What beauty feels like

GAH! Jag har verkligen en tröttvecka eller nåt. Eller ja, det har jag ju nästan jämt, men den här veckan är nog lite extra. Tror det är värmen på kontoret. Igår tog jag upp golvfläkten jag har haft stående, men den hjälpte ju inte så mycket. Eller så gjorde den det och jag inte ens vågar tänka på hur det skulle varit utan den. Hua. Idag när det var så väldigt varmt ute blev det ju extra. Typ alla klagade någon gång. Haha. 

Filmen igår var GULD! Igen. Haha. Denna gång köpte jag 3D-glasögon så nu har jag mina alldeles egna fina glasögon. Jippi! Det står Hollywood på dem. Jag kände mit lite proffsig när jag hade dem på mig. Och de var mycket bättre och coolare än de man får inför varje film. Ett tips bara. Om någon är sugen på att se Spider-Man hänger jag mer gärna på. Den är värd ett tredje besök. Big Time. 

När vi ändå pratar om film kan jag ju fortsätta på det spåret. Jag har hört rykten. Otroliga rykten. Galet fina rykten. Eventuellt ska The Hobbit filmerna bli tre istället för två! IIHH! Varför? Jo, för Jackson har så mycket extra scener att han funderar på att göra en extra film. De måste dock göra några fler scener om det ska hända, men det blir nog inga problem. Det här är endast rykten just nu och chansen att det händer är väl inte så stor. Men jag håller mina tummar :D

ÅH, jag gick in på mitt konto också och fick se nåt kul. Min lön kommer på fredag. Jag är rik igen! :DDD Haha. Har fortfarande kvar lite på gamla lönen, och då fick jag ju inte fullt. Lägga undan och spara är vad som gäller. Eurovision/Madrid here I come! 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0