I'm gone with the tide

Den där extrema tröttheten jag kände igår lever än idag. Jag höll inte på att ta mig upp ur sängen imorse. Om det inte var för jag lovat Katrina att fixa skorna hade jag nog sovit till det var dags att åka till filmfesten. Gäsp. 
Sen drömde jag en massa konstigt inatt också. Jag satt på ett fängelse som var på ett tåg. I fängelset satt också Elsa Billgren och vi blev genast bästa vänner. Vad jag hade gjort har jag ingen aning om. När jag frågade några andra fångar om de visste vad de gjort för att hamna där visste bara några. Sen började de fantisera om exakt vad jag hade gjort genom ett musikalnummer. Drömmar.. 

Jag kom på att jag ligger lite efter i en del serier nu också. Har inte hunnit titta. Efter morgondagen blir det en massa serietittande för mig. Eller ja.. det är väl kanske två serier, men det är mycket! Idag visas ju första avsnittet av Once Upon a Time säsong 2 i USA och jag hoppas verkligen det kommer så jag kan se det någon dag snart. OCH på onsdag börjar Grey's igen. Dessutom har jag fortfarande inte kollat på denna veckas Married to Jonas. Ni ser ju. Det är en del att kolla på. 

Nej nu ska jag göra mig klar. Det spelar ingen roll att jag inte ska åka förrens en och en halv timma för jag är stressad ändå.

Ha en mysig söndag alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0