Seems like a good idea


Manusverkstan igår gick riktigt bra. Fick bra feedback på det jag skrivit och känner att jag nu kan ta mig vidare och kanske faktiskt få ordning på manuset. Blev också övertalad att faktiskt vara med på pitchen även om jag inte kände att jag kunde. Nu efteråt känns det ändå som att jag kan få ihop en pitch. Eller jag hoppas. Tror jag hittat ett upplägg på storyn som funkar och som jag är nöjd med. Muy Bien!
Jag hade även med datorn och Elin fick kolla på vad som hänt. Hon skulle ju hjälpa mig ladda ner Finaldraft som är ett annat (och bättre) manusprogram än det jag har. Blev en massa tok och jag fick panik. Det tog Elin två minuter igår framför datorn innan det var löst. Haha. Jag och datorer.. Men otroligt skönt att kunna använda det andra programmet framöver - om jag kommer underfund med hur man använder det ;)

Idag kollar jag på säsong tre av den danska kriminalserien Brottet. Extremt långtråkig, men att säga att den är dålig är att ta i. Kan dock inte hjälpa att hoppas på att den snart tar slut. Sen ska det bara skrivas en recension. Kan inte bestämma om det kommer bli en positiv eller negativ. Det återstår att se!

Hoppas ni har en fin dag!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0