In the house of life

Sådär. Jag är hemma på landet och snart vankas det Västerbottenpaj. Hur mumsigt är väl inte det? Typ det bästa ever, speciellt när magen kurrar vilket min gör. Får se hur länge jag stannar, om jag åker hem imrorgon eller på söndag. Med tanke på att min telefonladdare är kvar i lägenheten och mitt batteri har typ dött så siktar jag på imorgon. Med tanke på att det är så mycket skönare ute på landet när det är sånt här väder så siktar jag på söndag. Japp. Inte bestämt alltså. 

Idag gick jag tidigare från jobbet. Min hjärna var så mosig att den inte klarade en enda tanke. Inte så konstigt kanske när luften står stilla av värmen. En fläkt hjälpte tydligen inte så mycket. Kanske måste sikta på att öppna fönstret iaf. Det var en som berättade att han haft fönstret öppet till tjugo över fem en gång och inget larm gick. Dock har ju jag galler för fönstrena, något han inte har, så det kanske är strängare hos mig. Vi får se på måndag. Nu är det helg. Så skönt med helg. Jag gillar helg. Manus ska bli gjort. Hard work work. 
Jag mailade ju ut igår om att handläggarna skulle komma till mig om de behövde hjälp med nåt. En del har inte tagit det till sig. En del kommer, men är lite försiktiga. Är det verkligen okej att ge mig en massa jobb? En säger det rätt ut. Frågar tusen gånger om det verkligen är okej och får mig att lova att säga till om det blir för mycket. Sen när jag är klar lovar han att bjuda mig på glass. Haha. Nästa gång ska jag fråga om han vet att jag får lön i slutet av månaden. Ganska okej lön också. Att hjälpa dem är mitt jobb. Det är därför jag är där. Idag har jag iaf haft lite att göra och kunde lämna lite till måndag. Då kommer en annan administratör så då får jag väl kanske uppgifter av henne, men det är skönt att ha lite på skrivbordet ifall att liksom. Dagarna blir så långa om man bara ska rulla tummarna. Ska försöka komma ihåg att ta med ett block eller nåt så jag kan skriva när det blir tomt. Plan B.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0