Cuz I had a bad day

Ja, rubriken säger väl det mesta? Dock är ju klockan endast halv två just nu så det kan ju ändras...

Det hela började med en natt som helt och fullt bestod utav olika drömmar om Red Riding Hood. Det är något med den filmen. Måste inköpas, pronto! Hur som heslt så var jag Valerie och vem som var varulven byttes hela tiden. Vid ett tillfälle var det morfar och då var jag banne mig beredd på att gå ut och låta den bita mig. Hellre det än att vi skulle döda den liksom. Ett tag var det samma person som är varulven i filmen (säger inget namn då jag vet att alla inte har sett filmen...). Läskigt. Vaknade flera gånger, men ändå var det samma dröm i olika skepnader som spelades när ögonlocken föll ihop. Tydning?


(bildkälla)

Dagen sen började med att bilen inte startade. SUCK! Fick halvt springa ner till Ia och ta hennes bil istället. Hann till lektionen gjorde jag dock. Under själva lektionen sen fick jag sitta och smsa med Ia om hur sjutton det skulle gå till att få in mormor till sin tid hos läkaren. Tillslut lyckades mormor få en taxi och jag fick åka hem på lunchen så Ia fick ta bilen in och hämta henne och morfar och ta dom och handla. Det hela fick resultatet att jag missar hela eftermiddags föreläsningen :( Väldigt synd då jag tyckte förmiddagen var riktigt intressant. Jag var lite skeptisk till vår lärare i början av förra veckan, men han stiger i mina ögon. Jag förstår liksom det han vill säga, så han gör det på ett bra sätt. Synd som sagt. 

Nu tänkte jag se om jag kunde läsa lite i kurslitteraturen eller kanske gå ut på en skogspromenad (rekommenderat av min handledare i manus!!) för att rensa tankarna och komma på hur mitt manus ska se ut. Sen ska jag försöka ta mig in till stan igen när Ia kommer tillbaka för en föreläsning om karaktärsutveckling. Kanske kan det lossna lite då? Jag har ju tre framstående karaktärer och minst två "biroller". Yes, en föreläsning behövs! 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0