But it's not me

Jag vaknade imorse och satte på tvn för att få lite morgonradio. Det var ingen morgonradio. Jag zappade vidare och hittade att de visade Camp Rock 2. Man kan ju säga att det blev en ganska okej morgon, precis vad jag behövde för att komma tillbaka till verkligheten. Har mått riktigt bra idag, tror jag fick ur mig allt igår :)

I övrigt igår hade jag ju två föreläsningar. Båda var extremt intressanta. Gästföreläsaren berättade om olika beställningar de fått samt att vissa kan vara lättare att jobba med än andra. True. Väldigt intressant. Föreläsningen med Brian var lika intressant som vanligt. En av sakerna vi fick göra var att ställa oss tätt intill varandra vid ett bord. Brian ställde sig sedan på bordet och bad oss sträcka fram händerna och blunda. Haha, sen sa han något i form av "What if I peed on you know". Ja, om ni träffat Brian någon gång så blir ni inte förvånade ;) Det han gjorde var att strö ord över oss och menade att ord är vårt verktyg på samma sätt som skådespelare har sin kropp. En annan sak vi fick göra var att han ställde en fråga och när han klappade händerna skulle vi bara låta pennan flöda. Om vi stannade upp med pennan kom Brian och slog oss på huvudet. Haha. Så kan det gå. Jag fick en massa inspiration till manuset vilket är guld. En under föreläsningen påpekade att manuset ska in nästa vecka vilket är en vecka mindre än jag hoppats. Känner mig aningen stressad just nu kan jag säga. Dock har jag lite bättre koll på nu vad jag vill göra den här gången än jag hade förra så förhoppningsvis ska det nog gå bra. Annars är det bara att kopiera från förra versionen. Haha.
Jag fick också veta att jag eventuellt kan hämta ut min examen redan efter hösten. Johanna berättade nämligen att eftersom vi nu efter våren har läst 30 hp extra med manuskursen kan vi tillgodose den i vårt program och på så vis har vi den där sista terminen. Om det är så har jag bara 1½ termin kvar. Ganska nice. Jag hoppas det stämmer. Visst innebär det att jag måste hitta en lägenhet samt ett jobb lite tidigare än jag planerat, men om det går som det ska så har jag iaf en termin mindre med studielånet vilket är tummen upp. Kan vara bra att spara på terminerna :)

Nu kommer hela resten av dagen ägnas åt att skriva manus. Eventuellt kanske jag tvättar också. Det skulle verkligen behövas. Med andra ord hoppas jag det blir en effektiv eftermiddag/kväll. Hoppas ni har det bra!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0