It's raining more than ever



Av någon anledning måste jag säga att det är lite mysigt att sitta inne och höra regnet utanför. Det vore ändå lite skönt om det avtog lite innan jag ska in till stan ikväll. Haha. Eller ja, det finns ju paraply, men ändå. Iaf, bara för mysighetens skull valde jag en långfrukost idag. Superskönt att bara sitta och ta det lugnt. Inte stressa. 

Idag är det städning som gäller. Det var tänkt med manus hela dagen, men jag ändrade mig. Jag har ju kommit lite framåt och är inte helt ute och cyklar som jag brukar vara. Fick en och annan idé igår när jag åkte hem från Lindesberg. Dessutom brukar jag ju alltid bli inspirerad när jag är på bion och idag ska jag ju se en film inom lite samma genre också. Tror det blir bra faktiskt. Men som sagt, städning under dagen. Är så mysigt när städningen är klar och allt är ren och fint. DÅ kan man verkligen gosa ner sig ikväll med lite godis och se någon bra film. Åh, det ska jag såååå göra ;)

Innan blir det dock som sagt bio med Agnes, Martina och Katrina. The Lucky One ska ses. Får se hur den är. Kanske inte riktigt min film, men det verkar som att alla i min närhet vill se den så jag ska ge den en chans. Och alla tillfällen som ges till att vara på bion tar jag. Haha. Nej, men det ska faktiskt bli intressant, jag ser ju som sagt inte så mycket den typen av film på bio. Blir mest komedi, fantasy eller action. Tror dock det här kan vara en liten mysfilm som är perfekt för en regning dag som denna. Ser faktiskt fram emot det :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0