Good to be back

Det gör ont lite varstans i kroppen. Jag skulle bli förvånad om jag inte vaknar upp imorgon med en massa träningsvärk. Anledning? Gymmet i över två timmar med början av vikter. Fattar ni hur jobbigt det var eller? Haha, men nu känns värken så sjukt skön. Kommer nog bli lättare när jag gjort det några gånger. GULD!

Klockan slog åtta och jag skulle bestämma mig för vad jag skulle se på tv. Jag bestämde att jag inte ville ge The Voice en chans och tog Glee. Jag hann dock bara börja på Glee när jag fick en våg genom kroppen att jag inte ville se Glee. Vad är detta? Börjar jag bli vuxen? Det blev alltså The Voice. Inte jätte imponerad direkt, men det funkar väl antar jag. Inget jag för tillfället känner att jag kommer följa. Vi får se. 

Är det bara jag eller är det konstigt med posten ibland eller. Det paketet jag fick sms om att det var påväg till mig den 20:e december har ännu inte kommit. Igår jag jag ett sms om ett annant paket och att det var påväg till mig och det låg banne mig i min brevlåda på eftermiddagen. Var är mitt andra paket? Jag har mailat posten nu för att kolla. Det kan ju inte bara försvinna liksom... Fortsättning följer. Det som kom idag var iaf Robins skiva. <3 Såååååå bra juuu : D

Om det skulle ta och gå lite framåt med tentan också. Det vore bra. Men jag känner att jag har börjat få koll på hur samt vad jag ska skriva. Det kommer nog bli bra. Allt blir bra...tillslut. 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0