Say, do you hear the distant drums

Har precis läst klart manusen inför kvällen manusverkstad. Hur kan alla vara så duktiga? Haha. Vore så fantastiskt kul att få se något av dem på film!! Mitt manus är en helt annan femma. Just nu lutar det mot att jag inte kommer pitcha på måndag, men jag får se vad som händer ikväll. Vill inte att det ska bli som förra gången då jag var tvungen att skicka in ett manus jag inte var nöjd med till en producent. Samtidigt är det ju en fantastisk chans. GAAH! Nej, får se ikväll helt enkelt!

Jag har fått fnatt på Les Miserables. Jag vet inte om ni har sett den, men den absolut sista scenen när det står en stor grupp och blickar framåt och sjunger är så fantastisk att.. ja, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det går på repeat på Spotify just nu. Dock måste man hoppa för det börjar inte förrän efter cirka fyra och en halv minut in i låten. Ia skrattar lite åt mig varje gång eftersom jag går runt och nynnar på melodin hela tiden. Haha. Måste verkligen köpa den filmen!! Dock har jag 100 på kontot tills slutet av juni så det får vänta lite ;)

Nu ska jag försöka fixa mig lite så jag är klar när mamma ringer och säger att de är på väg hit. Ska åka med henne och en kompis till henne in till verkstan så åker jag med Elin hem. Bra att man kan samåka :)

Hoppas ni har en fin dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0