No hope, no love, no glory

Jag är en sån person som oroar mig över saker. Hela tiden. Min syster kallar mig väldigt dramatisk. SÅ, ni kan ju förstå hur jag blir då Oliver plötsligt inte mailar ut våra grupper som vanligt. Deadline var igår klockan 17 och han har fortfarande inte hört av sig. Inte till helgruppen och inte med svar på mitt mail. Nu har jag iaf fått klartecken från Elin att det är okej att oroa sig LITE, men att det troligtvis inte är något. Men ja.. som sagt, ni kan ju förstå hur jag är. EXTREMT orolig. Tänk om det hänt något hemskt! Samtidigt vill jag inte ringa eller smsa för tänk om det inte är något alls. Känns töntigt. Haha. GAAAAH! Nej, lugn Emma. Allt är bra!

Dagen kommer i övrigt inte se så annorlunda ut från alla andra dagar. Jobb med uppsatsen samt eventuellt skriva lite mer på manuset (beroende på om han hör av sig!!). Tror jag ska försöka skriva nästa recension till DVDkritik också. Får se vad som hinns med. Vi ska tydligen in till stan och handla också. Well, well. 

För övrigt har jag beställt boken Manushjälpen: personlig utveckling genom dröm, film och myt. Kände att den skrek Emma. Verkar otroligt intressant. Den handlar om att man ska lära känna sig själv genom att se livet som en film. Man själv är huvudperson och boken hjälper tydligen till att bestämma vilka typer av karaktärer de i ens omgivning har. Jag tror ju stenhårt på det här med att man kan se livet som en film. Ska bli kul att läsa en bok om det också..

Hoppas nu ni har en bra dag alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0