This could last forever

Goddag! Jag hoppas alla har haft den bästa julen någonsin och fått det ni allra helst ville ha i klapparna. Själv har jag haft det underbart med god mat, finfina klappar och trevligt sällskap. Har tyvärr inte hunnit med att blogga, men jag slänger ihop ett inlägg nu med lite gott och blandat :)

I torsdags åkte jag och mamma runt hela stan kändes det som! Haha, nä men vi for runt en del iaf. Träffade Mina en jätte snabbis och övelämnade en liten julklapp :) Sen fick mamma och Ia varsinn julklapp från Katarina som tack för hjälpen med hennes häst. På kvällen efter stök i köket kom Johan och AnnaLena och jag och mamma bjöd på mat. Mamma gjorde huvudrätten och jag stod för efterrätten. Gjorde ett av recepten som står i min Madrid-chokladreceptbok. Blev ruskigt bra måste jag säga och alla gillade det. Haha, morfar beställde till och med en till (fast han fick ingen för de tog så lång tid att göra :P). Resten av dagarna har spenderats mest som de brukar spenderas med jultraditioner och mys. Log ganska stort när jag såg Kalle Anka och en av de nya filmerna då Måns var rösten till huvudpersonen ;) så cutie!

På tal om varm om hjärtat...som alltid önskar Real God Jul och Gott Nytt År på sin hemsida och man blir lika glad varje gång man läser. Håller tummarna på att 2011 blir Reals år med många vinster i ligorna :) <3









För att nu faktiskt demonstrera att julen för i år är över ska jag skriva en liten rad om en grej vi har att se fram emot 2011. Det är nämligen så att jag läst mig till att Erik Saade satsar ordentligt på sitt nummer till Melodifestivalen och vill verkligen åka till Eurovision. Hans nummer kommer bli det dyraste som gjorts i historien och går på 2700 kr per sekund. Inte dåligt det inte. Han har tydligen en kravlista som SVT var tvugna att godkänna om han skulle ställa upp. Ja, de måste ju gått med på kraven eftersom han nu faktiskt är med. Det här ser jag verkligen fram emot, det måste ju bli bra bra bra! :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0