I feel like I'm losing control

Nu har Trespassing kommit ut på Spotify. Då vet ni var jag gör hela kvällen. Haha. Eller nåt. Om ni själva är sugna på att lyssna på det, vilket jag rekommenderar starkt för jag har aldrig hört något så bra i mitt liv tidigare vågar jag nästan säga, så hittar ni det här. Om ni inte vill klicka på min länk så är det ju bara att säga på Adam Lambert också ;) höhö

Just nu sitter jag med en scen i mitt manus som jag bara inte kan skriva. Haha, jag brukar alltid avbryta mina scener innan de kommer så långt, men nu vet jag inte. Hur ska jag göra? Eller ska jag skita i det helt? Nej. Det var en bra idé. Klart det var en bra idé... Suuuuuck. Och jag känner att mycket hänger på hur jag utformar den här scenen då jag ser på de övriga scener jag har kvar. Blir nog sent inatt med. Om jag kan koncentrera mig. Har dock en liten grej som kanckar i bakhuvudet och säger att jag aldrig får ihop sidantalet hur jag än gör med de scener jag vill få in. Vad gör jag då? GAH! Man kan bli så frustrerad på det här. Haha. Men nej, bara att skriva och hålla tummarna att det blir bra. Liksom. 

Handledningen gick för övrigt bra. Det var inte supermycket att ändra och det vi ska ändra var saker som man förstod och det kommer gå superfort! Ganska chill alltså. Dock har jag och Elin bestämt att börja jobba på alla andra saker runt om som ska vara med i manusportföljen senare. Det ska ju skrivas om arbetsprocessen, vad vi tagit åt oss av responsen på seminarier och handledningar, treatment och ja..lite av varje. Om vi börjar nu slipper vi stressa som bara den sen. Skönt! 

Nej, back to wooork! 
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0