You make me feel like a million bucks

Ni vet ju hur jag är så nu måste jag skriva av mig i ett inlägg igen. Det är ju så mycket i luften nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men ja, ni som inte bryr er alls om hela grejen med Higuain och att jag är lite känslosam i det området kan sluta läsa....nu! ;)


JO, det är som sagt en hel del som snurrar. Marca skrev efter firandet om det jag skrev om förut, hur han "hyllades" på Bernabeu. Hur hela stadion, både publiken och lagkompisarna, sjöng "Pipita, quedaté" (ja, jag tänker genast Pastoras Eurovisionlåt!), alltså "Pipita, stanna". Sen nu hade de skrivit ännu en artikel om läget. De säger att kontraktet som har gjorts med laget i Paris bara är Higuains far som gjort muntligen, men att Higuain egentligen vill stanna i Real. Eller något, min spanska är inte på topp och google translate är ju inte bättre heller. Men ja, det ser ut som att Higuain vill stanna, Mou vill att han stannar, Real verkar vilja ha kvar honom.. nu är det alltså upp till Florentino att säga om den där löneförhöjningen gäller och om han vill ha kvar honom. GAH! Marca liknar också Higuains resa vid en saga och en film, att han trots sin unga ålder är en historisk spelare. Om man ser till sagan och filmen... passar mig perfekt? ;) 


Hur som helst, det jag vill få ut av mitt svammel är att det slutar inte här! Än finns det hopp. Än kan jag få se honom <3 Jag håller alla tummar att det blir rätt nu!!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0