Låt det vara som i en film

Idag har jag en Veronica Maggio dag. Några av hennes låtar är verkligen fantastiska även om jag inte är något större fan i övrigt. Dessutom är hennes låtar med på min offline-lista på Spotify och de flesta andra försvinner så fort jag går just offline. Skumt. Det har bara krånglat sedan jag gjorde den senaste uppdateringen. På telefonen funkar det super, men där har jag kvar det gamla. Alltid nåt antar jag..
 
Just nu sitter jag på mammas jobb och försöker skriva lite på manuset. Det är verkligen bara ett stort kaos och det gör mig galen! Blir det inte bättre nu så skickar jag in det ändå. Aja, vid 14 ska jag till Roxy och prata lite om filmklubben på deras seniorbio. Hoppas på att jag kan få minst tre nya medlemmar då vi satt att om alla får tre medlemmar per visning så har vi faktiskt råd med visningen. Jag lyckades få tre till förra tack vare Mina. Till kommande visning ligger jag på noll. AH! Men det ska nog gå. Håll tummarna!
 
Under dagen kommer troligtvis bloggen uppdateras lite också så jag kan använda den som hemsida. Beatrice pratade om att hon skulle fixa det idag så vi får se. När jag såg ungefär hur det kommer bli såg det jättebra ut! Spännande!!
 
Hoppas ni har en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0