Karlskrona 2 februari 2013

Yesbox, som utlovat kommer här listan på de två första deltvälingarna, i två inlägg. Små kommentarer finns på bidragen, jag kan ju inte låta bli. Ordningen är INTE startordningen. Här är första deltävlingen. Here we go!

Burning Flags - Cookies N Beans
Skriven av: Fredrik Kempe
Kommentar: Cookies N Beans är tillbaka i festivalen. Tre countrytjejer som framför en låt av Kempe. Kan bli bra det. Iaf kan det bli något lite annorlunda. Det är alltid bra!

Gosa - Mary N'diaye
Skriven av: Johan Åsgärde, Mattias Frändå, Mary N'diaye
Kommentar: Såg ni The Voice Sverige? Om ni gjorde det så, ja det är hon. Ska bli riktigt kul att se henne i festivalen. Personligen hade jag väl hoppats på Dennis, men men. Kul att se vad hon kan bjuda på.

Heartbreak Hotel - YOHIO
Skriven av: Johan Fransson, Tobias Lundgren, Tim Larsson, Henrik Göransson och YOHIO
Kommentar: Intressant att han väljer att sjunga på engelska. Jag hade inte haft något emot om han gjorde det på japanska, det är ju trots allt hans grej. Lite kul tycker jag allt att det är att Mina börjat gilla den här musiken (okej, det var ju ett tag sen nu, men ändå) och då dyker den upp i Mellon. Lite som jag och Pastora Soler till förra årets ESC ;)

Paris - Jay-Jay Johanson
Skriven av: Jay-Jay Johanson
Kommentar: Jag har faktiskt inte så stor koll på denna snubbe. Som jag förstått det håller han på med "syntmusik". Vi får se vad det bjuds på helt enkelt.

Porslin - Anna Järvinen
Skriven av: Björn Olsson och Martin Elisson
Kommentar: Anna Järvinen var en av de jag aldrig jag trodde vi skulle få se i Mellon. Felfelfel. Här är hon nu. Egentligen skulle hon varit med förra året, men hoppade av precis innan det skulle komma ut, vilket ledde till att David Lindgren fick en plats istället. Tackar för det och välkommen i år istället!

Skyline - David Lindgren
Skriven av: Fernando Fuentes, Henrik Nordenback och Christian Fast
Kommentar: Ja, han fick ju plats ändå. Lagom till att Bons haft premiär kommer en låt med denna titel. Ett marknadsförings trick? En av de jag ser mest fram emot. Kan bli hur super som helst!

Vi kommer aldrig att förlora - Eric Gadd
Skriven av: Eric Gadd, Thomas Stenström och Jacob Olofsson
Kommentar: Jag vet att Björkman varit efter Gadd ganska länge nu så det är väl bara att säga grattis till att han lyckats. Själv är jag inget större fan av Gadd, men man ska aldrig säga aldrig. Kan vara bra.

We're still kids - Michael Feiner & Caisa
Skriven av: Michael Feiner och Caisa Ahlroth
Kommentar: Det är många hittills i årets tävling som man inte hört talas så mycket om tidigare. Här är ytterligare ett bidrag. Kanske gör det det hela lite mer spännande? Tidigare år har de okända både toppat och floppat. 

Så, några favoriter i första deltävlingen? 
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0