Cold as Ice

Jul, jul, strålande jul. Nu är den ändå slut. Annandagen har snart slagit sitt sista slag och det är mellandagarna. Nyår väntar runt hörnet. 2011 över och 2012 får sin början. Frågor hänger i luften. Ska jorden nu gå under eller ska den återigen hålla sig på fötter ännu ett år? Ja, vi får vänta och se. Själv har jag mina funderingar över hur jag ska spendera mellandagarna. Just nu lutar det väldigt mycket åt att jag stannar ute på landet med familjen. Mysigt liksom. Mellandagarna hör till julen och nyår på något sätt. Varför bryta allt det när man inte bryter traditioner runt jul? Hmmm. Samtidigt skulle jag behöva en stund på gymmet efter all mumsig mat. Men ja...det går ju allt att ta bilen ; ) höhö. 

Igår kom Johan och AnnaLena hit så vi har haft det mysigt med mat och trevligt sällskap. Idag fick jag och Ia varsin julklapp då vi nu båda flyttat. Jag fick en helt sjukt fin skål som jag redan är kär i plus en påse Dumlesnacks. Mums! Affären som hade skålen, som för övrigt ingick i en serie, finns tydligen bara i Göteborg och Jönköping. Jag planerar dock att kolla efter en hemsida. Vill ha mer ur den serien. Som sagt, jag älskade verkligen skålen. Bild kommer senare ; )
Imorgon är det mellandagsrea som gäller. Efter att ha läst att ett antal människor varit ute idag och varit allt annat än själva fasar jag lite inför morgondagen. Mina förhoppningar är dock att de flesta var där idag och kanske är på jobbet en stund imorgon. Optimistiskt - jag vet. Vi får se, men det ska nog gå ändå. Vi tänkte liksom inte vara där så länge : )

Oh, idag kan man lyssna på Adams nya singel, Better than I know myself, på Spotify. Repeat för min del kan jag säga. Låten lade jag in på min lista, men den verkar ha försvunnit. Hela den dagen verkar ha försvunnit. Känner ni igen att jag haft den uppe? Kanske tryckte på fel knapp...Hmmm. Bäst är den iaf!! : )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0