Suddenly I See

Nu har jag varit lite dålig på att skriva här på bloggen insåg jag. Skulle skrivit i torsdags, men en katt kom och okuperade mitt knä så det bidde inget med det :)

Gårdagen bestod först och främst av en tenta som gick helt okej ändå tror jag. Lite skönt att vi filmare bara hade två timmar på oss, mendans resten kunde sitta längre vilket betyder att vi hade ett lite annat och kanske lättare prov. Skönt som sagt. Ja, och jag tror att det gick bra och tror inte jag behöver oroa mig särskilt mycket..
Efter det var det lite handling på Maxi som gällde, lite bara-vara-hemma och sen på kvällen drog jag till Mina för lite övernattning. Vi åkte till Maxi igen och köpte tapas och julmust i ölflaskor! haha, aaaaaas gott juuuu :D

Nu idag kom Ia och hämtade oss och vi spenderade hela långa dagen på Marieberg. Blev dock bara ett inköp och det var nya idolskivan och det endast för att få den signerad. Var dock för mycket människor så vi kom nära tre gånger, en gång så nära att vi stod i princip längst fram, men kom aldrig fram :( Dock fick vi komma upp på scenen och ta ett kort tillsammans med idolerna. Haha, så kul. Jag stod hos Elin, Linda och Daniel och dom var lite sköna faktiskt ;) Liiite avis på Ia dock som stod hos Weise, men han sa typ inget så det kanske inte gjorde så mycket. Hade kanske svimmat om jag stod där ;)
Sen tävlade vi lite i diverse saker. Bland annat slog vi ner juryn och Peter på en dator, ni vet sånt där när man ska slå ner saker i hålet igen... Aja, killen som hade hand om det verkade iaf tycka vi var lite roliga och lite små söt var han allt. Haha, han nappade snappt på att jag och Mina skulle tävla mellan oss och hade stenkoll på vad jag fick för resultat som Mina sen skulle slå. Sen när vi fick nyckelringen, den som var anledningen att vi var med överhuvudtaget, letade både jag och Mina fram Carlsson och då log han killen och sa "Aha, ni tar snygg-Carlsson" Haha, så gullig ;)

Carlsson får sen en egen liten kolumn. Lite besvikna efter att inte fått nån atograf av idolerna begav sig jag och Mina till kön till Andreas och där blev vi då inte besvikna! För det första gick kön ganska fort. För det andra så var människan dubbelt så snygg i verkligheten som på TV och dessutom längre än mig! ;D Aja, iaf...han pratade typ mer med oss än dom innan oss och det kan jag ändå förstå. De som stod framför oss och även en del som var innan det fick sina atografer på kort man fått under dagen med idolernas atografer. Vi kom liksom med båda böckerna och skivomslaget! Sjukt trevlig var han och väldigt lätt att prata med. Sen tyckte jag att det var riktigt coolt att mitt omslag till skivan var det första han såg så han var tvungen att kolla lite :) Både han och hans assisten såg sen min kamera och först frågade Andreas om jag ville ha ett kort med honom också men jag väntade ju på Mina så han fick signera åt henne också ;) Sen kom hans assisten, eller vad hon nu var, och frågade om jag ville att hon tog kortet med oss båda. Awww. Och Andreas ville stå i mitten ;) hihi, ja jag är lite lol. Bra människa.

Bilder och kanske videoklipp kommer, orkar bara inte koppla in min kamera på nytt. Just hold on ;)
Goodnight and Goodbye


Kommentarer
Postat av: martina

sweet :)

2010-11-20 @ 22:50:21
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0