Nothing else I can say

Här har jag gått och längtat till sista dagen och få slippa de där tidiga mornarna. Nu är dagen här och usch vad hemskt det känns. Lämna alla liksom. Dock tror jag alla lyckades säga att vi ses igen. Jag lovade att ringa om jag inte hade för mycket i skolan och de lovade ringa om de fick för mycket för att de skulle klara av det. Sen när jag kom hem läste jag kursplanen för C-kursen. Nu tänker jag att de där tidiga mornarna är ganska bra. Haha. En klassisk att man upptäcker vad man har när man förlorar det. 

Utöver gott fika fick jag även en bok med gamla vykort över Örebro samt ett Svampenglas. Så gulligt! Boken fick jag för de hittade inget med film och tänkte att bilder på Örebro kanske funkade det också. Glaset är ett sånt jag har velat ha sen jag såg ett hemma hos Mina. ÅH! Så fick jag ett. Motiveringen var att när man jobbat två år inom kommun så får man en träsvampen. Eftersom jag bara jobbat där på två sommrar fick jag en sån där istället. Aw, nej nu blir jag nästan känslosam. Och de bara... Nej, jag måste nog komma tillbaka. Nån gång. När jag plugget är slut. Så får det bli! Om det inte blir tidigare. Punkt.

Nu ska jag strax åka hem till landet och äta lite mat. Jag har haft bilen idag så den ska tillbaka. Sen ska jag och Ia på bio och se Modig.Tur att man har en storasyster som älskar såna filmer så man kan låtsas att man endast går för att hon så gärna vill se. Haha. Vi ska dock se den på engelska så det är ju lite "vuxnare" ;) höhö

Ha nu en bra fredagskväll alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0