We'll be counting stars

Det är väl typiskt! Skulle gått på en prova-på zumba idag och när jag tar på mig dansbyxorna så är de självklart trasiga. När jag sedan ska leta fram ett par andra byxor som funkar som dansbyxor inser jag att de är kvar hemma i Örebro. Så typiskt mig. Nu har jag varit ute på stan och köpt ett par nya dansbyxor som jag hoppas passar nu bara. Missade dock tillfället idag och får väl helt enkelt chansa på att passet är bra. Zumba älskar jag ju och hur stor skillnad kan det vara mellan två städer? 

Idag hade vi heldag på universitetet. Redovisningar i massor på kompetensinventerings uppgiften vi haft senaste veckan. Faktiskt riktigt intressant att sitta och lyssna på. Alla har så olika bakgrunder och det är lika intressant att höra om allihop. Jag fick avsluta dagen med min redovisning och det gick bra. Som vanligt glömde jag säga typ hälften och mot slutet fick jag från ingenstans en blackout. Har aldrig hänt förut. Helt plötsligt kände jag att jag inte hade någon aning om vad jag just sa och fick snabbt komma till poängen. Kan ha glömt hälften där också med andra ord. Eftersom det var delen om vad jag vill göra på utbildningen var det kanske inte extremt bra, men men. Sånt som händer. Känns så himla avslappnat och skönt i sin helhet på kursen så den där ångesten som annars alltid dyker om har hållt sig borta. Muy bien.

När byxincidenten inträffade bestämde jag mig alltså att ta en shoppingrunda istället. Kom hem med mycket fint. Tyvärr får ni klara er utan bild. Köpte dock filmen Bitchkram, en LP-skiva med SHMs singlar, dansbyxor samt ett glas (som egentligen är en ljushållare) och ett paket fjärilar. De två sista var på extremt rea. Funderar på att gå tillbaka snart och se om jag hittar något mer. Jag hittade också finaste jackan på New Yorker. Billig var den också. Dock köpte jag nyligen en jacka som ännu inte används.. Typiskt. Igen. Men får se.. Kanske blir dubblajackor? Haha.

Hoppas ni haft en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0