Always have, Always will

Hjälp vad trött jag är! Blir nog sängen om inte allt för lång stund. Jag sitter för tillfället och segmenterar Breaking Dawn part 1, men tror inte jag kommer orka med hela. Får se.

Handledningen idag gick fantastiskt bra. Återigen väntade jag mig en bomb som aldrig kom. Visst sa hon att jag hade en hel del kvar att göra, men hon verkade inte sur. Hon sa bara att jag kanske inte skulle hjälpa till att göra iordning saker som julmaten över helgerna. Haha. Okaj! I övrigt tyckte hon jag jobbat på bra och att uppsatsen så långt var bra. Jag hade tagit in egna och nya tankar som hon tyckte var bra. Hon lät positiv. Och hon sa som vanligt i slutet att hon trodde det skulle blir bra i slutändan. Och jobba på! Jag är hur nöjd som helst. Känns bra.

Innan segmenteringen skrev jag lite feedback till imorgon då jag ska träffa min grupp i Manusverkstan. Det var ju egentligen idag, men vi kör som sagt imorgon istället. Kul att läsa treatment, blir så mycket mer levande än synopsis. Bra berättelser är det också. Får mig att skämmas lite över min egen. GAH! Äsch. Hoppas det läser sig. 

Förutom Manusverkstan blir det sista köp av julklapp och träffa Mina. Vad vi ska göra är inte bestämt än. Kanske se Hobbit. Ska bli hur kul som helst iaf. Har inte träffat tjejen på jag vet inte hur länge nu! 

Hoppas ni haft en bra dag.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0