It's the voice of someone else

Tänkte att jag skulle skriva in lite i min nya kalender men körlektioner, uppkörning och de lektioner som jag vet att jag har då. Öppnade den gamla och såg att jag ska på julkonsert imorgon! Vilken väldig tur att jag såg det. Fick sms från Elin som skriver för Lösnummer samt är med i Örebro Studentsångare, som har konserten, som skulle lägga undan en biljett åt mig så jag kanske hade kommit på det då. Men iaf, SHIIIIIT! Har tydligen ingen fotograf än så länge så jag får väl gå själv, men det ska la funka iaf. Då får man ju lite större intryck och så om inte annat :) Försöker bara komma på vad jag ska göra mellan 12 och 19. Mamma sa att jag kunde komma till henne fram till klockan 15, men sen då? Ingen som har lust att ta en fika, käka eller göra nåt annat kul? Säg bara till (om jag inte hinner fråga först :P).

Kollade lite på Idol-Daniels bilddagbok och hittade en massa bilder från när de var på Marieberg och jag, Mina och Ia var med på flera stycken! Hahaha, lite kul. Dessutom har han snott en av mina bilder som jag lagt upp på facebook och lagt upp på sin bilddagbok! Av någon anledning kan jag inte lägga upp bilderna :( Ska försöka fixa så ni kan få se dom..

Ska också försöka börja på hemtentan som ska in nästa fredag också. Smart som jag är så sa jag att jag kunde ta en artikel till tidningen till nästa nummer också och det är första deadline nästa vecka också. Lite dum får man vara. Men jag ska nog lösa det också, bara jag får tag i människan jag ska prata med så ska det nog lösa sig:) Men som sagt, hemtenta nu..

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

om du inte har hittat nåt sällskap än så finns alltid martina här vetu! ;D

2010-12-01 @ 21:13:03
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

åh, vad skönt att höra :) nu flyttades det så jag kunde åka hem, men tack ändå :D

2010-12-02 @ 14:34:07
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0