I'm frozen to the ground

Idag är dagen D. Finalen i Eurovision och allt vad det innebär. SKa bli så spännande. Robin gjorde tydligen fantastiskt bra ifrån sig igår då juryns poäng, alltså 50% av rösterna, sattes. Känns bra på förhand. Tror på att Robin kan göra en bra placering ändå. Håller tummarna. Loreen kommer göra ett medley med bland annat nya låten We got the power (som är helt fantastisk) och My heart is refusing me. Kommer bli guld. Kan timmarna ticka på lite fortare kanske?

Det gick dock mindre bra för Real i finalen igår. Efter en förlängning stod tillslut Athletico som segrare med 1-2. Ronaldo blev utvisad och Mou fick lämna planen. Haha. Jisses. Men firande blir det ändå i Madrid idag. Det var ju trots allt derby. Kändes helt okej att bucklan gick till Athletico. Hade varit värre om det var Barca eller något annat lag. Med tanke på att de är i Madrid så kommer Athletico lite som tvåa. 

Försöker skriva lite manus nu idag. Jag har uppe 6 olika dokument av Celtx (manusprogrammet jag skriver i). Kanske dags att fundera på att byta stilen jag skriver på. Haha. Måste ju finnas något mer effektivt sätt att skriva på. Hmm. Igår fick vi veta att det är Åka Lundström, Mirijam Johansson och Jan Blomberg som kommer vara producenterna som kommer till pitchdagen. Känns som att man kan andas ut lite. Åke var ju med förra året också samt var med på samtliga readings så lite koll har man på honom. Han är snäll. Haha. Mirijam var med på senaste readingen och jag gillade verkligen henne. Hon höll hårt på saker som jag också tycker är viktigt, snarare än att allting skulle vara så bra linje mässigt. Dessutom verkade hon oerhört trevlig så det ska nog gå bra att pitcha för henne. Sist är Jan Blomberg som föreläste för oss för ett tag sedan. Han verkade också trevlig och jag lärde mig mycket av hans föreläsning. Han sa då dessutom att han sökte någon kvinnlig manusförfattare/regissör att jobba med. Nu jobbar han ju om och om igen med Ulf Malmrod och Peter Magnusson. Känns bra att bara tjej och pitcha för honom alltså. Haha ;) Tänkte skriva lite mer på manuset innan jag anmäler mig. Vi har ju till den 29:e på oss. Muy Bien. Gracias. 

Hoppas nu ni har en bra lördag i det fina vädret. Själv tror jag att jag har någon form av lite värmeslag. Huvudet snurrar från och till hela tiden. Har hänt förut så det är ju inte helt omöjligt. Dricka, dricka, dricka är det som gäller.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0