I'm still loving it

Ojojoj, vad jag inte orkar med saker så här på dagarna/kvällarna. Min träning har blivit starkt påverkad av det kan jag säga. Varken kroppen eller hjärnan orkar. Nu har jag dock skrivit upp mina scheman och annat jag har inbokat i min kalender så jag kan se lite mer när jag faktiskt kan åka iväg och träna. Har fått veta att för 50:- styck kan jag träna på Actic i Haga också, är ju lite närmare om jag vill åka in någon dag när jag inte redan är i stan. Muy Bien! 

Igår på 3D-kursen kom Charlie fram till mig och frågade om jag förstod det vi gick igenom. Eftersom jag fattade allt han gjort sa jag ja men att jag behövde lite hjälp med en annan sak. Han missförstod dock mitt problem och svarade på något helt annat. Haha, jag kommer så dö på det här! Idag tänkte jag att jag skulle spendera hela dagen i vårt rum med datorer och verkligen få in allt i skallen. När jag kom dit så funkade ju dock inte mitt kort och hon jag skulle prata med sa att jag skulle komma tillbaka efter lunch. Fick alltså vänta x-antal timmar till lunch och gjorde lite annat nyttigt så länge. Väl efter lunch gick jag tillbaka men det var ännu inte fixat. Tydligen skulle de försöka fixa tills imorgon. Tjena liksom, som att det hjälper mig... Nope! Men men, ska se om jag kan försöka ladda ner programmet och sitta här hemma och lära mig. 

Lunchen med Mina var muy bien. Gick runt lite på stan efter det och träffade bland annat på Katrina och hennes syster. Trevlans. 

Manuskursen var sjukt bra. Älskar verkligen den kursen! Är nu klart att jag ska skriva ett manus med titeln "Drömmen om Real" och handlar självklart till viss del om Real. Tror det kan bli bra, är riktigt taggad. Dock är min research på cancer kanske inte det jag hade tänkt mig, men det är nödvändigt då en av karaktärerna är sjuk i cancer. Måste försöka hitta en typ som passar just mitt manus. Hjärncancer är en väldigt het kandidat just nu kan jag avslöja iaf. Nu vet ni!
Vi fick även en upplevelse av drama. Vår lärare sa helt plötsligt att hon behövde ta en lite paus vilket slutade i att ambulansen fick komma och hämta henne. Har inte hört något mer om hur det är med henne, men Oliver (vår andra lärare som är sjuuuuuuuuuuukt söt!!) skulle ringa oss om det var något och än har han inte slagit en pling så jag antar att det inte är något. Lite skakigt där ett tag, men men. Turis att vi bara hade en pitch kvar och killen det gällde ville inte ens skriva det manuset så det var ganska lugnt. Nu håller vi bara tummarna att min lärare är fit-for-fight nästa seminarie :)

Nu får ni inte mer från mig för just nu. Hoppas ni har det bäst när jag inte hinner med att uppdatera :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0