Little black box


Jag gillar Paul Rudd. Han är en av de skådespelare jag gillar mest. Han är bra. Men måste han göra filmer som är mindre bra. Jag köpte en film för någon vecka sen, How do you know, mestadels för att han är med i den. Den är dock inte så bra. Helt okej, men inte mer än så. Jag vill se en film där han lyser, en film där gåshuden är ett faktum när man ser på den. Aja, jag får fortsätta leta efter den där filmen med honom. Han har ju gjort en del ;)

Idag var jag och la familia över till Marieberg och handlade lite julklappar. Jag blev nöjd. Två dörrmattor för 10 kronor stycke bidde det med, en bra köp enligt mig. Jag planerar ju att se om jag hittar en i Madrid, men jag kan ju inte vänta så länge. Blev genast lite mysigare när de två mattorna kom på plats. En riktig matta att lägga över där sladdarna ligger vore toppen också. Lite mer postrar har kommit upp, samt lite annat krims krams. Det känns inte helt fel kan jag säga. Har börjat planerat för väggarna också. det kommer bli bra. Riktigt bra. Topp.

På torsdag kanske det blir bio för att se den nya Sherlock Holmes filmen. Jag såg den första nu i helgen och gillade den. Ska bli intressant att se numero dos på bio. Håller tummarna för att det blir av.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0