Writing and stuff

Förkylningen börjar bli lite bättre nu. Kan vara alvedonen jag tog för en stund sen också. Haha. Näsan rinner iaf inte non-stop så någon förbättring är det ju. Har inte gjort så extremt mycket de senaste dagarna, bara försökt vila och bli bättre. 

Just nu kollar jag på Hobbit och försöker skriva lite manus. Många (främst min mamma) har kommenterat att jag ser för mycket på Hobbit. Kan inte hjälpas. Den är helt fantastisk och vad är bättre att se på när man skriver manus än den mest fantastiska filmen? Just det. Om någon ger mig en bättre film så lovar jag att kolla på den istället ;) 
Vad gäller mitt manus så hittade jag en film som var ganska lik min, med relationen mor - dotter. Enda grejen är att den filmen handlar om konståkning och min om dans. Försöker ändra lite så de inte ska vara så lika. Inte världens roligaste när man hittar en film som liknar den man skriver. Men men, min syster höll inte med. Enligt henne händer det en massa saker som inte är som i den filmen. Får hoppas att hon har rätt. Kanske bara jag som överdriver.

Nej, back to work! Hoppas alla har en fin dag :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0