All the blood that I will bleed

Av någon anledning så är början på veckorna populära för saker att hända. Idag ska jag på manusmöte med Åke, producenten, för mitt och Elins manus på miniserien om Elins mammas liv. Det har legat lite på is så det ska bli spännande att nu äntligen får prata lite med Åke om det. Efter det ska jag, om tiden ligger bra till, på bio och se One Chance. Om jag inte får recensera den blir jag skitsur, men går ändå. Vill hemskt gärna se den. Av någon anledning har jag fastnat för den typen av brittiska filmer. Don't ask me why.

Imorgon är det Stockholm som gäller på kvällen. ÄNTLIGEN har det blivit dags för OneRepublic. Vilket krångel det varit. Först bytte de arena, vilket blev bättre för oss, och sen bytte de arena igen samtidigt som de passade på att byta datum. Men nu är det dags alltså. När vi var uppe på deras showcase var det helt fantastiskt så mina förhoppningar är skyhöga. Senaste platten är så ofantligt bra och de gamla låtarna.. ja, ni som känner mig väl vet hur mycket de betyder för mig. SÅ exalterad!

Onsdag sen.. Norrköping. Det var det. Haha. Vi går på det förflutna istället. Igår träffade jag upp Mina på stan. Vi gick först på bio och såg Herr Peabody & Sherman som väl var lite sådär. Sen gick vi på en liten promenad innan vi slutade på Hälls för en fika. Trevligt. 

Hoppas ni haft en bra helg och får en fortsatt bra måndag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Anonym

melloooon??? väntar på recension :D

Svar: Det kommer ;)
Emma

2014-03-10 @ 15:59:04



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0