Stay positive

Men det är ju typiskt! CSN sa att jag inte kunde få några pengar för att jag inte hade tillräckligt med poäng, vilket gjorde att jag hoppade av mina kurser då jag kände att de ändå inte gav något. Jag skulle ju plugga för att ha någon slags inkomst. Idag på posten fick jag hem att de ändå beslutat att jag får studiemedel. KOM IGEN! Ibland blir jag bara så arg. De kunde inte sagt det LITE tidigare? Grrrrr

På Lösnummer har vi nu fått en ny webbredaktör. Han verkar jättebra. Dock verkar han säga lite tvärtom det jag hört tidigare. Det andra sagt att jag inte ska göra säger han att jag borde skriva lite mer av. Typiskt. Blir lite förvirrad. Men men, man lär sig väl. Måste ju anpassa hur man skriver så det blir som det ska vara. 

Nu har jag också hoppat av Producentverkstan. Eftersom jag inte skulle hinna idag så kände jag att jag kommer missa för mycket. Tycker dock att det är tråkigt att ingen kan svara på mail! Inte har jag ju något nummer till någon och kan ringa. Hoppas de har sett iaf då. Känner mig liiite ledsen då det hade varit kul att testa på, men samtidigt känns det bra att fokusera på det jag vet att jag vill göra. Se det positivt!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0