Waking up in Vegas

Stockholm hela dagen!! Dali-utställning och shopping:)
Utställningen var faktiskt intressant, speciellt med tanke på att våran lilla grupp var typ dubbelt så stor när visningen var slut som när den började;) Sen var det ju lite små chill att människan säger "Den här postern gjorde Dalí 1969 till Eurovision Song Contest i Madrid" HAHA, jag kände hur allas blickar riktades mot mig;D När vi sen går fram och tittar så står det ett lite små stort "REAL" på den också..hihi
Har kommit fram till två saker efter den här resan; Första är att jag aldrig vill bo i Stockholm! Åker gärna dit för bio, teater, konserter och liknande, men bo där är nog inte riktigt min grej. Det är lite för stort och har lite för många affärer för min smak...Det andra är att, hmmmmm, det glömde jag medans jag skrev det första..;)
Ett köp blev det dock under dagen - Andreas Carlssons bok! Lästa typ förorden och första kapitlet på tåget. Kan ju säga att boken inte bara handlar om Andreas utan också om att följa sina drömmar no matter what! Kanske kan hjälpa mig inför valen som står och knackar på dörren..

Hittade en bild på Higuain igår och jag kände bara en sak..den människan är perfektion!! Det jag har hört om hans personlighet och det jag har sett, GULL, och utseendet är bara så, MUMS;) Kan inte säga så mycket mer..lägger in bilden så ni får se hur adorable han är..hmmmm, suck. Kärlek.  


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ska sova lite nu tror jag..ta hand om er själva och era nära och kära tills vi ses nästa gång:)

Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0