On the first page of our story

Okej, nu gör jag så här att jag börjar med bra och positiva saker och så tar vi mitt klagande i slutet. Och ja, det är en del klagande en dag som denna vilket jag tror att de flesta förstår.

Bra saker alltså. Gårdagen började med en film i skolan, "Radio Days". Skum, men lite små rolig film. Efter det var det en föreläsning som både jag och Katrina halvt somnade till och sen ett stycke fotografering samt ett Lösnummer möte. Bilden blev helt okej för en gångs skull, men sen är ju Emma en sjukt bra fotograf om jag får säga det själv och eftersom det här är min blogg så får jag ju det ;) Trevligt att först fotograf-Emma gillade artikeln om Kirsten och sen att mammas jobbarkompis som är journalist också gillade den. Smilgroparna upp ;) Kvällen sen var (trots allt) super! Tanken var att jag, Mina, Karro och Ullis skulle till O'Learys och kolla på El Clasico och bara älska Real. Riktigt så blev det inte. Alla nämnda var där, men Martina joinade också vilket bara var väldigt trevligt! Kul att träffa tjejen igen, var typ evigheter sen sist och det lyste upp det som senare blev lite sämre (mer om det i klagodelen :P). Sen visade det sig ju att Karro och Ullis hejae på Barcelona! Haha, aja det funkade ju iaf ;)

Idag blev listan till Melodifestivalen klar! Några av de nya namnen (speciellt ett) får mig lite att tappa hakan och le STORT. Vem hade väl trott att vi någonsin skulle få se RedOne i Melodifestivalen! Sen är ju Saade tillbaka igen efter att han sa att det inte skulle bli något mer Melodifestivalen för honom. Haha, här ändrar man sig snabbt ;) Sebastian Karlsson, Linda Sundblad och Linda Pritchard är några nya namn också. Eftersom inte alla låtar är klara och det har blivit en dikvalicering och det är lite luddigt kring det så skriver jag inte upp låtarna och alla artister, ni får vänta om ni inte redan har koll på dem ;)
Körlektionen idag gick riktigt bra också. Nu har tydligen en av mina lärare (haha, jag har så många så jag vet inte vem som är min riktiga lärare:P) planerat och bokat teori och uppkörning. Så, om jag klarar allt på första gången (vilket jag har lite svårt att tro...) så har jag körkortet den 27 januari :) Det är väldigt trevlans!

Men nu, kära vänner, kommer klagandet. Och det är mycket!
Det första och största jag vill ta upp är självklart El Clasico. Jag H A T A R att förlora mot Barcelona. Jag H A T A R att höra Barcelona fans skrika högt och sjunga när de slår Real. Och, jag H A T A R att gå in på McDonalds när det sitter Bacelona fans som känner igen mig och Mina från O'Learys och pekar mot oss och fnissar. Yes, men trots allt det här så mådde jag okej igår när jag la huvudet på kudden. Antar att jag har börjat bli van att inte vinna mot Barca. Sen kom det. Dagen efter. Tidningarna skriver både ett och annat ord och ilskan bubblar inom mig och jag vill bara skrika på allt och alla. Varför klagar dom bara på Real? Visst, dom spelade inte så sjukt bra igår, men att skylla alla bråk på Madrid tycker jag är fel. Lite Barcelonas fel var det allt också. Och sen tonen skribenterna har när de skriver. Som att de hånar Real (jag vet att det troligtvis bara är i mitt huvud, men ändå..). Det känns verkligen så och det gör mig arg. Börjar fundera på om det är fel av mig att kolla på Reals matcher. När jag har tittat på El Clasico så har Madrid aldrig vunnit och nu på den senaste veckan när jag äntligen fått se mina killar så har Ramos blivit utvisad i båda matcherna och Higuain varit skadad eller suttit på bänken. Bläääää, liksom. Tur att killarna finns där sen och kan plocka bort mina dåliga tankar genom att säga att det bara är i början av säsongen och det blir bättre. Sötisar. och jag saknar Higuain..några minuter är allt jag ber om :(

Mer klagan? Oh yes! Fortfarande på journalister. Varför skriver alla att Melodifestivalen kommer bli dålig när artist efter artist som är riktigt bra avslöjas. Dessutom är det riktigt bra låtskrivare. Hur fn kan man då säga att det blir dåligt? Vad ger dom rätten att analysera och tro att det blir dåligt? Okej, det där var en dålig fråga. Dom jobbar på tidningen och det är deras jobb, men ändå. Jag blir ledsen och arg. Det är som att folk ger upp och inte vill ge det en chans. Det finns ju liksom något för alla och det är banne mig det Melodifestivalen går ut på. Många musikstilar som vi får rösta på och den vi gillar bäst får representera Sverige. Enkelt och super bra. Tar ett djupt andetag och vet att det finns ganska många som tror det kommer bli jätte bra. Synd bara att dom inte skriver i tidningar och ställen som jag kan läsa det på.

Nä, det får vara allt för nu :) Ha det super så länge!
Goodnight and Goodbye

With a heart filled with love

Jag har funderat lite och kommit fram till en sak. Jag ser fram emot att bli pensionär! Tänk att kunna sitta och inte behöva oroa sig för saker eller tänka på vad klockan är på kvällen utan kunna kolla på de där sena programmen som man verkligen vill se utan att dagen efter vara en zombie. Tänk att inte behöva fundera på hur man ska hinna allt, man har ju liksom hela dagarna på sig att göra saker. Så skönt. Det kanske är det hela livet går ut på, att leva och sedan börja det riktiga livet som pensionär. Kanske, kanske inte..hur ska man veta?

Sitter iaf just nu och väntar på att Mina ska gå in på datorn och svara på mitt meddelande på facebook om imorgon (hon svarade just genom att ringa, men jag orkar inte ändra meningen :P). Mina killar spelar ju en av de viktigaste matcherna då och jag börjar minsann bli lite nervös. Hade en plan att inte titta på matchen så dom för en gångs skull kan vinna eftersom dom aldrig gjort det när jag tittat förut. Sen kom Mina och sa att ett gäng skulle kolla och undrade om jag ville med (eller jag tolkade det som det iaf...). Kan ju gärna inte säga nej när jag bara sett en match den här säsongen och det var den mot Ajax förra veckan. Och dessutom är Higuain tillbaka och ska spela. Gull liksom. :) Har kommit till slutsatsen att det är plågeri mot mig själv att inte se matchen. Så, om det blir nåt så är jag ruskigt på! Jag behöver mina killar nu, och jag behöver en seger. Speciellt en mot Barcelona. Så, Hala Madrid! ;)



Goodnight and Goodbye

I'm a freak

Goddagens chokladens! :)

Vad har dagen bestått av dagen till ära? Jo, städning! Lite lagom kul sådär men det måste ju göras och när mormor inte kan göra det själv hoppar jag så klart in och gör det för en liten penning ;) Perfekt för min spargris som fylls inför sommaren och förhoppningsvis Madrid :) Problemet jag hade igår kommer förhoppningsvis lösa sig. Jag var bara väldigt nere just då, men efter att Olle gjorde så sjukt bra ifrån sig (han borde göra fler Coldplay låtar!!) och jag har tänkt lite så mår jag bättre. Mamma verkar inte tycka att det är världens enda heller och det gäller väl helt enkelt bara att kontakta någon och se vad jag ska göra. Kanske ska se också om det finns någon hjälp eller nåt. Funderar iaf att prata med studievägledaren och kolla vad det finns för kurser till sen som jag kan läsa där det inte är övergripande att läsa i böckerna! Som sagt, jag tror det löser sig :)

Såg att Martina skulle se Harry Potter idag och Mina var och såg den förra veckan. JAG VILL OCKSÅ SE DEN!! Verkar ju så sjukt bra liksom. Narnia kommer ju på juldagen också (tror det var då, Ia pratade om det iaf...) och nog längtar man väl till att få se Ben Barnes på duken igen ;) Funderar på att köpa Dorian Grey bara för han spelar huvudrollen ;P
Funderar också på den 7:e. Antingen om någon vill följa med och se en film med mig eller om jag skiter i det och sparar pengar istället. Vet inte alls hur jag ska göra. Jag vill ju liksom gå på bio för det är så himla åh, men jag skulle verkligen behöva spara. Nån som vill följa med? Film spelar inte så jätte stor roll så länge det inte är skräck eller nåt.. ;)

Till sist måste jag bara lägga upp den här bilden. Jag fattade ju inte när jag såg den första gången att det var Andreas son, William, som var modell. Tydligen hans första riktiga modell uppdrag! Och så är ju bilden så himla cool så jag vill ju bara kasta mig in i boken!!! Typ NU! :D:D:D



Goodnight and Goodbye

Just gonna stand there and watch me cry

Blunda ett ögonblick och öppna inte förrens du läst klart inlägget. Eller ännu bättre, läs det inte överhuvudtaget...det är endast skrivet för att jag ska få ur lite av det som ligger inne och trycket och är inte menat att alla ska läsa och må dåligt över..

Nu lägger jag seriöst snart ner. Jag fattar ju ingenting och helt ärligt, hur svårt kan det vara? Omtentan idag gick piss och jag kommer få göra om den igen om det ens går. Annars blir jag väl utkastad från programmet och blir skyldig csn en massa pengar. Sen när jag väl hittar en utbildning som är tillräckligt lätt för mig att förstå så kommer csn neka mig pengar för att jag sabbade allt den här gången. Kanske är lika bra att kasta alla drömmar i papperskorgen och lägga sig på en barkbänk direkt. Kommer ju sluta där ändå. Vissa drömmar ska bara inte gå i uppfyllelse...
Sämsta kompisen är jag också. Lovade Mina att följa med på SKRIKA idag och vart är jag nu? Jo, hemma för jag mår så jäkla pissigt för den där jäkla tentan. Det är ju liksom inte Minas fel! Inte heller är det hennes fel att vägen är så dålig att det inte är världens roligaste att ta sig in till stan. Men vem får lida? Jo, Mina. Hoppas bara hon kan förlåta att jag är så jobbig ibland. FÖRLÅT!

Nu har jag klagat klart så nu kan ni öppna ögonen igen...
Goodnight and Goodbye

We walk this road together

Hej och hå, va snäll som få.
Nu är ändringarna fixade till artikel om Svenska Kammarorkestern så det är bara att vänta och se om det ska göras ytterligare ändringar. Men det är iaf skönt så här långt att vara klar och slippa tänka på den :)

Igår då? Jo, det var mycket folk! Och värsta kön innan man fick komma in! Väl inne var det väldigt mysigt och jag fick en och annan sak handlade, men glömde dock ljusen :( Köpte en lite julklapp till Ia som jag hoppas hon ska gilla. Det är faktiskt lite tanke bakom den.. kunde ha skrivit vad det är, men jag vill ju inte avslöja ifall Ia skulle läsa det här inlägget ;)
Köpte också ett fodral till datorn, en extra sak till mammas julklapp, lite hårgrejer och sånt, två T-shirts med julmotiv (JAG ÄLSKAR JULEN!!) och en tröja. Lyckat med andra ord :)

Är lite stressad just nu inför omtentan imorgon, känns som att jag inte kan ett skit. HAr pluggat lite på den gamla tentan, men dom kommer ju säkert inte ha med samma saker igen. Shit, vad händer om man inte klarar? Ny tenta igen eller bara underkänd? Så jobbigt att det ska vara så mycket också. Det hade ju varit bättre att vi haft som vi har nu, flera små tentor istället för en stor. Man orkar för sjutton inte och allt kan inte gå in på samma gång!
Annars är det städning som gäller idag. Ska hjälpa mamma med köket och det skulle verkligen behövas göra något i mitt rum också! Det är saker ö v e r a l l t! Ta in ved står också på listan. När ska jag hinna plugga? Kanske inte ska sitta här och häcka med andra ord...

Köpte iaf Adams "Acoustic Live!", eller ah, förhandsbokade. Man fick med en poster som är finfinfin och en direkt download av Whataya Want From Me i akustisk version. Happy! Lägga in på Mp3n och spela om och om igen eller? I believe sooooooooooooooooo :D:D:D

Och alla som reagerade på mitt inlägg på facebook där jag var lite arg (eller ah, SKITFÖRBANNAD) på domaren som dömde Real - Ajax matchen så kan jag säga att det är lugnt nu. Eftersom jag jämt blir så arg på kommentatorerna så har jag musik i öronen samtidigt som jag tittar för att slippa lyssna på dom och missade tydligen att både utvisningen av Alonso och Ramos var planerade av tränaren. Tydligen så är de borta nästa match, men helt "rena" till matchen efter det som tydligen är väldigt viktig (tror det är El Clasico...). Så ah, nu är jag glad igen och äääälskar Ramos som väntade med att bli utvisad tills i slutet av matchen så jag kunde njuta av honom så länge som möjligt ;) höhö

Måste bara lägga in en video från presskonferansen till Melodifestivalen där ni kan se några av artisterna och så :)



Nu MÅSTE jag göra något...
Goodnight and Goodbye

In the heart of the city

Okej, jag måste egentligen sätta fart nu om jag ska hinna. Äsch, jag bloggar lite iaf, det kan ju aldrig skada liksom ;)

Jag känner att jag måste städa. För ett tag sen fick jag nån rabatt från Åhlens, men nu hittar jag inte den under alla grejer som ligger överallt :( Känns ju lite piss, för det vore ju guld att kunna använda någon av dem ikväll liksom. Men men, klockan 18 står jag och Mina på Våghustorget och väntar....jag hatar att vänta :( Vad ska man göra i 40 minuter liksom. På inbjudan står det nämligen att alla träffas klockan 18 på Våghustorget och sen 18.40 kollar på invigningen. Nåt sånt. SOm sagt, vad fn ska man göra i 40 minuter? Ooooooonödigt!! Aja, dom har säkert tänkt ut det där redan :) 

4-0 blev det igår i Real matchen och jag hatar domaren. HAN UTVISADE RAMOS! Fy fn för honom alltså. Här får jag äntligen se killarna och så utvisar han min , MIN, människa när den andra inte ens är där. Hur tänker han? Fy fy fy. Dålig stil. 
Och lite dålig stil av Olle att sjunga två super låtar på fredag när jag inte ens är hemma och kan se. Fix you och Bad day står på låtlistan liksom. Spela in kanske? ;)

Ojjjjjjjj, nu måste jag verkligen gå och göra mig lite klar!
Goodnight and Goodbye 

Purple


Awwwwww


With a little bit of love in the air

Ännu en otroligt lång dag till ända. Hör vinden utanför och ryser vid tanken på att vara utanför. Så skönt att sitta inne och faktiskt till och med plugga lite. Känner dock att pluggandet får vara slut för idag och funderar på om jag ska fixa med ändringarna till artikeln om orkestern, men känner samtidigt att jag bara vill skåda artikeln till tidningen ett tag. Den finns ute i webbupplagan nu och jag bara väntar på att den ska dimpa ner i brevlådan :D Men men, får kanske sno en tidning som ligger på campus så länge ;)

Efter föreläsningen om Filmhistoria på förmiddagen (lärde mig bland annat hur Hollywood uppkom!!) tog jag Katrina en runda på Plugga Utomlands "Mässan". Träffade på lite spanjorer som verkade väldigt glada att jag var intresserad av att åka dit. Lite underligt ändå. Studievägledaren sa att jag inte skulle klara mig om jag inte kunde spanska, men de där spanjorerna sa att det kan vara lite jobbigt i början men att jag snabbt lär mig så det var inga problem. haha, så jag är lite förvirrad. Men, tydligen har Åsa (en av föreläsarna) tittat ut på vilka universitet där de har de bästa filmkurserna och Katrina skulle komma upp till studievägledaren och få se listan. Får se om jag kanske ska följa med, jag är ju också intresserad liksom ;) aja, får se.

Imorgon blir det yttligare en föreläsning och sedan mat med Mina innan vi går på invigningen av den nya gallerian :) Får se om det blir nån shopping, har ju en del som jag skulle behöva. Vore ju inte helt fel att vinna det där priset med 10 000 att handla för i hela gallerian, jikes vad många skivor och filmer jag kan köpa då!! ;D

Nä, nu vill hundarna gå ut så det är bäst jag följer med. Sen är det ju mina killar som spelar en match som jag äntligen kan se, trots att min gull är skadad :( Men iaf, TACK BÄSTA MARTINA FÖR TIPSET!!! :D:D:D

Goodnight and Goodbye

It only takes a moment

Okej, här kommer deltävlingarna som jag lovade :)

Deltävling 1 - Luleå

1. Desperados - Pernilla Andersson
Upphovsmän: Pernilla Andersson

2. In the Club - Danny
Upphovsmän: Figge Boström, Peter Boström, Danny Saucedo

3. Me and My Drum - Swingfly
Upphovsmän: Johan Ramström, Patrik Magnusson, Teron Beal, Swingfly

4. Oh My God - Le Kid
Upphovsmän: Märta Grauers, Anton Malmborg Hård af Segerstad, Felix Persson

5. On my own - Jonas Matsson
Upphovsmän: Sari Autio Olsson, Peter Autio

6. Social Butterfly - Rasmus Viberg
Upphovsmän: Amir Aly, Henrik Wikström

7. Something in your eyes - Jenny Silver
Upphovsmän: Erik Bernholm, Thomas G:son, Henrik Sethsson

8. Try again - Dilba
Upphovsmän: Niklas Pettersson, Linda Sonnvik

Deltävling 2 - Göteborg

1. Elektrisk - Anniela
Upphovsmän: Johan Alkenäs, Tim Larsson, Tobias Lundgren, Johan Fransson

2. Ge mig en spanjor - Babsan
Upphovsmän: Larry Forsberg, Sven-Inge Sjöberg, Lennart Wastesson

3. I'm in love - Sanna Nielsen
Upphovsmän: Irini Michas, Peter Boström, Thomas G:son, Bobby Ljunggren

4. Like Suicide - Christian Walz
Upphovsmän: Fernando Fuentes, Henrik Janson, Tony Nilsson, Christian Walz

5. My Heart is Refusing Me - Loreen
Upphovsmän: Moh Denebi, Björn Djupström, Loreen

6. Oh My God! - The Moniker
Upphovsmän: Daniel Karlsson

7. Seven Days and Seven Nights - Brolle
Upphovsmän: Brolle

8. Vaken i en dröm - Elisabeth Andreassen
Upphovsmän: Lars "Dille" Diedricson, Calle Kindbom, Kristian Wejshag



Ja, så där har ni dom :) Endast 3 gamla idoler om mitt öga inte sviker mig. Det ryktas ju hit och dit om att REbound ska vara med, men inte i nån av de två första deltävlingarna alltså, hoppas på att de kommer med till de deltävlingarna 3 och 4 :) 
Kul också med Brolle och Christian Walz, jobbigt att de tävlar mot varandra bara.
Tror det kan bli ganska bra 2011 trots en av programledarna ;)

Goodnight and Goodbye 

It's snowing outside

I fortsättningen ska jag klaga som sjutton här på bloggen (jag vet vad ni tänker; "har hon inte redan gjort det eller", men nixpix, nu blire värre) för allt blev lite bättre efter gårdagens inlägg :) Låt mig förklara;

Skolan idag var lite bättre än jag igår kände att den skulle vara. På introduktionen till den här delkursen såg det ut att bli rätt okej och föreläsaren vi hade sen och även kommer ha några fler gånger var ganska bra och rolig. Med andra ord ska jag nog klara av det här också. Sen har jag nu börjat plugga lite inför tentan och det känns som att jag kanske ska kunna klara det också. Om jag klarar den på fredag så är det ju klart sen liksom och jag behöver inte oroa mig längre :)
Sen när jag kom in i bilen så satt till min lilla förvåning morfar där och han påpekade direkt att Spanien förlorade mot Portugal förra veckan med 0-4. Trots piken han kom med där mot mitt älskade Spanien så spred sig helt klart en glädje i hela kroppen. Att han får komma hem och dessutom verkar vara som vanligt måste ju betyda att han mår bättre, iaf för nu och kanske kan hålla sig över jul. Blev väldigt orolig där ett tag och det var tur att Andreas Carlsson var på Marieberg i lördags så jag fick annat att tänka på när ambulansen kom. Men som sagt, allt är förhoppningsvis bra nu för ett tag :)

När jag kom hem sen såg jag ett mail från Emma på Lösnummer mailen och fick feedback på artikeln om Svenska Kammarorkestern. Det var inte överdrivet mycket som behövde ordnas till tycker jag och hon skrev att jag utvecklats massor i språket sen jag började på Lösnummer och att jag ska vara stolt över det, och det är jag! Så skönt att få höra det kan jag säga efter att jag tycker att jag skriver som en apa! Glad blev jag :)

Och idag är ju de två första deltävlingarna klara till Melodifestivalen och finns ute. Självklart behöver ni inte leta runt för att hitta dom, jag kommer lägga ut dom här lite senare idag, måste dock plugga lite mer först. Men som sagt, de kommer snart ;)
Goodnight and Goodbye

You can see that she's a beautiful girl


Vet inte varför, men det känns helt fel. Det känns helt fel just nu att gå i skolan och som att jag ska göra nåt annat. Samtidigt känns det som att om jag inte går i skolan så blir det bara ännu mer fel. Vet varken in eller ut eller ut eller in. Känns också som att den här julen inte kommer bli som tidigare och jag hoppas bara så enormt att det inte är därför, det skulle jag bara inte klara! Vill egentligen bara gråta, men det känns som att det är att tro att det inte blir bra. Det kommer bli bra. Det måste ju. Allt annat känns liksom inte relevant längre. Så jag tror och vet att allting löser sig. Det gör det ju alltid. Eller hur?

Goodnight and Goodbye

If loving you is wrong than I don't wanna be right

Fick just se en liten sak. Higuain är skadad och missar nästa Champions league match :( Han lide tydligen av "acute lower back pain". Stackarn, och jag är inte ens där liksom...fast nåt säger mig att han klarar sig bara bra ändå. Och jag har lärt mig att klara mig också. Bra mig!

Kan säga också att imorgon, måndag, ska tydligen SVT gå ut med deltagarna i de två första deltävlingarna i Melodifestivalen. Sitter med spänning och väntar alltså ;)
Annars är veckan ganska fullspäckad. Imorgon är det skola nästan hela dagen och sen måste jag plugga till tentan på fredag. Tisdag skolan på förmiddagen, en timme med Plugga Utomlands Mässa, körlektion och sen till sist plugg inför tentan. Onsdag är det återigen skola och sen på kvällen Premiär på Våghustorget med Mina. Hoppas hon har tid för mig redan efter klockan tre så jag slipper vänta själv ;) Meeeen, för att fortsätta med vecka,  torsdag blir det typ bara plugg för jag ska vara hemma hela dagen. Fredag är det återigen tenta på schemat och sen tillslut på kvällen är det SKRIKA. Roligt att Mina hade en biljett över eftersom jag tänkt lite på om man skulle gå och så :) Trevlans.

Tänker tillbaka på gårdagen och ler lite grann. Så söt juuu :) Här kommer lite bilder;



Världens trevligaste!!





Linda spelar och har allsång

OCH där orkade inte min dator längre. Fler bilder kommer...eller så skiter jag i det, det finns ju på facebook ;)




In my heart

Gör inte så här mot mig! Hoppas du vet hur mycket du betyder för mig. Om du skulle försvinna skulle hela min värld falla och jag skulle inte orka fortsätta. Snälla gör det bättre, gör så det blir bra.

Suddenly I See

Nu har jag varit lite dålig på att skriva här på bloggen insåg jag. Skulle skrivit i torsdags, men en katt kom och okuperade mitt knä så det bidde inget med det :)

Gårdagen bestod först och främst av en tenta som gick helt okej ändå tror jag. Lite skönt att vi filmare bara hade två timmar på oss, mendans resten kunde sitta längre vilket betyder att vi hade ett lite annat och kanske lättare prov. Skönt som sagt. Ja, och jag tror att det gick bra och tror inte jag behöver oroa mig särskilt mycket..
Efter det var det lite handling på Maxi som gällde, lite bara-vara-hemma och sen på kvällen drog jag till Mina för lite övernattning. Vi åkte till Maxi igen och köpte tapas och julmust i ölflaskor! haha, aaaaaas gott juuuu :D

Nu idag kom Ia och hämtade oss och vi spenderade hela långa dagen på Marieberg. Blev dock bara ett inköp och det var nya idolskivan och det endast för att få den signerad. Var dock för mycket människor så vi kom nära tre gånger, en gång så nära att vi stod i princip längst fram, men kom aldrig fram :( Dock fick vi komma upp på scenen och ta ett kort tillsammans med idolerna. Haha, så kul. Jag stod hos Elin, Linda och Daniel och dom var lite sköna faktiskt ;) Liiite avis på Ia dock som stod hos Weise, men han sa typ inget så det kanske inte gjorde så mycket. Hade kanske svimmat om jag stod där ;)
Sen tävlade vi lite i diverse saker. Bland annat slog vi ner juryn och Peter på en dator, ni vet sånt där när man ska slå ner saker i hålet igen... Aja, killen som hade hand om det verkade iaf tycka vi var lite roliga och lite små söt var han allt. Haha, han nappade snappt på att jag och Mina skulle tävla mellan oss och hade stenkoll på vad jag fick för resultat som Mina sen skulle slå. Sen när vi fick nyckelringen, den som var anledningen att vi var med överhuvudtaget, letade både jag och Mina fram Carlsson och då log han killen och sa "Aha, ni tar snygg-Carlsson" Haha, så gullig ;)

Carlsson får sen en egen liten kolumn. Lite besvikna efter att inte fått nån atograf av idolerna begav sig jag och Mina till kön till Andreas och där blev vi då inte besvikna! För det första gick kön ganska fort. För det andra så var människan dubbelt så snygg i verkligheten som på TV och dessutom längre än mig! ;D Aja, iaf...han pratade typ mer med oss än dom innan oss och det kan jag ändå förstå. De som stod framför oss och även en del som var innan det fick sina atografer på kort man fått under dagen med idolernas atografer. Vi kom liksom med båda böckerna och skivomslaget! Sjukt trevlig var han och väldigt lätt att prata med. Sen tyckte jag att det var riktigt coolt att mitt omslag till skivan var det första han såg så han var tvungen att kolla lite :) Både han och hans assisten såg sen min kamera och först frågade Andreas om jag ville ha ett kort med honom också men jag väntade ju på Mina så han fick signera åt henne också ;) Sen kom hans assisten, eller vad hon nu var, och frågade om jag ville att hon tog kortet med oss båda. Awww. Och Andreas ville stå i mitten ;) hihi, ja jag är lite lol. Bra människa.

Bilder och kanske videoklipp kommer, orkar bara inte koppla in min kamera på nytt. Just hold on ;)
Goodnight and Goodbye


"Fuskde"


Sometimes everything is wrong

I stop breathing for a while to see if the pain ends
I close my eyes an wipe away the silent tear from my cheek.
Every minute without you feels lika an eternity
I'm only whole when you're around

I try to sleep to dream the most beautiful dream of all
Just a flash of you keeps me sane, and a smile keeps me warm
There's only room for you in my heart
I'm only me when you're around 

I'm sometimes wrong, but with you I'm right
I'm sometimes sad, but with you I smile
I'm sometimes someone else, but with you I'm just me
I just wish you knew my name, so you could feel the same

A dream is going with the deadline

Plugga plugga plugga. Jo, jag vet, plugget borde vara på tentan men saningen är att dagen till ära tillägnats körkortet. Skönt att komma framåt lite. Haha, lite kul var det när min lärare berättade lite historier om när Ia körde med henne ;) Kanske inte ska berätta om det här, Ia kanske inte blir så glad då.. :)

Imorgon blir jag själv med dogsen nästan hela dagen! Dååååå, kära vänner, blir det plugg. På kvällen utlyste de på Lösnummer en som kunde gå på Örebrogalan och sedan skriva om det, lite sugen men känner att det får kvitta. Ska ju upp tidigt på fredag och in till skolan :( Måste kolla också så inte Ia blir jätte ledsen om jag sover hos Mina på fredag. Blir ju skönt att slippa gå upp så tidigt som jag måste göra om jag är hemma. Kul att vara hos Mina också :) MEN, jag måste nog försöka köpa en mössa innan lördag ändå. Ska man träffa de utröstade idolerna och Andreas Carlsson så vill man ju inte se ut som en köttebulle med mosad potatis liksom! höhö, stackars Mina som får stå ut med mig ;D höhö

Fick sms från Mina att min sötigull spelade på tian. Lite synd om mig tycker jag ändå som inte uppdaterat så jag har tian :'( Liksom ååhh. Får snart abstinens eller nåt om jag inte får se dom snart!! GAAAAAAHHH!!! Jag dör snart på riktigt. Nu. Snart.

Sen vill jag inte ens kommentera på programledarna till Melodifestivalen 2011. Vill dom att jag ska sluta älska den här tävlingen eller? Men som sagt, inga kommentarer.

Goodnight and Goodbye


Dark heart filled with light

Sååååå skönt. Redovisningen över och alla som var där blev godkända. Läraren tyckte vi var duktiga allihop :D Måste erkänna en sak. Jag kommer sakna läraren. Han är lite rolig och lite små söt, lite som mina lärare i Spanien. Hoppas det kommer fler såna lärare :)
Nu gäller det bara att plugga till tentan och skriva på artikeln till hemsidan på Lösnummer. Fick mail från Morgan att jag fick recensionen som jag ville ha (y) bara att sätta igång då.

Har kommit på att det blir mycket julshoppning fram över. På lördag (om jag får Mina med mig) kommer jag befinna mig på Marieberg från iaf 11 till 17.30. Sen nästa onsdag är det den där premiär kvällen och det skulle typ vara en massa erbjudanden och grejor så det är ju bara att passa på ;) Kul kan man ha. Faaast, det blir ju inte såååå roligt för plånboken och jag lär leva fattigt till januari ;) Meeeeen, sånt är livet och det får man ta :)

Nu är det inte ens roligt längre. Tänker dock inte slute på grund utav det utan får stå ut. Det måste ju lägga sig så småningom liksom, det har det ju gjort tidigare..

Glömde berätta en grej igår! En munk (eller han sa att han var en munk, men han såg inte direkt ut som en...) kom fram till mig på stan och frågade om jag var från Frankrike! Haha, jag fattade typ ingenting, trodde först att han behövde nån som kunde franska eller nåt men när jag sa nej sa han att det väl bara var mitt hår. Skumt liksom! Haha, fick lite tankar mot Barcelona då en kille som jobbade i baren där vi köpte nåt att dricka en dag ropade hej då på franska efter oss. Haha, aja så kan det gå ;)

Imorgon kommer det ut vilka som blir programledare för Melodifestivalen 2011 också :) Tror inte det blir Måns igen eftersom han ska leda årskrönikan, men hoppas kan man ju. Det är ju lite oklart ifall det blir nåt Romeo och Julia har jag hört så. Men men, lite spännande är det ju ;)
 
Goodnight and Goodbye


It's like a walk in the park

Nu orkar jag inte, så jag lägger ner skiten. Har faktiskt gjort min del av grupparbetet och läst halva kapitlet som jag skulle läsa. Ah, det får räcka, har faktiskt gjort något så jag får nog vara nöjd ändå :)

Dumma människor som lever och gör mig alldeles varm i hela kroppen och får tankarna att fladdra runt som små fjärilar i luften. Sluta vara så underbara så jag kan vakna från drömmen!

Goodnight and Goodbye

Wait a minute

Okej, insåg att jag gjort ett fel i förra inlägget. Andreas kommer ju på lördag och inte på fredag! Spelar dock ingen roll för jag kommer vara där iaf ;)

Sen kan jag säga att Mina hänger med nästa onsdag så ni kan strunta i den delen av förra inlägget :)

För att avsluta lite vackert. Nu har jag gjort mitt och anmält mig till en grej till hemsidan. Bra mig! :)))

(Och eftersom jag är så dålig på att uppdatera om Real så kan jag säga att de fortfarande är i topp och vinsten igår kom efter ett mål av världens bästa <3)

Goodnight and Goodbye

Storm and rain

Hur orkar man gå i skolan? En bra fråga som jag inte kan svara på så det är igentligen ingen idé att fråga. Ser iaf lite emot fredag då Andreas kommer till Marieberg. Gissa vem som kommer vara där med sin bok för att få den signerad. Joooo, jag (och bästa Mina!) 

Åkte in till universitetet imorse (eller, jag skulle vara där 10, men för det får jag åka ganska tidigt...) och gjorde lite grupparbete. Innan jag åkte tänkta jag att vi lugnt skulle bli klara med allt inför redovisningen imorgon, men så bidde det ju självklart inte. Vi ska tydligen träffas imorgon klockan 10 också och ha jobbat på de delar vi delade upp. Såååå, igentligen borde jag kanske jobba på det, men hur mycket orkar jag det nu liksom? Ska läsa ett kapitel i boken också. Önskar lite att jag gjorde som Katrina och skrev en egen uppsats istället för grupparbetet. hmm. Träna inför tentan ska göras också. Eh, det får skjutas upp lite. Typ.

Intervju med fyra från Svenska Kammarorkestern har hunnits med också. Gick helt okej, förutom att jag var tvungen att fota också. Min karriär som fotograf blir inte långvarig kan jag lova ;) Faaast det vore ju lite coolt att vara fotograf och det var lite kul att ta bilder. Men nej, nu ska jag sluta drömma och öppna ögonen för verkligheten!

Och det gäller angående allt!!

Lite möte med Lösnummer sen, webbmöte stod på schemat. Lite prat om vad som ska vara på hemsidan den närmaste tiden. Är lite sugen på att recensera en julshow som kören har. Måste bara kolla i kalendern så jag kan och komma över det faktum att jag är urusel på att recensera. Aja. Artikeln till tidningen är iaf inne och Emma skrev att det kommer bli ett "kalasbra" uppslag så jag väljer att tro henne. Hon visade mig bilderna och de var verkligen kanonfina! Tror på Emma, hon är trevlig och super snäll :)

Till slut har jag bara en fråga. Är det någon som vill följa med till Åhlens nästa onsdag? Måste anmäla ganska omgående så säga till! :)

Och jag hatar serier där folk dör och blir skadade!
Goodnight and Goodbye


perfect peace, love and everything else



Made a wrong turn, once or twice
dug my way down, blood and fire
Bad decisions, that's allright,
Welcome to my silly life
Mistreated, misplaced,
misunderstood, Miss "knowing it's all good"
It didn't slow me down
Mistaken, always second guessing
underestimating look
I'm still around

Pretty Pretty Please
Don't you ever ever feel
like you're less than f**kin' perfect
If you ever feel like you're nothing
You're F**kin' Perfect To Me 



<3


Hopes and Dreams

Nu är alla tester som jag kan göra hemma till körkortet klara. Bara att åka in till stan och sätta sig på skolan och göra resten nu då. Måste ju göras liksom. Men det känns ändå rätt okej. Visst, om jag inte pluggar på som bara den så kommer jag aldrig klara provet, men jag ska ju inte göra det innan jul så det känns som att det kommer lite längre ner på prioriteringslistan.

Blev iaf klar med artikeln om Kirsten igår och skickade in den. Hoppas Emma hinner läsa och ge feedback innan måndag så jag kan ändra det som behövs och så. Eller ah, det allra bästa vore ju att den redan var tillräckligt bra så klart, men det tror jag inte. Jag hade tur med Hjalmar grejen, det händer sällan två gånger liksom.

Börjar planera in när jag ska in till stan och få boken signerad. Om människan bara kan ge ett datum!!



Goodnight and Goodbye

lalala I'm singing in the dark



Adam i Tyskland. Lite sämst att han signerar där och inte kom ut till oss som frös ihjäl för hans skull! Men men, jag älskar honom obegränsat iaf :)



En bild från svenska adam sidan. Förlåt till tjejerna om de inte ville vara med på min blogg. Det är killen med mössa jag vill åt, Isaac, adams trummis. Blev lite kär i honom på de här bilderna kan jag säga.

Goodnight and Goodbye

Hard to say Goodbye

Försöker skriva lite nytt. Måste bara få ner rätt ord och lära mig hantera nån av trälådorna. Har inte riktigt beastämt mig för vilken än...båda låter bra i huvudet liksom.

Försöker också skriva några rader på intervjun. Sjukt svårt att få ihop det. Lite nervöst för det är ju några fler som får tidningen hem i brevlådan än som läser på internet. Iiihh. Vill att det ska bli bra.
Sen har det lite halvt löst sig med artikeln om Svenska Kammarorkestern. Om Emma inte får tag i nån fotograf så skulle jag få ta med Lösnummers kamera och ta bilderna själv. Hehe, jag som är så sug på att ta bilder, så...nån som vill hänga på och hjälpa mig lite med det?? Man behöver ju inte vara bra, bara bättre än mig och det är ju de flesta liksom ;)

Och det blir bara värre. Dumma människor som finns och är så gull. Vad gör man? Kan ju inte bestämma mig heller.. förhoppningsvis (?) behöver jag inte bestämma mig heller. hö hö 

Nu ska jag återgå till Idol och härliga Anders som trycker på sin röda knapp så det poffar ;)
Goodnight and Goodbye

When love is just a memory

Att sova, kära människor, är helt otroligt. En skönare känsla än känslan av att bara få sova får man leta länge efter och när man hittar den så får man baske mig hålla i den.
Igår somnade jag direkt jag la mig ner. Inte så konstigt kanske när jag natten mellan tisdag och onsdag sov max 2 timmar i en fåtölj. Känner nu också att ögonlocken inte vill hålla sig uppe riktigt...

Idag har varit en sån där dag när alla har varit lite extra snälla och trevliga. Det började på bussen när bussföraren var lite trevligare än vanligt. Sedan fortsatte det till bilskolan när jag skulle köra omkörning, fast dom är ju alltid lite extra snälla och trevliga...Blev godkänd iaf så det var ju skönt :)
Sen tog jag bussen ut till universitetet och gjorde intevjun med Kirsten Belin. Hon var mega trevlig och så även Emma som fotade. Fick också veta att Emma har designat (eller iaf designat delar av den) min blå väska som jag bara äääälskar! Hur coolt är inte det liksom? MEGA COOLT!! Sen träffade vi på han som inte är han men ändå lite små gullig och jag vet inte varken ut eller in. Ingen vet...inte ens jag vet.

Sen kom Ia och vi åkte ut till Marieberg en sväng. Kulis och så.
Hem i en kvart eller nåt innan jag och mamma åkte in till stan igen. Efter att jag lämnade av mamma på länsteatern gick jag allt till Wasa och tog en kokosboll (hur goda är dom inte liksom?) och killen i kassan var bara så jätte snäll och söt, både när jag kom och gick.
Konsert sen på konserthuset och det var väl kanske inte riktigt min typ av musik om jag säger så. Människorna jag ska intervjua sen verkade lite sådär också, men det ska nog gå bra. Hoppas bara jag får en fotograf och det löser sig. Känner att jag mailar Emma (redaktören) hela tiden. Tror hon snart slänger ut mig från tidningen! Fy vad jobbig jag måste va! Även om det kändes väldigt skönt att få beröm från fotograf Emma så känns det lite sådär. Jag vill ju verkligen inte vara jobbig. Fy vad fel det blir när jag ska ordna saker! Bläääääää. Men jag hoppas det löser sig och att redaktör Emma har kort minne och förlåter mig :)

Nu ska jag sova en blund
Goodnight and Goodbye

For as long as I've got you I'll be allright



Andreas i "Efter tio".



Adam på Debaser igår :)

Ett sammarbete kanske?? :D
Goodnight and Goodbye

Somebody's reaching out for you tonight

Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen, men två faktorer hindrade mig; 1. Jag är sämsta fotografen e v e r så det är inte så särskilt fina bilder och 2. Min dator har på sistone gått och blivit ännu segare än den redan var! Berättar om gårdagen i ord istället så kan ni skapa era egna bilder :)

Bussen gick från resecentrum kvart över nio och morgontrötta och flummiga satt jag och Mina och lyssnade på musik och flumma lite heeeela vägen upp till Stockholm. När bussturen efter några timmar var över skulle vi gå lite på stan, men oj vilket väder! snö snö snö, överallt. Efter att ha gått typ tio meter var vi båda dyngsura, men ändå fortfarande flummiga efter att fått en glimt av Christer Sjögren. Haha, vi planerade in att gå på kändisjakt, men det var bara Sjögren som ville dyka upp ;)
Med kurrande magar gick vi och åt en smula. Kan säga så här; man blir aldrig trött på pasta! Såååå gott.
Lite shopping blev det sen, dock ingen mössa som jag ville ha, däremot varsin skiva och lite smått och gott. När vi var lite lagom blöta (eller helt genom våta, lite vad ni känner för...) tog vi metron till medborgarplatsen där vi träffade på en super söt spanjor. Jag tänkte lite för mig själv "oj, det var inte en så tokig kille" och precis då kom han fram med ett papper och började prata med oss. Grejen var bara att jag inte hörde att han pratade spanska förrens han sa "gracia" i slutet av samtalet. APA! Kunde ju ha stilat lite, för det lilla vi sade till varandra kunde jag lätt ha sagt på spanska. Men, nu är det som det är och det går inte att ändra. Meeeeeen, om nån kommer på ett sätt att färdas bak i tiden så säg gärna till :)

Till konserten nu då. Vi stod och väntade i en och en halv timme innan vi inte längre kunde känna våra fötter och vi skakade som bara den. Människorna framför oss var snälla och höll våra platser så vi kunde gå in och värma oss lite i en halv timme. Sen var det bara att gå ut och stå i typ två timmar till. Stelfrusna och ont i fötterna (i det av dom som vi kände) kom vi tillslut in på konserten, eller bioplatserna som vi satt på. Lite säsmt att man inte fick behålla biljetterna :( Jag som börjat planera vart i min biljetttavla Adam biljetten skulle hänga.. Sååååå sämst så bajsapa.
Sen kom förbandet, Victorious, som var skit bra och ca 50 minuter försent kom Adam. Jag fick springa ut två gånger och försöka fixa med bussen, men misslyckades. Det betydde att vi bara fick se ca 40 minuter av showen och jag missade typ två låtar. Det var ju lagom kul. Men men, Adam var ganska snabb så han hann med ganska många låtar och några av de bästa var allt med. Han var världens bästa och sjöng till och med bättre live än på skiva. Det var mycket prat om kärlek också och allt var bara så åååhhhh <3<3<3
I just love him sooooo much!! Kärlek.

Imorgon är det full fart. Omkörning, intervju och konsert med Svenska Kammarorkestern + bestämma när jag ska intervjua dom. Full fräs.

Goodnight and Goodbye


This aching heart ain't broken yet



ÄR SÅ SJUUUUKT TAGGAD!!!

Pustar ut och säger tacktacktack. Under hela första halvan av föreläsningen idag satt jag och var super nervös för grupperna som vi skulle bilda eftersom jag inte känner en kotte i den stora gruppen som jag är i. Skulle varit så mycket lättare om jag bara kunde slå följe med Katrina. Men, när rasten kom såg jag några som jag kände igen från min grupp och dessutom går film som jag lyckades slå ihop mig med. Dom verkade riktigt trevliga och det kommer nog bli riktigt bra :)
Efter föreläsningen blev jag hämtad av Mina och vi åt lite lunch ihop, pratade forboll (surprise surprise) och om morgondagen. Efter en stund på stan körde Mina ut mig igen till Universitetet och möte på tidningen väntade. Lite info för oss nya skribenter bidde det. Fick låna en diktafon också så jag slipper oroa mig för det till intervjun på onsdag :)

Imorgon blir det bäst! Adam i Stockholm :D:D:D Tdligen har jag missat en massa så jag sitter nu och försöker ta igen lite. Ett fan har tydligen gjort en bok till Adam från oss svenska fans och man kunde vara med i den om man ville. Lite sent för mig att gå med i det nu, så sämst att man inte fick veta sånt tidigare liksom! Nu är jag i full fart med att försöka luska ut om han kommer signera nåt eller så. Ska bli såååååååå kuuuuuuuul :D:D:D
Får se om jag och Mina bestämmer oss för att köa länge och få bättre platser eller gå runt mer på stan och få lite sämre platser. We'll see :)

Innan jag avslutar ska jag bara informera om att Elisabeth Andreassen kommer vara med i Melodifestivalen med låten "Vaken i en dröm". Ikväll klockan 9 är det webbjoker final på tv också så vi får veta vilka två som går vidare då med :) Bra kväll med andra ord :)

Goodnight and Goodbye

All I need is you

Skriver inget om gårdagen, det är som det är och kommer alltid vara så. Tack till Mina iaf för en bra kväll och på förhand till en bra början på nästa vecka.

Bästa låten på länge, så sjukt bra så det finns inga ord! Tack Andreas Carlsson för den :)
Så mycket kärlek med idolerna så ååååhhhh <3<3<3



Goodnight and Goodbye

A moment in time

Eftersom jag ska till Mina imorgon och har en massa annat att göra innan så tar jag det här nu...

Imorgon är det två år sedan. Två långa år sen ett liv släcktes. Ett ljus brann ut. Ett litet hål i hjärtat blev större. En tår sakta rann ner för kinden tätt följt av en, två, tre till.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte blir som förra gången vi var på minneslunden. Då kunde jag iaf åka hem och bryta ihop, imorgon ska jag ju hem till Mina. Känns lite sådär att sitta där och gråta när vi ska ha filmkväll och allt. Jobbigt kommer det dock vara, inga tvivel på det..

R.I.P forever Linda


So walk me through
back through the fields
oh take me home
back to the fields
erase the dream
rewrite the scene
if there's a god
than god only knows
what we should know
on with the show

Goodnight and Goodbye

Happy Birthday



GRATTIS PÅ 23-ÅRS DAGEN <3

"...unless you tell me what's going on"

Nä, nu får det banne mig vara slut på att gå upp halv 6 på morgonen! Jag pallar inte tröttheten. Seriöst. Nu blev det ju lite bättre i och med att jag fick mig en ny körlärare som det verkar som jag ska ha tills kortet är taget. Lite skönt, för det kändes mycket bättre den här gången. Kul också att en sak som jag gjorde med andra läraren som tydligen var fel då var rätt nu, haha ;) Så kan det gå.

Fick tillbaka tentan och tydligen var det inte det resultatet jag fått på mailen. Gick ju sådär kan jag säga och jag ser inte fram emot nästa tillfälle om jag säger så. Tydligen var det väldigt många som är i samma sits så det är ju skönt. I'm not alone :) En liten tanke som virvlar runt i huvudet är att bara skita i allt och hoppa av, men då måste jag betala tillbaka till csn vilket inte känns så kulit. Får tänka på det till våren, men å andra sidan så pratade jag med en tjej som läser c-kursen och hon sa att det bara va att hålla ut för det blir bättre sen. Vi får se helt enkelt :)

Var på Marieberg förut och såg en skylt att idolerna kommer 20 november. Hoppas att nån bra är där som man kan träffa :) höhö, eller nåt...
Såg också att nya Poplife kommit ut eller snart kommer ut och det är en stor artikel om Andreas Carlsson och hans nya bok. Den skulle man vilja ha :) 

 

Nu ska jag kolla klart på den underbart roliga filmen 17 again,
Goodnigh and Goodbye

Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Jag tycker min lärare är lite gullig. Efter att han gått igenom alla de svåra uppgifterna som jag typ fattar nada av så ställer han sig och kollar på oss som är där. Sen säger han nästa med en suck; "Det är bra att ni är här". Tydligen är nästan mer än hälften borta varje gång (jag tyckte väl att det var få där!!) och det är en stor hjälp till tentan att vara där. Det känns ju lite sådär då att tänka på att jag inte kommer vara där på nästa grupptillfälle :(

Imorse..eller okej, på förmiddagen..satt jag och försökte få tag på Kirsten Belin som jag ska intervjua till tidningen (min första grej till tidningen och inte bara till webben!!) eftersom hon ville att jag skulle ringa. Det gick ju inte så bra kan jag säga, det tuta bara upptaget. Tänkte testa imorgon efter allt är klart som ska göras då, hoppas bara på att Emma som ska fota hinner se mitt mail innan :)

Real spelade mot Milan igår, slutade oavgjort. Jag satt och höll koll på deras hemsida och kom på mig själv med att sakna grabbarna nåt så otroligt mycket. Jag kommer alltid hata kanal plus för att de är de enda som visar.. Vore kul att få se dom spela nån gång liksom och inte bara få kolla på kort och så..







Goodnight and Goodbye

Only a second in life

Okej, alla som gillar Backyard Babies kan nu få sig ett leende på läpparna, speciellt om man diggar sångaren Nicke Borg. Han ska nämligen vara med i Melodifestivalen med låten "Leaving Home". Snacka om två totalt olika artister som avslöjats på samma vacka. Rosa mot Svart. Längtar redan :D



Trots att jag vaknade halv fem imorse eftersom jag glömt att ställa om den klockan (satte dock på telefonen innan jag hoppade in i duschen och insåg mitt misstag så jag kunde gå och lägga mig en timmer till...) så känner jag mig inte överdrivet trött. Halkan gick helt okej, blev godkänd. Skönt att ha den avklarad, hoppas jag snart får klart stadskörningen så jag kan boka tid för uppkörning sen :)
Kollade på studentmailen och såg att jag blev godkänd på tentan också. Jikes vad jag har varit orolig! Men, klarade den gjorde jag, nån där uppe måste ha gett mig lite tur. Tackar för det :)

Efter julmusten i måndags på Alfredos så kände jag att jag var tvungen att käka lite pepparkakor och ballerina pepparkaka. Nu vill jag ha jul imorgon! höhö, eftersom jag får vänta lite så får ni en bild på livets goda så länge :)

 

Goodnight and Goodbye

We will never be anything but loud

Innan nåt annat måste jag berätta; Babsan ska vara med i Melodifestivalen med låten "Ge mig en spanjor"!! haha, jag bara älskar titeln på låten. Tyskland nästa eller? ;)

Gårdagen var bra. Föreläsningen okej, mötet var låååångt med helt okej (kanske av en speciell anledning som egentligen var bajs men ändå...) och mat och fotbollen med flickorna var inget annat än trevligt. Fick ju julmust också till maten!! :D:D:D Jag tror det blev vinst för ösk också, men jag gick lite tidigare så helt säker är jag ju inte. Som sagt; bra dag.

Idag blir det återigen skola och sen drar jag till mammas jobb och efter det bio med Ia. Vi skulle kolla på ugglorna men den gick inte då så det fick bli The last airbender med han som spelar Jasper i Twilight istället. Blir nog bra det med :) Undrar bara om den är i 3D? Det stod det på hemsidan men den kosta typ inget extra och hur får man glasögon om den är det? Frågor, frågor, frågor men inga svar :(

Ska ta och åka till stan nu. APA! Jag har ju inte lagt in Maroon 5 låtarna på mp3n!! :(((( aja, jag får försöka överleva iaf...

Goodnight and Goodbye

I do not mind if I die try

Att gå upp halv nio är inte det roligaste. Sitter och fasar inför onsdag då jag ska vara på körskolan kvart över sju!! Jag kommer ju inte överleva!

Ska snart bege mig in till stan och skriva PM. Vi fick tillbaka vårt arbete och behövde slipa på ett par saker. Ska det liksom aldrig bli klart? Det måste väl inte vara perfekt liksom?! Nu hoppas jag verkligen att jag slipper omtenta så jag kan lägga den här delkursen bakom mig.

Efter PM skrivande blir det föreläsning numero tres. Ser lite fram emot den faktiskt för jag fattar faktiskt! Helt otroligt. Eller om jag säger så här, jag fattar tills dom börjar trassla in en massa saker så man måste tänka tills hjärnan brinner upp.

När allt "skolarbete" är avklarat så är det som vanligt möte med Lösnummer. Vi får se om vi blir lika många som förra gången. Jag lovar vi fick verkligen inte plats! Tror vi ska bestämma vad som ska vara med i nästa tidning och kanske lite vem som ska göra vad. Får se om jag ställer upp och gör debut i tidningen..annars känns det väldigt bra att vara en webbtjej, om ni förstår vad jag menar ;) kaching!! höhö, eller not.

Hoppas på att flickorna kan käka lite med mig sen så jag slipper känna mig helt lonely. Agnes verkade kunna iaf så jag håller tummarna att Martina också kan. Efter det blir det iaf fotboll för första gången på evigheter...lär ju bli den sista på evigheter också eftersom det är sista hemma matchen. Sjukt skönt att tredje platsen är säkrad så slipper dom ha en massa press på sig, dom kanske spelar bättre då, eller så spelar dom sämre, men vi hoppas väl på det första! Kul blire iaf :)

Nu ska jag göra mig klar och åka iväg i den söta lilla bussen :)
Goodnight and Goodbye



RSS 2.0