Jesus really tried for me

...

Sitter i sängen och bara myser med hörlurar i öronen! Den människan som kom på laptops och trådlöst bredband borde få nobelpris! Trött är jag så ujujuj, funderar på att totalt dissa Let's Dance, så himla bra är det ju inte liksom. Meeen, Eddie brukar ju vara där så..hmm, får tänka över mina beslut.

Glömde berätta förut att jag har fått reda på att det finns en himmel på jorden! Den finns i Madrid och är två våningar hög! Yesbox, självklart pratar jag om Real Madrid-shoppen!! Mmmm, där skulle man vilja vara!! suck

Kan säga också att jag me rän gärna vill gå och se Avatar!! Men eftersom ingen verkar vilja se den med mig så frågade jag mamma..vet inte helt hundra om hon var på eller inte;) haha, ah..fast vänta nu ljög jag!! Jag fick gå med Evelina när hon skulle se den med Alex om jag ville! Ja, och sitta där som tredje hjulet;P höhö, men men.

Am I crazy or falling in love?
Is it really just another crush?

Måste säga också att det är på grejer som nattinnebandyn som man upptäcker hur mycket man gillar piltar!! Alla är så himla speciella och på nåt sett gulliga! hehe, även om vissa blir taggade till tusen (bästa när jag var domare och han i Karro IF kommenterade Elin, haha..ett av tecknen på att piltar är ett gulligt folkslag!) Liten tår i ögat känner man när man tänker på att det är så kort tid kvar:'( förhoppningsvis överlever vi, men jag kan inte lova nåt!!

Everyday I dream about my life
I want it so bad, now I'm ready to start

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0