För den jag är är inte någon annan

Kom precis hem efter en heldag. Skola från 9.15 till 16.00 och sen mat med Ia och efter det bio. Haha, tror det är första gången jag gått på bio och bara behövt betala 41 kronor, och det för snacksen! ;) hihi, fördelar med att skriva på Lösnummer antar jag. Eller...jag måste ju skriva en recension på filmen nu men det är ju nemas problemas liksom :)
Filmen var i vilket fall som helst ganska bra. Helt okej och lite till. Sevärd absolut. Lite tårfylld på sina ställen och så...ja, ni får läsa min recension på hemsidan sen om ni vill veta mer ;)



Seeeeen såg jag en bild på facebook på Grey's sidan och tappade hakan lite smått. SKA DOM HA EN BEEEBIS???? Det här är inget som kommit till min kännedom tidigare...Var är de nya avsnitten liiiiiiksom?



(och jaaa, jag har fått en liten besatthet av att ha bilder på min blogg :P)

Goodnight and Goodbye

This is a smile

Då har flickorna åkt. En trevlig kväll blev det måste jag säga. Först hade Zandra en hudvårdsklass med oss och sen blev det mat, prat och skratt. Som sagt, en trevlig kväll :)

Kan säga också att bilden på hur scene till Melodifestivalen är uppe!! Fin fin fin tycker jag den är personligen. Ska bli kul att se hur det blir när den är på riktigt och artisterna står på den :)



NU: skriva ihop det sista på analysen...

Goodnight and Goodbye

Happy as I can be

Hur glad blev jag väl inte när jag såg detta? Det var på tiden att UK utnyttjaade sina musikresurser!



Blue representerar Storbritannien i ESC 2011 <3

Happy Bday



Grattis Världens Bästa Adam på 29-års Dagen
<3<3<3

Längtar sjukt mycket till nästa skiva som kommer i år :D

With a twist in the end

Började städa lite lätt förut och satte på några avsnitt av JONAS, bland annat avsnittet där Nick inte kan skriva en ny låt och alla är på honom och så vidare. Känner lite så själv med min analys nu kan jag säga. Det står banne mig still i huvudet!! Det har börjat släppa lite men det är fortfarande lite suddigt. Imorgon kommer bli stressigt om det inte släpper snart kan jag lova ;)

Idag har jag varit inne på Hindersmässan på förmiddagen. Jag vet jag vet, jag borde igentligen varit hemma och pluggat men jag ville ju med och köpa min måne!! Såååå, jag följde alltså med och nu hänger månen i fönstret. Den är sååååå fin :D Mamma sa att det var en typisk sak som jag skulle köpa. Och ja, det är det. Jag ääääälskar den <3 hihi

Nä, det blir inte längre än så nu. Måste städa, skriva, och eventuellt laga mat :)
Goodnight and Goodbye

Och hur kommer det sig att en av de största stjärnorna i en tecknad film är den som är rösten till karaktären som inte säger ett knyst istället för den som är med nästan hela tiden? Knäppt..

I think I'm cool cause your name's on this heart shaped tattoo

Gad dag mina kära vänner.
Hoppas ni har haft en bra dag så här långt och att den rular på bra det som är kvar också :)

Själv har jag hunnit smälta gårdagen. Funderar lite halvt på om jag bara drömde allt. Det är på gränsen faktiskt. Men det hände nog ändå. Det känns som att det var så. Haha, ja här kan jag sitta och fundera länge, men vare sig det var en dröm eller verklighet så var det riktigt bra. Allt det där har ni ju redan läst om så jag lägger ner att skriva mer om det nu ;)
Dagen har helt ägnats åt Pinocchio. En analys ska skrivas och jag börjar få lite panik. Den ska liksom in på måndag och allt jag gjort hittills är en segmentering! Sen måste jag städa mitt rum tills på söndag då flickorna kommer förbi på besök. Som sagt, jag börjar få lite panik! Hmm, aja...ska nog ta och titta en tredje gång på filmen nu. Måste kolla på hur de byggt upp den med det stilistiska systemet och sen återigen en gång för att kolla på narrationen. Kan inte klaga på att vi får se för lite på film inte ;)



Sen hittade jag den här videon, dock gick det bara att ta den spanska verisionen men det känns ju lite Emma så det funkar ju också, som även Andreas Carlsson lagt upp på sin blogg för ett tag sen. Älskar verkligen låten OCH videon. Låten är självklart skriven av just Andreas Carlsson (bland annat). Har även lyckats hitta den på Spotify så jag kan lyssna på den non-stop ;)



Goodnight and Goodbye

I Want It That Way

Vilken dag!! Uppkörning i morse och jag tror banne mig att jag var lugnet personifierat! Jag var inte ett dugg nervös. Kände också att jag gjorde tusen fel, men brydde mig inte. Blev dock godkänd (men han tog upp att det var lite missar är och var...) så känns ju väldigt skönt. Inga mer körlektioner!! :D Boka prov och skriver på onsdag nästa vecka och har gett mig tusan på att jag ska klara det!!;)

Sen då? Jo, ANDREAS!! <3 Jag och Mina sprang runt i huset innan han kom och var hypernervösa! Haha, vilken syn det måste varit för gudarna!! Men om jag säger så här, nervositeten släppte ganska snabbt när han kom in :) Han var jätte trevlig och ja, han var precis så som man föreställt sig Andreas Carlsson liksom. Han och Mina pratade lite om drömmar och så och jag fick komma med in på ett hörn och så ;) Han sa till och med, på skämt antar jag men ändå, att han kunde komma med manuset till Dandy så kunde ju jag regissera. YESPLEASE!! Men som sagt, han menade det nog inte så...faaaaast han frågade ju iförsig när jag skulle bli klar så ;) Ja kära nån. Lite tips hur man når framgång har man fått också och lite info om hur Dandy blev till. Jag och Mina blev försökskaniner också och fick lyssna på några av låtarna :D Dom var sjuuuuukt bra och jag vill bara se den nu, nu, nu!!! Haha, han sa innan han åkte att vi skulle få biljetter att se den, men varken jag eller Mina fattade om han var seriös..Han lät väldigt seriös och detblev liksom ett seriöst ögonblick, men ändå. Kommer han minnas oss så det händer eller inte liksom? Who knows? Bäst var det iallafall. JUST DET! Mina spelade gitarr för honom och han själv spelade och sjung lite, bland annat titeln på detta inlägg. Kan säga så här: fasiken va bra han var på att sjunga!! Köpa hans skiva kanske? Maaaaaaybe :)

TACK MINA för att jag fick vara med idag (och för att jag fick låna datorn att skriva på nu...)

Tror det får räcka så länge, måste smälta dagen lite nu känner jag...
Goodnight and Goodbye

I ljuset under mörker

Tar mig tid att skriva en liten rad, för imorgon har jag svårt att tro att jag hinner med det...

Dagen har spenderats framför en duk med sång och steppdans..och en föreläsning. MEN, jag kan nu berätta att jag sett Singin in the rain och en film med Fred Astair och Ginger Rogers. Tror inte man kan säga att man läser film om man inte sett dom, det är ju liksom klassiker. Men men, det är ju det vi gör nu, kollar igenom några av klassikerna så vi verkligen har sett dom och kan känna igen dom. Lite jobbigt bara att det måsta ta hela dagarna! Vi började liksom 9.15 och slutade inte förrens 17.00. suck. Trött var ordet ja....

Imorgon blir ännu längre, men som tur är inte bara plugg. Börjar som vanligt 9.15, men slutar 12. DÅ ska jag åka upp på stan och luncha med min kära syster innan vi går en tur på hindersmässan. Nåt måste man ju hitta att köpa, och om man inte gör det så är det mysigt bara att gå runt :)
Seeeen bär det av till universitetet igen där jag först ska träffa Mina och vi ska prata lite om på torsdag (längtar redan!!) över en fika. Sen är det återigen dags för skola. Mellan 18.15 och 20.15 är det nämligen första lektionen i Scenisk produktion. Börjar kännas lite nervöst måste jag erkänna. Vet fortfarande inte om det är så smart att läsa två kurser, men den här tar ju liksom slut 16 april och är en kväll i veckan typ. Det ska väl inte vara såååå krävande...eller? Aja, vi får se, kan ju ganska lätt hoppa av den annars :)

Nu måste jag skriva notiser till tidningen som kommer till alla studenter nästa vecka :)
Goodnight and Goodbye 

Nära månens sken

Dagen började med att jag lite trött steg upp ur sängen, gick in i duschen och gjorde allt annat som jag gör varje morgon när jag ska iväg. I skolan hejade Katarina på mig nästan direkt jag klivit ur bilen, trevligt trevligt. Föreläsning hela förmiddagen blev det och typ en timme gick åt till att alla skulle välja varsin film som vi ska skriva analys på. Min film blev Pinocchio, lite svårt att analysera allt vi ska göra på en tecknad film, men då slipper jag ju de här gamla svart-vita ;) I för sig är det inga problem med dom, de är lite små roliga ibland, men Disney är ju alltid Disney om jag får säga det själv :P
Sen, efter ett snabbt stop på Åhlens, åkte jag till mamma och åt lunch. Vi åkte och hämtade mormor och morfar och medans den förstnämnda klippte sig gick vi andra tre och köpte en platt-TV till morfar eftersom han tjatat så om en :)
SEN, sen hände det saker...när jag kom hem och varit hemma en liten stund alltså. Telefonen ringer och jag springer och svarar. Det är min kära vän Mina som slagit en pling. Hon lät lite darrig på rösten och frågade om jag hade något för mig på torsdag på eftermiddagen. Nej, inget inplanerat och hon avslöjade då "bomben", om jag får kalla det så... Hon vann nämligen Andreas Carlsson tävlingen!!!!!!!!!! Så, på torsdag kommer han hem till henne och jag ska få vara med :D När man skulle tävla stod det att vinnaren bland annat skulle få en egen liten konsert med låtarna från Dandy. OMG!!! kommer bli så nervöst, men som tur är så var det ju Mina som vann så förhoppningsvis behöver jag inte prata så mycket ;) haha, jag skulle döööööööö om jag fick prata med honom..*fnissfniss* Som att det inte var nog, när jag kollade min mail hade tydligen jag blivit utvald som en av tio vinnare som vunnit en matchtröja från ÖSK. Fick välja också om jag ville få den signerad....Eh JAAA TACK!! ;)

Med andra ord blev det här en ovanligt trevlig måndag. Vaknade och trodde det skulle bli en vanlig måndag, en vanlig start på veckan, men ack så fel jag hade. Den slutade riktigt bra :)

Goodnight and Goodbye

Like nothing else

"Nej, jag har inte gått och blivit en dålig bloggare igen. Anledningen till att det inte blev nåt inlägg igår var för att internet vägrade att fungera. Mamma ringde till Telia som skulle fixa det till klockan 15, men det funka inte förrens imorse...aja, men nu funkar det alltså igen :)" Så skrev jag igår, men det funkade inte att ladda upp det då. Liiite jobbigt liksom.

Ja, jag skrev ett inlägg om min lördag och så vidare, och så vidare. Helt ointressant nu så jag skriver inte om det ;)
Dagen har spenderats på Marieberg. Eller ja, inte hela dagen men ändå. Mamma köpte lite lampor och lite annat och själv köpte jag skor och lite ljus + ljuslyktor :) Sen har jag räknat ut att jag borde hinna spara ihop en och annan peng och kan åka till Madrid 2012 som jag och Mina pratat om!! Ihihihihi, DET låter bra i mina öron ;)

Ah, vi tar mer sen. Det har varit lite krångligt nu på sistone så det får räcka så här så länge :)
Goodnight and Goodbye

Speak to me

Asså, så här jag jag inte hålla på! Jag är en urusel bloggare...men, nu är jag tillbaka och hoppas jag kan vara lite mer uppdaterande ;) Anledningen till min bortgång (ja asså, jag är ju inte död eller så, men att jag varit borta från bloggen...) stavas skola och körkort. Det har varit ganska mycket i skolan den här veckan, ska dra det lite snabbt..

Måndag: Introduktion. Vi fick veta lite vad som väntar oss och så berättade hon om varför vi läst som vi gjort på A-kursen (med tanke på att det inte var så mkt film..) och att det blir färre och färre som klarar den kursen. Det kändes ju bra.. Men, det lät som den här kursen blir lättare och framför allt roligare! Efter skolan träffade jag iaf Martina och det var trevlans! Längesen vi sågs nu.. Lite lunch på baguette och sen en liten rundvandring på Campus blev det. Vet inte om jag var till så mkt hjälp, men men. Tror iaf jag fick med allt de sa till oss när vi gick rundvandring när jag började :)
Tisdag: Körlektion och Teoriprov. Körlektionen gick bra, men sen ska vi ju inte snacka. Kuggade teoriprovet med två poäng! Kändes inte så bra just då och jag mådde ganska dåligt efteråt (därav anledningen till att jag inte bloggade då...). Men, nu har jag hunnit prata med mamma, Ia, Martina, Mina, Katrina och körläraren och det känns bättre. Min lärare frågade vad jag hade fel på eller om det var något jag tyckt var svårt och berättade om min långsamma metod i början och då förstod hon att jag inte klarade det. Byta metod till nästa gång vill jag lova! Då borde det gå bättre...
Onsdag: Filmdag! Vi kollade på 3 filmer i skolan och jag ju säga så här, vi såg inte på film hemma sen. Blev dock lite positivt överaskad av filmerna. Den första sa våran lärare innan hon satte på den att vi skulle tycka var jätte dålig, ingen gillade den efter första gången. Tror det var därför jag tyckte den var okej och de andra verkade känna likadant. Sååå dålig var den ju inte liksom. Sen var det en västernfilm som var heeeeelt okej och då tidens fantasy ;) Haha, lite kul att man såg linan till lejonets svans (om någon undrar viken film så var det Trollkarlen från Oz). Träffade även Mina en snabbis över lunch vilket ledde till att jag bara åt en Risifrutti till lunch. Blev lite hungrig, jobbigt också att vi inte slutade förrens 5 då! Men men, jag överlevde det också :)
Torsdag: En liten föreläsning om Narrativ stil och Klassisk film. Tyckte det var intressant och vi lärde oss hur man bygger upp en klassisk film. Känns som att det äntligen är rätt jag läser. Hängde liksom med och förstod allt under lektionen! Tummen upp! Sen var det (förhoppningsvis) sista körlektionen. Gick bra och min lärare sa att jag körde riktigt bra också så förhoppningsvis ska jag bli godkänd på provet. Hon trodde inte det skulle vara några problem. Suck. Känns med andra ord bra idag :)

Sen måste jag berätta att Higuain är tillbaka i Madrid! :D Han ska börja jobba nu och hoppas själv att han hinner tillbaka till spel innan säsongen är slut. De hade gjort en intervju med honom på hemsidan och jag fick banne mig en liten tår i ögat. Han sa att han fått ont men inte ville säga nåt för att han inte ville svika sina kollegor och det var därför han var med på bänken på El Clasico. Sen hade Argentina skickat en läkare (efter att han pratat med dom) och han fick inte spela. Ah, jag är sämst på att förklara, men ni kanske fattar ungefär det jag vill få fram. Han är bara så...ÅH! Kan inte förklara, tror man måste läsa intervjun själv (och möjligtvis vara Emma) för att förstå! <3



Goodnight and Goodbye

We were holding back the flood

Är inte den mest effektiva med att uppdatera min blogg här känner jag...men men, det kommer när det kommer ;) Har under dagen ätit lite tårta då vi firade lite att morfar fyllde år i helgen vilket var väldigt mumsigt. Mådde ganska illa efter en bit dock..hmm. Kan säga så här, efter att vi fikar på Brogrens igår och jag åt den där kokosbollen så har jag varit PROPPMÄTT! Tro mig, det är jätte mysigt och de har jätte mumsiga saker hos Brogrens, MEN ät INTE deras kokosbollar (eller chokladbollar om man så vill...). Jag har inte varit hungrig en sekund efter att jag åt det, och mådde illa ett bra tag efteråt vill jag lova... ;)

Imorgon blir det lite syskon tid med Ia, vi ska nämligen in och kolla lite på Harry Potter :) Eller ah, om det inte blir värsta stormen eller så..men det hoppas vi väl att det inte blir.
Har kollat in trailern till Love and other drugs och jag kan ju bara säga en sak: JAG VILL SE!! Den verkar verkligen jääääätte bra. Med lite tur kanske jag kan få ta den som en recensionfilm så det blir gratis! hihi, iblan är det minsann inte dåligt att skriva för Lösnummer. Har jag berättat det föresten? Jag är en av bioresensenterna inför våren. Minst två filmer kommer bli resenserade, men om jag känner mig själv rätt så blir det nog nån mer iaf (om jag har tid...).

Sen vill jag bara meddela att jag vill ha en bok. The demon trapper's daughter heter den och verkar vara riktigt bra och lite av en Emma bok. Me like :)



Nu blir det lite Spindelharpa och musikmusikmusik!!
Goodnight and Goodbye


Feel Your Heart Beat!

...ja så låter det, slogan till ESC 2011. Det står för att musiken är något vi alla älskar, som helt enkelt får våra hjärtan att slå. Det står också för att det finns så mycket olika stilar i musik, nån för alla, och det spelar ingen roll vad man pratar för språk eller vem man är, det är det helt perfekta för Eurovision! För det är ju det Eurovision handlar om! Älskart!



Gick just in och kollade min studentmail och fick en positiv överaskning. Tentan jag gjorde som jag har väntat på så jag får ihop mina poäng fick jag inte G på...JAG FICK VG (vilket jag och Katrina kommit fram till motsvara gymnasiets MVG). Inte så pjåkigt. Jag som var rädd att bara för att jag räcknade med att få G så skulle jag få U och inte kunde räckna med de poängen. Skönt vill jag lova. Och läraren vi hade idag skulle lägga in betygen senare under dagen och så fort hon kunde sa hon så jag hoppas på det också nu snart. Yes, och så voila så kommer jag in på B-kursen. En liten grej bara... När det inte var säkert om jag skulle komma in på min kurs så sa en studievägledare att jag skulle göra en senanmälan till någon annan kurs och nu har jag kommit in på Scenisk produktion som bara är 7,5 hp. Mailade och frågade om jag kunde läsa båda och det gick tydligen bra. Scenisk produktion är lagd kvällstid också så det ska förhoppningsvis inte krocka med B-kursen. Såååå, jag får sätta mig ned och ta en lång funderare, ska jag läsa Scenisk produktion eller Spanska? Vill läsa båda och mamma tycker inte jag ska vänta förlänge med spanskan om jag vill ta upp den igen samtidigt som jag inte vet om det går att gå Scenisk produktion nästa termin eller den efter det. Hmmmm, ah, tänka som sagt..... (och ja, anledningen till att jag skriver ut Scenisk produktion så mycket är för att jag tycker det låter bra...proffsigt på något sätt :P)

En positiv överaskning fick jag också när Mina klev på bussen. Yesbox, vi bestämde att vi eventuellt skulle göra våran film i helgen eftersom adamssparklyswedes har flyttat fram deadline en vecka. Som om dom insåg att vi båda varit sjuka och inte hunnit göra den. Hehe, gulliga är dom, men jag antar att vi Glamberts måste hålla ihop ;) 
Seminariet idag gick inte såååå dåligt heller. Läraren var jätte trevlig och så även de övriga i klassen som lyssnade.. ja, det var la allt jag hade att säga om det tror jaaaaaag :)

Vet att Real spelar nu klockan 22 och jag vill så hemskt gärna kolla, men mitt huvud vill bara sova en stund så jag får helt enkelt sjuta upp det till nästa gång, då förhoppningsvis H har kommit tillbaka <3

Goodnight and Goodbye


I feel a change is coming soon

ÄNTLIGEN!! Äntligen har de hört mig, de som håller på med Melodifestivalen. Har de någonsin gjort som jag vill tidigare eller? Inte såååå ofta.. Men nu så, nu har de allt lyssnat på mig. Eller ja, det kan vara så att vi tänker lika också..vilket i sig skulle vara helt perfekt för då kan jag ta över efter Christer och få ordning på allting! :D:D:D Bästa idén jag har haft på länge ;)
Jaja, nu ska jag ta och berätta vad de har gjort också så ni slipper sitta där och undra vad jag babblar om. De har tagit bort alla svenska jurygrupper och istället är det 11 utlänska jurygrupper som gäller. Det är DET jag sa i våras och nu har de gjort det också. Bra människor. Det är dock inte det enda de gjort. Nix, mer ändringar och jag börjar tro att de har blivit riktigt smarta på SVT. Istället för att det ska vara klara poäng från tittarna så delas de istället in i procent. Som förra året (och alla år innan det...) spelade det ju ingen roll hur mycket som skiljde i röster, poängen var ju redan delade och den som fick flest röster fick ett antal "poäng". Nu ska man istället dela upp poängen i procent. Så om en låt har fått 20 procent av rösterna så kommer den också få 20 procent av poängen. På det här sättet har alla chansen att få poäng från tittarna också :)
Hade man gjort så här lite tidigare så hade det varit lite annorlunda i vinst protokollet. 2005 hade till exempel Nanne vunnit med "Håll om mig" och inte Martin Stenmarck. Nu hade ju hon vunnit om man haft 2006 års regler då de ändrades efter att så många tittare klagat eftersom de ville att Nanne skulle vinna (jag var en av dom...). Men inte bara det! Måns hade vunnit med sin "Hope and Glory" 2009 med de här nya reglerna istället för Malena Ernman! Det hade ju inte varit helt fy skam vill jag lova. Nanne hade vunnit genom tittarrösterna och Måns genom juryrösterna. Så kan det gå när inte haspen är på ;)



Goodnight and Goodbye

Would anyone hear me scream behind this castle walls

Skriver en rad eller två eftersom jag inte har något bättre för mig. Tentan gick inte så bra kan jag säga. Kul att jag pluggar och pluggar dagen innan och så byter de form på tentan! Blir lite sur faktiskt. Vill dom inte att jag ska få godkänt eller? Bajsa på dom! Tänkte tröst-någonting men kommer inte på vad. Tröst äta? Tröst kolla på film? Tröst något annat? Några förslag?

Fick ett litet meddelande från Mina om att det var några som hade ringt och klagat hos skivbolaget om i lördags då vi inte fick träffa idolerna som vi betalat för och de VIP biljetter till Gävle!! Jag och min käre vän har nu (iprincip) bestämt att vi också ska ringa och hoppas att vi får VIP biljetter också ;) Hade ju varit guld asså. Och då mår vi båda kanske lite bättre och kan hänga lite på efterfesten också :)

Nä, äta en smula och vila resten av dagen, troligtvis med en film på tvn, vore inte helt fel. Och då blir mamma glad också ;)
Goodnight and Goodbye

There's a place for us

Jag vet inte vad jag gör. Allt är så konstigt inför B-kursen just nu. Jag hade tydligen mailat en studievägledare om det och såg att jag fått svar nu. Hon säger att man måste ha klarat 20 poäng för att få börja på B-kursen, men att jag just nu inte har det. Då började jag räkna ut, och om jag klarade den där tentan som jag kände gick bra och att jag kunde så har jag 20 poäng. Det är väl inte mitt fel att de inte lägger in det? Såååå, om inte jag får börja på grund av att dom är jobbiga och inte lägger in att jag är godkänd så vet jag inte vad jag gör! Inget bra iaf, det kan jag lova! Hoppas det löser sig...

Mår lite piss idag så det blir ingen Eclipsekväll ikväll. Orkar inte och jag tror inte att alla andra uppskattar att jag sitter och nyser och..ja, sånt man gör när man är förkyld. Bajsapa liksom. Aja, nu kan jag i alla fall sitta och plugga inför imorgon i lugn och ro och med lite tur känner jag mig lite bättre då så jag inte sitter och stör alla andra när de skriver. Tror inte att jag förvänta mig särskilt bra resultat heller om jag inte mår lite bättre... Men det tar jag tag i imorgon när jag vaknar :)

Hoppas att Katrina hör av sig och säger att hon vill ta Narnia tittandet imorgon kväll, nu när jag inte kunde i lördags. Känns verkligen som att jag behöver lite Ben Barnes i mitt liv just nu ;)

Goodnight and Goodbye 

Just a second, it's my favorite song they gonna play

Jikes! Halsen krasslar och näsan rinner. En bra sammanfattning på den här dagen. Kanske inte skulle ha skrikigt så mycket på konserten igår. MEN det var man ju tvungen till! Halsen liksom skrek av sig själv ;) höhö

Men, jag ska nu berätta lite om igår. Fy fn vad konserten var bra!!! Helt sjukt alltså. Tror dock att det var Edward af Sillén som typ skrivit manus och regisserat, såg nämligen honom bakom scenen, så då är det ju inte så konstigt att det var så bra ;) Blev dock lite besvikna på träffen efteråt. Biljetterna kostade ju liksom en del och de säger efter att bara några fått träffa dom att det inte fanns mer tid. Man fick då försöka få tag i den idolen man ville ha tag i och..ja. Sååå dåligt. Men men, efter många omständigheter och lång väntan fick jag och Mina varsin autograf av Olle iaf. Haha, vi hade Linnea inom räck håll, hon stod liksom rakt framför oss! och Daniel var också bara något steg ifrån oss och tillgänglig, men av rädslan att missa Olle kunde vi inte dra oss för att gå till dom. Vi hade säkert hunnit både, men ändå liksom ;) Aja, bra kväll ändå. Synd bara att både jag och Mina inte var på topp så vi orkade gå på efterfesten. Hade ju varit guld!
Av någon anledning kan jag inte lägg upp foton, men om det vill funka senare så kommer det lite då :)

Nu dog mitt huvud!
Goodnight and Goodbye

Journey to the past

One step at a time,
One hope, then another
Who knows where this road may go
Back to who I was
On to find my future
Things my heart still needs to know
Yes, let this be a sign!
Let this road be mine!

På tisdag i Chicago blir det operation för H. Han har inte förbättras så de har bestämt att han ska just opereras. Operationen ska utföras av Dr. Richard G. Fessler. Så var det med det. Håller alla mina tummar för att det ska gå bra :)

Hoppas på att halsen ska bli lite bättre tills imorgon. Kunde knappt sova inatt för att den jäklades med mig och huvudet mosade sig. Vill ju kunna prata något när man står öga mot öga med idolerna. Haha, så lyckat att Mina är jätte förkyld och min hals är sisådär ;) Vi är lyckade :D

Kör film dag idag nu när tentan och snöskottningen är klara. Alice in Wonderland med en rolig och söt mr Depp. Helt okej, lite konstigt, men som sagt heeeeelt okej. Nu är det Anastasia som gäller för andra gången den här veckan. Så brabrabra :)



Goodnight and Goodbye

With pieces of a broken mirror

Har varit lite duktig idag. Imorse hjälte jag mamma städa köket och efter det har jag bara suttit här i min säng/soffa och pluggat. Verkligen inte okej med tenta imorgon. Känns som att jag inte har tillräckligt koll på allt om konvergens och skit som ska vara med. Lite ledsen också för att min hals inte mår så bra och mitt huvud är jätte trött. Att det tjuter lite i öronen vet jag inte om det beror på halsen och det eller om det är all musik (vilket i sig är lite underligt eftersom jag inte har lyssnat på särskilt mycket musik på några dagar nu...). Men men, man får väl hoppas på det bästa och tro att det ordnar sig. Känns fortfarande så där bra så det är väl ingen idé att köra ner sig än iaf :)

Igår hemtade jag iaf ut min hemtenta och det såg riktigt bra ut, behövde inte kompletera något :) Av den anledning känns det väldigt lockande med B-kursen eftersom den består av 2 hemtentor och bara en salstenta. Vid det här laget tror jag vi alla kan instämma på att salstentor inte är min starka sida, men hemtentor verkar dock gå bättre :) Glad för det!

Startordningen till Mello är klart nu också och om ni har tid orkar jag lägga upp det här på bloggen inom en snar framtid ;) Annars finns den på den nya finfina hemsidan om någon är intresserad. Bara 30 dagar kvar nu! Att jag längtar är bara förnamnet! :D

Goodnight and Goodbye

Efter en stunds drömmande blir det verklighet

Andas in, håller kvar, och andas långsamt ut igen. Jag öppnar mina stängda ögon och ler lite för mig själv. Nu kan det väl bara fortsätta så här? Nu kan det väl bara fortsätta uppåt? 2011 blir nog så där bra som jag känt på mig varje sekund under året hittills. Det kan ju inte bli något annat. Eller?

Efter så många år av drömmande, av en och samma dröm i utvecklandet, känns det äntligen som att det är möjligt att det blir verklighet. Som att allt som hänt faktiskt hänt av en anledning. Finns det en skönare känsla? Inte många iaf :) Hoppas att det inte är temporärt, men njuter en stund ifall det skulle vara det. Glädje. :)

Goodnight and Goodbye 

Om ett litet tag just nu snart

Nu har jag faktiskt varit duktig och pluggat en del, *stolt*. Har också skrivit ner de tider som finns på mitt schema hittills om den bestämmer sig för att inte funka igen. Har dock mailat och fått svar från en tjej som skulle hjälpa mig att få tillbaka schemat på Blackboard. Skönt, skönt..kan ju vara bra att ha liksom :)

På tal om Blackboard! Vi som går film fick ett litet meddelande om en extra kurs man kan gå under ett år som handlar om filmproduktion. SKOJS! Dock är det bara två från Örebro som kan gå, men lämna in en intresseanmälan kan man juuuu. Har ju inte gjort särskilt många filmer, men det kanske kan gå iaf. Får skriva ett super brev istället :)

Jag lyckades inte vinna ett enda pris i novell-tävlingen heller, men det är skitsamma. Slängde ju ändå bara ihop den lite snabbt utan att verkligen lägga jätte mycket energi på den. Det var ju liksom själva kvällen jag ville gå på, inte vinna pris (även om man hoppades och ville vinna :P). Fick iaf mail om det idag och Twilightkvällen börjar klockan 18 den 10:e med prisutdelning och sen filmtittande :) Mycket på gång nu alltså. Två tentor innan veckans slut, Idol turné på lördag, Twilightkväll på måndag nästa vecka följ av yttligare en tenta och biotittande på tisdagen och med början nästa vecka är det hårdträning som gäller så jag om sisodär 3-4 veckor kan vara en stolt ägare av ett körkort. Yes please :) 


(Ursäkta, jag var bara tvungen eftersom låten jag lyssnar konstant på nu förtiden får mig att tänka på honom :P <3)


Nu blir det lite snabbplugg innan Året med kungafamiljen börjar. Ska bli intressant att se om de tar upp boken ;)

Goodnight and Goodbye  



Utanför skiner solen

Hur mysikt är det väl inte att tända ett ljus eller två (eller, som i mitt fall, tre!) Ska man plugga så får man väl iaf göra det lite mysigt för sig ;)

Under dagen har jag tagit yttligare ett steg mot körkortet. Sluttestet blev äntligen godkänt så nu är det bara att plugga på som bara den tills det är dags att göra skrivprovet. Bra att börja bli nervös redan nu liksom..höhö
Annars har dagen inte bestått av så mycket. Ska som sagt plugga lite nu och hoppas på det bästa..

Juust det! Vill gå på bio. Igen. Jag och Ia ska se Harry Potter nästa vecka, men jag vill se Narnia igen så länge man kan se den i 3D liksoooom. Men men, vi får se hur det blir med det..blir snart stammis där ;) hehe

Goodnight and Goodbye 


Utan ett andetag är det slut

"Nej förresten, jag kan inte nästa vecka, då är Jonas Brothers i stan"

Tycker att denna mening, hämtad från Baksmällan, är en bra start på det nya året. Hoppas bara att jag får chansen att säga den också, eller iaf att de är i landet! Ska försöka dra mina två sista dagar på 2010 i korta drag..

Torsdag; Hände inte särskilt mycket. Började plugga lite och kom faktiskt lite framåt. Stolt över mig själv ;) Sen på kvällen iaf fick jag mamma att kolla på Twilight! Hon sa att den var bättre än hon trott, men lite långtråkig. Hon är iaf på att kolla på de andra två också med mina lovande ord att de är myyyyycket bättre än första! höhö, men men, hon har ju sagt att hon tycker det är coolt när Jacob förvandlar sig till varg på reklamen ;)

Fredag; Efter att jag funderat lite och kommit fram till att jag inte bara ville sitta hemma hela nyårsafton utan faktiskt göra något så fick jag med mig Ia och mamma på bio. Narnia filmen blev det och APA vad bra den var! 3D är typ skiiiiit coolt och jag ääälskar Ben Barnes ;) Men ärligt så var den riktigt, riktigt bra. Tror vi alla var överens om det när vi kom ut ur salongen. Ah, jag skulle kunna sitta här och skriva ett jätte långt inlägg om filmen, men det är ingen som orkar läsa så jag skiter i det. Jag lämnar det så och går vidare.. Väl hemma fortsatte vi vår filmkväll och kollade först på Prinssesan och Grodan och sedan på All about Steve. Båda var lite konstiga, men helt okej, och inte alls i klass med Narnia. Men, jag måste säga att det blev ett bra avslut på ett super 2010.



Att jag missade att skicka in till Andreas Carlsson tävlingen ska jag nu lämna bakom mig och istället blicka framåt mot 2011. Jag känner på mig att det här kommer bli ett riktigt bra år! Ett år där drömmar slår in! Det är bara att sluta ögonen och njuta en stund :)

Goodnight and Goodbye




RSS 2.0