Start of something new

Imorse pirrade det lite magen när klockan ringde och det var dags att stiga upp. Första skoldagen. Den började väldigt bra måste jag säga. När jag klev in genom dörrarna stod Evelina innanför. Trevligt mottagande. De skulle precis spela så jag lyssnade på en låt innan jag gick till uppropet. De var helt fantastiskt duktiga! Sen hörde vi dom in på uppropet också. Haha. 

 
Klassen var väldigt stor, cirkaa 30 pers. Eller egentligen är det ju två program, men det var tydligen aldrig så många som sökt det här tidigare. Cirka 10 pers brukar vara det normala. Så kan det gå. Det verkar ändå vara ett okej gäng och med stor variation på bakgrunder. Allt från turism och historia till film och konst. Lärarna var även dom helt okej. Eller mer än okej egentligen. De var både roliga och snälla. Tror det kommer bli super det här!

Jag började dock tänka till lite. De sa nämligen att om man endast läst teoretiskt så kanske det inte är läge att helt plötsligt lägga fokus på praktisk produktion nu. Istället ska man försöka hålla sig till det man känner att man behärskar. Har man läst teoretiskt, men känner att man hanterar det praktiska så får man gärna göra det, men det är inget de kan lära ut nu. Funderar därför på att göra mitt examensarbete mer forskarinriktat. Skulle vara kul att skriva en uppsats om dramaturgi i film och hur den hänger ihop med musik. Lite likt det jag skrev C-uppsatsen om, men ändå inte. Äsch, vi får se. Vi ska gå på två introduktioner till andra fristående kurser nästa vecka där man kunde få hoppa på och läsa lite parallellt om man ville få de kunskaperna. Den ena var audio och den andra video. Låter väldigt spännande!

Nej nu ska jag nog iväg och inviga biografen tror jag. Iaf ta en liten svän så jag får lite luft. Skönt att röra sig lite efter att ha suttit stilla och lyssnat hela dagen.

Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0