Under the tunnel

Det är ju typiskt. För cirka två veckor sedan tror jag att jag skrev att min gamla chef från stadsbyggnadskontoret hörde av sig och undrade om jag kunde tänka mig komma tillbaka och jobba hos dom i sommar. I förra veckan bestämde vi från vilka datum jag skulle jobba. Great, då slipper jag ta studielån under sommaren också som jag planerat. MEN, i januari pratade jag med en tjej om att eventuellt vara volontär på Bergmanveckan på Gotland i sommar (vilket ju självklart bara skulle vara en vecka som namnet indikerar). Någonting som jag verkligen ville. Jag fick nu ett mail om att sett över volontärerna från andra år och kommit fram till att jag kan få komma ner och hjälpa till. KUNDE DE INTE SAGT TILL FÖR TVÅ VECKOR SEDAN? Nu kommer jag ju jobba under den veckan. Eftersom jag trodde att jag inte fått någon plats när jag inte hört ifrån dom så trodde jag inte det skulle bli något och sa därför inte till där jag ska jobba. Så typiskt. Tar emot att skriva tillbaka och tacka nej..

Idag har jag egentligen inte gjort något intressant. Hjälpte Ia att byta däck på min bil på förmiddagen och har resten av dagen skrivit lite på mitt manus samt pluggat. Känner att jag fjärrlånar så mycket från Filminstitutets bibliotek att jag kanske egentligen borde åka upp en dag och sitta där med pluggandet och sen kanske låna med de böcker jag finner intressanta direkt därifrån. Haha. 
Imorgon är det tidigt, tidigt uppstigning igen för att jag ska kunna vara i Norrköping vid 09. Seminarium väntar. Första träffen i gruppen jag är tillsatt i som vi ska vara i resten av studietiden. Ni vet, där jag hamnat i Konst-gruppen. Aja, får se det positiva - de i gruppen är trevliga. Haha. Får se om seminariet ger något. Eftersom det handlar om projektbidrag och jag inte ska söka något sådant så tvivlar jag, men man ska aldrig säga aldrig. 

Hoppas nu ni haft/har en bra tisdag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0