Don't make it hard

Tjenaaaaaaaaaa

Fint väder idag!! Känns som att sommaren är påväg igen och den där kylan som kom här i några dagar påväg bort. Vi kan ju hoppas :) Idag har jag suttit på gräsklipparen typ hela dagen. Nu väntar jag att mormor och Johan ska komma från morfar och Ia från Emma så ska vi grilla. Första gången i år, MUMS!!

MEN, anledningen till det här inlägget stavas Eurovision Song Contest. Pratade ju om igår att de andra repetionerna är igång. Vet inte om det här är Saades andra eller om det är när han fick göra om sitt nummer, tror dock det är andra repetionen. Ser mycket bra ut vill jag säga. Blev lite orolig när jag läste att han bara skulle spräcka ett glas, men det ser ju inte så tokigt ut nu när vi fått se det. GREAT! En fråga bara, vad gör trafikmärket där?



Lägger in andra repetionen för Bulgarien också, tycker personligen de har fixat till det jag tyckte var lite dåligt under första repetionen så nu ser det riktigt bra ut!! Enda jag inte förstår är varför hon ska vifta med klänningen när hon tar av sig den..aja, får väl tåla lite antar jag. ÄLSKAR ju annars hennes kläder. Verkligen :) Och regnet behöver vi ju inte ens prata om! SÅ FINT!! Känns som att någon har tänkt till ;)



Sista videon nu då. Ungern här, andra repetionen. Tycker det är för det mesta bra, tror det kommer se bättre ut i bild sen. Ah, lite väl mycket i ljuset kanske..känns som de vill för mycket, men det ser nog som sagt bättre ut i bild sen :)



Sjukt långt inlägg, jag vet. Var glada att Storbritanniens video inta hade kommit än ;) haha. Aja, ni vet ju hur jag är.. :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Theomargit

I found all information to be intriguing and motivational. It was meant for me to find this website without even having any intention of looking for subjects in this area.

2011-11-24 @ 10:33:56
URL: http://theomargit.blognext.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0