Broken

..all the stars have faded away

Bara eftersom jag var så generös på inlägg igår så ska jag ju inte vara sämre idag;)

Sitter och lyssnar på Leona Lewis nya och skriva på psykologin. Faktiskt så har jag kommit på varför vi läser psykologi i skolan. Man lär sig ju faktiskt en del om sig själv! Som nu i den här uppgiften så tänkte jag tillbaka på mellanstadiet, shit..jag skulle inte vilja gå tillbaka dit om jag så fick betalt. Man va bra konstig när man var liten. Man gjorde misstag, men det är väl så vi lär oss antar jag. Men samtidigt som jag tänker på hur jobbig den tiden var så kommer jag också på vilken gullig klass jag hade:)
Efter att ha skrivit ett tag på uppgiften så var jag tvungen att gå ut och snyta mig (eftersom snuvan kommit tillbaka!! usch och fy..) och då börjar blodet komma istället, det värsta är ju att det inte går att stoppa också:( så det fick bli att stå ett tag över handfatet och försöka få det att sluta..tror jag har lyckats nu iaf.

Sen upptäckte jag efter ett litet samtal med mamma att jag måste reda ut en sak! Det gäller det här med fotbollen och fotbollskillarna. Mina favoriter är ju Higuain, Ramos och Ronaldo. Men det verkar som att det är oklart vem som är min favorit!! Ehm, okej om ni tycker det här är jätte ointressant så får ni väl sluta läsa nu eller nåt;)
Men så här ligger det till; Ramos och Ronaldo ligger på en STARK andra plats, men på första platsen, min absoluta favorit är Higuain<3, now you know..

Aja, nu ska jag försöka se om det finns nåt annat som behöver göras:)
Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0