte kan gå tillbaka till det gamla. Huvudet är helt mosigt och helst av allt i världen just nu vill jag bara krypa ner under täcket och sova resten av livet. Aldrig behöva vakna och behöva tänka på en massa saker. Tänk om det skulle gå. Ibland vore det det bästa sättet att hantera livet tror jag...

Vi fick veta idag i skolan att vi ska ha ett miniseminarium imorgon på några texter. Tack. Inte har jag hunnit läsa dom inte, och när jag mår såhär orkar man för sjutton inte. Kan han säga till lite innan kanske? Jag har iaf lagt upp mitt treatmet nu. Får se hur det går. 

Nä människor, nu ska jag inte sitta här och prata om att jag mår skit, jag går helt enkelt och lägger mig istället och hoppas på att jag mår lite bättre imorgon när jag vaknar. 

Goodnight and Goodbye

6 december 2011



Då JONAS väggen är uppe ville jag idag ge er...JOE. Höhö. Detta är inte minnen då jag inte var där när detta spelades in, men oj vilka minnen det blir till konserten som var för bara några månader sen. Jag vill tillbaka. Aw. Komma tillbaka kanske? Mmmmm, vore inte fel! Kan inte lova att det ej kommer fler från denna människa. BTW, jag älskar denna låt. Så bra. Ficke verkligen upp ögonen för den på konserten. Ihi, titta och njut mina vänner.

Goodnight and Goodbye

It starts to be home


(ursäkta kvaliten, bilden är tagen med mobilen...)

Nu har jag fått upp en vägg av postrar och det min JONAS-vägg. Den fick vara ovanför sängen, vilket kanske passar bra då jag sitter där varje morgon med frukosten och kollar på ett JONAS avsnitt ; ) höhö. Lite tavlor på en annan vägg är uppe också, men det är inte så mycket. Jag tror nästan jag fortsätter med resten typ imorgon...om jag orkar. Annars tar jag det nog på torsdag då jag är ledig. Måste dock plugga så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Hmmmm.

Idag var det tänkt att jag skulle på utbildningsmöte med Lösnummer om grävande journalistik, vilket jag tycker låter ganska intressant. Dock då jag inte helt kommit iordning här hemma plus kom på att min manusanalys snart ska in så bestämde jag mig för att hoppa över det. Lite tråkigt, men ganska skönt att inte behöva stressa en massa. När jag ändå pratar om Lösnummer kan jag ju fortsätta på det spåret. Jag funderar lite på att sluta. Emma mailade för någon vecka sen om att vi var så många i redaktionen att de inte kunde ta in fler fast de står på kö. Därför är det viktigt att vi som är med tar på oss uppdrag och är aktiva. Det känner jag inte riktigt att jag är. Visst att jag läser in nyheterna, men det är ju inte så mycket. Jag skriver ju inte särskilt mycket till själva tidningen. Dessutom har jag ju knappt hunnit närvara vid mötena den här terminen och med Filmklubben nästa år känns det som att det kan bli lite mycket. Dock älskar jag ju verkligen att få recensera. Men ja, det är ju inte så troligt tror jag att jag får fortsätta med det nästa termin också : ( Aja, jag ska tänka på det ett tag. Om jag slutar nu utan att ha tänkt ordentligt kommer jag ju utan tvekan ångra mig! Så ja, vi får se helt enkelt.

Nu är jag så trött så jag tror jag tar och fixar lite med mitt treatment och sen kryper ner i sängen och kollar en film. Kanske någon julfilm? Det snöade ju faktiskt lite idag ; )

Goodnight and Goodbye

5 december 2011



Detta får bli dagens! Var det någon som såg Robins framträdande i fredags som tog honom till finalen eller? Det fick mig att falla för denna låt trots att den redan funnits typ...forever? Av någon konstig anledning tycker jag ändå den känns lite 2011, iaf i Emmas värld. 

Goodnight and Goodbye

4 december 2011



Igår ägde årets Junior Eurovision SOng Contest rum och på plats var denna tjej och sjöng denna låt. Självklart tävlade hon inte för Sverige utan var endast en av mellanakterna. Det var första gången jag hörde låten och jag föll direkt. Så fin så jag ryser så fort jag hör den. Med tanke på allt som händer i världen blir den ännu bättre. Hoppas ni gillar den minst hälften av vad jag älskar den, för då tycker ni den är bra : )

Goodnight and Goodbye

I become the lonely one

Det känns lite som att det går väldans långsamt i mitt upppackande. Som turis var Martina och Agnes här förut och hjälpte mig med skrivbordet. Vet ej hur det gått med det annars! Haha. Jag fick mig en liten inflyttningspresent av flickorna också som jag blev helt kär i, bild kommer senare när jag fått mer ordning. Det var iaf två ljuslyktor som det står GOD JUL på, de är tända just nu kan jag säga ; )

Gårdagen blev lång och jag har ont lite överallt idag. Så kan det gå. Mina kom hit på kvällen och vi åt lite tacos och hade det bra. Den snälla människan fixade en massa kanaler till mig också. Hur glad blev jag? Suuuuuuuperglad : D 

Mja, har inte så mycket mer att berätta. Antar att det kommer lite mer när jag kommit i ordning lite mer. Just nu kan jag iaf säga att jag tror jag kommer trivas bra här : ) 

Goodnight and Goodbye

2 & 3 december 2011



Nu slår jag ihop gårdagen och dagen och sätter en låt som självklart får symbolisera det jag gjort i helgen - flyttat. It's time to let go. Hoppas ni gillar låten, det gör jag...mycket! : )

Goodnight and Goodbye

1 december 2011



Jahapp, då var det december och dags för Emmas lista. Vi börjar väl med denna. Kanske inte helt oklart vad den ska representera. Självklart Breaking Dawn. Filmen sågs ju igår, men främst är det kanske för eventet på hovet. Riktigt kul att närvara även om öronen dog lite. Haha.
Jag älskar dock denna låt, helt fantastisk. Tycker även videon är så sjukt bra så jag vet inte vad. På eventet skrek fansen som galningar när bitarna från filmen dök upp, men personligen älskar jag resten av videon bäst. Inte konstigt kanske med tanke på att jag älskar levende ljus. Så mysigt. 

Goodnight and Goodbye

Breaking Dawn part 1


Ska vi ta filmen nu då? Riktigt bra måste jag säga. Dock blev det lite för mycket ibland och till och med lite töntigt. But I like it! Lite illamående och en scen med huvudet i halsduken blev det, men jag längtar redan till nästa gång. Jag kommer gladeligen sätta upp postern jag fick i Stockholm i lägenheten. Kan vara den bästa filmen so far. Det jag älskade mest var delen med Jacob. Ni som sett den förstår nog vad jag pratar om ; )
BTW! Gå inte när eftertexterna börjar, den är inte slut än. Det kommer en extra scen som bjuder in till del 2. Älskade att de gjort så. Alla gick och så kom scenen vilket gjorde att alla stannade upp; en del i mitten av en rad men många mitt i trapporna och halvvägs genom dörren. Haha. Kulissssssss. 

Goodnight and Goodbye

The King is still the King


Måste ju uppdatera lite om min kung. Var det inte ett tag sen nu? Ramos har varit den som fått mycket plats här på bloggen och det är nästan så Higuain kommit lite bakom. Usch då! Skärpning Emma!
Det har nu kommit fram statistik där det visat sig att Higuain är den mest effektiva målgöraren i hela La Liga. Han har inte gjort flest mål, men han gör dem oftast. Förstår ni? Alltså, om han varit mer på planen skulle han gjort flest mål av alla, men eftersom han inte är lika mycket på planen som typ Ronaldo och Messi så har de gjort fler mål. Det är uträcknat att Higuain gör mål typ var 53.58:de minut och Ronaldo, som ligger på andra plats, gör mål var 71.88:de minut. Yes, nu förstår ni va? Bara lite statistik som bevisar att min kung ÄR kung ; )


Goodnight and Goodbye

I'm busy doing nothing at all

Hej Hej Hej!
Är jag taggad idag eller? Faktiskt inte så väldigt. Imorse hade jag en sån där dag då jag inte för mitt liv kunde hitta motivation att stiga upp. Ganska konstigt med tanke på att jag har fullt schema med flyttningen idag. Hämta nyckel, åka till Marieberg för lite handling och så vidare. Inget tråkigt idag inte. Alltså konstigt att jag inte kunde kliva upp. Hmmm. MEN nu är jag uppe och snart redo att åka iväg. Snart börjar jag tagga till ;)

Igår var det redovisning som gällde. Det gick väl helt okej tyckte jag. Det jobbiga var bara att jag kom på vilken reklam det var jag ville ha när jag satt där och väntade på min tur. Hmm, typiskt. När alla redovisat fortsatte vi dock att prata reklam samt såg en hel del reklamklipp. Det mest intressanta tycker jag är att de stora regissörerna ofta gjort någon reklamfilm. Bland annat såg vi reklam av Bergman. Coolt. I övrigt tycker jag att dagen gick sjukt fort. Tog nästan slut innan den börjat!
Träffade Mina gjorde jag ju också. Väldans trevligt. Alltid kul att se den människan : ) Filmen tar jag senare om vad jag tyckte och så, höhö. Men ah, när vi var inne på pressbyrån för att byta en lott och leta en tidning så hittade jag en annan tidning som jag köpte. Det var tydligen en liten special om Real och dessutom en liten poster. När jag kom hem visade det sig dock att det var "GOAL junior", alltså fotbollstidningen fast för små. Haha. Det var ju därför inte en särskilt tjock tidning och det stod ju inte fruktansvärt mycket. Dock har jag ju nu min poster (ja, för jag har ju inte tillräckligt många ändå!!). Så kan det gå när inte haspen är på ; )

Fler inlägg följer. Kameran ska bland annat med till lägenheten så ni kan nog få en liten titt om ni är snälla ; ) 

Goodnight and Goodbye



RSS 2.0