Just beeing happy

GOSH så förvirrande det är när man byter lösenord till bloggen. Haha, skriver ju fel hela tiden och sedan svär jag för att jag inte kommer in... innan jag kommer på att jag bytt ;)

Vet inte varför, men jag har varit glad hela dagen idag. Pratade lite med mamma och eventuellt åker jag hem imorgon för att fira valborg med familj. Mormor och morfar firar bröllopsdag på onsdag också så vi kanske ska fira på tisdag. 59 år som gifta. Wow. Nästa år blir det fest! Haha. Tycker det är fantastiskt när två människor håller ihop så länge. Även om de går varandra på nerverna så finns kärleken fortfarande kvar. Det märktes tydligt förra året då morfar var på sjukhus och ingen trodde han skulle överleva sommaren. Så glad att de båda finns och jag hoppas verkligen vi får fira de där 60 åren nästa år.

Sen fick jag ett litet sms från Evelina. Hon befinner sig i Madrid just nu (avundsjuk!!) och de håller på att fixa kring Cibeles. Jag hade ju inte tänkt. Det kan ju bli fira av redan ikväll. Förlorar Barca sin match så är det klart och då blir det fira av redan ikväll. Hon skulle ta lite bilder åt mig om det hände. Åh, hoppas! IIIHH!

Nu tar jag en djup suck och bara njuter av att verkligen njuta av livet ett tag. Imorgon kan det vara andra bullar. Who knows?

OCH, eftersom jag skrev fel förut, hoppas ni alla haft en bra SÖNDAG! ;)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0