Just fly away

Nu är jag nästan klar och ska åka iväg till Mediamarkt med filmkameran. Håller tummarna för att de kan fixa den så jag kan börja använda den snart. Om de fixar den åker jag troligtvis med till terrängbanan och filmar lite när de ska hoppa. Bra att träna så mycket som möjligt. 

Ikväll sen ska det bli klassträff och diskuteras kurslitteratur. Jag hoppas jag hinner hem till det bara, men det borde jag göra. Jag har läst och förstår mig på en artikel av tre. Jag har försökt läsa de andra också men när jag kommit en bit in på dem och inte förstått ett dugg valde jag att fokusera på den man faktiskt begriper. Den artikel citerade Hermione i Harry Potter också och exakt hur fel kan det bli då? Haha. 

Oj, vad jag inte hade något vettigt på hjärtat. Bara därför säger jag ett litet grattis till Tom Hardy som tydligen fyller år idag. Tror aldrig jag kommer kunna se The Dark Knight Rises utan att bli lite skrämd av honom! MEN, ser man i andra filmer är han ju lite snällare så han är ganska lätt att tycka om ändå ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0