Birthday

Idag är sista dagen på praktiken för veckan. Jag har på förmiddagen gjort lite administration samt varit ute på stan och fotat till en liten grej som ska göras om Open Art till hemsidan, Totally Örebro. Det tar ganska lång tid att gå runt, men riktigt kul faktiskt. Känner mig ganska proffsig när jag går runt med kameran runt halsen och plattan i handen. Oh yes. 
 
Idag råkar det också vara min födelsedag. Måste ändra åldern i infon om mig här intill. Haha. 22 är jag nu alltså. Fick ett mail från Real där jag fick följa några steg för att sedan komma fram till en videohälsning. Jisses, vad glad jag blev. Det var filmat så kameran var mina ögon och jag gick från soffan hemma, flög till Madrid, blev emottagen av världens sötaste taxiförare, åkte med ett Hala Madrid magasin bredvid mig där det var en bild på mig och stod att det var min dag, fortsatte till Bernabeu där jag mottogs med blåmatta (som rödamattan) och fick kliva in på stadion. Väl där kom först Ronaldo och Alonso och sa grattis, sen fick jag fortsätta för att komma till Ramos (!!!!!!!!) Som sa grattis och visade ut mig till arenan. Där väntade en fullsatt arena och en stor banderoll där det stod Felicidades Emma! Det hela avslutades med texten: "Growing old together". Gissa om jag plötsligt började gilla att fylla år!! Haha. Fick en rabattkod också i shopen så det kanske blir att skicka efter nåt, får se. Har ju inte så mycket pengar ;)
Innan mötet med filmklubben som vi hade idag bjöd Mina på en fika. Mums! Sen kom de andra och Martin bjöd på en muffins också. Det slutade dock med att han fick äta den själv. Haha. Så kan det gå. 
 
Nu är jag påväg hem och ska försöka orka lite pizza från bästa stället. Hoppas på det. Mums. För att summera har jag med andra ord haft en ganska så bra födelsedag!! Tror som sagt jag ska börja gilla att fylla år ;)
 
Hoppas ni också haft en

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0